72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kész az enyém is :D -
Mondjuk meg is látszik rajta. -
Én az enyémet MS Paint-ben csináltam. -
gg hülyeségeivel nem kell foglalkozni -
Juteszembe, update ünnepekre. :) -
Ami a legjobban zavar az, hogy elkezdtem a mangát is és eddig (a 10. részig) k*ra ugyanaz, mint az anime, baromira nem értem az állandó rinyálásukat, meg "Boringman" baromságaikat. :(
-
Akkor updatelnem kéne a logómat? -
kb. ugyanaz mint a ps, és még ingyenes is :D -
nem me azt nem ismerem...:D -
Ps...mintha egy gimp nem lenne elég :D -
Azt tudom, csak ez még jobban fokozza a kirekesztést :DD -
ünnepi animés logót akartam én is...csak aztán nem tuttam sehogy se egy jót...mos meg az újon még nincs ps.... -
volt, mondjuk nem anime-s de egy jó logo, csak nem volt kedvem vip-et fizetni nem vip mérethez meg tul nagy :D -
Ahhoz nem kell VIP. Csak tartsd be a méretkorlátozást, és nincs semmi gond. -
és még vip-em sincs
-
Nos, közelgő ünnepekre való tekintettel: fabrikálj magadn... akarom mondani nekünk egyet :)
-
a végén még ki leszel tagadva :D -
akkor mennyé' is innen...:D -
Akkor én vagyok a leggázabb, mert nekem még logom sincs :D -
a szemébe nem lóg a haja...a másikon meg fedő van...középen lóg le...:D -
Á, kicsit sem :) -
Nem követelem, de kíváncsi lennék, hogy Te kit választanál arcként. :)
-
az enyémnek nem...:D -
Házigazdaként még anime karakter sincs a logódban?
-
akkor update-elnem kéne a lógómat? :D -
S akinek animébőli arc, annak a szemébe lóg a haja.
-
És mindenkinek egy arc van a logójában. :DD -
OFF:
Majd' mindenkinek anime-arc van az SG-s logójában.
ON. -
"Arról nem is beszélve, hogy a TV-s verzióban idegesítő cenzúra csak jobban ösztönzi a rajongókat a BD megvételére. :P"
Ötös!
-
samurai girlsbe a pacák nem olyan vészesek....végig jelen vannak sokszor kerül paca a képernyőre és jól is néz ki....engem nem zavartak a pacák a 2-3. résztől...:D de hozzáteszem néha jobb lett volna pacák nélkül vagy felöltöztetni őket annyira hogy ne kelljen...:D -
Az biztos, hogy a semmiből betörő fénynyaláboknál, meg sötétségnél jobb, vagy a denevéreknél, medvefejeknél is, de úgy tele van vele, na meg szerintem elég bután is néz ki animálva, hogy inkább félreraktam.
Igazából a legjobb cenzúra, amikor felöltöztetik a karaktereket, csak persze azt nem mindig lehet megcsinálni és jóval költségesebb. :)
Arról nem is beszélve, hogy a TV-s verzióban idegesítő cenzúra csak jobban ösztönzi a rajongókat a BD megvételére. :P -
Én amúgy is várok már egy kicsit komolyabb animékre. :)
Spiral óta nem láttam rendes krimi-t :/ -
Szomorú sors vár ránk akkor... a folytatásokat és az új sorozatokat illetően is.
-
Nah végeztem a legendás hősökkel is. Nem volt rossz, de sokkal többet vártam a leírás és az első 1-2 rész után. :/ -
Jövőre kb. úgy is kénytelenek lesznek sokan várni, amíg az ecchi/hentai sorozatok megjelennek BD-n...
TV úgy se fogja adni. -
tmd-destiny amúgy is jobb... -
Csak állóképeket láttam belőle eddig, mozgásnál nem tudom hogy csinálják, de eddig ez a legstílusosabb, legízlésesebb cenzúra amit láttam. Annyira illik a grafikához. Mozgás közben aztán lehet, hogy gáz. -
Rohattttyanak megggg!!!!!
-
Őt is b***** kellene, mint Kirinót.
-
Kirinot felpofozni? Nem. AYASET FELPOFOZNI!
olyan idegesítő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"jajj a gusztustalan hobbid fontosabb, mint a barátságunk?!"
hát bazmeg, ÉS FORDÍTVA?! a hülye hobbija miatt veszik össze vele? Hogy is van ez?
Őrült... yandere... -.-