Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah...csak sikerült végezni a fatestay-jel 😄 a vége már türhetõ volt 😄 de nem életem animéja....ha másmilyen a fõszereplõ, akkor még élvezhettem volna is....mondjuk érdekes, hogy olyan mondja, hogy meghal az akit megölnek, akit a 24 rész alatt legalább 5x megölnek 😄 de azért a filmre még benevezek....
az utolsó rész alatt töprengtem, hogy vajon mi lenne a legjobb befejezés....Shirou és Saber gyõznek meg minden...ott van a grál és saber csak shiroura vár...ekkor hirtelen saber egy - szép - mozdulattal levágja shirou fejét....hirtelen felcsendül a Queen - Princes of the Universe dala....elsötétül a kép...happy end....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Jah... pedig 2006os, és 2009 felénél szedtem le 😄 de most nem volt a gépen sem sorozat, sem rövidrészes anime (sima, ova, ilyesmi), és valamit néznem kellett kaja közben (rossz szokás), és ez volt a legrövidebb film 😄

@

Seth
Még csak most? 😊

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Girl who leapt through time megnézve
nagyon jó volt 😊

@

<#eljen><#idiota>

Lelouch
LeventeV
most neztem meg a hetedik es egyben utolso reszt is... besza-behu olyan... de nagyon vontatott, kezdo animseknek nem nagyon ajanlanam... nagyon "erteni kell" anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
milyen ez? érdemes megnézni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
most fejeztem be a 6. reszt es nekem ez is bejott. mar csak a 7. van es aztan johet a cicadas 😛

efti
nekem talan az 5dik resz tetszett legjobban, a hatodik meg sztm kifejezetten rossz volt. az utolso resz megint nem rossz, de az 5os sztm a sorozat csucsa 😊

WWFSMD?

LeventeV
tul vagyok a kara no kyoukai 5. reszen is. eleg nehezen emesztheto volt az eloekhez kepest.

LasDen
nah...kezd kicsit jobb lenni így közeledve a vége felé...😄 és Shirou is elviselhetõbb most, hogy nincs ideje kibontakoztatni a hülyeségeit 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Velük halt õ is.

Zomil
Befejeztem a 2. évadaot is, mit mondja...iszonyu jo volt 😊
Fõleg az utolsó fejezet. Eszméletlen alaposan van felépitve az egész történet az elsõ évadtól kezdve, nagyon tetszett. A vége után is nagyon jó érzésem volt, nem gondoltam, h mindazok után ami történt benne, ilyen befejezést kap, szoval 100%-osan elégedett vagyok 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége picit zavaros, de akkor Takano szülei nem haltak meg a buszbalesetben? És az ott a felnött Rika volt? Vagy mire volt jó a záro jelenet sor?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Thank you, Captain Obvious!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
When Cicadas Cry elsõ évadát befejztem, kiváncsi vagyok a válaszokra is mostmár 😄
azért a végére egy good ending is jut 😊
bár ahogy elnézem akivel elõször beszélget a rendör, az fog bekattanni 😄
kivnácsi vagyok rá, h lehet, h Keiichi és Rika emlékeztek az elõzõ endingekre, remélem a 2. évadban választ kapok rá
viszont a legörültebb cimet Keiichi kapja...kislányokra lövöldözik, mert vicces volt..laza 😄DDD

Daell Drow
kosz, ezt kerestem.
LeventeV
ezt mar a legutobb is bevagtad, de meg most is tudok rajta mososlyogni <#idiota>

engem ilyen szempontbol Naruto idegesit... miert akarja sasuket annyira visszahozni? remelem a vegen valaki meghal...

LasDen
óóóh...😄 ezen mindig röhögök 😄

na igen eléggé erõltetett<#wilting><#idiota>

Seth

LeventeV
csak idealista <#idiota>

LasDen
ez a Shirou (Fatestay) milyen rohadt idegesítõ...csak a szart csinálja.....szívessen megütném 😄

Seth
Kimi Ga Nozomu Eien amit keresel

Daell Drow
Na most vegeztem a clannad + clannad after story-val. A masodik evadot most igy egybe nyomtam le, elege meghatott.

ajanlatokat varok most hasonlo animekbol.

