Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem szoktam átértékelni a filmeket, mert amit elõször adok rá az késõbb is megállja a helyét 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez jól esett. Olyan mint a K-on, csak nem gitárok vannak benne hanem 2035-ben játszódik, és nem rossz, hanem jó.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
elöbb index-et akarom megnézni csak még lusta voltam letölteni, aztán meg fma brotherhood-ot nézném meg de az meg hosszu és azért vagyok lusta elkezdeni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!

Kiiireiii waaa kiiitaaanai
Kiiitanai waaa kiiireeei...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A
Amúgy ha már Animax... Az RTL ugye nem akarja átadni a maradék részek vetítési jogát nekik. Akkor meg mi értelme van leadniuk a Final Act-et? Kb. 60 rész nem lett még leadva, így aztán sok értelme van megvenni a folytatást.
A
Most Shakugan no Shana-t meg Macross Frontiert fogok nézni. Utóbbit már egy jó ideje leszedtem, csak mindig találtam valami mást ami akkor jobban érdekelt. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
amúgy van pár angol nyelvû troll sub de ha ismered õket ellehet kerülni...
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Lelouch: Köszönöm, lehet az lesz a következõ 😊)
Szörnyû, kezdek ellágyulni, anno az ilyen "mentsük meg a világot a szerelem erejével" témáktól falnak mentem volna, többek közt ezért tettem le a Love Hina-t és az AA! Megami-t is pár rész után. Érdekes, most nagyon rákaptam az ilyesmire. 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Végeztem a Maburaho-val is, aranyos kis anime, vihették volna még pár részen át, hogy valami értelmesebb befejezése legyen. 😊
Olvasgattam az Efekrõl is, de állítólag elég szomorkás. Arra pedig a Clannad After Story még mindig elég volt egy jó idõre.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Madhouse studios csinálja szal must watch kategória 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szerencsére a nyelvizsga is véget ér addigra úgyhogy az anime indulását új magyar manga rész(ek) felkerülésével fogjuk ünnepelni.
Trailer