Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
"Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?"

Ez engem is érdekelne, nem tudom miért, de nagyon tetszik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

berlinboy6329
Hát vane gy zaj,amit épelméjú ember nem hallgat..az a house..És nem a doktor..Az egy nagy fos,és ma az a divat...Dumm,dumm,dumm,dumm,dumm..Ez megy 3-7 percen keresztül,néha belejön egy kis ci,ci,ci,,köritésnek meg kb olyan dallamok vannak alatta,mintha részegen össze-vissza verted volna a szintit..Kb ez a house..Undoritó...Techno az kb ugyanez,annyival jobb,h sokkal jobbak a hangszerek és több..Viszont nincs dallam..Hard tecno még keményebb.Trancet nem sorolom fel,mer annyi van..Club trance a legismertebb,mert ez a legkönnyebb..Tipikus do+basszus kombináció...Ilyen a Special D,Cascada meg a Groove coverage pl...

Ám ilyen Bap Applehoz hasonló jóság van még vhol?A többi Nomicos zene messze van ettõl,legalábbis amiket hallgattam.Most Bad Apple megy megállás nélkül YoutubeRepeatben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
én hammerfall/nightwish és hasonló hangzásúakat kedvelem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Valaki látta már a Kuuchu Buranko-t?😊
LeventeV
a csapbol is ez folyos szamok azok nem igazi trancek... azokat en komercnek nevezem. ezeket a komerc szamokat szoktak altalaban klubbokban jatszani es jellemzo rajuk az, hogy eloadotol fuggetlenul szinte mindegyik ugyanaz (legjobb pelda erre a roman zenei piac... nekik sikerult egy egesz zenei "kulturat" felepiteni 3 hang hasznaaltaval). ha igazi trancet akarsz hallgatni/hallani akkor el kell menj az elobb leirt dj-k koncertjeire.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
regen a trancet es az elektrot mondtak technonak, vagyis ezek a zenek voltak akkoriban a techno zenek, mert valami ujat hoztak az akkori zenevilagba. az elektrot onnan ismered fel, hogy elektronikusabb (bar ez hulyen hangzik, de gondolom erted). a trancenek 3 alfaja van (lehet tobb is, en ezeket ismerem, de a vocalra kulon nem terek ki, ugyis az abbol all hogy eneklnek is benne):sima trance peldaul Armin van Buuren (Rain, Fine without you, In and out of love), Markus Schulz (Daydream, Koolhaus, Do you dream, Sin city stb.); a masik csoport a hardtrance amire heves tempoju basszus illik (lasd a lentiek) es van meg a progressive (nekem ez nem tetszik, nem hallgatom ezert peldat sem tudok mondani).

remelem segitettem abban hogy megertsd. nyugodtan ki lehet javitani ha valamit nem jol tudok.

armageddon666
de egyrészt régen hallgattam, másrészt a csapból is az ilyenek folynak, és ezért tértem át az "üvöltõs zajokra" mert sokkal nagyobb változatosságot véltem felfedezni...

de amúgy jah, van benne valami.

@

Malakai
OFF
Amit nem hallgatsz nem csoda, hogy ugyanolyannak hallod, aki azt halgatja ugyanúgy meg tudja különböztetni, valószinüleg ugyanolyan üvöltõs zajnak titulálják a különbözõ metál mûfajaidat... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
még tuctucosabb mint a sima 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ezeket egyébként hogy lehet megkülönböztetni? Trance, techno, ugyanaz a tucc tucc diumdisu, és van 1000 fajtája...

metálnál meg tudom a gothic, power, death, black, symphonic, folk, viking, celtic, nu, speed, progressive, heavy, industrial, etc. különböztetni, meg igazából többnyire ezeknek a kombinációjával találkozom, de ilyen hard trance meg ezek?

