Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
wiki szerint: Mass Production (MP) Evangelions (Units 05 - 13)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
a típusszám volt a kérdés :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Azok tuti, h az end of evangelion-bol az eva-k(bocs nem angyalok elirtam)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akik beledobálják Asuka-ba a dárdákat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
nincs ott semmilyen angyal, helyette vannak 5. szériás evák, 3 db.
Vagy az End of Evangelion új evái 4. szériásak? O_o
Pedig Ayanami szerintem elég egyértelmû

Zomil
basszus, olyan ismerös volt az egész 😄
Fõleg Rei és hátul az angyal(fel is merült bennem, h NGE, de elbizonytalanodtam a többi karaktert látván)...De Shinji csöppet el van torzitva, bár Asuka azért hasonlit.
Nah mind1, köszönöm 😄

Malakai
NGE kicsit másképp. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
EVA...
Zomil
ez amugy vmi anime v csak vki rajzolta a képet? 😄
(most láttam humoros topicban aztán kiváncsi lettem)

RelakS
ja, állat ^^

Lelouch
Jó ez a Negima manga<#vigyor> Kár, hogy nincs belõle never ending anime<#crazya>
death note elsõ op, a 2.-at egyszer se tudtam megnézni. 😄
FMP elsõ op, (tommorow).
Naruto: Haruka Katana, Blue Bird.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Mostanában én is eléggé rákaptam az OP/ED zenék hallgatására 😊
Győri Devi
még jó hogy megnézed mert h blow up louder XD
meg az endingjét is mindig megnézem nagyon eltalálták mind2t

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
fumoffu, bleach 4. opja, death note 1. opja, kimi no kyoukai, inuyasha (bar ez annyira nem szamit, mert tv-be neztem igy muszaj volt vegignezni/hallgatni ha tetszet ha nem).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Nekem nem olyan nagyon nagy ritkaság, de azért nem is a többség.
Legújabb, hogy Durararánál is mindig megnézem az opot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
szerintem megéri....iszonyat vicces...😄 imádom....

am nekem death notenak csak az 1. op-ja tetszik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Haruhi, Lucky Star, Death Note, Full Metal Panic (minden évad)

Meg eredetileg az Azumanga és a Tsukuyomi - Moon Phase openingek is "miaszarez?!" reakciót váltottak ki belõlem, majd végignéztem minden rész elõtt 😄

Meg ugye az ász: Pipiru piru piru pipiru piii...

berlinboy6329
Jóféle op...anime is az?200részes eddig ahogy látom...Megéri leszedni,igy One Piece mellé?Azt is most kezdtem..nézi vki?ki akarom hagyni a fillereket de nem tudok epizódszámokat :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
dn opok+edek,Fma:Brotherhood op 1-4+ed 4,Ouran high school ed..Hirtelen ennyi..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

efti
van nehany opening/ending nota amit szivesen vegighallgatok, de ritkan nezem hozza magat az animet, jo nekem szimplan a zene is 😊

WWFSMD?

Zomil
Nekem eddig, Soul Eater-nél volt, h szinte mindig megnéztem a op-t, mind a 2 fajtát. Bár igaz, h Elfen Lied-et is majdnem mindig 😄
Aztán van pár amelyiknek csak a zenéje tetszik, pl. NGE op zene vagy Fate/stay night op zene, de még van pár.
Mondjuk nekem a death note zenéje egyáltalán nem tetszett, az elsö még elment, de a második sztem iszonyat rossz volt. :S

Jah meg persze az is alap, h dokuro-chan op-t is mindig megnéztem...azt nem lehet megunni 😄DDD

Bulykin
volt a Death Note 😄 op és end is nagyon állat, egyik kedvenc zenekarom lett^^
narutonak is szokott jóak lenni az opening

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
nektek van olyan opening/ending amit minden alkalommal szívessen végignéztetek??? 😄 csak mert én általában 1x megnézem aztán áttekerem...de most a gintama 5. op és 9. end-je valami kurva jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
gondoltam vegre eljutok odaig, hogy cicadas aztan folytatom a haruhit, vagy kozbe. de befejezetlenul biztos nem hagyom.

armageddon666
semmiképp se on-hold... completed vagy drop 😊

@

LeventeV
6 resz utan irtam, hogy nem erre szamitottam, mert en azt hittem, hogy egy laza fumoffuhoz hasonlo vigjatek. de nem az. egy darabig meg elment, de egy ido utan mar faraszto, legalabbis nekem annyira nem jott be ez a stilus.

Máté94
To Aru Majutsu no Index - jó volt mert nem 24 részen keresztül oldottak meg egy ügyet hanem sokat, gazdag volt cselekményekben. De néha úgy éreztem, hogy mintha lemaradtam volna és nem értettem semmit.

To Aru Kagaku no Railgun: fele eddig megvan, de még várni kell feliratra, edddig imádom. Egy szereplõ miatt😄
Ruley
Nem te írtad valamikor nemrég hogy az elsõ néhány rész alapján nagyon tetszik?

Érdekes, nekem nem jut eszembe semmi olyan különbség a két évad között, (a ∞8-at kivéve), ami megváltoztathatná az ember véleményét az egészrõl...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
befejeztem az endless eight-et, bar csak egy reszt neztem meg. hat aztkell mondjam, hogy haruhi nagyon nem az en vilagom. nekem nagyon nem jon be a sorozat, engem faraszt es nem is kot le, sot volt mikor felidegesitett amit lattam. azt hiszem pihentetem es majd valamikor befejezem...

LordTusy
Sziasztok!
Így hirtelen nem passzol a témához,de...
Otaku/hikikomori animét keresnék.Csak annyi érdekelne,hogy frankón megjelenjen benne a szubkultúránk,"hogy sírok vagy nevetek miatta az mindegy".
Elõre is köszönöm a segítséget!(Ha lehet olyanokat írjatok,amik még nem szerepelnek a listán és érdemes megnézni.)

FLCL-el kapcsolatban Ruley-val értek egyet.Itt-ott felfedezhetõ benne szimbolika,de nem egy eszelõsen összetett alkotás.Ha ilyen hozzáállással nézzük,akkor még élvezhetõ is.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Zomil
valóban ennél többet én sem nagyon láttam bele, bár még igy is mondtál "ujat", vagyis valóban visszagondolva tényleg ezeket szimbolizálták a dolgok, csak nem éppen erre készülve ültem le megnézni 😄
Amugy nem hasonlitom Excel-hez, mert az számomra elég hamar leesett, h miközben az anime paródia, addig ez inkább ez élet kifigurázása 😊
Csak kicsit tömény volt igy 6 részben, ugy hogy egy Excel/Dokuro-chan féle hülyéskedésre számitottam 😄

armageddon666
Majd megnézem, lehet én is a hypeolós leszek 😄

@

armageddon666
Kiddy Grade ep16 (2:30mp ennél a sornál)

Lassabb, mint amilyenre emlékeztem... Ha jól emlékszem most jönnek majd a nagyon WTF részek... Így hirtelen nem tudom idõbe beilleszteni mi van... meg aztán

mikor jönnek majd a klónok, amiknek asszem fakóbb volt a hajuk vagy szemük, meg majd új testben rendes Eclair meg Lumiere, meg ááááh >.< most talán megértem, így hogy egyben megnézem 😄

btw rewatching

@

Ruley
Egyébként furi, hogy amennyire látom viszonylag népszerû, elismert anime, itt-ott mondogatják emberek hogy "semmi értelme"/"nekem nem jött be" ezen az oldalon meg következetesen ez az utóbbi csoport gyûlt volna össze, csak én hypeolom folyton egyedül.

Nem célzok semmire, csak érdekes hogy összejönnek ezek a dolgok.

Ruley
Hát ööö... a zenéjével kapcsolatban egyet értünk.

Egyébként érdekes hogy én is szinte szóról szóra ugyanezt mondanám róla, csak valahogy 180°-ban ellentétes eredménnyel:
Egyáltalán nem az az Excel Saga-féle röhögõs paródia, inkább az amin az ember tátott szájjal bámul hogy WTF.
Gondolom innentõl jön az egyéni ízlés.
Nem is értem miért hasonlítják mindíg az Excel Sagához, nekem például éppen az utóbbi volt a csalódás ugyanemiatt. Hiányzott belõle a zene, a látvány, a személyiségek, a stílus, mondom is: "Mi van már, ez csak valami felszínes ökörség amin röhögni lehet")

A tényleges cselekményének több értelme van mint amennyi elsõre tûnik, negyedik megnézésre már kb értem hogy konkrétan mi történik. (Persze így is jó sok WTF elem van az egészben)

A szimbolika... hát...

Szerintem is kicsit eltúlozzák azok akik annyira elemezni akarják.

Inkább kicsit olyan mint a NGE, hogy csak úgy bedobják ide meg oda a szimbolikát, oszt nesztek, értelmezzétek valahogy.

Az biztos hogy a felnõtté válás, a serdülõkor, és a szex elég erõsen jelen vannak benne. A Naota fejébõl kinövõ bigyók egyértelmûen erekciót jelentenek, elég sok jelenetnek több értelme van ha azt képzeled el (pl. amikor a lány "kapja el" ugyanazt akkor nála meg hasfájással kezdõdik = menstruáció).

Szerintem max ennyi, nem hiszem hogy az egész cselekménynek valami titkos jelentése lenne.

LeventeV
oh my fucking god... OH MY FUCKING GOD!!!

Seth
zseniális

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
ez viszont veri XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
én meg igazából asse tudom mirõl szól vagy milyen 😄

Lelouch
Nekem se jött be anno<#rolleyes>
Zomil
Amugy olvasva a leirásnál a hsz-eket, nem értem az emberek milyen mögöttes tartalomról beszélnek, most ez belemagyarázás v tényleg van vmi értelme/mondanivalója is az animenek? Én sajnos nem találtam. 😄
Ha vki tudja spoilerben leirhatná.

Zomil
Öhm, megnéztem a FLCL...(naná, h az jött be most miközbe irom a sorokat bannernek, de ez most mellékes 😄)
Most velem van valami baj v ez tényleg egy hatalmas baromság? 😄 Egyszerüen nem értem mi-miért van, mi hogy kapcsolodik egymáshoz, egyszerüen nem, nem, nem 😄D
Tény, h pl. az Excel Saga hülyeség meg minden, de azon legalább jól szórakoztam, és tetszett, annak ellenére, h hülyeség...de ez...ez valami rossz vicc. Ezen nem szórakoztam, csak tátott szájjal néztem és kb. minden 2. szó ami eszembe jutott a nézése közben, h WTF 😄
Najó a zenék jók voltak benne azok tetszettek. 😊

LasDen
emmá cosplay a javából 😄 O_O

Seth
Én úgy 50 cím kiválogatása után meguntam a lista készítést,túl lassan ment,azóta is úgy van,hacsak ki nem töröltk inaktivitás miatt

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
de az AA-n megvannak az uj animek? pl mikor szoktatok linkelni kepeket a tavaszi vagy oszi vagy teli megjelenesekrol akkor aok bekerulnek az AA-ra? vagy majd csak akkor ha ismertetot irnak rola? mert ne ugy vettem eszre, hogy nem, es ez is az egyik oka volt annak, hogy MAL listat keszitettem. a masik az a jo ertekeles, tudom mire szamitsak.

LasDen
elõször engem se érdekelt a MAL...gondoltam ott van az AA, ott nyomon tudom követni ami kell 😄 de aztán szép lassan rászoktam...és most már jól megvan tömve...😄

Zomil
a tervbe vettek nekem most mindnek fel van véve az AA-s ismertetöjük oldala a kedvencek közé, innen tudom h mi érdekel 😄DD

LeventeV
en innen tudom, hogy melyik animet toltottem mar le, mik vannak tervbe veve, mit neztem mar meg. hasznos dolog, foleg ha mar van vagy 40-50 megnezett vagy tervbe vett animed.

Bandi 18
Pedig jó dolog 😊. Így tudom hogy hányadik résznél tartok az adott animében 😄

Zomil
nekem meg nincs ilyen listám 😮

(illetve acc-om van csak épp nem foglalkozok vele)😄