Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
még tuctucosabb mint a sima 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ezeket egyébként hogy lehet megkülönböztetni? Trance, techno, ugyanaz a tucc tucc diumdisu, és van 1000 fajtája...

metálnál meg tudom a gothic, power, death, black, symphonic, folk, viking, celtic, nu, speed, progressive, heavy, industrial, etc. különböztetni, meg igazából többnyire ezeknek a kombinációjával találkozom, de ilyen hard trance meg ezek?

@

LeventeV
hard trance

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
vicceltem...
alapvetõen nem vagyok oda a techno meg trance meg disco zenékért (meg popért, meg hasonlókért), de van azokból is igényes, illetve valahogy a japánokkal elfogult vagyok... de nem akarattal, csak ezek tetszenek is. Talán az ének miatt.

@

armageddon666
Zaj

flame on

@

a lentebb linkelt zeék milyen mûfajba sorolhatók?

armageddon666
elsõ 4 rész meg anidb alapján így gondolni, akkor is... áh, rég láttam...

@

Seth
"azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,"

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Ahaaa, szóval az NHK A Golden Boy utánzat? 😄 lol

@

berlinboy6329
Neeem Golden Boyról van szóó.NHK-ról.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Ugyanarról a Golden Boyról beszélünk?
[ spoiler ] tagekben hogy konkrétan mi volt a végén depi plz O.o rég láttam...

@

berlinboy6329
Több ilyen zene kellene anime Opokba,keci jó,csak tudnak a japánok is zenét csinálni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeWyTy
Ez már túl durva<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

berlinboy6329
Mé' nem az?Tele volt "olyan" poénokkal az elsõ 4 rész,aztán meg átment mindenféle depressziv izébe..Öngyé,meg MLM....

armageddon666
Golden Boy utánzat és depresszív? O.o

@

armageddon666
nem létezik, kamu opening gondolom 😄

@

berlinboy6329
Ez létezik?lol

ASzittem csak NHK-ban van..Épp most nézem,de inkább kecire elbassza a kedvem..ASzittem egy jó kis vígjáték lesz,mert olvastam régebben,h egész jó,az elsõ 4 rész alapján,meg az anidb szerint is azt gondoltam,h kapok egy jó kis Golden Boy utánzatot,mot már a 18. résznél járok,de annyira depressziv,h már Satou-kunná válok,de rendesen :C

LeventeV
de meg jo EZ es ez a kedvenc

Lelouch
Igen, abból van a zene. Benne ez az egyik legnépszerûbb anime zenéje, és csináltak hozzá egy OP-t is.
LeventeV
nekem ez jobban tetszik

ha nem mukodne<#ravasz1>

RelakS
kicsit belenéztem a többi videóba (a képeket végignéztem). Nem csak egy Welcome to the NHK zene?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Dokuro-chan<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Az.<#vigyor>
LasDen
azta csuda mindenit micsoda zenék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Onegai Teacher opening? 😄 Nekem azt juttatta eszembe

LeventeV
ez nagyon allat. ehhez hasonlo zenet tud valaki linkelni? elore is kosz.

RelakS
jézusfasza, ez opening?

armageddon666
Kill it! Kill it with fire!

Ááááh >.< ennél már csak az ending volt rémisztõbb...
Még így magába elmegy, de mikor sok részen keresztül hallani, és olyan effekt van rajta, hogy a mély szûrõdik át tompán a másik szobából, mintha a fejedben szólna, és nem tudnál mit tenni ellene, kikészít x.x

@

armageddon666
dokuro-chan instant win
másik gagyi

@

Lelouch
Nálam most ez a nyerõ.<#vigyor>
biomage
végig sem hallgattad a 2 opot -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
kinek melyik😊 nekem a Dokuro-chan

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

biomage
nekem is lenne egy kérdésem, melyik op a fülbemászóbb?
ez Op vagy ez Op
Tessék végig hallgatni párszor a 2 opot 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeWyTy

Zomil
valóban durva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
bazzzzeeeeeeeeg O.o az eredeti is durva, de ezt így összehozni....

@

LeWyTy
Thx<#worship>

jrock vagy jpop

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeWyTy
Ez mekkora<#nyes>

Youtube-on milyen kulszóra találok olyan japán zenéket mint pl egy anime oppening.

LeventeV
igen. ugyanarra gondolunk.

Doddy a düdő
a 9 farkú narutoban van :|

ja, és még a ruroini kenshinbe is volt olyan fegyver, annak a ninjának, talán "tanya"-nak hivták. Ott mondták is a nevét, de a google csak anime képeket adott xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nekem az tetszett ha ugyan arra gondolunk :S Sora az a gyerek aki megkapta a 9farkú csakráját nem? Azért tetszett mert jó fegyvere volt 😄
De nem tudom mi a fegyver "hivatalos" neve :S A katar hasonlit rá, de az csak egy penge, és nem adja a predator feelinget. 😄😄😄

LeventeV
megneztem a naruto shippuuden 71. reszet is... hat gyerekek a komplett fumoffu-t neztem meg utana, hogy kiheverjem. ilyen ritka szar fillert... utolso ket reszt mar tekergettem
talan meg Lurichio irant sem ereztem akkora utalatot mint Sora irant... hat ezt a ket fillert inkabb el kene egetni vagy nemtudom, hogy meg veletlenul se maradjon az utokorra. hogy a gaara-naruto baratkozos, "lelekbemerulos" SZART... FOST ugyanugy leadjak csak mas karakterrel (sora-naruto)... hat emberek... meg a hason odakuszos jelenetet is meghagytak... Jezusom!!!

Hixer
whaaaaaaaaaaaaaaaat? u can't do that!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Bulykin
szégyelld magadot😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
lehet, te sátán kölyke 😄

Lelouch
Itt csak én dobtam anno a K-ont?<#vigyor>
Bulykin
az egyik legjobb😄 aranyos is meg vicces is😊 és a zenék se rosszak^^

LasDen
akkor ezt megnézzük...majd...egyszer....