Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Bármibõl, csak egységes legyen... Rajzfilmekkel semmi bajom igazából :D csak legyen egységes...

@

armageddon666
Igen, ez az egy amit találtam :D De a színekkel nem vagyok kibékülve :S

@

armageddon666
Ezeket én hoztam össze... Csak realista vagyok... De ilyen Herkules meg Amerika kapitánya meg Cartman, meg animések is lesznek... Balu maci? Szóval jah, kaotikus szar az egész, és hiába pofáztam errõl, hogy nem jó, nem hisznek nekem...

@

berlinboy6329
Szeme hülye szinû,ha nem tetszik,menjél át rajta PS-sel/Painttal,és ha kell az alja is töröld ki a DVD jelet..Ezt találtam...Jó nagy scan.

Kép

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Kompozíciót figyelembe véve,hááát.....mikiegér,Vasember(v pók pl.),meg Cozomu Cartmannel egy képen...:C

Nem jó keverni a témákat...Semmi köük egymáshoz...Max ugy,ha képekkel el tudjátok választani..De azért Mikiegér,meg Nozomu nem egészen egy kategória...Nozomuról tok képet keresni,mert azt tom ki,de a másikat nem...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bandi 18
DMC-bõl rakjatok rá képeket :D

LeventeV
"Disney×Marvel×Anime×SouthPark... " na ez az a negy dolog ami nem fer meg egymas mellett, de nagyon. szerintem faragjatok le ebbol a 4esbol... es Disney??? WTF gondolom ez a lanyok otlete volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
lol :DDDD
azért a kész tablóra kiváncsi lennék :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Részben off:

12. osztály, kell tabló, megszavazták a rajzfilmest (Szerintem kaotikus marhaság lesz, Disney×Marvel×Anime×SouthPark... marha szép lesz...).

Na most gondoltam ilyen kicsit "passzív ellenállásként", rakatnék rá vagy egy felakasztott Zetsubou Senseit (Itoshiki Nozomu), vagy Kyon facepalmját :D Ebben kellene a segítségetek, nagyfelbontású képek kellenének errõl a két szereplõrõl. Zetsubou Senseirõl felakasztott (vagy épp fel akarja magát akasztani), Kyonról pedig facepalmozó. Zetsubou senseirõl ha nincs nagyon (én nem igen találtam, ezért is kell a ti segítségetek), akkor jó olyan is mikor ordibál hogy ZETSUBOU SHITA!! :D

@

Lelouch
Én meg már falra tudnék mászni, ha csak egyszer is elhangzik...<#rolleyes><#vigyor>
armageddon666
Az hogy szarul van fordítva egy dolog :D De a hangok jók...

Bleach meg... Bleachet csak a Kurosaki-kun~~ miatt nézem :D meg a roflol plothole(ok) miatt... najó, meg néha van epic harc benne...

@

LeventeV
na ez nekem is uj...

Zomil
ááá Testarossa kapitány vékony hangját nem lehet felülmulni :DD
(amugy kicsit megdöbbenten, h Testarossa és C.C hangját ugyanaz adja :) )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
a fumoffu szinkronja nekem bejon

RelakS
pedig pont a Full Metal Panic szinkronja förmedvény...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
A magyar Bleach is jó, legalább nincs benne "Kurosaki-kun"<#hawaii>
Lelouch
Azért az újak között is vannak egész jók, nekem a Naruto szinkronja például bejön :D

Amúgy hallottad Road magyar hangját? Ha így hallom elõször, biztos nem lenne az egyik kedvenc DGM-karakterem XD
Ja, és ha már említettem "Krokit", õ se kapott valami karakterhû hangot, legalábbis nagyot néztem, mikor Elõd Botond hangján szólalt meg :D
Zomil
Én Blue Gender kb. 3/4-ét magyar szinkronnal néztem én valóban nem volt rossz. :)

LasDen
és a Soul Eater sem rossz :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Visszasírom Verselõ Linát, Sousuke õrmestert, meg Inuyashat... Cowboy Bebopra nem emlékszem. Blue Gender sem volt katasztrófa...

