Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
nekem gõzöm sem volt errõl az egészrõl, mert nem vagyok nagy anime-faló, egyszerûen csak belefutottam. gyors egymásutánban néztem a két évadot, de a harmadik ismétlõdõ rész alatt már majdnem felrobbantam. végtelenül idegesítõ dolog ez, nem is tudom, hogyan képzelték, hogy mûködhet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Bandi 18
Kardok
Kalap

Elrontottam a hotlinket shit...:S

Bandi 18
Gondoltam dobok pár képet a SakuraCon-ra készülõ cosplayes cuccaimról.
Aki nem ismerné fel így egybõl a kiegészítõk alapján, bleach Kyouraku tájcsó 😊

És képzed el el hogy bizony ebból ( DVD-nként 2 résszel számolva ) 4! darab DVD-t is ki lehet adni a fanoknak. Négy DVD amin SEMMI sem történik. 😊

Az endless 8 saga egyértelmûen a legelcseszettebb ötlet az animék történelmében.

Szerencsére nem vagyok Harufan de el bírom képzelni milyen az ha úgy vársz egy sorozatot mint a mennyei mannát erre szembesülsz vele hogy 12/13 részbõl 8 -rész ugyanaz és semmi sem történik. Csodálom hogy nem gyújtották fel a fanok a stúdiót. 😊
armageddon666
Én sem tudok :C elõfordul...

@

Győri Devi
nhkból? 😄 jó is az 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Doddy a düdő
ez <#gonosz1>

Zomil
nincs igazán top, de legutobb a Code Geass OST-bõl ez tetszett nagyon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

már láttam a kakashi gaiden-ig., shippuden 119-120. CSak most várom hogy legyen vagy 50 rész, és akkor pár napig nem fogok unatkozni 😄 MEg ugyis tudom mi lesz benne 😄 mangát olvasom.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV
a narutot lattad mar? ha nem akkor nem kell megijedni, mert csak 100.-120. reszig a tenyleges tortenet. utana filler aminek koze nincs az egeszhez. ugyhogy abba szerintem belevaghatsz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

kicsit unatkozom 😄 Nektek mi a top 3 anime ost?
Nem sorrendbe linkelem 😄

ez

az

amaz

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ugy megnéznék jópár animét az elejétöl, de sajnos nagyon emlékszem rá, és igy már nem lenne olyan jó 😞 Meg tudom hogy mi lesz benne 😞 Most pl. a naruton gondolkodom. nagyon szeretem, de nincs hozzá elég lelki eröm megnézni többszáz részt 😞 A másik meg az air gear . De azt már igyis láttam kétszer 😞 :S

Zomil
Vagy C.C zöld haja 😛

Amugy meg ha már a miért kérdésnél járunk: miért imádják a japánok telitömni az op/ed-ket angol szövegge? énkelnek japánul és akkor pár mondatot/szot angolul mondanak. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
miert van az hogy sok animeben a karaktereknek olyan szinu a hajuk ami a valosagba nem letezik (halvany/sotetkek, zold, piros, lila, rozsaszin). es miert van az, hogy ez csak nekik allna jol? (pl kaname kek haja... nem hinnem hogy a valosagba jol mutatna). a szemuk ugyszinten. vagy a "sonen" animekben miert gyogyul fel mindenki egy-ket nap alatt az olyan serulesekbol amikbe masok mar reg belehalnanak? miert van a legtobb hosnek sotet oldala? vagy miert van az, hogy az animekben a fiuk sose veszik eszre, hogy tetszenek egy lanynak? es az anime vegere miert nem jonnek ossze?

ezek fura kerdesek... de nekem pont azert tetszenek az animek... mert mast mutatnak mint a valo elet... es ez jo. a tortenet meg csak raadas... persze az is nagyon fontos.

Zomil
eddig nekem ilyen dolog nem tünt fel 😄

LasDen
az mé van, hogy az animék nagy százalékában van egy olyan karakter, aki nem tud úszni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
ott a címben hogy last fight, ez sztem elég figyelmeztetés<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ezután a felvezetés után megnézném...de mivel még nem láttam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Azért valami warning, vagy akármi... (mondjuk aki erre nem gondol abból, hogy harcjelenet, és megnézi...)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Doddy a düdő
nem muszáj megnézni.

