Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
gondolom a lentebbi zenei megbeszélésünk. amirõl már mindenki megfeledkezett, de RelakS csak most ért ide :D Vagy nem tudom.

@

Seth
Miért is?

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Az utolsó részig úgy volt hogy 10-est adok rá, de végül csak 9 lett belõle... Azért nálam bekerült a kedvencek közé ez is.<#smile>
armageddon666
Akartam... Extra Stage :DDD reménytelen... a 6osnak a második bossánál elakadok :\ -tam... mert úgy volt beállítva hogy 0 életem volt :D most talán a harmadik bossig eljutnék.

@

biomage
Miért akartad tudni? játszani akarsz vele? :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Köszi, tökéletes választ adtál :)

@

RelakS
Srácok, egyre inkább viszket az ujjam a törlés gomb fölött!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lunki88
Rendben köszi, a 29-eset még angol felirattal néztem, de a 30-ashoz már találtam az egyéb mappában feliratot! :)
biomage
Az esernyõs lány neve Yakumo Yukari, ö a perfect cherry blossom extra stage bossa és a imperishable nightban játszható karakter, remélem kimerítõ választ adtam :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Zomil
animeaddicts-rol letöltöttben van még pár felirat az egyik könyvtárban, meg a letöltéseknél is van még pár. ha jól emlékszek max 1 v 2 részt kell angolul nézni, aztán a 39. résztöl megint stimmel az alap felirat.

ui.: megnéztem az egyéb könyvtárban vannak a feliratok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lunki88
Sziasztok! Soul Eater-hez tudna valaki feliratot adni? Ami az animeaddicts-on van az a 29.-ik résztõl kezdve csúszik(usteamen csak 1-28ig van fent, és a többi részt máshonnan szedtem le, Tsubaki-Hatsuyuki féle verzió), én meg nem tudok .ass formátumú feliratot idõzíteni. :S Jól jönne egy kis segítség mert már nagyon megkedveltem ezt az animét. :)
Zomil
sztem õ lesz az :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
én leszedtem a 12. részt, hát nem egy egyszerü játék :D
már a stage 2 boss-on se tudok tul jutni easy fokozaton :DDDD

akit érdekel itt egy elég részletes wiki
a durva az, h ezt egy ember csinálta még 1996-ban még csak nem is windows-ra, mégis mekkora tábora lett már egy "sima" árkád lövöldözös játéknak :D

berlinboy6329
Ilyen Bad Apple szintû remixek más számokból vannak vhol?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A Touhou egy rendkívül népszerû már a 12. résznél járó "repülök és lövök" stílusú játék de van belõle asszem 3 verekedõs is. A világa és a felvonultatott karakterek rendkívül ötletesek és színesek. Általában japán mitológia lényei. A kedvelõi meg alsó hangon is több ezer/tízezer? doujin mangát, fanartot, játékot, hentait stb-t készítettek a kedvenc karaktereikrõl, szóval a touhou világa (Gansokyo) máig az egyik legdinamikusabban fejlõdõ fan világ.

A jobb doujinok közül én is olvastam párat és komolyan mondom igényesség terén felveszik a versenyt a legjobb mangákkal. :)
berlinboy6329
Mi ez a Touhou?Mi köze a Lotus land story 3-hoz?V a LLS az a Touhouban van benne,mint pálya?Mer akkor jöhet belõle az összes remix!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Valaki Touhou-fan

http://www.youtube.com/v/aCygryWNzcY

Ez melyik játékból melyik boss?

@

armageddon666
Pedig jó is lehetne :\

@

Seth
Meglestem az elsõ részét. Elborult perverz baromság már megint, kb Queen's Blade szintû XD

Idézet az elõzetesbõl:
Seikon no Qwaser has finally begun!
Suddenly there's nothing to talk about...what a surprise.
I see.... It's about boobs.

berlinboy6329
Tééleg,ott egész jó a seed...

Ez a Seikon no Qwaser meg csak egyre durvább lesz..Már nem csak ciciket nyaldosnak....

berlinboy6329
1. részt láttam cens+uncens is...Várjá csak...Ismétlõdõ jeleneteket nem beleszámolva,asszem 30 körüli eredmény jött ki,ecchi/softcore mutogatásnak az uncensben...A többi 2-3 részt még nem láttam,holnap lehet meglesem.

Viszont a Sayonara Z. Senseit még most se tom honnan leszedni,csak az ujabb évadokat..:C

armageddon666
Seikon no Qeasert nézi valaki?
Minden héten cikkeznek róla Sankakun... übereli Kanokont perverzitás terén....

@

csocso14
köszi akkor lehet, hogy az másik bevágás volt :)

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Máté94
MO. animebe?:O
armageddon666
Trinity Bloodban van 2 vagy 3 résznyi Budapest, de nem rémlik, hogy szétbombázzák...

@

berlinboy6329
Trinity Blood amit tudok h van BP-n rész belõle.

csocso14
na jó a mondat elég hülyén hangzik, de csak azért mert ki akartam törölni egy részét, de nem jött össze :P

csocso14
valaki ismeri azt az animét ami Budapesten játszódik, vagyis a rajzolt és szétbombázzák, egy amv-ben láttam, de sajna nem tudom a címét

armageddon666
epizodikus, szóval nem muszáj megnézned a másik kettõt...

