Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy az End of Evangelion új evái 4. szériásak? O_o
Pedig Ayanami szerintem elég egyértelmû
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Fõleg Rei és hátul az angyal(fel is merült bennem, h NGE, de elbizonytalanodtam a többi karaktert látván)...De Shinji csöppet el van torzitva, bár Asuka azért hasonlit.
Nah mind1, köszönöm 😄
(most láttam humoros topicban aztán kiváncsi lettem)
FMP elsõ op, (tommorow).
Naruto: Haruka Katana, Blue Bird.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
meg az endingjét is mindig megnézem nagyon eltalálták mind2t
やられたらやり返す。倍返しだ!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Legújabb, hogy Durararánál is mindig megnézem az opot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
am nekem death notenak csak az 1. op-ja tetszik 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg eredetileg az Azumanga és a Tsukuyomi - Moon Phase openingek is "miaszarez?!" reakciót váltottak ki belõlem, majd végignéztem minden rész elõtt 😄
Meg ugye az ász: Pipiru piru piru pipiru piii...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
WWFSMD?
Aztán van pár amelyiknek csak a zenéje tetszik, pl. NGE op zene vagy Fate/stay night op zene, de még van pár.
Mondjuk nekem a death note zenéje egyáltalán nem tetszett, az elsö még elment, de a második sztem iszonyat rossz volt. :S
Jah meg persze az is alap, h dokuro-chan op-t is mindig megnéztem...azt nem lehet megunni 😄DDD
narutonak is szokott jóak lenni az opening
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
To Aru Kagaku no Railgun: fele eddig megvan, de még várni kell feliratra, edddig imádom. Egy szereplõ miatt😄
Érdekes, nekem nem jut eszembe semmi olyan különbség a két évad között, (a ∞8-at kivéve), ami megváltoztathatná az ember véleményét az egészrõl...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Így hirtelen nem passzol a témához,de...
Otaku/hikikomori animét keresnék.Csak annyi érdekelne,hogy frankón megjelenjen benne a szubkultúránk,"hogy sírok vagy nevetek miatta az mindegy".
Elõre is köszönöm a segítséget!(Ha lehet olyanokat írjatok,amik még nem szerepelnek a listán és érdemes megnézni.)
FLCL-el kapcsolatban Ruley-val értek egyet.Itt-ott felfedezhetõ benne szimbolika,de nem egy eszelõsen összetett alkotás.Ha ilyen hozzáállással nézzük,akkor még élvezhetõ is.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Amugy nem hasonlitom Excel-hez, mert az számomra elég hamar leesett, h miközben az anime paródia, addig ez inkább ez élet kifigurázása 😊
Csak kicsit tömény volt igy 6 részben, ugy hogy egy Excel/Dokuro-chan féle hülyéskedésre számitottam 😄
Lassabb, mint amilyenre emlékeztem... Ha jól emlékszem most jönnek majd a nagyon WTF részek... Így hirtelen nem tudom idõbe beilleszteni mi van... meg aztán
btw rewatching
@
Nem célzok semmire, csak érdekes hogy összejönnek ezek a dolgok.
Egyébként érdekes hogy én is szinte szóról szóra ugyanezt mondanám róla, csak valahogy 180°-ban ellentétes eredménnyel:
Egyáltalán nem az az Excel Saga-féle röhögõs paródia, inkább az amin az ember tátott szájjal bámul hogy WTF.
Gondolom innentõl jön az egyéni ízlés.
Nem is értem miért hasonlítják mindíg az Excel Sagához, nekem például éppen az utóbbi volt a csalódás ugyanemiatt. Hiányzott belõle a zene, a látvány, a személyiségek, a stílus, mondom is: "Mi van már, ez csak valami felszínes ökörség amin röhögni lehet")
A tényleges cselekményének több értelme van mint amennyi elsõre tûnik, negyedik megnézésre már kb értem hogy konkrétan mi történik. (Persze így is jó sok WTF elem van az egészben)
A szimbolika... hát...
Szerintem is kicsit eltúlozzák azok akik annyira elemezni akarják.
Inkább kicsit olyan mint a NGE, hogy csak úgy bedobják ide meg oda a szimbolikát, oszt nesztek, értelmezzétek valahogy.
Az biztos hogy a felnõtté válás, a serdülõkor, és a szex elég erõsen jelen vannak benne. A Naota fejébõl kinövõ bigyók egyértelmûen erekciót jelentenek, elég sok jelenetnek több értelme van ha azt képzeled el (pl. amikor a lány "kapja el" ugyanazt akkor nála meg hasfájással kezdõdik = menstruáció).
Szerintem max ennyi, nem hiszem hogy az egész cselekménynek valami titkos jelentése lenne.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha vki tudja spoilerben leirhatná.
Most velem van valami baj v ez tényleg egy hatalmas baromság? 😄 Egyszerüen nem értem mi-miért van, mi hogy kapcsolodik egymáshoz, egyszerüen nem, nem, nem 😄D
Tény, h pl. az Excel Saga hülyeség meg minden, de azon legalább jól szórakoztam, és tetszett, annak ellenére, h hülyeség...de ez...ez valami rossz vicc. Ezen nem szórakoztam, csak tátott szájjal néztem és kb. minden 2. szó ami eszembe jutott a nézése közben, h WTF 😄
Najó a zenék jók voltak benne azok tetszettek. 😊

PSN ID.: Beegabor