Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
régebben lelassították, most már úgy látszik frekvencia manipuláció van ...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
akkor nem néztem meg... Ezt hogy csinálták? Mélyebbre vették az éneket? Vagy újraénekelték? 😄

@

Győri Devi
egyszer már linkeltem de ha már fiús kéjon 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
jah....keresgettem képeket azt ez is köztük volt...😄 szerencse, hogy nem ilyen, mer így nem tetszene...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
fiú kéjon? <#idiota>

LasDen
hmm...kikre emlékeztetnek...??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nekem az air nagy csalódás volt....az elje nagyon jó volt...aztán a végére leeresztett....sajnálom...

armageddon666
2001 vagy 2003 vagy milyen Remastered sorozat 26 része a Director's Cut részekkel, utána End of Evangelion, utána ha kis recapre vágysz akkor Death&Rebirth, de ne vágyj recapre (én mondjuk nem bántam meg 😄), hanem utána Rebuild of Evangelion 1.11, utána Rebuild of Evangelion 2.22, több rész majd késõbb 😊

@

BEAST
Clannad utan rogton AIR-rel folytattam, de a vege fele teljesen elvesztettem a fonalat, igy nem igazan tetszett. Lehet majd kesobb ujra megnezem.
A Kanon viszont nagyon tetszett, annak ellenere, hogy nem volt annyira dramai, mint a Clannad.

Jelenleg ugy vagyok vele, hogy a Clannad(After Story-val) a legszebb anime amit eddig lattam es itt inkabb a tortenetre gondolok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Evangelionból van "új" verzió?szal ugyanaz a sztori,mint az eredeti csak jobb kinézettel...Meg látom,h orban jönnek ki az új részek,muvik,milyen sorrendben kell õket nézni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ruley
Én direkt ezért tartogatom késõbbre ezt is és az AIR-t is, mert úgy kedvem támadt volna egybõl a CLANNAD után megnézni, de tudom hogy akkor hamar ráuntam volna a stílusra, talán majd inkább pár hónap múlva frissebbnek fog hatni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Szomoru vagyok, a Kanon mar nem volt akkora hatassal ram a Clannad utan.😞 Most ezzel elertem az aktualis neznivalok listajanak a vegehez. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem simán idegbeteg. 😊
Ruley
???

Milyen "Ték"?

RelakS
hmm... ték 😄

Zomil
ez nagggggyon beteg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
hmm nem volt vmi hosszú egybõl kinyírtam XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
kosz, ezt meg is nezem a napokba.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
kicsit off...😄 talán...
de szerintem vicces...😄

Zomil
jó kérdés, bár én mondjuk csak a fate/stay night-al játszottam, de abban is igy volt 😄

amugy meg gz, szép ték 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Baccano

halálkomoly -_-

@

Ruley
Végre, végigvittem az Ef-t. Jó hosszú volt, de nagyon megérte.

A vége felé a csavaron nagyon meglepõdtem, pedíg annyira fájdalmasan nyilvánvaló volt végig!

Nem is tudom, egyáltalán tényleg csavar volt, vagy csak nekem nem esett le? Az animében is így volt elõadva?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mármint az hogy két tökegyforma Otawa van

Az ero jelenetek mondjuk kicsit idegesítettek, mi ez a fura fétise a japánoknak folyton, hogy a lány elõtte is azt mondja hogy igen, utána is azt monja hogy jó volt, a kettõ között meg végig sipákol hogy "jaj, ne, aú, hagyd abba" ?!

Győri Devi
esetleg Gungrave

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
van valami maffias anime? valami keresztapa stilusu kene, komolyabb hangvetelu.

LeventeV
a karacsonyos reszbe lehet majd rajta kacagni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor megtudja Inko-chan, hogy csirket akarnak sutni vacsorara <#idiota>

Seth
Valószínûleg tetves,azért hullik csomóban a tolla 😊

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nagyon jó ez a toradora....😄 de annak a madárnak mi baja??? haldoklik???

