Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
tegnap még miellõtt elnyomott volna az álom megnéztem ezt az xxxholicot is...erõsen érdekesnek néz ki...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
lehet, ha már úgyis megvan HD-ben, ideje lenne még egyszer végignézni? <#idiota>
Vagy esetleg a magyar felirattal O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Amikor fantasyból átment ilyen scifi visszaemlékezõs témába én is pislogtam egy kicsit, vissza is kellett néznem, hogy nagyjából felfogjam mi van.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
mert csak :P

biomage
<#hehe>

kösz mindenkinek :D

1 kérdés :D miért nem írtad be a vicces a képbe? :D

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
azt én sem értettem istenigazából O_o

RelakS

-Most már értem, miért mondtad RelakS-nak, hogy gyorsan nézzen be az anime topikba... Szóval Boldog Születésnapot, kisember!
-Háá, Boldog Szülinapot Képes-bááá!

szóval BSzN :P

Doddy a düdõ
régen rohadtul nem értettem az utawarerumono végét. már nem is emlékszek semmire a sorozatból, de megmagyarázhatjátok, ha van kedvetek <#idiota>

LasDen
igen az elsõ részt láttam...aztán dobtam.....majd meglátjuk mit hoz az élet....:D igen az a jelent jó volt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Már csak az elsõ epizód faroksimogatós jelenete miatt megéri belekezdeni <#idiota>... a többi egyszer nézhetõ :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hmm...ilyet se szoktam gyakran....úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt egy dobott sorozatnak...az Utawarerumononak....bár ezen döntésemet erõsen kétségbe vonom, hisz egésznap a 40 °C-on fõtt az agyam....de meglássuk...:D

LasDen
háppi bõszdéj biomage....yo...

biomage
nekem semmi se túl nagy :D

kösz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
rem nem túlnagy!

@

BEAST
Bár nem kép, de megérdemled. :D

biomage
köszike <#idiota>

kíváncsian várom RelakS képét :)

Bulykin
Boldogat!<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BEAST
Boldog születésnapot :)

biomage
tetszik :D le is mentetem :)

Köszike mindenkinek :)

LeventeV
Isten Éltessen!!! :)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Boldog Szülinapot! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Boldog Születésnapot Biomage!^^
Seth

azért a 200 óra paint meghozta gyömülcsét XD

PSN ID.: Beegabor

biomage
hát az arcokból ítélve a bal alsó sarokban lévõ, talán lány lehet :D

Máté94
Nekem kedvenc:D
Ruley
Hosszabbra kellett volna csinálniuk, az elsõ fele csupa ecchi, a vége felé meg öt másodpercenként történik valami fordulat ami külön epizódot érdemelne.

És engem speciel a hárem alakulása is idegesít. Most már csak azért nézem mert elkezdtem, és annyira pont nem rossz hogy abbahagyjam. :P

Egyébként érdekes lenne a stílus, kár volt érte.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Én nézem, de nem valami nagy szám.
Bulykin
én már az elsõ évadot se néztem végig :D

engem most ez az Ichiban Ushiro no Daimaou érdekelne, nem nézi valaki?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
csak nem hagyott nyugodni ez az animaxos dolog es utanajartam kicsit es tessek:

"Az Animax tévécsatornán futó mûsorok online megtekintése csak Magyarországról lehetséges, magyarországi IP címrõl.
Ez szintén a mûsorok forgalmazóinak megkötése, mivel az ún. „catch-up tv” jogok területileg is korlátozottak."

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Zomil
nem ez a jelenet de: "mátol szolitsatok Lorettának!" :D

Arma: nemtom engem nem zavart, legalább valami szint vitt az történetben, igy legalább másabb :)
Amugy meg könnyen lehet, h valami fontosabb szerep jut neki az utolso 2 részben :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
"Nõk is vannak köztetek !!??"

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
most hogy már kevésbé vagyok hatása alatt:

Minek kellett Mari??? De tényleg, máshogy is tuti megoldják... Valahogy annyira mesterkélt volt a szerepe, a cselekvései, a személyisége, minden ami köré épült... Nem is Anno figurája..

@

LasDen
most elkezdtem a D.N.Angelt és kurva jó....bár még csak 2 részt láttam, de megfogott...érdekes ez a hõs-antihõs 1 személyben dolog...:D

BEAST
Pedig már majdnem :p

Zomil
nem kérek kövezést az ie használat miatt, ez ilyen idiota beidegzödés, h mindig ezt inditom el pedig safari, meg fox is van felrakva :D

Zomil
hm és tényleg, csak nem tünt fel, mert ie-ben bugos és nem müködik, de más böngészöben meg jó :S

LasDen
én se találtam elõször...:D

csocso14
felsõ menüpontok között a jobb szélsõ

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Zomil
Amugy AA-n meddig nem lesz még keresés? Már egy jó ideje nincs.