@

LeventeV
hard trance

armageddon666
vicceltem...
alapvetõen nem vagyok oda a techno meg trance meg disco zenékért (meg popért, meg hasonlókért), de van azokból is igényes, illetve valahogy a japánokkal elfogult vagyok... de nem akarattal, csak ezek tetszenek is. Talán az ének miatt.

@

armageddon666
Zaj

flame on

@

a lentebb linkelt zeék milyen mûfajba sorolhatók?

armageddon666
elsõ 4 rész meg anidb alapján így gondolni, akkor is... áh, rég láttam...

@

Seth
"azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,"

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Ahaaa, szóval az NHK A Golden Boy utánzat? 😄 lol

@

berlinboy6329
Neeem Golden Boyról van szóó.NHK-ról.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Ugyanarról a Golden Boyról beszélünk?
[ spoiler ] tagekben hogy konkrétan mi volt a végén depi plz O.o rég láttam...

@

berlinboy6329
Több ilyen zene kellene anime Opokba,keci jó,csak tudnak a japánok is zenét csinálni.

LeWyTy
Ez már túl durva<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

berlinboy6329
Mé' nem az?Tele volt "olyan" poénokkal az elsõ 4 rész,aztán meg átment mindenféle depressziv izébe..Öngyé,meg MLM....

armageddon666
Golden Boy utánzat és depresszív? O.o

@

armageddon666
nem létezik, kamu opening gondolom 😄

@

berlinboy6329
Ez létezik?lol

ASzittem csak NHK-ban van..Épp most nézem,de inkább kecire elbassza a kedvem..ASzittem egy jó kis vígjáték lesz,mert olvastam régebben,h egész jó,az elsõ 4 rész alapján,meg az anidb szerint is azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,mot már a 18. résznél járok,de annyira depressziv,h már Satou-kunná válok,de rendesen :C

LeventeV
de meg jo EZ es ez a kedvenc

Lelouch
Igen, abból van a zene. Benne ez az egyik legnépszerûbb anime zenéje, és csináltak hozzá egy OP-t is.
LeventeV
nekem ez jobban tetszik

ha nem mukodne<#ravasz1>

RelakS
kicsit belenéztem a többi videóba (a képeket végignéztem). Nem csak egy Welcome to the NHK zene?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Dokuro-chan<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Az.<#vigyor>
LasDen
azta csuda mindenit micsoda zenék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Onegai Teacher opening? 😄 Nekem azt juttatta eszembe

LeventeV
ez nagyon allat. ehhez hasonlo zenet tud valaki linkelni? elore is kosz.

RelakS
jézusfasza, ez opening?

armageddon666
Kill it! Kill it with fire!

Ááááh >.< ennél már csak az ending volt rémisztõbb...
Még így magába elmegy, de mikor sok részen keresztül hallani, és olyan effekt van rajta, hogy a mély szûrõdik át tompán a másik szobából, mintha a fejedben szólna, és nem tudnál mit tenni ellene, kikészít x.x

@

armageddon666
dokuro-chan instant win
másik gagyi

@

Lelouch
Nálam most ez a nyerõ.<#vigyor>
biomage
végig sem hallgattad a 2 opot -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
kinek melyik😊 nekem a Dokuro-chan

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

biomage
nekem is lenne egy kérdésem, melyik op a fülbemászóbb?
ez Op vagy ez Op
Tessék végig hallgatni párszor a 2 opot 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeWyTy

Zomil
valóban durva 😊

armageddon666
bazzzzeeeeeeeeg O.o az eredeti is durva, de ezt így összehozni....

@

LeWyTy
Thx<#worship>

jrock vagy jpop

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeWyTy
Ez mekkora<#nyes>

Youtube-on milyen kulszóra találok olyan japán zenéket mint pl egy anime oppening.

LeventeV
igen. ugyanarra gondolunk.

Doddy a düdő
a 9 farkú narutoban van :|

ja, és még a ruroini kenshinbe is volt olyan fegyver, annak a ninjának, talán "tanya"-nak hivták. Ott mondták is a nevét, de a google csak anime képeket adott xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."