Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
metálnál meg tudom a gothic, power, death, black, symphonic, folk, viking, celtic, nu, speed, progressive, heavy, industrial, etc. különböztetni, meg igazából többnyire ezeknek a kombinációjával találkozom, de ilyen hard trance meg ezek?
@
alapvetõen nem vagyok oda a techno meg trance meg disco zenékért (meg popért, meg hasonlókért), de van azokból is igényes, illetve valahogy a japánokkal elfogult vagyok... de nem akarattal, csak ezek tetszenek is. Talán az ének miatt.
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ spoiler ] tagekben hogy konkrétan mi volt a végén depi plz O.o rég láttam...
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASzittem csak NHK-ban van..Épp most nézem,de inkább kecire elbassza a kedvem..ASzittem egy jó kis vígjáték lesz,mert olvastam régebben,h egész jó,az elsõ 4 rész alapján,meg az anidb szerint is azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,mot már a 18. résznél járok,de annyira depressziv,h már Satou-kunná válok,de rendesen :C
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ááááh >.< ennél már csak az ending volt rémisztõbb...
Még így magába elmegy, de mikor sok részen keresztül hallani, és olyan effekt van rajta, hogy a mély szûrõdik át tompán a másik szobából, mintha a fejedben szólna, és nem tudnál mit tenni ellene, kikészít x.x
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
NEM NORMÁLISAK!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Youtube-on milyen kulszóra találok olyan japán zenéket mint pl egy anime oppening.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De nem tudom mi a fegyver "hivatalos" neve :S A katar hasonlit rá, de az csak egy penge, és nem adja a predator feelinget. 😄😄😄
talan meg Lurichio irant sem ereztem akkora utalatot mint Sora irant... hat ezt a ket fillert inkabb el kene egetni vagy nemtudom, hogy meg veletlenul se maradjon az utokorra. hogy a gaara-naruto baratkozos, "lelekbemerulos" SZART... FOST ugyanugy leadjak csak mas karakterrel (sora-naruto)... hat emberek... meg a hason odakuszos jelenetet is meghagytak... Jezusom!!!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."