Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doddy a düdõ
nekem 720-ban volt meg, már az is bõven fasza.

Máté94
Amúgy próbáltam 1080BDRIP-be leszedni uraharashop.hu-ról de 20kb/s-el jönne le!<#rinya>
LasDen
nah....a trinity blood jó lesz nekem így heti 2 rész animaxon...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doddy a düdõ
szerintem nem nagy cucc :(

Bulykin
To Aru Majutsu no Index már nagyon régóta plan to watch nálam, videók és képek alapján kecijó :D:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Máté94
Nem csak mellekrõl, de alapjába véve szeretem az ecchit.
Most To Aru Majutsu no Index-et töltöm le. Kíváncsi vagyok milyen, utána meg a Durara-t. Azt mondják nagyon, csak rövid 24 rész ellenére.
Máté94
Ige azt tudom. Várom szerettel.
Lelouch
S2-nek jobban örülnék, mangájából bõven lenne még mit felhasználni.
Malakai
Azt tették hozzá, hogy hamarosan az is kiderül, hogy azt a részt hogyan mutatják be.. Én tippem, hogy lesz vmi pár részes ova és azok közt lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
télleg jó volt....engem valamiért a seto no hanayomera emlékeztetett...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem csak mellekrõl... Ecchi létére nálam simán az õszi szezon legjobbja volt<#ravasz1>
Lelouch
Most jelentették be, hogy a TV-ben le nem adott 14. részt nem fogják kiadni DVD-n :( Remélem, ez azt jelenti, hogy már készül az S2
<#vigyor>
LasDen
elég hangsúlyos, de nekem kellemes élmény volt...:D

armageddon666
Nem csak mellekrõl szól?
Juteszembe: Qwaser no Stigmata vagy mi, nézi valaki? :D Az sem csak mellszopdosásról szól ugye? :D Mert lehet megnézném, de nem kell még1 Kanokon :\

@

Máté94
Végig néztem a Sora no Otoshimono-t!^^
Nagyon jó volt!
biomage
Ma este az Animaxon kezdõdik a Trinity Blood

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Nem szükséges, de azért jó :D mondjuk így egy rész 40 percesre nyúlik :D

@

Zomil
Sry a duplapost-ért, de ezt elfelejtettem berakni.

Egy kis OFF:
Van a League of Legends nevü játék, egy dota klón, mostanában játszogatok vele és hamarosan kiadnak egy uj hõst. Nah a lényeg amiért ide irom ezt, nézzétek meg milyen dance emote-ot kapott: itt, nah ki ismeri fel? :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Én is végignéztem mind a 8-at :D De legalább láttam az összes szereplöt 8 különbözö ruhában/fürdöruhában :DDD

Elfen Lied-el kapcsolatban: igen nekem is már az elején megtetszett, csak sokakat kicsit elriaszt az elején értelmetlennek tünö mészárlás :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
tudtam rola persze... mar nem eloszor volt tema a haruhi itt <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ruley
Mégis megnéztem már most az elsõ részt, és engem speciel már a fõcím meggyõzött. <#wow1>

LeventeV: Á, már hallottad hírét? Úgy nem is vicces. Engem két hete váratlanul ért amikor az került sorra, akkor rákeretem hogy most akkor mi van, de aztán együltõbe végignéztem az egészet. <#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
nem feltetlenul fogom megnezni az endless eight mind a 8 reszet.

Seth
Az egyszeri japcsi tv nézõ sem tudta elolvasni annyi idõ alatt amik a táblára vannak firkálva,szóval szerintem nem szükséges, ráadásul baromi fárasztó is.

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
afk-val nézd és minden vágásnál pause, hogy el tudd olvasni a szövegeket a háttérben.

társadalomkritika am ^^

@

Zomil
hát szvsz arrol a sorozatrol nem lehet 3-4 rész után eldönteni, h tetszik-e, haver is nézett belöve 3részt aztán hagyta mert nem tetszett neki(kb. 1éve), aztán megnéztem én mnodtam neki, h tök jó nézze csak és teszett neki :D
Nálam mindenképp benne van a top-ban minden szempontbol.

LasDen
Sayonara Zetsubou Sensei nekem annyira nem tetszett....vevõ vagyok a legelborultabb hülyeségekre is, de ez nem volt az :D

az elfen lied sem gyõzött meg az elsõ rész után, de adok még esélyt neki, mert volt már rá példa, hogy késõbb bejött :D

Zomil
"Ha ezzel végztem elkezdem az Elfen Lied-ot" Jól teszed :)

Ruley
Most a Sayonara Zetsubou Sensei-t kezdtem el nézni.
Nem rossz, sõt, jó, az elborultabb értelemben, csak idõnként van olyan érzésem hogy teljesen értelmetlen, és nem úgy mint egy szörfözõ rénszarvas bõrnaciban, hogy röhögni lehet rajta, hanem úgy hogy lemaradtam valamirõl és nem értem mit beszélnek egymásnak.