Zomil
"Ha kijön mind a 4 és lesz Bluray lejátszóm meg HDTVm akkor megveszem a tetralógiát"

csak egy kis nyári munka és megvan 😄

armageddon666
Najó szedem torrentrõl...
Már majdnem lejött, belenéztem, pont harc közepébe, valami kórusos vagy milyen háttérzene megy, és tök intenzív az egész és ááááh de beleborzongtam 😄DDD

Ha kijön mind a 4 és lesz Bluray lejátszóm meg HDTVm akkor megveszem a tetralógiát, meg ha még lehet kapni akkor a sorozat gyûjtõi változatát End of Evangelionnal >.< Addigra talán lesz pénzem is 😄

Vagy már nem fog annyira izgatni ...
De azért jó álmodozni 😄

@

Zomil
az jó akkor már megvárom a magyar forditást 😄

BEAST
A heten nem is tudom mar hany animet lattam. <#idiota> Amugy tenyleg nem rossz. 😊

armageddon666
IRCn mindkét botnál foglalt az összes slot -.-

@

Lelouch
Már van THORA-verzió is.<#hawaii>
armageddon666
Nehogy már megelõztél 😄 Milyen dolog ez? 😄
Sry a hypeot hozzá. De eddig nekem nagyon tetszik 😊 (ep6)

@

BEAST
Szodaval elmegy, nem volt olyan jo mint remeltem. 😞 Akkor mar ezerszer inkabb a Seiken no Burakkusumisu vagy az Utawarerumono 😊

LasDen
biztos...de ha nem akkor is...másban is volt már ilyen 😄

Zomil
biztos,h visszefele? nem lehet, h csak a kamera mutatta másik szögböl? 😊

LasDen
nem....mennek, beszélnek...aztán az egyik elindul vissza arra amerrõl jöttek...😄
legutóbb ilyet a hatsukoi limitedbe láttam....csaj sétált haza aztán jött egy másik csaj, aki megkérte valamire....válaszolt neki és elindult visszafele 😄

armageddon666
ilyet hol? Esetleg keresztezõdésben és más irányba mennek vagy valami 😄

@

LasDen
ezt soha nem fogom megérteni....pl.: 2-n sétálnak (mondjuk haza), aztán az egyik megállítja a másikat és mond neki valamit....elmondják mondandójukat és akkor az egyik elindul vissza a másik irányba....
vagy valaki szintén sétál haza (egyedül)...jön szembe vele valaki, aki megállítja és mond neki valamit...elintézik és akkor megfordul és arra indul haza....
de minek???? 😄

LasDen
szerintem nem...😛 😄

armageddon666
Scrapped Princess NAGYON JÓÓÓ

@

LasDen
nálunk is második évadként emlegetik....de lényegtelen szerintem 😄 aki akarja nézi...vagy nem tudják mi van vagy így akarnak több nézõt 😄

LeventeV
a roman animaxon ugy ajanljak a brotherhood-ot mint masodik evadot, pedig ez nem igaz, na mindegy. magyaron is ez a helyzet, mert azon meg nem lattam az ajanlot?

LasDen

pedig én kíváncsi lettem volna rá...😄

RelakS
animaxon égenjárók helyett death note 😞

Lelouch
Én amikor belekezdtem anno, nem számítottam ilyen nagy taktikázásra az elején, de nekem is nagyon bejött, bírom az ilyen agyalós dolgokat 😄 De más is lesz benne, nem hiába az a címe, ami... 😊

A karakterdizájn elsõre nekem is szokatlan volt, de utána már bejött. Örülök, hogy nem változtattak a mangaka stílusán.
LeventeV
8 reszt neztem meg, es este meg nekiulok mert kivancsi vagyok, hogy mivel tudjak meg folytatni. de eddig eleg erdekesnek tunik, tetszenek a logikai reszek benne.
azonban szokatlan a karakterek rajzolasa, meg nem lattam ilyen megoldast egy animeben sem.

Lelouch
Látom elkezdted a Kaijit... Kiváncsi leszek majd a véleményedre. 😄
Zomil
huhh hát a 2. azonnal ment a listára, az 1. már ott volt 😄
ehh mostmár itt a nyár vizsgák között neki kéne állni megnézni pár anime-t 😄
már régen néztem utoljára 😞