@

Lelouch
Én ritkán szoktam fikázni a magyar szinkront, de a D.Gray-Man esetében nekem se jön be :D
armageddon666
újabb FAIL :(
már meg sem lepõdöm :D
am belenéztem egyik szinkronos részbe, áááh xD

@

Doddy a düdõ
WAT D:

LasDen
végre befejeztem ezt a busou renkint...egész kellemes volt :D nem volt túlbonyolítva, de voltak érdekességek....például az ellenfelek kapcsolata...fõleg Kazuki viszonyulása mindenkihez :D a befejezés meg teljesen más volt mint amit vártam....jó volt összességében :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
D.Gray-Man magyar szinkron:
Kuro-chan--->Kroki<#guluszem1>

Érdekes fordítás :D
LasDen
az elsõ rész alapján jó...:D de az szerintem inkább pszichológiai thriller...legalábbis az elsõ rész alapján inkább annak tûnik :D

Bulykin
Paranoia Agent vagy mi, egyszer belekezdtem de sztem nem nagy szám

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zomil
Lehet h megköveztek, de sztem a 2. évad utolso pár része totál hülyeség volt. Nekem legalábbis nagyon nem tetszett.
Onnantól kezdve amikor megöli a szüleit
Amugy tetszett az egész, nagyon érdekes volt végig :)
C.C se semmi karakter :D Róla nem lehet tudni, h mi az igazi neve?

LasDen
valami horror animét tuttok?? :D hirtelen felindulásból most az kéne :D

Máté94
Yeaaahhhh!
Eve no Jikan-ból lesz movie!^^
A Geass-os hírben az a pláne, hogy maga Goro írta, hogy szeretne anime-t. Eddig csak találgatás volt. Bocs a dupláért.

Hát ez a Durarara nem is olyan rossz így 5 rész után. Kicsit lassú, és összetett. De végre nem színtiszta sablon :) (legalábbis számomra)
Kicsit régi hírek, és lehet, hogy már olvastátok õket, de Evangelion 2.22 áprilisban jön dvd-n, február 20-án Gundam Unicorn mozi, szeptemberben Gundam 00 mozi. A fanoknak: K-ON 2

Fanoknak 2:
"The story of the new Code Geass project occurs in the same world of the TV series but the era and the place are different. The first announcement was the new manga. I'm also interested in stage shows. Of course, we'll announce new Code Geass anime, soon." :)

Illetve találtam egy érdekesnek ígérkezõ darabot is: Break Blade, õ egy film lesz, május 29-én.
Bocsi, ha nem mondtam újat.

Bulykin
<#shakehead>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Végre valaki! :))

@

Zomil
hát igazábol annyira lebilincselõ és érdekes a story-ja, h nem birom abbahagyni :D

Zomil
Ugy értem most a 2. évadban a halála :(

LeventeV
haladsz fiu... haladsz <#idiota>

Zomil
najó Shirley esete azt hiszem még durvább volt...

LasDen
én nem, csak úgy kérdem :D
megy valaki anime fans meetingre?? :D

Bulykin
a 2.évad pörgõsebb:) és a vége szintén sokkoló

LeventeV
nezd tovabb, majd kitisztulnak a dolgok.

Zomil
Megnéztem a Code Geass elsõ évadát, hát az utolso pár rész nem kicsit sokkoló volt...
föleg ami Euphemia-val történt :S
Aztán a 2. évead elsö része meg nem kicsi wtf. :D
Ugyhogy most nézem tovább.

armageddon666
hát szerencsére még egy sorozatban sem láttam ilyen recap részt :D

egyébként ha nem egyben darálod le és tetszik akkor megnézheted õket... annak tökéletes aki hetente 1 részt nézett...

@

Zomil
jah értem köszi :)
akkor kb. mint sorozat évadok elején a 0. rész.

armageddon666
a feledik rész az egy "Az elõzõ részek tartalmából"
vagy Odaátosan "The Road so far"

@

Zomil
Az lemaradt, h a részeknél mi az a 08 és 8.5 rész? mi ak ülönbség v melyiket kell megnézni? ugyan ez a helyzet a 17 és 17.5-nél

Zomil
Elkezdtem a Code Geass-t most már értem miért mondtátok, h ne a Death Note után nézzem meg. :D
A fõszereplö totál Light-ra emlékeztet. :)
Most járok a 6. résznél, az a macskás jelenet jó volt :DDDDD

Amugy érdekes a sorozat tetszik a története meg a szereplõk.

az 2003 körüli....

Seth
Saikano-t tudom ajánlani

PSN ID.: Beegabor