RelakS
ez nem számít spoilernek véletlenül? (Pl kiderül, ki hal meg, stb)

Doddy a düdő
ez az egyik legjobb harcjelenet, amit animében láttam

armageddon666
Dehogynem 😄 Morbid fanservice 😄 8 különbözõ fürdõruha minden karakteren 😄 amúgy asszem a 3. a Legjobb E8... Elsõt, utolsót, meg talán a harmadikat célszerû megnézni... De minél többet szenvedsz végig annál nagyobb felüdülés lesz utána a Sigh of Haruhi 😄

@

Lelouch
Nem kötelezõ megnézni mind a nyolc E8 részt, elég mondjuk az elsõ kettõt meg az utolsót.
berlinboy6329
Hajja,akkor lehet emg se nézem..8 részt elpocsékplni az életembõl?hajjajajjjj..gondolom,nem volt vmi érdekfeszitõ 8 rész.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
egyébként majd Sigh of Haruhi kárpótol 😊

@

armageddon666
mert KyoAni troll 😄 örülj hogy nem vagy elvakult otaku és nem érzel belsõ kényszert a DVDk megvételére XD

@

Zomil
Tulvagyok az Endless Eight-en, ez valami borzasztó rosszt volt :S
nem értem minek raktak bele ilyet 3rész alatt le lehetett volna rendezni...

armageddon666
Az "elkapom a kamerát hogy ne lássam a halált" amerikai módszer? O.o
Nekem tetszett anno 😊

@

LasDen
amilyen szar volt a mai-hime elsõ része, olyan jó a folytatása eddig 😄

Stranger
Sword of the Strager

Valahogy nem jött be az egész hangulata. Kissé vontatottnak éreztem meg olyan semmilyennek.
Az amcsi filmekbõl ismert pár alkalommal alkalmazott szemérmes "Elkapom kamerát hogy ne lássuk a halált" módszer meg nagyon nem illett ide.
armageddon666
Elvileg ezért jó a vetítési sorrend, mert akkor a "végén" tudatosul benned, hogy jééé, tényleg... 😄

@

Zomil
Nos megnéztem 7 részt a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-ból és nem igazán tudom mit gondoljak. Igazábol nem erre számitottam, kicsit zavaros, össze-visszaságnak tünik a történet(pedig idõrendi sorrendben nézem). Viszont Kyon megjegyzései nagyon ütnek. 😄
Nem tudom eldönteni, h komolyan vegyem-e v csak egy Excek Saga, Dokuro-chan szerü paródiát lássak benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert elõször egy iskolai vicces valaminek gondoltam, de most, h Haruhi isten, meg természetfeletti, meg földönkivüliek, meg idõutazók meg mittudomén még mi... kicsit zavaros igy 😄

LeventeV
tervbe vettem, hogy megnezem, de meg varok mig megjelenik par resz. legalabb Cell-ig jussanak el.

Seth
OVA

PSN ID.: Beegabor

LasDen
Hellsingbõl melyiket érdemes megnézni...az ovat vagy a sorozatot?? 😄

Lelouch
Azért utána ilyen mértékû cenzúrára már nem nagyon volt példa eddig.
LeventeV
tenyleg milyen verszegeny ez az anime... sajnalom.

armageddon666
*ölelés*

konzultálok pár ismerõssel, de nagyon fasza 😄

@

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Akkor még egy fasza Gintokit kérnék és rendben vagyunk 😄

@

RelakS
Nekem meg Sousukérõl van képem, amit a fumoffuból vágtam össze:

Zomil
google elsõ találat 😄

armageddon666
1. Sakata Gintoki
2. Sagara Sousuke
3. Ikari Gendou

ilyen prioritást állítottam fel... segítsetek képet keresni 😄 Minél nagyobb felbontás, illetve... hát, egész alakos legyen, de ha nincs jó olyan is amibõl esetleg oldalt le van vágva... vagy alul, de fölül semmiképp :S Azt nem tudom hogy tudnák normálisra megcsinálni...

@

Doddy a düdő
ja tényleg, még a vért is kiszedték belõle. így már tényleg nem érdekel.

Bulykin
ds:a
ez is egy ok amiért abbahagytam

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doddy a düdő
engem addig érdekelt, míg azt hittem, hogy újra rajzolják az egészet.

Bulykin
5.résznél abbahagytam😄 letöltöm majd ha vége lesz, hogy meg legyen,de annyira nem érdkel úgy is tudom mi lesz benne

LeventeV
hat akkor elegge bele kell huzzanak.