Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most egy airsoft pisztoly-t minek hordoz magával mindenhova az iskolán kivül? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
When Cicadas Cry-al kacpsoaltban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most járok a Shion-os fejezetnél, háááát ez a körömletépõs áááááá.....ez..ez..ez...nagyon durva volt 😮
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az elsõ évad tulképp Question Arcok, míg a második évad Answer Arcok 😊
Evangeliont meg kezdõként kell Elfen Lied után megnézni, labilis lelki állapotban <#idiota>#idiota>
@
Én még kezdõ vagyok, összesen vagy fél tucat animét néztem meg, de ezek közül legutóbb pont az Evangeliont, a Suzumiya Haruhi-t, és a When Cicadas Cry-t. Ebben a sorrendben. <#wow1>#wow1>
@Zomil: Én is pont a második négyes szakaszt fejeztem be, de máshol úgy olvastam hogy késõbb lesz valami belsõ magyarázat arra hogy miért élik át újra a cselekmény.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Amugy meg sztem lényeges leirni pl. azt, h a fejezetek különbözõ ending-ek, mert én rohattul nem értettem mi van az elsõ fejezet után 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Bár eddig tetszik, csak sok mindent nem értek, de talán majd akkor ha végeztem a 2. évaddal is. 😊
Elkezdtem nézni a 2009-es sorozatot, de még csak négy részen vagyok túl
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kyon megjegyzéseit nem lehetett röhögés nélkül kibirni, mindig mondott vmi jót, az meg még viccesebb volt mikor Asahina-ról beszélt és akkor megváltozott a hangsulya és magasabb hangon beszélt 😄DD
A részek is nagyon jók voltak, jókat lehetett nevetni rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálom, h 8rész teljesen ugyanolyan volt, és azt hiszem csak mozifilm fog kijönni belöle, pedig egy uj évadnak örülnék, persze nem olyannak ahol most 10rész lesz ugyanaz 😄
Egyébként a kettõ között én elég sok hasonlóságot fedeztem fel.
Szvsz tartom magam ahhoz, h nem egyszerü témáju anime és aki át akarja látni, érdemes sok fórumot megnézegetnie, usteam fórumon elég szépen ki lett vesézve a spoiler topicban és a megértéshez 3-4 napnak el kell telnie, de sztem ez az az anime amit nem lehet 100%-osan érteni 😊
Az író meg nem depressziós volt vagy azon esett át, hanem vmitõl nagyon beszívott XD
PSN ID.: Beegabor
Igazábol az egész anime lényege a végében van, ennek a sorozatnak nem a mecha/hatalmas harcok a lényege, hanem ez egy igen komoly pszichológiai mû, teljesen hitelesen ábrázolja a derpessziót, ami nem csoda mivel az írója is átélt egy nagyon durva depressziót. Szoval ezt az anime-t nem a durva mcha harcok miatt szeretik sokan, hanem mert mély, komoly gondolatokkal foglalkozik.
Sajna alternativa sincs mert akagi meg legyõzhetetlen isten.....
Hát nem volt nagy siker a kaiji,helyette vmi moe szemetet kapunk valszinûleg<#idiota>#idiota>
Nem értem miért késik ennyit, de szerintem elõbb-utóbb úgyis jön a folytatás, legalábbis remélem...
A rossz hír viszont hogy nem lesz második évad már mostanra lennie kellene de semmi híyr felõle.....
amugy én az uccso 2 rész után egyböl ajánlom az End of evangelion-t, ez lett volna eredetileg a vége az anime-nak csak a költségvetés közbeszólt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a watching viszont most stagnál, ennél fogva a completed is 😞
@
csak néha nem tudom eldönteni, h melyiket nézzem a sok lehetõság közül.
most kéne hirtelen Bakemonogatari DVDrip, meg Rosario2 DVDrip, ezek amik észben vannak 😄 Spice and Wolf 2-bõl jó a TV... annyi plan to watch van... szerintem behozhatatlan lemaradást hoztam fel 😊
@