@

berlinboy6329
Nem bánom én a mutogatást,ha jó vigjáték,csak ne legyen hosszú..Zetsubou 3 évados:C

armageddon666
2008-2010 moeboom ideje, a vicces szinte kötelezõen társul a bugyimutogatással (vagy épp mellszopdosással... Qwaser of Stigmata vagy mi), de sok sikert ^^

Sayonara Zetsubou Sensei esetleg

@

hát a többi trnacehez képest lehet hogy hard."heves basszus" szerintem a mûfajhoz képest sem annyira heves

LasDen
akane iro ni somaru saka, Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!, cromartie high school...:D bár nem teljesen hasonlók :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
elöbb a filmnek kéne felkerülnie a netre :D

Daell Drow
hali, tudtok ajalani valami azumanga vagy school rumble-hez hasonlo vices sulis animet?
XenHai
Az unlimited blade works höz magyar felirat lesz valamikor?Vagy vállalta valamelyik csapat a fordítást?
LasDen
Sora no Otoshimono...:D egész jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Én is most néztem meg, de nem volt szerintem vészes ,a befejezés végülis hepi

berlinboy6329
Ja,irni akartam,h ilyet halgasson az,aki Tuctuccolja az effajta zenéket,de nem tudtam az alfaját.:C

berlinboy6329
Na NHK pipa....Életkedv -10..Vmi naggyon jó vigjáték?lehetõleg vmi frisset(2008-2010),de ha vmi naaagggyyyoooonnn jó,de nem ennyire uj,akkor az is jöhet..

Jöhet mindenbõl több is,hadd válogassak.

Doddy a düdõ
off

http://www.youtube.com/watch?v=2OT6e-DC1Fwuplifting trance a legjobb

on

armageddon666
hehe, most már nálam is :D YouTube repeat (Y)
van egy hasonlóan mûködõ youtube letöltõ, az hogy mûködik, mit kell a youtube elé/után beírni?

@

Zomil
"Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?"

Ez engem is érdekelne, nem tudom miért, de nagyon tetszik :D

berlinboy6329
Hát vane gy zaj,amit épelméjú ember nem hallgat..az a house..És nem a doktor..Az egy nagy fos,és ma az a divat...Dumm,dumm,dumm,dumm,dumm..Ez megy 3-7 percen keresztül,néha belejön egy kis ci,ci,ci,,köritésnek meg kb olyan dallamok vannak alatta,mintha részegen össze-vissza verted volna a szintit..Kb ez a house..Undoritó...Techno az kb ugyanez,annyival jobb,h sokkal jobbak a hangszerek és több..Viszont nincs dallam..Hard tecno még keményebb.Trancet nem sorolom fel,mer annyi van..Club trance a legismertebb,mert ez a legkönnyebb..Tipikus do+basszus kombináció...Ilyen a Special D,Cascada meg a Groove coverage pl...

Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?A többi Nomicos zene messze van ettõl,legalábbis amiket hallgattam.Most Bad Apple megy megállás nélkül YoutubeRepeatben.

Zomil
én hammerfall/nightwish és hasonló hangzásúakat kedvelem :)

Máté94
Valaki látta már a Kuuchu Buranko-t?:)
LeventeV
a csapbol is ez folyos szamok azok nem igazi trancek... azokat en komercnek nevezem. ezeket a komerc szamokat szoktak altalaban klubbokban jatszani es jellemzo rajuk az, hogy eloadotol fuggetlenul szinte mindegyik ugyanaz (legjobb pelda erre a roman zenei piac... nekik sikerult egy egesz zenei "kulturat" felepiteni 3 hang hasznaaltaval). ha igazi trancet akarsz hallgatni/hallani akkor el kell menj az elobb leirt dj-k koncertjeire.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
regen a trancet es az elektrot mondtak technonak, vagyis ezek a zenek voltak akkoriban a techno zenek, mert valami ujat hoztak az akkori zenevilagba. az elektrot onnan ismered fel, hogy elektronikusabb (bar ez hulyen hangzik, de gondolom erted). a trancenek 3 alfaja van (lehet tobb is, en ezeket ismerem, de a vocalra kulon nem terek ki, ugyis az abbol all hogy eneklnek is benne):sima trance peldaul Armin van Buuren (Rain, Fine without you, In and out of love), Markus Schulz (Daydream, Koolhaus, Do you dream, Sin city stb.); a masik csoport a hardtrance amire heves tempoju basszus illik (lasd a lentiek) es van meg a progressive (nekem ez nem tetszik, nem hallgatom ezert peldat sem tudok mondani).

remelem segitettem abban hogy megertsd. nyugodtan ki lehet javitani ha valamit nem jol tudok.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
de egyrészt régen hallgattam, másrészt a csapból is az ilyenek folynak, és ezért tértem át az "üvöltõs zajokra" mert sokkal nagyobb változatosságot véltem felfedezni...

de amúgy jah, van benne valami.

@

Malakai
OFF
Amit nem hallgatsz nem csoda, hogy ugyanolyannak hallod, aki azt halgatja ugyanúgy meg tudja különböztetni, valószinüleg ugyanolyan üvöltõs zajnak titulálják a különbözõ metál mûfajaidat... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )