Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
detto... bar volt ra pelda, hogy valami nagyon felhuzott es akkor biza mentek a pontszamok lefele <#ravasz1>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Szerintetek A vagy B?
Igen.

Fuck yeah!

:)

Én sajnos mindig akkor pontozom mikor még a hatása alatt vagyok, így erõsen túlértékelem õket :D

@

Bulykin
ja

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
télleg...ti mi alapján szoktátok adni a pontokat - mondjuk MALon - az animékra...?? :D megnézitek aztán érzésbõl adtok rá egy pontot mint én vagy sorra veszitek, hogy mi volt jó vagy valami??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Sora no Otoshimono's 2nd TV Season Reportedly Green-Lit

Mégis bejött a megérzésem<#hawaii>
Lelouch
Kb. õsszel fog kijönni a BD.
LeventeV
youtube-on kezem koze kerult egy Unlimited blade works full-hd-s trailer... mar nagyon varom a bd megjelenest. nem lehet tudni hogy kb mikorra varhato?

armageddon666
detto :)

@

LeventeV
a school daysnek is csap a vege.

Gyõri Devi
2009es? hmm ami igazán jó:
Kimi ni Todoke
Aoi Bungaku
K-ON

elmegy kategórai:
DtB 2
Bakemonogatari

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Daell Drow
Nekem is eddig ez volt idaig a legmeghatobb. Illetve elote a Kimi ga nozomu eien.
Doddy a düdõ
pont 5-öt láttam 2009-bõl. tetszett mindegyik.

Hatsukoi Limited
Higashi no Eden
Kurokami
Minami-ke Okaeri
Zoku Natsume Yuujinchou

Bulykin
1.K-ON!
2.Aoi Bungaku
3.Tetsuwan Birdy Decode:02
4. 11 Eyes
5.Tokyo Magnitude 8.0

nagyon mást nem is néztem ami 09-es lenne :D:D vagy ha igen akkor még nem fejeztem be

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
nekem egyértelmûen a clannad after story....ennyire film, sorozat vagy anime még sosem viselt meg mint az...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Amugy nektek melyik az az anime/azok az anime-k ami(k)nek a vége a legjobban meghatottak/legdrámaibbak voltak nektek? :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Na szóval, itt a lista
Lelouch
[url=http://myanimelist.net/anime.php?q=&type=1&score=0&status=0&tag=&p=0&r=0&sm=0&sd=0&sy=2009&em=0&ed=0&ey=0&c<0>=c&c<1>=d&gx=0&o=2&w=1&o=2&w=2]lista[/url]

Bakemonogatari: Akkor még várhatsz, mert a következõ BD megjelenést is kitolták nyárra ha minden igaz :S
DB Kai: Még úgyse láttam a Z-t(csak addig, ameddig leadták az RTL-en, de már arra se emlékszem :D), így pont kapóra jött.
armageddon666
még nem láttam
megvárom a blurayt
jó volt
még nem láttam
Dragon Rofl xDDDDD nem is érdekel ^^
---

Ha adsz egy listát mik indultak 2009ben akkor megnézem mi a top5öm eddig :D

@

Lelouch
A 2009-ben induló animék közül melyik volt szerintetek az 5 legjobb? Kiváncsi vagyok mit lenne még érdemes bepótolnom.
Nálam kb. így néz ki most a TOP5:
1. FMA Brotherhood
2. Bakemonogatari
3. Hayate no Gotoku!!
4. Sora no Otoshimono
5. Dragon Ball Kai
Zomil
nekem a sorozatot lenne ideje elkezdenem már végre, de sztem jövöhéten nekikezdek :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
megnéztem a két Tengen Toppa movie-t^^
3 és fél óra eszeveszett zúzás<#idiota> szeressük:D:D

Mark007
Köszönöm, GTO-t azthiszem, megnézem :)
Minami-ke nem fogott meg még régebben.

