Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
School Rumblebe majd csak hetvegen kezdek bele, ma alvas lesz hetvegeig meg nezek egy kis Rosario + Vampiret az orom es bodotta' kedveert.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
neha meg elfelejtek aludni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitamuranak ott lett volna a kis vadoc, nem kellett volna a diakelnokot belekeverni. Igy a vegere egy Takasu - Ami - Minori szerelmi haromszog tokeletes(vagy inkabb nekem tetszo) befejezes lett volna. Vegig ugy viselkedett Takasu Taigaval mintha a batyja lenne, szerintem jobb lett volna, ha ezt ennyiben is hagyjak.
Elõbb Toradorát nézz szerintem 😊
@
BEAST: Toradora 😊 az vicces addig amíg drámai/komoly lesz...
Nagy spoiler
óriási plusz: a csaj nem az a tipikus loli-tsundere! vagyis az kezdetben, de aztán FEJLÕDIK!! és a kapcsolat is FEJLÕDIK!! és a seiyuu tipikus loli-tsundere-hangja is változik, és nem maradt az a tipikus loli-tsundere ami már a könyökömön jön ki 😄DD
@
Karakter Magyar hang
Roy Hujber Ferenc
Bradley Varga Rókus
Edward Szabó Máté
Alphonse Baráth István
Hughes Oberfrank Pál
Elicia Bogdányi Titanilla
Gracia Oláh Orsolya
Kimblee Joó Gábor
Riza Makay Andrea
Trisha Nyírõ Eszter
Winry Györfi Anna
Pinako Várnagy Kati
én meg befejeztem a true tearst...fogjuk rá...a 8. rész után már csak az utolsót néztem meg....egy rakás ... volt az egész....nem tudom felfogni, hogy voltam képes 9 részt ebbõl megnézni 😄 elég ha megnézem az elsõt meg az utolsót...ugyanott vagyok...húú...😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
akkor még bármit kérdeznek 90% eséllyel tudtam volna válaszolni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert míg az elsõben nincs annyi eltérés a másodikban már új szereplõ is van O.o
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
talán a holdas kép ami érdekes inkább sztem Kaoru beszéde mellett és még húz a folytatás mellett de utána olvastam még és elvileg a készítõ remaket csinált és örült neki h megcsinálhatja úgy ahogy eredetileg is akarta
összességében egy jó nagy mindfuck az egész úgy ahogy van legyen folytatás vagy remake
やられたらやり返す。倍返しだ!
amúgy meg hülyeség azt mondani h folytatása az eredeti sorozatnak a film sztem
!!!movie end spoiler!!!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Pár hónap múlva meg annyira se. Fõleg japán nevekkel.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Annyi lehet spoiler, hogy már az elsõ filmben megjelenik Lilith meg Kaoru... de elsõ mondat elsõ fele.
@
@
Még mindig nagyon jó. Sõt, talán jobban élveztem, mint elsõre. Az egy-két plusz jelenet is érdekes volt, már ha azok voltak a plusz jelenetek amikre gondolok. Holnap megnézem a 2.22-t. 😊 Remélem egyébként nem "ponyvásodik" el a Rebuild, és ugyanolyan komoly, és mindfuck marad, mint az eredeti volt.
Valaki felvetette itt korábban, hogy lehet, hogy ez folytatása a sorozatnak. Kaoru megjelent a végén, és valami ilyet mondott:
"Not the Third again... You never change, do you?"
Eközben egy SEELE-maszkos fehér angyal elõtt áll. Olyan, mint Lilith a sorozatban, de a filmben Lilithen olyan maszk van, mint a többi angyalon (az elsõ kettõn akik voltak a filmben legalábbis olyasmi volt).
@
Hallgasd csak meg! A középsõ frekvencia területek szinte eltûntek a "fiúsból"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem is hivatalos az egész...
ááááh >.<
Ez majdnem annyira érdekes, mint a Nico Nico Douga 10 perces finálé medleyje amiben tökre animeszereplõhangon énekelnek olyan szövegeket, amiket nem énekeltek adott szereplõk... és nem hiszem hogy csak úgy összeszedték a seiyuukat hogy énekeljenek már 😄
@