Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
ha szereted a krimit akkor elvezni fogod. en meg anno az animaxon lattam de a befejezesre mar nem emlekszem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Jó, csak ha jól emlékszem a befejezés manga után kiállt<#rolleyes>
Zomil
majd ha megnézted ird ide, h milyen és lehet meglesem én is :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a Phantom The animation és a Phantom - Requiem for the Phantom az ugyan az vagy a Requiem az folytatás???? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Tudtam, hogy mi fog történni de szeressük õket!
Amúgy Spiral-t látta valaki? Azt is meg szeretném nézni, csak tudni kéne, hogy jó e.
Bulykin
2 OVA meg egy 9 részes, szal nem hosszú

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
a fõzõs jelenet például hatalmas :D amikor az ajtóból leskelõdnek közben és beszélik hogy mi a lófaszt fõz ez még õ sem tudja :D

egyébként a vége neked tetszett? kicsit túlspilázták szerintem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
nem nézki rossznak :D bár az is igaz, hogy se a narutot se a bleacht nem szeressem....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
nem rossz :)
De ugye nem olyan hosszuságu?/ Milyen hosszu? :D
(bár lehet csak a zene miatt tetszett, <3 Nightwish

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Vége lett Speciel A-nak is. Hát Bulykin nem tudom te hol röhögtél sokat de én nem sokat nevettem rajta, de azért tetszett. Bár a végére már tudtam mi fog történni de szeressük. Jöhet a Durarara!! ami állítólag nagyon jó.:D
RelakS
Nyuu/Lucy :D (nagy)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bulykin
Munto ムント
http://www.youtube.com/v/xnrt1-Dgy-M&hl=en_US&fs=1&

naruto bleach keverék <#idiota> nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem a vidik alapján kúrvára bejön

Malakai
Hogyha meg tetszett a habkönnyû K-ON!, akkor áprilisban már lehet nézni a K-ON!!-t...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Kis Lucy vagy nagy Lucy?

@

RelakS
volt egy lány, aki elment mellette, Lucy meg csak úgy belekotort az agyába, hogy tesztelje a képességeit

armageddon666
tudom, hogy gyerekkori barát, és hogy Hayate kimondta hogy szereti, és Athena viszonozta is, és egyesültek, és Hinagiku sírt, és ... de még közbe jöhet valami O.O oylat is hallottam hogy ilyen szellemkastélyban van. lehet hogy halott és õ is egy szellem... vagy hasonló...

@

Ruley
Könyvjelzõztem, de most szerintem tartom magam a tervemhez és hamarosan a K-on -t kezdem el nézni, és/vagy újranézem az Azumangát, rámfér egy kis könnyedség, ez így most eléggé betett, fõleg egybõl Higurashi után, még egy ilyen és elkezdek embereket ölni vagy valami, azán meg hallgathatjátok a Fókuszban hogy a gonosz sátánista animék miatt lett valakibõl ámokfutó.<#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Nem azért raktam be pont ezt az oldalt<#rolleyes> Ez is mutatja, hogy elég erõs vetélytárs a többi lány számára...
armageddon666
Jó, azt vágom hogy ki, a személyiségét nem :D Majd harmadik évadban... biztos lesz :)

---

Nézek most Elfen Lied AMVket... ok, volt civil áldozat is... De arányaiban nem sok :) olyan aki ártatlan meg roppant kevés... Sõt, a kislány mostohaapja nem halt brutális halált, ami nagy hiba :)

@

Lelouch
Seth
"Spice and Wolf 2 elkezdve. A 0. epizód kicsit kusza volt... mirõl is szólt az elsõ évad? :D"

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Az még bõven belefért... Bosszú és Járulékos veszteség nem számít...
Szóval rajta kívül... volt még valaki? Mármint a két legfontosabb áldozaton kívül...

Én egyébként végig szimpatizáltam Lucyvel... sajnáltam õt :(
---
Hayate2 befejezve... Olyan zavaró, hogy Hayaténak annyi potenciális nõi társa van :D És persze, hogy a 2 legkevésbé hozzáillõt nyomják...

