Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aí csaj hasonlit cagalli-ra a gundam seed-bõl 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RelakS
majd megmondom, ha végeztem az elo-val XD
Utána fogok merni nekiállni egyáltalán a Botchan-nak. De szerintem ezt a japó topikban 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
20as leckéig biztos nem volt eloban 😊 amúgy hogy mennek a 夏目漱石 szövegek?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
Miért ne lenne? 😊
Elég sok nyelvet lehet tanulni nálunk.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Bemész az általánosban a japán topikba, és tájékozódsz 😉

LeWyTy
Ja hogy valaki japánul tanul<#idiota>
Erre van MO.-n lehetõség?<#merges2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
a taskeru-t nem emlékszem, hogy vettük volna, bár attól még lehet, mint a korábbi események is többször bizonyították 😄 (Miafaxezaszó? Ja, hogy 6 leckével ezelõttrõl? <#idiota>)

Csaba1990
Abból az utolsó rész a legjobb XD

Bár meg kell valljam nem egy hétköznapi darab XD
De nekem tetszett 😄

LasDen
nah 3 részen túl vagyok az Excelbõl 😄 jó féle, de nem vagyok oda meg vissza tõle 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doddy a düdő

Bulykin
arcrajzolás

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Máté94
Épp most nézem erre itt is itt van!😄
Máté94
Õ nem onnan tanulta!😄
LeWyTy
Van az arc rajzolásnak valami (magyar) szövegbe írt definíciója?

Ez most egy el**szottul h**lye kérdés ugye?<#kuss>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mit meg nem lehet tanulni a feliratokból<#ravasz1>

Máté94
Jól van na!<#idiota>
Köszönöm a helyesbítést!^^
RelakS
Tasukete! 😉

Máté94
Nem tudom,hogy kell írni,hogy ments meg!😄
LeWyTy
<#idiota>de hülye vagyok<#idiota>

RelakS
Dászkete? :]

Zomil
Befejeztem a TSR-t is, nagyon jó volt, tetszett 😊
Bár kicsit a végén, a drámázás mellé berakni 1-2 poént elég eröltetettnek éreztem, de összességében jó volt.
Terveznek még több évadot hozzá?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akko' má' énis <#falbav><#wilting>

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
<#wilting>

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
<#falbav>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Máté94
<#nyes>
Máté94
Dászkete!!!!!

Angol cím The One Being Sung
Alternatív cím(ek) 传颂之物, 传诵之物, Utawareru Mono
LasDen
az elsõ a japán cím, a másik meg az angol....nem értem mit nem értesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Most akkor?! Utawarerumono vagy The One Being Sung????

LeWyTy
A bannerban lévõ képen lévõ névvel.

davidka003
Egyetértek. Én is csak azért néztem meg, mert már le volt töltve az összes rész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
ja nem..😄 Detroit Metal City 😄

Seth
Mivel nem egyezik ? <#fejvakaras>

Seth
DMC= Devil May Cry?
Borzalmasan rossz sorozat volt szerintem. Nulla izgalom, Dante mindenkit lealázott 1, max 2 csapással

LeWyTy
Hogy a cím nem eggyezik.

LasDen
végig néztem a DMC-t....nagyon beteg 😄 ez teljesen kész....ilyet még 😄

RelakS
mit kellene látnunk?

Máté94
Századvégi Zûr-Kísérleti Anime,Excel Saga

Ezt,hogy jött a Quack Experimental-ból?😄
LeWyTy
A képet nem egette a bannerból másolni.
De nem ugyanaz a neve?!

LeWyTy
Akk ezt most ki írta el?
The One Being Sung

Zomil
Hát hogy is mondjam, a fumoffuban azt hiszem a japán fürdös rész volt a csucspont(most néztem meg). Nemtudok hozzá mit füzni, amikor éjszaka probáltak átjutni a biztonsági rendszeren...nehezen kapartam magam össze a földröl 😄DDDD

kakaoskalacs
Sracok nem tudjatok hol lehetne megnezni vagy letolteni naruto shippuuden movie 3-at? üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
persze, h befejezem mivel nagyon tetszik 😊

LasDen
persze 😄 az a "szerelmi" vallomás az 1. rész végén 😄

Bulykin
azt nézd végigXD kúrvanagy><

LasDen
most meg megnéztem a Detroit Metal Cityt....esse kevésbé betegebb 😄

LasDen
lehet hogy a fordító a cocoaból apellált a kókuszra 😄 de az elején Tessa olyan volt mint valami 10 éves 😄 de azér megnézném magyar szinkronnal is 😄

RelakS
nekem a tsr is bejön, a lelki válságokkal, meg a fodrász jelenettel :] (mármint az otthoni fodrász jelenettel, nem a hajszobrász szalonban 😄 )

Az ovát meg elõször japán hanggal, és spanyol felirattal láttam, úgy is fuldokoltam a röhögéstõl. Aztán magyar felirattal, még egyszer fuldoklás 😄

De azt mondja meg nekem valaki, hogy a cocoa powder-bõl hogy lett kókuszreszelék a magyar feliratban? <#idiota>

LasDen
hát nálam a tsr kimaradt csak az ovát néztem meg...a tsr nem jön be....

LeventeV
egyetertek Relaks-al... ha mar elkezdted akkor fejezd be, nem banod meg.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0