Zomil
Asuka miatt van Mari, ahogy lentebb is irtad :)

After credits
kaloz Asuka ftw :D

Amugy szvsz, ahogy te is irtad, ez egy "folytatás", vagyis Shinji talán tényleg egy jobb világot hozott létre :)

armageddon666
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára magyar feliratot O.o

---

Közben míg az elõzõt írtam lement a Credits...

és After Credits
Lance of Longini? Kaoru leereszkedik?

Amit ígért? Most boldoggá teszi? :D Csak nem tényleg egy folytatással van dolgunk, sok dolgot megmagyarázna.

Marit még mindig nem értem minek... csak fanservice karakter :(

@

armageddon666
Ááááh a remixek, a változtatások, nagyon jó >.<

Marit még mindig nem értem minek bele, jah de
Hogy Asukát majdnemkinyírhassák, na az durva rész volt... Mikor a sorozatban Touji volt benne az is komoly volt, de itt mégiscsak Asuka, és a körülmények is... mondom NE!, de mégis :S

Unit 02-nél a Beast módot nem értettem, meg hogy Mari hogy aktiválta az egységet, meg hogy tudott a képességérõl, meg hogy szinkronizálódott ilyen jól vele, továbbá, hogy ha elérte a veszélyes zónát akkor miért nem lett semmi baja?

Aztán Ayanami!! Nem robbant fel, mondom hátha van remény, erre BEKAPJA AZ ANGYAL!!! hát bazz... Aztán Awakened Unit 01 O.o kicsit mintha elõrébb hozták volna a dolgokat...

És még van két film... Hát nagyon várom... nagyon... Hatalmas az egész

@

Zomil
"Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is! "

lol :D

amugy magyar felirat hogy áll?

armageddon666
Evangelion 2.22 félidõ
Egyelõre nem látom értelmét Mari berakásának. Mondjuk jópofa volt a "nyugati Eva" :D Minden karakter valahogy "normálisabb" lett... Asukat nem tudom megfogalmazni, hogy miért, de úgy érzem õ is elviselhetõbb. Mondjuk én bírtam :) Rei tökre szocializálódik, de mégiscsak Evangelion, úgyhogy második felében lehet, hogy balul sül el a terve :S Shinji sem annyira mélydepis már :) Gendo is jobb arcnak tûnik Shinjivel.

A bomba angyal elleni harc. Wow O.o csak futottak, és mégis olyan epic volt azzal a háttérzenével, meg a rendezés... profi a rendezés... annyira eltalálták az idõzítéseket. És az angyalnak az aprólékos kidolgozása. Mesteri :)

Meg mikor a Holdon megláttam a SEELE maszkos még páncél nélküli Evat... ujján Kaoru ül... na bazz... :D

Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is!

@

LeventeV
hatasodra megneztem a mal accountomat es shakugan no shana favorit??? benne a top 5-ben? nekem is valtozik a velemenyem...

BEAST
Ez igaz, elég lassan indult be, viszont az utolsó részek nagyon jók lettek. :) Anno Code Geassben és Death Noteban(mivel itt nem is volt más az animeben, meg is ölte számomra) nagyon zavartak a természetellenes (kamu)logikával magyarázott gondolatmenetek, tervek. Yuji viszont értelmes és bár néha úgy éreztem többet tud, mint amit az addigi szereplése alatt tanulhatott, nem vitte túlzásba a dolgokat.

Arról nem is beszélve, hogy az egyik legjobb openingjei vannak mindkét évadnak. ^^

Lelouch
Yuji fejlõdése valóban pozitívum volt, csak az a baj hogy a 24 rész elsõ fele eltelt a nagy semmivel.
BEAST
Nekem pedig a második évad kifejezetten tetszett. Nagyon vártam, hogy Yuji képes legyen Shana mellett harcolni. Egyetlen dolog volt ami eleinte zavart az egész animeben. Úgy éreztem eleinte, hogy megpróbálják a romantikus szálat, meglehetõsen gyenge módon, mindig a legváratlanabb dolgokkal elhúzni.
Mindig az utolsó pillanatokban jelentek meg a veszélyesebbnél veszélyesebb ellenfelek és ugyan azon epizódokban egymás után. Az elsõ évad végére kezdtem megszokni. A karakterek tetszenek, eleinte mindegyikben találtam valamit amit utálhattam, de késõbb mindenki megmutatta tud szerethetõ is lenni. :p

Ezen kivül elgondolkoztatott pár dologról. A legtöbb ehhez hasonló animeben van egy hõs aki szembe szál a sorssal és saját erejébõl a társai segítségével véghez viszik a lehetetlent. Érdekes volt átérezni a sors kettõsségét. Egyfelõl az emberek folyamatosan küzdenek a sorsuk ellen, hogy többek legyenek mint amik... közben pedig lehet végig ez volt a sorsuk.
Egy egy anime után megszállnak az ilyesmik és beteges dolgokról kezdek el filozofálgatni. <#idiota>

Lelouch
Az elsõ évad még elmegy szvsz, de a másodikban én se sok pozitívumot találtam.
LasDen
nekem nem jött be...az elsõ évadot még végig néztem aztán a másodikba is belekezdtem, de az már nem érdekelt....