Meg lenne egy kerdesem, regen lattam egy szinte hasonlo alapfellasu animet. Itt a lanynak valami balesete lesz es a fiu ott hagyja egy masik lany miatt. A lany álma egy mesekonyv keszites meg valosul a vegen, illetve akivel kavart az a lany jo uszo lesz. Csak ennyi remlik belole, remelem valaki tudja meik animere gondolok.
LeventeV
szerintem is nezd vegig. nekem tetszett.

Zomil
Mondjuk számomra az egyik kedvenc univerzumom, igazábol az anime nem adja teljesen vissza a visual novel-t. 😊
Ha tetszett az anime és van rá idöd ajánlom a vizual novel-t végigjátszani, mert rengeteg + információt tud adni.

LasDen
hát ajánlom is 😄 mosmá végignézem, ha belehalok is 😄

Zomil
valóban az eleje kicsit lassú, de lesz az jobb is 😊

2 sor 😄

Arra nincs mit emlékezni mindegyik rész egy sabronra épült 😄.....

armageddon666
Azért Bleachet ne keverjük már ide.. Inuyasha no comment mert már alig emlékszem rá 😄

@

drop<#idiota>

Lelouch
Archer vs. Berserker harcnál?

Ha igen, nekem is az jött be a legjobban 😄
LasDen
valahogy éreztem, hogy erre utalsz 😄

jól teszed 😄....
akkor másképp mondom semmi kiemelkedõ nincs az egészben 😄.....

LasDen
egyiket se láttam még 😄 és nem is nagyon tervezem 😄

elég üres és lassú történet kb olyan mélységû mint az eredeti inuyasha vagy a bleach....

armageddon666
Unlimited Blade Works >.< legepikebb rész 😄nemtom mikor van...

@

LasDen
ez a fate stay night izgalmasabb lesz valamikor???? 10 rész lement, de eddig elég lassú....ott az elején mikor megidézte szolgáját ott jó volt, de most leült egy kicsit....

armageddon666
Akkor lehet, hogy az, rég láttam 😊

@

Zomil
valóban, de akkor is kicsit fura 😊

Seth
Hát mivel egy maffiózó családból származik,bármikor lehet célpont,meg kell védenie magát vmivel

Zomil
én is azért gondoltam, mert egyértelmüen látszik, h az ott egy markolat 😊
de most egy airsoft pisztoly-t minek hordoz magával mindenhova az iskolán kivül? 😄

Seth
wikin airsoft pisztoly van írva és én is annak látom,nem sokkolónak

armageddon666
sokkoló, és sztem használta.

@

Zomil
öhm nekem, a 2. anime amit láttam az Elfen Lied volt, a 3. pedig az Evangelion, egyedül a labilis lelki állapot nem igaz 😄DDD

When Cicadas Cry-al kacpsoaltban:
Mion-nak a bal vállán mi van? Én egy pisztoly-nak nézem, de akkor meg miért nem használta 1-2 alkalommal?
Most járok a Shion-os fejezetnél, háááát ez a körömletépõs áááááá.....ez..ez..ez...nagyon durva volt 😮

armageddon666
második évadban van magyarázat 😊

Az elsõ évad tulképp Question Arcok, míg a második évad Answer Arcok 😊

Evangeliont meg kezdõként kell Elfen Lied után megnézni, labilis lelki állapotban <#idiota>

@

Ruley
Hû, volt itt egy nagyon fura érzésem a topik utolsó pár hozzászólásába belenézve.

Én még kezdõ vagyok, összesen vagy fél tucat animét néztem meg, de ezek közül legutóbb pont az Evangeliont, a Suzumiya Haruhi-t, és a When Cicadas Cry-t. Ebben a sorrendben. <#wow1>

@Zomil: Én is pont a második négyes szakaszt fejeztem be, de máshol úgy olvastam hogy késõbb lesz valami belsõ magyarázat arra hogy miért élik át újra a cselekmény.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Ismertetöben sincs kevesebb 😄
Amugy meg sztem lényeges leirni pl. azt, h a fejezetek különbözõ ending-ek, mert én rohattul nem értettem mi van az elsõ fejezet után 😄

armageddon666
és nagyon spoilerezett

am "yandere" 😊

@