Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és péntekenként meg méz és lóhere liveaction van...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy néha tényleg nem értem, mi alapján választ animét a csatorna. Ilyen szennyet, mint ez a Kilari nem tudom hogy találhattak<#vigyor>#vigyor> Találhattak volna ezerszer jobbat is ebbõl a mûfajból...
am azt szomoruan vettem eszre, hogy az Animax kezd elnyugatiasodni. bar mar egy jo eve nem nezem, de akkor is. tulajdonos valtas volt? vagy csak az animekre a tv nezok kozul a kutya se kivancsi?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
やられたらやり返す。倍返しだ!
2000-ben asse tuttam mifán terem az anime...csak a dragon ballt ismertem meg hasonlókat :D
de nem tudom megérteni mért tartják szemétnek és primitívnek....
kezdetben gondolom míg új topic, betévedtek a trollok ide is, aztán mivel nem halt meg a topic maradtak is... csak aztán idõvel megunták, kikoptak, anime meg terjedt, jöttek új emberek, és most itt vagyunk :D
@
Az egész országban ennyire nem volt akkoriban kultúrája az animének, vagy csak az SG fórumozók voltak ekkora noobok?
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
oldal alján:
Norton Antivirus (Dr. Norton)
Egy perverz állat (nem csoda, hiszen mindig alaposan átvizsgálja a lányokat - ld: antivírus...)
Pfff, azért kicsit ledöbbentem :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az elsõ hivatalos OS-tan :D Sajnos nincs annyi kép róla mint a többirõl :( 95-tan, 98-tan, xp-tan, 2000-tan... Vistanról sincs sok, mondjuk belõle van 3 féle, abból egy adja vissza a Vista érzését... Csak nem az a legelterjedtebb ha minden igaz.
@
Norio Wakamoto adja a ruha hangját :D Nagyon komoly :D
(Hayate - narrátor, Code Geass - Charles, és még sokan mások)
ééés
Ez itt a Microsoft reklám helye:
@
nagyon komoly :) nem akarok spoilert írni >.<
szóval olvassátok!! :D
@
PPG dj
és
Grimm Tales from Downbellow bye Bleedman porigalázza, az tuti :D
read and discuss ^^
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
Eddíg a jó hír. Ami már vegyes érzelmeket válthat ki az az hogy a címe Panty & Stocking with Garterbelt, és az elsõ kép alapján... hát nem is tudom...
Egy kipróbálást majd mindenképp megér.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Nekem is a Dragon Ball-ra emlékeztet kicsit, amit végignéztem és imádok.
...
Ugy az egész szemlélete.
Igazábol nem is tudok más szót mondani rá, mint hogy epic :D
Jó történet, jó karakterek, jó zene. Igazábol kicsit olyan érzésem volt, mint ha ez egy dragon ball anime mecha változata lenne, bár annál sokkal jobb(igaz nem láttam a dragon ball-t csak 1-2 részt mikor még adták a tv-ben).
Számomra mindenképp benne ott a top anime-k között.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
...