Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Igen.
Fuck yeah!
:)
Én sajnos mindig akkor pontozom mikor még a hatása alatt vagyok, így erõsen túlértékelem õket :D
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kimi ni Todoke
Aoi Bungaku
K-ON
elmegy kategórai:
DtB 2
Bakemonogatari
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hatsukoi Limited
Higashi no Eden
Kurokami
Minami-ke Okaeri
Zoku Natsume Yuujinchou
2.Aoi Bungaku
3.Tetsuwan Birdy Decode:02
4. 11 Eyes
5.Tokyo Magnitude 8.0
nagyon mást nem is néztem ami 09-es lenne :D:D vagy ha igen akkor még nem fejeztem be
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bakemonogatari: Akkor még várhatsz, mert a következõ BD megjelenést is kitolták nyárra ha minden igaz :S
DB Kai: Még úgyse láttam a Z-t(csak addig, ameddig leadták az RTL-en, de már arra se emlékszem :D), így pont kapóra jött.
megvárom a blurayt
jó volt
még nem láttam
Dragon Rofl xDDDDD nem is érdekel ^^
---
Ha adsz egy listát mik indultak 2009ben akkor megnézem mi a top5öm eddig :D
@
Nálam kb. így néz ki most a TOP5:
1. FMA Brotherhood
2. Bakemonogatari
3. Hayate no Gotoku!!
4. Sora no Otoshimono
5. Dragon Ball Kai
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
3 és fél óra eszeveszett zúzás<#idiota>#idiota> szeressük:D:D
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Tudna valaki ajánlani hasonló anime-t? A hasonló alatt azt értem, hogy reális, nem hiper-szuper erõk, hanem "mindennapi élet", és jó a története.
Nem nagyon találok már olyat, ami tetszene :(
Persze megértem, hogy sokaknak ez már moeblob, de ezt rendszeresen minden részhez és hírhez beírni és mindet megnézni? :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Pipiru piru piru pipiru pi!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
pipiru piru piru pipiru pi.... :DDDDD
nem lehet elfelejteni :)
Valami rövidebb, komolytalan sorozat volt, még az elsõk között amiket láttam, a fiút újra és újra megölték a vérengzõ kislányok, és nagyon fülbemászó volt a fõcíme, valahogy így csiperegve hogy pi-píííí-pi-pi-pi-pi-pi-pi-píííí...
Ez nem tudjátok mi lehetett? Annyira mély nyomot nem hagyott bennem, de jobb volt mint az a három amit végig se néztem.
Vagy csak álmodtam az egészet? Ha igen akkor elnézést a zavarásért.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Még kb. 4-5 éve láttam Blue Gendert, aztán hagytam is az anime nézést egy darabig, pedig tetszett nem volt vele semmi gondom :D
Aztán most kb. 4-5 honapja néztem meg az Elfen Lied-et 2nap alatt ledaráltam utána NGE ujabb 2 nap... innentöl kezdve nem lehetett megállni a lejtön :D
<#eljen>#eljen>
Érdekes, az elmúlt fél évben 11 anime sorozatot kezdtem el nézni, és ebbõl 8 teljesen magába szippantott. Ha késõbb is folytatódik ez az arány, akkor úgy tûnik, jó darabig elleszek egy darabig ezzel a mûfajjal...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
WWFSMD?
(\__/) ( X.x) ( } . { )