Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
A feeling of general discomfort and uneasiness is present due to either trivial or more serious reasons, often accompanied by depression.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

angst alatt mit értesz?

berlinboy6329
Nagyon jó féle angstot,ami nem uncsi,lassú,vontatott tud vki mondani?lehetõleg kössön le ugy,mint az NHK(Szal nagyon) és vmi ujabbat(2007<=).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeventeV
teljes mertekben egyetertek. de ez valoban izles kerdese. van akinek bejon es van akinek nem. nekem nagyon tetszett, talan azert mert a vege valami ujat mutatott, amilyet meg animebe nem lattam.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bulykin
minden<#ravasz1>

természetesen ez is ízlés kérdése, szerintem kúrvajó a történet alakulása, mondjuk én szeretem az ilyen típusú filmeket is, és a végkifejlettet látva hát...odabasz^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lelouch
Én még mindig nem értem, mi olyan jó benne egyesek szerint.
LasDen
azt tudom, hogy neked a kedvenc 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
az egyik legjobb anime

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Megnéztem a végét, gagyi... túlhypeolt... a játék esetleg megéri ^^

@

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én még régebben olvastam róla, a végét elolvastam spoilerekben(ugy nagyjából), mert annyira nem érdekelt, de sztem ez már tul beteg 😄
valahogy sztem a vége már tul durva, ugyhogy tuti nem fogom megnézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
az elso resz alapjan ecchi. az elobb kicsit felreertheto volt. de annyira nem az, majd meglatod.

LeventeV
az elso resz utan ecchi. de nagyon ajanlatos, hogy nezd vegig. a vege nagyon durva. ugy a kozepetol beindulnak az esemenyek.

LasDen
nekem az elsõ rész alapján nem bejövõs....de lehet teszek vele még egy próbát....megéri? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
<#nevetes1>

Máté94
Minden áron rám akarod erõszakolni igaz?😄
LeventeV
nekem nagyon tetszett.

Bulykin
School Days

Máté94
Nekem jól jönne valami ajánló😄
LeventeV
akkor egyenlore hagyom, es nezek valami mast
van mibol valogassak 😛

persze nem borzalmas.egy átlagos darab,tucat termék.Semmi újat nem tud mutatni,de végülis ha nincs jobb dolga vagy néznivalója megnézheti 😄...

A kulcsszó RESET,+ idegesítõ csaj<#ravasz1>

Lelouch
Szerintem azért annyira nem volt vészes 😄
nem...

LasDen
szerintem egész jó volt....megéri 😄 nekem leginkább a látványvilága tetszett...😄

LeventeV
az 11eyes milyen? megeri emgnezni?

Lunki88
Bocsánat, többet nem rosszalkodom! <#vigyor3>
armageddon666
Fizesd már a feltöltõkártyámat 😊

@

biomage
van elég egyenleged a telodon hogy fizesd 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Fizesd már a VIPemet 😊

@

Máté94
Jézusom...........nem tudták volna folytatni gondolom!😄
Doddy a düdő
majd jön két movie, ami lezárja a sztorit. fantasztikus megoldás D:

Máté94
Movie?
Máté94
Most nézem😄
biomage
Te meg mit csinálsz? használd már a VIPedet -.-
Ne spamolj már ennyire :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
Huh,remélem is..Mert gondoltam,h csávó+csaj,na akkor itt folyni fog a tengernyi nyál,de ha nem, akkor lehet,h megnézem.

Zomil
jó ennyi erõvel hosszupuskát is lehetne perelni, mert ott is vannak olyan feliratok amik itthon is futó sorozatokhoz tartoznak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
egyébként nagyon jó a sorozat, csak várom a moviekat >.< és kell egy olyan telefon.

@

armageddon666
??????????????????????

sok Johhny mutogatás van, nyál nem rémlik 😄

@

berlinboy6329
Higashi no edenben van nyál?

RelakS
azért nem fog senki ugatni
Pl ha fent van a Lucky Star felirata
De ha én megveszem a LS kiadási jogait, akkor már hõböröghetek

Ezért sincs már magyar szinkron, meg ezért nincsenek fent mangás oldalakon egyes sorozatok

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
én ezt a linceszelt dolgot nem értem....ami nincs lincensz alatt akkor azt lehet tölteni vagy mi??? 😄

armageddon666
de, magyarok asszem.
és Soul Eater itthon licenselt.

@

berlinboy6329
Ki perelte?magyarok nem hiszem..Feliratokat sem lehet felrakni?Majd õk mondják már meg nekünk mit szabad és mit nem....Itthonlicenselt animék amugy sincsenek fent,a többi meg millió+1 helyen,pont az AA-t basztatnák érte,mi?lol...

armageddon666
nem személyes dolog csak a letöltõhelyek bebukhatják... animeaddictsot asszem már kétszer perelték...

@

Zomil
bocsi, h segiteni akartam neki felirat ügyben....

biomage
igen van egy doujinshi anime Anidb AA

RelakS
Csókolom:

[ Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]

armageddon666
oh 😄 na erre speciel az életben nem gondoltam volna 😄

@

Zomil
anime amugy készült ebböl? vagy csak light novelek és mangák?

Zomil
szvsz amig senkit nem zavar simán belefér egy kis off, nem lehet mindig ugyanarról beszélni 😊

RelakS
A feliratokra gondoltam, ami azt illeti.
Ha visszanéztek, láthatjátok, hogy egy-két másik hozzászólás ment is az enyészetbe