Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
100 asszem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LeventeV
lehet mar tudni, hogy a Dragon Ball Kai-bol hany reszt terveznek?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

QuippeR
az utóirattal kapcsolatban: az egész második évad egy szivatás, kövér mínuszpontokat kap érte a sorozat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

no.

Zomil
Végeztem a Dokuro-channal, ebböl kell még!!!! 😄D
Van esély rá, h még csinálnak hozzá részeket? 😄

Amugy a 2. évad dvdrip vége eléggé le van vágva, még az ending sincs benne 😞

Jah és: Pipiru piru piru pipiru pi! ftw!! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyilkos vizes törölközö...jééééézusom 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Ja de imádtam azt de sose értettem, hogy jön ide a sorozatban😄DDDD
Győri Devi
egy vámpír mindig jól jöhet 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

RelakS
Binkan Sarariiman? 😄
Valami hülye szalámi, amitõl az irodista fickóra rájött folyton a fosás <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
nezd meg az openingjet is... olvasd is... beteg, nem kicsit.
Relaks-nak meg abszolut igaza van... olyan mintha fejbevernenek.

armageddon666
Mi volt az a Binkan vagy mi amit evett a srác, és mi történt olyankor vele? 😄 Rég láttam.

@

Zomil
áh az nem gond, Excel Saga már igy is rombolta, szoval ez a kicsike már nem számit 😄

RelakS
Vigyázz, kimutatható intelligencia hányados esést okoz!

bebõ-bebõ-bebõ-bebõ-...

Zomil
Nos megnézve az elsõ részt ez valóban öl 😄DDDD
"Pipiru piru piru pipiru pi!" 😄

Egyszerüen beteg 😄

armageddon666
Akkor asszem ennyi elég is lesz 😊 Holnap akkor válogatás, képkeresés. Light megfordult a fejemben.

@

Zomil
It's Gendo.... 😄DDDDD

ui.: de megverném azt aki a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-t nem normális sorrendbe vetittette le majd erre még rátett egy lapáttal a 2. évaddal és ezek után még fogalkozzak, h vajon a torrentben hogy kell értelmezni a számozást 😄DDD

Lelouch
A jobbak már meg lettek említve, de azért még itt egy pár: Cross(DGM), Araragi, Holland , vagy esetleg a DN-bõl Light, L vagy Mello...
armageddon666
kis Simont nem szeretem, nagy Simon meg as GAR as Kamina 😄

Masa-san? Satou... hmmm... akkor inkább Konata 😄 vagy Sagara...

@

Lelouch
Ja, a DtB-s.

Satou(NHK), Simon, Masa-san XD
armageddon666
Õ is túl lány, és személyiségben jóval távolabb áll mint Konata 😄

@

armageddon666
#28528 - túl Bleach
#28529 - nem
#28530 - added to the list
#28531 - Gondoltam rá (ha Dt😎, nem, túl Dragon Ball, túl Bleach
#28532 - added to the list 😄 de lehet hogy nemmel egyezõ kéne 😄 Mondjuk személyiség ott van 😄
#28533 - túl GAR 😄 de hátha...

@

RelakS
ezen jól meg is lepõdött 😄

Győri Devi
vagy õt XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

NEOreg3
õ lesz, sajnálom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Győri Devi
Konata-t pakolj a tablóra XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
+ mondjuk Hei, Stein, Vegita, Touma(XD), Grimmjaw...
LasDen
harima kenji 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doddy a düdő
õt

Lelouch
Egy ötlet így hirtelen: Hollow Ichigo(Ogichi)
LasDen
Gintoki? 😄 vagy soul eaterbõl valaki?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Alucard, Gintoki, Battler, hirtelen rájuk gondoltam, de Sousuke, tényleg... esetleg Ikari Gendo... vagy valamelyik Eva unit... Talán Lelouch 😊 de ha találok Il Palazzoról jó képet az is lehet... péntekig kell döntenem, szóval addig legyen sok, aztán majd leszûkítem 😄

