Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Aki nem ismerné fel így egybõl a kiegészítõk alapján, bleach Kyouraku tájcsó 😊

Az endless 8 saga egyértelmûen a legelcseszettebb ötlet az animék történelmében.
Szerencsére nem vagyok Harufan de el bírom képzelni milyen az ha úgy vársz egy sorozatot mint a mennyei mannát erre szembesülsz vele hogy 12/13 részbõl 8 -rész ugyanaz és semmi sem történik. Csodálom hogy nem gyújtották fel a fanok a stúdiót. 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Amugy meg ha már a miért kérdésnél járunk: miért imádják a japánok telitömni az op/ed-ket angol szövegge? énkelnek japánul és akkor pár mondatot/szot angolul mondanak. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezek fura kerdesek... de nekem pont azert tetszenek az animek... mert mast mutatnak mint a valo elet... es ez jo. a tortenet meg csak raadas... persze az is nagyon fontos.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@
nem értem minek raktak bele ilyet 3rész alatt le lehetett volna rendezni...
Valahogy nem jött be az egész hangulata. Kissé vontatottnak éreztem meg olyan semmilyennek.
Az amcsi filmekbõl ismert pár alkalommal alkalmazott szemérmes "Elkapom kamerát hogy ne lássuk a halált" módszer meg nagyon nem illett ide.
@
Nem tudom eldönteni, h komolyan vegyem-e v csak egy Excek Saga, Dokuro-chan szerü paródiát lássak benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )

2. Sagara Sousuke
3. Ikari Gendou
ilyen prioritást állítottam fel... segítsetek képet keresni 😄 Minél nagyobb felbontás, illetve... hát, egész alakos legyen, de ha nincs jó olyan is amibõl esetleg oldalt le van vágva... vagy alul, de fölül semmiképp :S Azt nem tudom hogy tudnák normálisra megcsinálni...
@
ez is egy ok amiért abbahagytam