Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
én is azért gondoltam, mert egyértelmüen látszik, h az ott egy markolat 😊
de most egy airsoft pisztoly-t minek hordoz magával mindenhova az iskolán kivül? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
wikin airsoft pisztoly van írva és én is annak látom,nem sokkolónak

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
sokkoló, és sztem használta.

@

Zomil
öhm nekem, a 2. anime amit láttam az Elfen Lied volt, a 3. pedig az Evangelion, egyedül a labilis lelki állapot nem igaz 😄DDD

When Cicadas Cry-al kacpsoaltban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mion-nak a bal vállán mi van? Én egy pisztoly-nak nézem, de akkor meg miért nem használta 1-2 alkalommal?
Most járok a Shion-os fejezetnél, háááát ez a körömletépõs áááááá.....ez..ez..ez...nagyon durva volt 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
második évadban van magyarázat 😊

Az elsõ évad tulképp Question Arcok, míg a második évad Answer Arcok 😊

Evangeliont meg kezdõként kell Elfen Lied után megnézni, labilis lelki állapotban <#idiota>

@

Ruley
Hû, volt itt egy nagyon fura érzésem a topik utolsó pár hozzászólásába belenézve.

Én még kezdõ vagyok, összesen vagy fél tucat animét néztem meg, de ezek közül legutóbb pont az Evangeliont, a Suzumiya Haruhi-t, és a When Cicadas Cry-t. Ebben a sorrendben. <#wow1>

@Zomil: Én is pont a második négyes szakaszt fejeztem be, de máshol úgy olvastam hogy késõbb lesz valami belsõ magyarázat arra hogy miért élik át újra a cselekmény.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Ismertetöben sincs kevesebb 😄
Amugy meg sztem lényeges leirni pl. azt, h a fejezetek különbözõ ending-ek, mert én rohattul nem értettem mi van az elsõ fejezet után 😄

armageddon666
és nagyon spoilerezett

am "yandere" 😊

@

Zomil
hihi 😄

LeventeV
na most nagyon meghoztad a kedvem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Sztem érdemes megnézni, szvsz eszméletlenül furcsa igy, szinte átmenet nélkül a szereplük aranyosból pszichopatává válása és sztem az anime tökéletesen eltalálta, h lehet a két müfajt vegyiteni. Amugy ez egy horror/nyomozós játékból készült(gondolom visual novel) és az anime fejezetekre van bontva, mindegyik fejezet egy-egy ending a vn-böl, de a különbözõ fejezetekben mindig tudunk meg ujabb és ujabb információt. Régen volt már ennyi WTF érzésem, mint ez alatt 😄

pedig alap<#idiota>

LeventeV
egy cipobe jarok armageddonnal... egyre csak no a plan to watch de nezni nem nagyon volt idom... de majd ezutan. a cicadas-t is mar reg meg akartam nezni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Elkezdtem nézni a When Cicadas Cry-t, eddig 2 fejezeten vagyok tul. Szvsz elég durva 😄 Nem semmi mekkora különbségek vannak az egészben. Egyik pillanatban még vicces iskolai sorozat, másik pillanatban meg már egy véres thriller. Ráadásul a karakterek rajzolása se semmi, egyik pillanatban még aranyos kislánykák másik pillenatbna pszichopata gyilkosok 😄

Bár eddig tetszik, csak sok mindent nem értek, de talán majd akkor ha végeztem a 2. évaddal is. 😊

Bulykin
gtfo
😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doddy a düdő

a tengen toppa egy fostalicska : |
armageddon666
a mozifilm 2 és fél órás ... 😄 ez kb. majdnem 8 résznek felel meg 😄

@

RelakS
Én egyelõre passzolok
Elkezdtem nézni a 2009-es sorozatot, de még csak négy részen vagyok túl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Szerintem nagyon jó volt csak az endless eight-ek ne lettek volna de nekem még mindig a legjobb anime.😄
RelakS
szerintem te vagy az elsõ, aki azt mondja, hogy az elején a maszlag nem volt olyan jó, mint a többi 😄 Rajtam kívül <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
<#eljen>
Zomil
Remélem is, mert Kyon megjegyzéseivel nem lehet betelni 😄DDD

Lelouch
Szerintem tuti lesz még új évad is...
Zomil
Végeztem a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-val. Nagyon tetszett, bár az elején szerintem tul erõltetett volt ez a természetfeletti maszlag, viszont a többi része a sorozatnak kárpótolt.
Kyon megjegyzéseit nem lehetett röhögés nélkül kibirni, mindig mondott vmi jót, az meg még viccesebb volt mikor Asahina-ról beszélt és akkor megváltozott a hangsulya és magasabb hangon beszélt 😄DD
A részek is nagyon jók voltak, jókat lehetett nevetni rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elöször a filmkészités volt nagyon jó, erre a koncert rátett mégeggyel + a számitogépes harc 😄DDD jó részek voltak

Sajnálom, h 8rész teljesen ugyanolyan volt, és azt hiszem csak mozifilm fog kijönni belöle, pedig egy uj évadnak örülnék, persze nem olyannak ahol most 10rész lesz ugyanaz 😄

armageddon666
nincs az elrontva.

@

armageddon666
Iron Man fasza lesz trailer alapján 😄
Wolverine meg okádék...