Ha ezzel végztem elkezdem az Elfen Lied-ot, (itt az elõbb láttam a bannert és megtetszett a rózsaszín lány, aztán rákeresstem és a témája is érdekes).

Az után meg a K-on -t kezdem el.

Hú de be vagyok táblázva. <#wow2>

Zomil
ez már beteges :DDDDD

Ruley
Ha hat rész után tetszett akkor majd meglátjuk "nyolc rész után". Hehehe.<#hehe>

Egyébként ja, tényleg király sorozat. Ugye a hatodik rész végén volt az a csókjelenet ?
Az engem valahogy a FLCL-ra emlékeztetett.
Mondjuk én ma délután láttam egy felhõt is ami a FLCL-ra emlékeztetett...<#idiota>

Zomil
:D:D:D

RelakS
csak majd nehogy csalódj!
Pl mikor Haruhi unatkozik :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
6 resz haruhi utan (kronologikus sorrendben) azt kell mondjam, hogy ez ut... mindenre szamitottam csak erre nem...
tulajdonkeppen kiderult, hogy haruhi maga a matrix... hat uristen. azt hittem valami konnyed vigjatekot fogok latni, de ez az anime mely filozofiai tartalommal bir. kivancsi vagyok a folytatasra

Frosty01
kk, valahogy csak kíhúzom :)

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
csak angol, de ajánlom, h ezt az 1 hónapot már bird ki amig kijön Blue Rei( :D ) kiadás :)

Lelouch
AA-n nemrég raktak ki hozzá angol feliratot.
Frosty01
2. filmhez van már felirat?

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
van az eredeti neon genesis evangelion(ebböl a remastered a legjobb). Ennek van egy "alternativ" bejefejezése(ami igazábol a normális befejezés, mert a sorozat végén nem vol pénzt rendes befejezésre). És most készülnek a filmek, ebböl már 2 megjelent, az elsö film kb. ugyanaz, viszont a 2. film már eléggé eltért az anime-töl. Idén jön ki elvileg a 3. és 4. film

Lelouch
Csak azért kérdeztem, mert mivel már havi megjelenésû a mangája, anime folytatás egyhamar tuti nem lesz :(
armageddon666
Nem. Mangában nincs zene (OSTvel szûrhetõ), és nincs szinkron (Ez viszont hiányzik). Továbbá a fényeffektek, hangeffektek, mozgás... Ezeket szeretem ha benne vannak :)

@

Lelouch
A mangával folytattad már?
armageddon666
Valahogy ráakadtam egy D. Gray-man videóra, és rájöttem, hogy mennyire jó volt... :( Mikor már kezdtem unni a gagyi ellenfeleket, akkor bedobtak egy LVL2es Akumát, egész jó tálalással, kicsit keményebb ellenfél. Aztán tömegcucc lett belõlük, de semmi baj. És mikor marhára nem számítottam rá, jön a LVL3as... És amilyen szintû imbulást az bemutatott... meg annál is a tálalás... tényleg féltem tõle... De ez maradandó maradt, mert a késõbbiekben is mikor megjelent, akkor nagyon durva volt. Aztán persze shounenhez méltóan (meg szükségszerûen), fejlõdtek a karakterek, megjelentek a durvább karakterek, szóval õk is erejüket vesztették... De aztán ott voltak a Noah harcok :) Aminél talán Tykit emelném ki hasonló imbulással :D Mondjuk az egy elhúzottabb harc volt :) Az nem tetszett annyira... És a finálé...
Level 4 ...

D. Gray-man Shippudent akarok!! (folytatást)

@

LeventeV
kosz az infot <#worship><#eljen>

armageddon666
Az elsõ rész. A másodikban már új karakter van...

@

Amúgy meg jah ritka pocsék izlésük van általában a hárem urainak.

"eltér az eredetitõl egy kicsit"

1,5-2,5 órás recap,10-15 perc újdonság?

armageddon666
Van az eredeti. Van 4 Director's Cut rész.
Van a remastered, ami az eredeti, csak szebb. Itt is vannak Director's Cut részek.
Van a Death and Rebirth, ami recap, átrendezve. Karakterorientált, nem kronológiai idõrendben megy.
Van az End of Evangelion, ami a 25/26. részeket váltja ki, vagy éppen elõttük játszódik, vagy alternatívát mutat.
És most csinálják a 4 vagy 5 Rebuild of Evangelion filmet, ami már eltér az eredetitõl egy kicsit, illetve a második filmtõl kezdve elvileg már erõteljesebben.

@

Lelouch
Ami<#eljen><#hawaii>
LeventeV
hany evangelion van?

armageddon666
Ja és igen, a legfontosabb:
összejön valakivel a fõszereplõ! Ez nagyon sok romcomnál nincs meg...

@