Hixer
hopp, kicsit elfogult vagyok, mind1 nézd meg az elsõ részt ITT megadja a hangulatot, kickass rész.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
GTO = legjobb, életem elsõ animéje, rengetegszer néztem végig, csak ajánlani tudom, elképesztõen jó

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Bulykin
Detroit Metal City :D és K-on! mindenképpen

csocso14
K-ON! GTO Minami-ke csak így kezdetnek

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Mark007
Most fejeztem be a Beck-et nagyon tetszett.
Tudna valaki ajánlani hasonló anime-t? A hasonló alatt azt értem, hogy reális, nem hiper-szuper erõk, hanem "mindennapi élet", és jó a története.
Nem nagyon találok már olyat, ami tetszene :(

xridergabo
Kösz az infót:D Én eddig abba a hitbe voltam hogy 12+1 rész. :) amúgy ez gyakori jelenség mindenhol kettõ-három elkezdi szarozni a másik tíz folytatja még ha tetszik is nekik:D

Malakai
Bangai Hen: Live House! a special címe és a legutolsó bd-/dvd-n volt extra, januárban jelent meg (14. rész így).

Amúgy most néztem be egy K-ON topicba malon, hogy mennyi a hater ott, mindegyik beírja, hogy mekkora szar, aztán hozzáteszi, hogy azért megnézi a következõt is.. :P
Persze megértem, hogy sokaknak ez már moeblob, de ezt rendszeresen minden részhez és hírhez beírni és mindet megnézni? :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
tényleg, van valami ovám letöltve, meg kéne nézni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

xridergabo
hmm akkor ezmelyik részbõl van? vagy ova? nemismerõs:)

Malakai
#28999-ben utaltam rá, április 6-án adják az elsõ részt TBS-en.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
Deeemo soreeette, boku no ai nanooo
Pipiru piru piru pipiru pi!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Imádjuk õket!¢^
LasDen
najó....annyira istenítitek, hogy mostmár fölveszem a listámra, és majd kerítek rá idõt....:D

Zomil
Dokuro-chan best
pipiru piru piru pipiru pi.... :DDDDD

nem lehet elfelejteni :)

Ruley
Hehe, tényleg. Jobb mint amire emlékeztem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Seth
Dokuro-chan

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Dokuro-chan?
Ruley
Várjunk csak, 11? Valamit kihagytam...

Valami rövidebb, komolytalan sorozat volt, még az elsõk között amiket láttam, a fiút újra és újra megölték a vérengzõ kislányok, és nagyon fülbemászó volt a fõcíme, valahogy így csiperegve hogy pi-píííí-pi-pi-pi-pi-pi-pi-píííí...

Ez nem tudjátok mi lehetett? Annyira mély nyomot nem hagyott bennem, de jobb volt mint az a három amit végig se néztem.

Vagy csak álmodtam az egészet? Ha igen akkor elnézést a zavarásért.

Zomil
Én is igy vagyok vele :D
Még kb. 4-5 éve láttam Blue Gendert, aztán hagytam is az anime nézést egy darabig, pedig tetszett nem volt vele semmi gondom :D
Aztán most kb. 4-5 honapja néztem meg az Elfen Lied-et 2nap alatt ledaráltam utána NGE ujabb 2 nap... innentöl kezdve nem lehetett megállni a lejtön :D

xridergabo
Hali! Nem tudja valaki a K-on 2 évadát elkezdték már? Mert AA-n láttam pár képet ami nem ismerõs az elsõ évadból:d

Ruley
I <3 K-on!
<#eljen>

Érdekes, az elmúlt fél évben 11 anime sorozatot kezdtem el nézni, és ebbõl 8 teljesen magába szippantott. Ha késõbb is folytatódik ez az arány, akkor úgy tûnik, jó darabig elleszek egy darabig ezzel a mûfajjal...

LasDen
teszünk egy próbát oszt maj' meglássuk...:D

LeventeV
http://www.youtube.com/v/e_A9cGiZobE

nyugtato zene

efti
Jelzem a Phantom - Requiem for the phantom (szvsz) egy rettentoen rossz anime. Egy darabig probalkoztam megbirkozni vele, de aztan be kellett lassam, rettenetesen szar es nem javul hanem romlik ahogy halad a sztori

WWFSMD?

Malakai
Nem folytatás, a Phantom Requiblabla a TV-s újrafeldolgozása a Phantom The Animationnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Akkor jó lesz. Köszi!<#vigyor3>
Máté94
Nagyon jó! Imádom! Ez valami hihetetlen jó lett!