Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah végeztem a toradorával...😄 jóféle...da ahogy nézem a befejezés csak nekem tetszett...én örülök hogy összejöttek....Ami egy ribanc...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nekem megy.

LeventeV
nektek megy az animax lejatszoja, ahol teljes reszeket lehet nezni?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
ezzel én is igy vagyok pl. az 13 részes elfen lied-et egy délután alatt ledaráltam, de a 24-26 részesek sem tartanak 1,5 napnál tövább 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Ha valami lekot eszre sem veszem es mar reggeledik, ilyenkor pedig zombi modban vergodok egesz nap. 😊 Viszont igy tul gyorsan vegzek a rovidebb animekkel ezert eleg hamar elfogynak. 😞

School Rumblebe majd csak hetvegen kezdek bele, ma alvas lesz hetvegeig meg nezek egy kis Rosario + Vampiret az orom es bodotta' kedveert.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
de gyors vagy basszus....én 1 hete kezdtem....de még van 3 rész vissza...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
A loli reszet tenyleg nem. :p De szerintem akkor is inkabb neztek ki testvereknek mint egy szerelmes parnak. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
nem szereted a loli tsundere-t valld be!

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Keveset szoktam aludni. :p

neha meg elfelejtek aludni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elejen meg annyira megvoltak a "parok" akik osszeillettek volna, erre a vegere kb mindent osszekavartak. 😞
Kitamuranak ott lett volna a kis vadoc, nem kellett volna a diakelnokot belekeverni. Igy a vegere egy Takasu - Ami - Minori szerelmi haromszog tokeletes(vagy inkabb nekem tetszo) befejezes lett volna. Vegig ugy viselkedett Takasu Taigaval mintha a batyja lenne, szerintem jobb lett volna, ha ezt ennyiben is hagyjak.

Seth
Na ne kamuzzál, hogy már végig is nézted ...<#ejnye1>

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
why?

@

BEAST
Toradora jo lett volna, de az utolso reszeket szeretnem elfelejteni.

Seth
Love Hina az elsõ sorozatok egyike volt amit végignéztem, nagy kedvenc.

BEAST
Szerintem megeri, jokat nevettem rajta. 😊

armageddon666
Love Hinát lehet megpróbálom megint. 😊 Anno 2 részt néztem aztán annyi volt...

Elõbb Toradorát nézz szerintem 😊

@

Lelouch
Én is Ami párti voltam, sajnáltam is, hogy szinte végig esélytelen volt... :S
BEAST
Huh, koszonom akkor School Rumble meg Toradora 😊 Meg mindig a Clannad tetszett a legjobban, foleg mert neha elmorzsoltam egy konnycseppet kozben. :p Love Hinat pedig regebben felbehagytam par resz utan mert akkoriban nem jott be, most egesz elveztem. 😊

armageddon666
"3. évad" az nem az ahol ilyen óriási timeskip után vagyunk, és fingunk sincs mi van, és ha esetleg lenne valódi 3. évad akkor hatalmas spoiler is lenne? 😄

BEAST: Toradora 😊 az vicces addig amíg drámai/komoly lesz...
egyébként tökre szomorkásan maradt meg bennem... az ilyen szomorú részek szerintem nagyon erõteljesek voltak és kontrasztban a vidám részekkel. A második opening teljesen árassza magából azt a letörtséget amit éreztem...

Nagy spoiler
és a végén összejön valakivel a fõszereplõ! ritkaság... mondjuk ha Amival jött volna össze (ugye így hívták a modellt) az lett volna a legjobb xD Vagy ha azzal a lánnyal akivel eleve akart...

óriási plusz: a csaj nem az a tipikus loli-tsundere! vagyis az kezdetben, de aztán FEJLÕDIK!! és a kapcsolat is FEJLÕDIK!! és a seiyuu tipikus loli-tsundere-hangja is változik, és nem maradt az a tipikus loli-tsundere ami már a könyökömön jön ki 😄DD

@

Lelouch
A School Rumble nem rossz, már csak Harima miatt is érdemes belekezdeni szerintem 😄 A befejezéssel kapcsolatban viszont nem sok jót hallottam... :S Még nem is jutottam el odáig, nem szeretném lerombolni az összképet 😄
Seth
Toradora-t láttad?