@

Én egyszerûen imádom. Háromszor néztem már meg, és mindig mutat újat. Fõleg a vége 😊 Az abszólut kedvencem, a Code Geass is csak második utána.
Egyébként a kettõ között én elég sok hasonlóságot fedeztem fel.

Zomil
Amiket leirtam nem belemagyarázás, ha azt kezdeném el sorolni, h milyen bibliai/egyéb más hit szimbólumai vannak belerakva és hogy ezek miért, na az már belemagyarázás, mivel én kb. olyat olvastam, h ezeket azért rakták bele, mert jól néztek ki 😄
Szvsz tartom magam ahhoz, h nem egyszerü témáju anime és aki át akarja látni, érdemes sok fórumot megnézegetnie, usteam fórumon elég szépen ki lett vesézve a spoiler topicban és a megértéshez 3-4 napnak el kell telnie, de sztem ez az az anime amit nem lehet 100%-osan érteni 😊

Seth
Szerintem túl van komplikálva és sok a belemagyarázás 😊
Az író meg nem depressziós volt vagy azon esett át, hanem vmitõl nagyon beszívott XD

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Nincs az elrontva, de mint mondtam nézd meg az End of evangelion-t, az nagyjábol ugyanarrol szol, mint az utolso 2 rész, csupán vizuálisan jobban van ábrázolva és igy könnyebben érthetõ.

Igazábol az egész anime lényege a végében van, ennek a sorozatnak nem a mecha/hatalmas harcok a lényege, hanem ez egy igen komoly pszichológiai mû, teljesen hitelesen ábrázolja a derpessziót, ami nem csoda mivel az írója is átélt egy nagyon durva depressziót. Szoval ezt az anime-t nem a durva mcha harcok miatt szeretik sokan, hanem mert mély, komoly gondolatokkal foglalkozik.

Lelouch
De legalább így érthetõek az ilyenek <#vigyor>
Bandi 18
NGE kivégezve. Hát a vége tényleg egy hatalmas sületlenség :S. Így elrontani egy ilyen jó animét.

Lelouch
Hát igen, ez is sajnálotos :S
Na az még rosszabb<#wow3><#szomoru1>

Lelouch
A Madhouse most Marvel adaptációkkal próbálkozik...<#rolleyes>
A népszerûtlenségérõl elmondt mindent hogy nincs aki a mangáját angolra fordítsa<#felkialtas>

nekem is nagyon bejött,olyan emberi volt
Sajna alternativa sincs mert akagi meg legyõzhetetlen isten.....

Hát nem volt nagy siker a kaiji,helyette vmi moe szemetet kapunk valszinûleg<#idiota>

Lelouch
Hát ja, Kaiji nem egy "sérthetetlen" fõszereplõ, de nekem amúgy bejött a karaktere<#eljen><#vigyor>
Nem értem miért késik ennyit, de szerintem elõbb-utóbb úgyis jön a folytatás, legalábbis remélem...
Hát igen nem az a átverhetetlen hõs<#idiota>....
A rossz hír viszont hogy nem lesz második évad már mostanra lennie kellene de semmi híyr felõle.....

Lelouch
Ez a Kaiji nekem nagyon bejött, több szempontból is 😄 Remélem nem kell sokat várni a folytatásra, elvileg már 2008-ban be lett jelentve...<#rolleyes>
Zomil
Azt kihagytam, h kb. 21-22. résztõl kezd durvulni a sorozat. Szvsz az egyik legdurvább rész a 22. részben a "Halleluja" jelenet...(igy nem spoilerezek, viszont aki látta tudja mire gondolok 😊 )

Zomil
pont ezt akartam irni 😄
amugy én az uccso 2 rész után egyböl ajánlom az End of evangelion-t, ez lett volna eredetileg a vége az anime-nak csak a költségvetés közbeszólt

NEOreg3
kíváncsi vagyok, hogy az utolsó két rész megnézése után is ez lesz-e a véleményed az evangelionról<#hehe>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bandi 18
Ezzel én is így vagyok 😄. Minden partícióm tömve van 😄. Eddig államvizsga miatt nem tudtam nézni, de most belehúzok, ma lezúzom pl a Neon Genesis Evangeliont 😊. 19 rész már megvolt, nekem nagyon bejön, pedig sokan mondják hogy elvont, szerintem nem 😊

armageddon666
182 Plan-to-Watch, és szezononként növekszik 😄DD
a watching viszont most stagnál, ennél fogva a completed is 😞

@

Zomil
nekem most van egy kb. 40-es listám, szoval ezzel elleszek egy darabig 😄
csak néha nem tudom eldönteni, h melyiket nézzem a sok lehetõság közül.

jó neked az én listám majdhogynem teljesen üres 😄.....

armageddon666
1-2 év az jócskán durva 😄 csak filmeknél van így. TVnél minél hamarabb próbálják kitolni a DVDt 😊

most kéne hirtelen Bakemonogatari DVDrip, meg Rosario2 DVDrip, ezek amik észben vannak 😄 Spice and Wolf 2-bõl jó a TV... annyi plan to watch van... szerintem behozhatatlan lemaradást hoztam fel 😊

@

jaja és legalább 1-2 év amig normális verzió ki jön belõle,igaz általában szerintem azért nem éri újra megnézni semmit sem....