Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Azért a ToraDora nem szimpla romcom... mármint valahogy volt valami extra hatása... egyrészt a tipikus lolitsundere karakter nagyon szépen fejlõdött a történet során, volt benne megfelelõ tragikum is... Illetve a karakterek jók... Oh, de örültem volna ha a kékhajú lánnyal jön össze a fõszereplõ 😞

@

armageddon666
Nekem is 😄 De harmadszor maximum akkor ha egyik osztálytársam vagy ismerõsöm megnézi 😊 Most Rebuildekre várok 😄 az egyet közeljövõben megnézem megint 😊 bõvítettet

@

armageddon666
2003 remastered .... annál jobb nem is szükséges... mondjuk a Rebuild nagyon szép O.o de az már eltér az eredetitõl...

@

armageddon666
Hát nem pont ilyenre gondoltam 😄 De ez is jó volt ^^

@

Malakai
Toradora!-hoz hasonló, háát romcom-ból van kismillió, példát mondani is nehéz. 😊
Tenjou Tenge-hez meg van egy 2 részes ova, ha azt nem láttad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Daell Drow
Hali, Toradora-hoz hasonlo animet tudtok ajanlani?
A tenjho Tenge-hez lesz valami folytatas? Nekem igen felbemaradotnak tunt a 26 resz utan.
RelakS
Nem mindegyikben van ének, és vannak benne olyan zenék is, amit a sorozat alatt is hallhattunk.

Viszont talán az összes ének Ayanami seiyuu-ja, passz.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
"egyúttal a Neon Genesis Evangelion openingjének az átirata " igen ez feltünt 😊
"The Birthday of Rei Ayanami" hm milyen cd ez? minden számot Ayanami szinkronhangja énekel?

Ruley: én meg rájöttem, h már iszonyatosan várom a 3. filemt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Az elsõ szám a "The Birthday of Rei Ayanami" CD-n, egyúttal a Neon Genesis Evangelion openingjének az átirata

Zomil
ez micsoda? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Úgy kedvem támadt hirtelen az elejétõl mégegyszer végégnézni az egész Evangeliont.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
Best Zankoku na Tenshi no Thesis EVER:

Zomil
a remastered verzio szerintem elég jó minöségü

LasDen
én se...😄 de mentségemre szólva sok mindent nem láttam még 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
ha van valami felujitott valtozat akkor megigerem, hogy plan to watchba felveszem <#ravasz1>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bulykin
hozzád se szólok többet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zomil
huuhhh hát akkor massziv kövezés on 😄

Zomil
tessék 😛

LeventeV: ****kövez-kövez-kövez****

Doddy a düdő
én nem is tervezem megnézni. akkor most ciki vagyok? 😞

Bulykin
én se 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
most lehet megkoveztek de nem lattam a neon genesist... <#rinya>

armageddon666
azt nem tudom felidézni.
----
Fist of the North Start látta valaki? Mennyire csúnya? Mármint nem megrajzolás, hanem videóminõség alapján... mert láttam játék trailerjét, meg most a játék themesongját hallgatom, meg láttam egy amvt róla, meg egy ismertetõbe is belenéztem... És hát lehet, hogy érdekelne, de több mint 100 részen keresztül nem akarok valami homályos szart bámulni :S persze nem számítok tûéles képre, de valami normálisabb minõség jó lenne 😊

@

armageddon666
NGE opening 😊

@

Zomil
"<3 NGE" sztem elég sokat mondó 😄DD
elárulom: nge opening

Zomil
Hehe 😊
Mint Excel Saga openingbe? 😄DDDD

LeventeV
honnan ismeros nekem annyire ez a szam???

armageddon666
Eredeti jobb szerintem, ez "világosabb" talán, már ha lehet ilyet zenére mondani 😄 A karakter teszi jóvá ^^ Imádom mikor egy animeszereplõ énekel 😄 Mármint amikor tényleg olyan mintha a karakter énekelne, és nem a szinkronszínész... A részben nem teljes, de jobb, mert rosszabb 😛 nem énekli ennyire tökéletesen (de lehet, hogy csak én hallom úgy), és így természetesebbnek hat 😄 karaoke volt végülis ^^

@

Zomil
hm ez jó 😄
lehet le kéne szednem ezt a részt 😄
<3 NGE

armageddon666

12. rész... A rész címe erõsen utal rá, de mikor elkezdte 😄 áááááh, beleborzongtam 😄 <3 Hinagiku, <3 NGE, <3 Cruel Angel's Thesis

@

LasDen
nekem nem mûködik...annyira low lennék, hogy nem tudja kiolvasni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Na bazz mondom "Bleach" - F5 - és Hitugaya Toshiro ... xD beteg 😄

@

Ruley
Nekem meg a FLCL-t dobta be mindíg amikor arról beszélek.