LasDen
a Rumble az jó...én élveztem...kivéve a "3. évadot" 😄

BEAST
A Clannad dramaibb/komolyabb, a Love Hina pedig inkabb viccesebb, de mindkettoben ugyan azon van a lenyeg. :p School Rumble milyen? :o

armageddon666
Kicsit más stílusú a kettõ 😄

@

BEAST
Ize, valaki tudna ajanlani meg valami Love Hina/Clannad-szeru animet? Az anidb lassan kifogy. 😄

Lelouch
Ja, az poénos volt hogy olyan helyeken is torzítottak, ahol nem kellett volna 😄
LeventeV
egyetertek. azert volt bar baki; a hollow hang az torzitva van, es volt hogy shinji hollow hangon beszelt mikor a maszkja nem volt fent(mikor vitte ichigot a fold ala), ez ugyanugy igaz hyorira is es ichigora is (mikor mondta magaban, hogy megfigyeli hyorit es magatol fogja iranyitani)

Lelouch
Ja és még annyit megjegyeznék, hogy Szalay Csongor meglepõen jó volt mint Hollow Ichigo 😮
Lelouch
Itt még azért nem lehetett tudni Shinjirõl szinte semmit, úgyhogy nem rónám fel hibának... 😊 Nekem Hiyori hangja is bejön, japánhoz hasonló hangot úgyse tudtak volna adni neki szerintem. A többi vaizard között viszont volt pár érdekes hang 😄
LasDen
FMA:B szinkronhangok...
Karakter Magyar hang
Roy Hujber Ferenc
Bradley Varga Rókus
Edward Szabó Máté
Alphonse Baráth István
Hughes Oberfrank Pál
Elicia Bogdányi Titanilla
Gracia Oláh Orsolya
Kimblee Joó Gábor
Riza Makay Andrea
Trisha Nyírõ Eszter
Winry Györfi Anna
Pinako Várnagy Kati

én meg befejeztem a true tearst...fogjuk rá...a 8. rész után már csak az utolsót néztem meg....egy rakás ... volt az egész....nem tudom felfogni, hogy voltam képes 9 részt ebbõl megnézni 😄 elég ha megnézem az elsõt meg az utolsót...ugyanott vagyok...húú...😄

LeventeV
en is pont elkaptam a tegnap az ajanlot bleach kozbe... vaizardoknak erdekes a magyarhangjuk, foleg a shinjie, aki ugye csak fiatalnak tunik, de nem az epp ezert a hangja zavaro, ugyanez a helyzet hyori-val, neki nem eleg agressziv, a japanhoz kepest kedves kislany.

Győri Devi
mindent megnézve utánaolvasva megy egyebek sztem még azután is maradnának foltok a storyban 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Ahh kb. fél éve mikor láttam az EVA-t nagyon beleástam a dologban a hátterébe meg az utalásokba, de már csak nagyvonalakban rémlenek a cuccok 😄
akkor még bármit kérdeznek 90% eséllyel tudtam volna válaszolni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Ezeket majd este elolvasom és hozzászólok 😄
Mert míg az elsõben nincs annyi eltérés a másodikban már új szereplõ is van O.o

@

Győri Devi
kicsit rossz lett a mondta sorrendje de remélem érthetõ

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
ezt a képet az elõbb pont ezzel foglalkozik találtam
talán a holdas kép ami érdekes inkább sztem Kaoru beszéde mellett és még húz a folytatás mellett de utána olvastam még és elvileg a készítõ remaket csinált és örült neki h megcsinálhatja úgy ahogy eredetileg is akarta
összességében egy jó nagy mindfuck az egész úgy ahogy van legyen folytatás vagy remake

Lelouch
Én még csak belenéztem a 2.22-be, de a vége alapján szerintem nem olyan hülyeség a dolog... 😊
Kaoru Shinjinek: "This time, I'll definitely make you happy."