Amúgy nem kép hanem karakter kell igazából, az lesz az arcképünk mellé téve :\

@

LeventeV
dokuro-chan ahogy kinozza kusakabet az openingbe, vagy kaname-sousuke kepek, azok ugyis iskolai kepek... peldaul mikor sousuke otthon felejti kaname nyelvtan fuzetet majd kaname egy wrestling mozdulattal padlora kuldi... nekem ilyemi tetszene.

armageddon666
Na, Kyon facepalmot nem találok normális méretben... Hanging Zetsubou Senseit elvetettem. Szóval visszaestem egy kezdeti problémára. Mondjatok karaktereket a tablóra 😄

@

berlinboy6329
Ami megfog,v van benne potenciál,abból ugyis megnézek az 1. után még párat egybõl,ha jó megy,ha nem akkor v lassan,v droppolom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Ne egy részt nézz...
Gyorsan nézem általában az animéket, és többnyire pozitív véleménnyel vagyok róluk, amit lassabban néztem azzal meg kevésbé pozitívval... biztos van összefüggés 😄

@

csocso14
az biztos, madhouse-tól rosszat meg még nem láttam 😊
K-on folytatás is alap, Kiss x Sis-t is várom már, eddig mind a manga mind az anime jó volt, a többit meg majd meglátjuk.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bulykin
iron Man???<#wow2> tuti nézõs
+ K-On 2<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
én még nem 😄 vannak köztük érdekesnek tûnõk 😄

csocso14
2010-es tavaszi felhozatalát láttátok már?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LasDen
nah....végeztem a clannaddal....huh...
azért örülök, hogy happy end lett...😄 már aszittem a lányát is kihúzzák....elég kemény volt....és bár elég egyszerûen oldották meg, hogy minden jó legyen, de azért tetszett a befejezés 😄 de kár, hogy a többi szereplõ a közepétõl 1-2 részen túl nem is szerepelt....nagyon jó volt 😄

Seth
Mindegyik Kyoto Animation

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
Zetsubou elsõ évad még tûrhetõ is, de a 2. már nagyon erõltetett

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

berlinboy6329
Ez a Zetsubou Sensei nagyon fárasztó..Nem is tetszik annyira..Napi 1 részt nézek belõle,de olyan lassan lesz vége annak is.Uncsi:C De azárt végnézem..

aztán Eve no Jikan,talán még Shuffle meg akkor lehet,h Clannad....Véletleünl hasonlt a Clannad rajzolása az Airhez?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
favorit romantikus cucc 😊

@

berlinboy6329
Jó ez a Clannad?Azt hallottam van benne pár halál.Nyálas?

armageddon666
Off, de itt hozzáértõk vannak 😄

MPC-HC

film.iso, bemountol, elindít, rendes rip, van menü meg minden... alapvetõen a menüt már hülyén kezeli (mikor az egér rajta van a menüponton nem jelöli ki, WMPnél jó) de ez apróság... szóval elindítom a filmet, felirat meg szinkron beállít, és akkor...nincs felirat... WMPnél meg van, de miért?

@

LasDen
majdnem, de gyorsan mellényomtam 😄 olvasás közbe mindig kijelölöm a szöveget, ahogy olvasom 😄

armageddon666
Akkor a spoilert ugye nem nézted meG? 😄

@

LasDen
16. résznél tartok....a tomoyos ovat megnéztem, de nem volt nagy szám szerintem 😄

armageddon666
Végignézted? Én favolom és droppolom 23nál 😄 24-t nem tudom megnézni...
nagyon meggyötört... végén happy end, nem kell recap amiben újra szenvedés 😞

És elrontotta az OVAk esélyét 😞 Megnéztem volna a Kyou meg Tomoyo (?) OVAjat, de ezek után :S

najó on-holdon van, ott is marad meghatározatlan ideig 😄

@