Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vagy esetleg a magyar felirattal O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kösz mindenkinek :D
1 kérdés :D miért nem írtad be a vicces a képbe? :D
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
szóval BSzN :P
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kösz
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
kíváncsian várom RelakS képét :)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Köszike mindenkinek :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És engem speciel a hárem alakulása is idegesít. Most már csak azért nézem mert elkezdtem, és annyira pont nem rossz hogy abbahagyjam. :P
Egyébként érdekes lenne a stílus, kár volt érte.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
engem most ez az Ichiban Ushiro no Daimaou érdekelne, nem nézi valaki?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az Animax tévécsatornán futó mûsorok online megtekintése csak Magyarországról lehetséges, magyarországi IP címrõl.
Ez szintén a mûsorok forgalmazóinak megkötése, mivel az ún. „catch-up tv” jogok területileg is korlátozottak."
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Arma: nemtom engem nem zavart, legalább valami szint vitt az történetben, igy legalább másabb :)
Amugy meg könnyen lehet, h valami fontosabb szerep jut neki az utolso 2 részben :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minek kellett Mari??? De tényleg, máshogy is tuti megoldják... Valahogy annyira mesterkélt volt a szerepe, a cselekvései, a személyisége, minden ami köré épült... Nem is Anno figurája..
@

After credits
Amugy szvsz, ahogy te is irtad, ez egy "folytatás", vagyis Shinji talán tényleg egy jobb világot hozott létre :)
---
Közben míg az elõzõt írtam lement a Credits...
és After Credits
Amit ígért? Most boldoggá teszi? :D Csak nem tényleg egy folytatással van dolgunk, sok dolgot megmagyarázna.
Marit még mindig nem értem minek... csak fanservice karakter :(
@
Marit még mindig nem értem minek bele, jah de
Unit 02-nél a Beast módot nem értettem, meg hogy Mari hogy aktiválta az egységet, meg hogy tudott a képességérõl, meg hogy szinkronizálódott ilyen jól vele, továbbá, hogy ha elérte a veszélyes zónát akkor miért nem lett semmi baja?
Aztán Ayanami!! Nem robbant fel, mondom hátha van remény, erre BEKAPJA AZ ANGYAL!!! hát bazz... Aztán Awakened Unit 01 O.o kicsit mintha elõrébb hozták volna a dolgokat...
És még van két film... Hát nagyon várom... nagyon... Hatalmas az egész
@
lol :D
amugy magyar felirat hogy áll?
A bomba angyal elleni harc. Wow O.o csak futottak, és mégis olyan epic volt azzal a háttérzenével, meg a rendezés... profi a rendezés... annyira eltalálták az idõzítéseket. És az angyalnak az aprólékos kidolgozása. Mesteri :)
Meg mikor a Holdon megláttam a SEELE maszkos még páncél nélküli Evat... ujján Kaoru ül... na bazz... :D
Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is!
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Arról nem is beszélve, hogy az egyik legjobb openingjei vannak mindkét évadnak. ^^
Mindig az utolsó pillanatokban jelentek meg a veszélyesebbnél veszélyesebb ellenfelek és ugyan azon epizódokban egymás után. Az elsõ évad végére kezdtem megszokni. A karakterek tetszenek, eleinte mindegyikben találtam valamit amit utálhattam, de késõbb mindenki megmutatta tud szerethetõ is lenni. :p
Ezen kivül elgondolkoztatott pár dologról. A legtöbb ehhez hasonló animeben van egy hõs aki szembe szál a sorssal és saját erejébõl a társai segítségével véghez viszik a lehetetlent. Érdekes volt átérezni a sors kettõsségét. Egyfelõl az emberek folyamatosan küzdenek a sorsuk ellen, hogy többek legyenek mint amik... közben pedig lehet végig ez volt a sorsuk.
Egy egy anime után megszállnak az ilyesmik és beteges dolgokról kezdek el filozofálgatni. <#idiota>#idiota>