Győri Devi
nos Evangelion 2.22 letudva hát igen... alig várom a folytatást
amúgy meg hülyeség azt mondani h folytatása az eredeti sorozatnak a film sztem
!!!movie end spoiler!!!
az a sor amit Kaoru mond sztem arra utal h a second impactnál is voltak ezek a childok mint ahogy itt is és akkor a 3. okozta az egészet ahogy itt is majdnem csak Kaoru megállította

Lelouch
Tegnap láttam az ajánlót, hívják második évadnak és folytatásnak is, kár hogy egyik se helytálló.<#idiota>
Ruley
Ja, én például spoilereket nyugodtan el szoktam olvasni mindenhez, kivéve amit épp nézek, vagy a napokban fogok megnézni, minden másból úgyis csak annyira fogok emlékezni pár hét múlva hogy például "valami K betûs a végén meghal... vagy megöl valakit? Vagy S betûs volt?"

Pár hónap múlva meg annyira se. Fõleg japán nevekkel.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
nekem akkor sem világos, amit mond XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Áh... aki látta a sorozatot annak nem új, aki nem látta az meg az elején azt sem tudja még mi az a SEELE meg Lilith, arról nem beszélve, hogy elsõ megnézésnél fel sem tûnt a SEELE-maszk. Plusz nem árul el lényeges elemet, történést szerintem.

Annyi lehet spoiler, hogy már az elsõ filmben megjelenik Lilith meg Kaoru... de elsõ mondat elsõ fele.

@

Lelouch
Bár az OVA részeket is érdemes megnézni, kivéve a harmadikat.<#wow3>
Lelouch
Esetleg próbálkozz majd a mangával, nekem jobban tetszik 😊
LasDen
nézem a to love ro, de már kezd az agyamra menni...van néhány vicces jelent, de ez a Haruna megõrjít...egyfolytába Yuuki-kunezik meg rinyál....a másik meg a Rito, aki próbál keménynek tûnni, de egy töketlen f**kalap....😄 beledöglök de mostmár nem hátrálok meg....pedig jól indult 😄

Lelouch
Kaoru nekem is nagyon gyanús ezzel kapcsolatban...
RelakS
Ez tök véletlenül nem szpojler?

armageddon666
Tényleg, még nem nézem a második évadot, szóval nem sokszor hallottam az endinget, így fel sem tûnt 😄

@

armageddon666
Evangelion 1.11 letudva megint. Mármint igazából nem megint, mert csak az 1.01-t láttam eddig 😄

Még mindig nagyon jó. Sõt, talán jobban élveztem, mint elsõre. Az egy-két plusz jelenet is érdekes volt, már ha azok voltak a plusz jelenetek amikre gondolok. Holnap megnézem a 2.22-t. 😊 Remélem egyébként nem "ponyvásodik" el a Rebuild, és ugyanolyan komoly, és mindfuck marad, mint az eredeti volt.

Valaki felvetette itt korábban, hogy lehet, hogy ez folytatása a sorozatnak. Kaoru megjelent a végén, és valami ilyet mondott:
"Not the Third again... You never change, do you?"
Eközben egy SEELE-maszkos fehér angyal elõtt áll. Olyan, mint Lilith a sorozatban, de a filmben Lilithen olyan maszk van, mint a többi angyalon (az elsõ kettõn akik voltak a filmben legalábbis olyasmi volt).

@

RelakS
elég torz ez a fiús Listen!!

Hallgasd csak meg! A középsõ frekvencia területek szinte eltûntek a "fiúsból"

armageddon666
de akkor a hangszerelés miért nem torzul? hogy jutottak külön hangsávokhoz? Instrumental van, de vocal only? És egy elszabott hangszereléssel rendelkezõ fiús énekesre rátenni az instrumantal tracket nem járna ilyen jó eredménnyel 😄

Nem is hivatalos az egész...

ááááh >.<

Ez majdnem annyira érdekes, mint a Nico Nico Douga 10 perces finálé medleyje amiben tökre animeszereplõhangon énekelnek olyan szövegeket, amiket nem énekeltek adott szereplõk... és nem hiszem hogy csak úgy összeszedték a seiyuukat hogy énekeljenek már 😄

@