Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
Persze nem akarok abszolutumokat allitani, vannak tortenetek amik nekem sokkal jobban tetszettek. De termeszetesen izlesek es pofonok..
WWFSMD?
A Death Note-ba legalább volt
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy nem vagyok emos es nem is akarok emos lenni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A Death Note anime=Death Note manga teljesen ugyanaz(egyedül a legvége durvább a mangának)
A kitaláció az élõszereplõs film.
inkább a filmben változtatták meg, mert kihagyták a 2. felét
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jobb lett mint amire számítottam, azt hittem kicsit egy lesz egy olyan beütése mint a nyugati rejtély-mûfajú tv sorozatoknak, amikor úgyse érted hogy mi van, meg se próbáld megérteni, és minden epizód végén még egy cliffhangerrel értelmetlenebb lesz.
Ehelyett félelmetesen értelmes lett a krimi kivitelezése, ezekkel a tudom-hogy-tudod-hogy-tudom dolgokkal is, meg általában a logikájával.
A második felében ez volt a baj, hogy ez hiányzott,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
A vége meg nem tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
bár az igaz hogy kicsit leült a közepénél, de a végére visszatért a tûz 😄
What's Up, People?! + kinti vihar = FUCK YEAH <#idiota>#idiota>
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ám ez nem túl gyakori (elsõ 50 részben sem fordul elõ)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
...
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
...