(Ennek mondjuk inkább ahhoz lehhet köze hogy amúgy is mindíg a FLCL-ról beszélek)

Zomil
nekem meg mikor Azumangáról beszéltetek bedopta azt...persze azelött még sosem láttam a bannerban 😄
(naná, h most meg Gundam Seed-eset dob be miután elolvastam a kommenteket róla 😄 )

armageddon666
elszóltam magam 😄 6. részben úgy látom már lesz 😄

@

LeventeV
abszolut... mikor a fumoffu-t beszeltuk nekem is bejott mint banner.

armageddon666
Hayate2

Azt hallottam sooook Hinagiku van benne... 6. rész és még alig volt 😞

(lol, pont Hayatés banner 😄 mindreading script tényleg 😄 nem hiszem, hogy tényleg random 😄)

@

armageddon666
Kiddy Girl-and asszem

@

a KG 2-re gondoltál?

Lelouch
Én is most daráltam be a maradék részeket a Gundam 00-ból 😊 Kár, hogy olyan sokára jön a movie, talán jövõ nyáron már kijön BD-n<#szomoru1>
Felkerült a Tama from Third Street utolsó része az oldalamra… Jó olvasgatást!
Cím az aláírásomban...
Malakai
Summer Wars
A Jinnouchik jópofák, komédia azért legtöbbször a helyén van, ez a pozitívum. A negatívum viszont pont ami a történetet tenné érdekessé, a virtuális világ. Az alapötlet még oké, csak amikortól a konfliktus beindul lesz iszonyat bárgyú. Olyan, mintha lett volna egy sztori ötlet és nem tudták volna úgy kifejteni, hogy érdekes és értelmes is legyen, ráadásul ki is töltsön egy mozifilmnyi játékidõt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az AI-val úgy harcolnak, hogy a virtuális világban püfölik, meg jobban csapkodom a billentyûzetet a karakter erõsebb lesz, és hasonló típusú agyatlanságok.

Persze fel lehet fogni úgy, hogy akkor ez a része is humor akart lenni, mert akár annak is elment volna, de nekem "nem jött át"... Így összességében sajnos csalódás volt számomra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Nagyjából minden fel is van sorolva amit én láttam és tetszett, kivéve a FLCL és az Onegai Twins.

Egyébként ha muszáj lenne top 3-t felállítani, akkor:
FLCL
Suzumiya Haruhi
Azumanga Daioh

Egyébként mi van ezekkel az anime készítõkkel, hogy ilyen címeket találnak ki? Mintha egyáltalán nem is gondolkodnának el rajta hogy értelmes, frappáns, témához hapcsolódó legyen, csak kb olyan szinten hogy hát valamit mégis csak kell az elejére írni, ne az legyen már a címe hogy "Untitled #1": "hát lássuk csak, engem Azumának hívnak, ez itt elõttem egy manga, amit a Daioh magazinnak készítek, tehát legyen a címe....... Azumanga Daioh!"

armageddon666
Hayate no Gotoku II
Spice and Wolf II
Kiddy Grade (Jön az új évad ^^ Mondjuk más karakterekkel 😞 )

letöltési sorban ^^

És befejeztem a Gundam 00 S2-t... pozitív csalódás volt 😄 rosszabbra emlékeztem 😊 (felénél hagytam abba már jó rég óta...)

@

Frosty01
"Néztem pár elõzetest.Azok csinálták akik a The Girl Who Leapt Through Time -ot. Meg is látszik a karaktereken."

eddig csillogott a szemem mint egy sablon animeben, aztán továbbolvastam... kicsit lehetnének kreatívabbak is a studiók :C

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Néztem pár elõzetest.Azok csinálták akik a The Girl Who Leapt Through Time -ot. Meg is látszik a karaktereken. A fõszereplõ srác egy az egyben a csaj az idõutazós sztoriból 😊

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
Ez a Summer Wars milyen cucc?tokyotosho-n nagyon szedik,már 2. napja az elsõk közt van keresési számban...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen

precision
jaja, GITS -bõl mindent megnéztem, elõször a két múvit, aztán a Stand Alone Complex -et

kösz a tippet mindenkinek! 😊 ennyibõl szerintem már tudni fogok választani 😊

Bazinga!

[NST]Cifu
A GITS a két mozifilmet takarja? Ha igen, akkor ott van a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex is (két évad, plusz egy film, a Solid State Society), nekem especiel jobban tetszett, mind a két (általában ismert) mozifilm.

Amit szintén nem szabad szerintem kihagyni ha szereted az akciódús sorozatokat, az a Black Lagoon, igaz ez sokkal könnyedebb, mint a GITS.

Ugyan teljesen más kategória, de egy próbát megér a Legend of the Galactic Heroes, ez egy komplet világ köré húzott eszméletlen nagy franchise (110 OVA epizód és vagy 6 film, egy részük kibõvített OVA epizód(ok). A rajzolás régimódi (1980-as években kezdõdött a sorozat), és a történet szigorúan komoly, ahol szó szerint a teljes szereplõgárda hullik, de nagyon. Ja, az sem árt, ha nem mászol a falra a klasszikus zenétõl, mivel tele van vele (és mellesleg piszok jól illik hozzá). 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!