Nagi - loli... master-servant kapcsolat még oké, de hogy love interest legyen...
Ayumu - gyerekkori barát... nem szimpatikus alapvetõen... vannak jobb megmozdulásai, de meh...
Hinagiku - a triviális választás... korban is, meg mindenhogy...
Maria - másik legjobb választás :D
Sakuya - õ is csak 13 mondjuk, de ezt csak abból tudom, mert kiírták az elsõ rész elején -.- Egyébként érettebb mint pl. Nagi... meg fejlettebb testileg is :D
Isumi - még õ is jobb lenne ... de neki ott van Wataru :D

...

Athena... na róla wikin olvastam, nem tudom milyen a személyisége, de neeee >.< nem kell...
---
Spice and Wolf 2 elkezdve. A 0. epizód kicsit kusza volt... mirõl is szólt az elsõ évad? :D

@

Ruley
Elég rosszul emlékszel, az elsõ jelenetben kapásból
szétszedi azt a teahordó nõt aki egyébként elõtte úgy lett beállítva elõtte mint egy szimpatikus, fontos szereplõ, csak hogy egyértelmû legyen hogy itt most õ nem egy pozitív fõhõs

Zomil
Az be van tervezve már nagyon érgóta :)

Omg elküldtem az elözö üzenetet és kidobott egy Elfen Lied-es bannert :D

Zomil
Rosszul :D
Amugy szvsz egyik legjobb opening hetekig nem tudtam kiverni a fejemböl mindig azt dudoltam :D
Nem tudom hol jársz, de sztem a vége
Eddig megnézett anime-k közül az egyik legmeghatóbb :)

LeventeV
ha tetszett akkor nezd majd meg a kara no kyoukai-t. az is jo.

armageddon666
Egyébként lehet, hogy elég rég láttam már, hogy megérett egy rewatchre :)

@

armageddon666
Rég láttam már, egyik igazi kedvencem, de emlékeim szerint úgy igazából nem ölt ártatlanokat... vagy már rosszul emlékszem?

@

Ruley
IMÁDOM az Elfen Lied-et! Azt hiszem csak egy valamit imádok jobban mint az Elfen Lied-et, mégpedig az Elfen Lied fõcímzenéjét. Komolyan, ez az elsõ anime aminek az összes rész alatt egyszer se tekertem bele a fõcímébe.

A sok mészárlás egyáltalán nem tûnt öncélúnak, sõt, bizonyos értelemben még erõszakosnak sem, így hogy ilyen elvontan volt ábrázolva, nem is igazi harcnak tûnt, inkább csak egy eseménynek amiben "sok vér és halál szerepel".

Máté94
Hm, mit?:D
Máté94
HBD!<#vigyor3>
Lelouch
A gond csak annyi, hogy a 12. résztõl már nem követi a mangát :(
LeventeV
megkesve talan de Boldog Szuletesnapot!

armageddon666
Köszönöm mindenkinek! :)

@

armageddon666
Nem, az sokkal jobb, mert Biribiri a a fõszereplõ :D

@

armageddon666
Thorát szedj...

@

HBD!

LasDen
háppi böszdéj ármágeddon..

Zomil
HBD armageddon666 :)

RelakS
A kis szemfüles O_o

Armageddonnak sok boldog születésnapot ^^

Lelouch
Boldog születésnapot!<#smile>
LasDen
de mer mé??? :D de akkor gondolom ilyen 1000+ részes naruto, bleach meg hasonlók szóba se jöhetnek :D

Máté94
Mármint az eredeti BDRIP. Nem az övék.
Bulykin
hát mivel az õ rilízük

Máté94
És még máshol sincs fent, mármint mega meg ilyenek........
Máté94
Jajó. Nem baj azt is megnézem csak én általában beleunok a 24 részes animeokba.<#idiota>
Bulykin
onnan minden lassan jön, 8 megás a netem de vagy 3 órája töltöm a Sousei no Aqua 8.részét... máshonnan vagy 5 perc lenne még annyi se

Lelouch
A Railgun nem folytatás...
Máté94
Van neki nem?
Lelouch
Szerintem se nagy durranás, de azért nem volt olyan rossz. Ha lenne folytatása(vége alapján nem kizárt hogy lesz) tuti megnézném :)
Ja igen, a két OP-ja viszont jó, fõleg a második<#hawaii>