Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
SZS-féle cenzúra tényleg poén.<#vigyor> Nem hiába SHAFT...
armageddon666
Úgy látszik, hogy.... bazzzzzzzz 😄 köcsög trollok... ez rosszabb, mint endless8 😄 akkor majd ha kijött megnézem.

@

armageddon666
R+V-be viszont már azért lehetett volna zavaró ha azt nézem, mert az lényegében errõl szól 😄

De ott van pl. Sayonara Zetsubou Sensei, elején fürdõs jelenet. Ott vicces volt a cenzúra 😄

@

BEAST
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - Ez is tetszett, bár a fõszereplõ lehetett volna egy kicsit határozottabb és önállóbb. Kicsit szebb befejezésre számítottam, de ez is megteszi. Összességében jóféle. 😊

Belekezdtem a B Gata H Kei-be, de ez a borzasztó nõszemély két lábbal tiporja sárba az ártatlan szerelmes lányról alkotott képet. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Úgy néz ki mégis érdemes belenézned...<#smile>
Zomil
lehet, h aki rajzolta épp be volt tépve és nem tünt fel neki 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Hm, nekem nem rémlett ilyesmi. 😄 De ez még mindig jobb mint egy bizonyos denevéres.<#vigyor>
armageddon666
Ha már beletesznek egy fanservice jelenetet hagyják úgy...
Vagy ne tegyenek bele...
Vagy legyen kicsit másképp a jelenet, és DVDn meg lehet így. kicsit hosszabb szoknya, vagy magasabb szögbõl van, vagy valami. De könyörgöm, NE EZEKET A FEKETE MASZATOKAT

@

Lelouch
Hát igen, az elején nem túl szép a rajzolás. Idõközben majd javul.
armageddon666

@

armageddon666
Elkezdtem R+V mangát.
Rajzolása kissé fura, kicsit olyan kezdõ feeling jön belõle, de még csak az elején vagyok 😊 Meglepõen lassan haladok vele... 😄

@

Lelouch
Egy képet tudnál beszúrni? 😊
armageddon666
Ezaz hogy nem olyan, és mégis volt...

@

LasDen
de ahogy olvastam pont a legjobb rész volt a sztori tekintetében....okos...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Passz, de ilyet kiadni 2010-ben elég nagy szégyen.
LasDen
efogyott a péz vagy mi?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
És ez még csak egy kiragadott példa. Érdemes olvasgatni a véleményeket a részrõl.<#vigyor>
LasDen
hát õõõ...érdekes...olyan mintha valami nem túl ügyes fan rajzolta volna...😄

Lelouch
Ez benne volt a legújabb részben.
LasDen
ez valami paródia vagy fan made akar lenni??? 😄

Lelouch
Látom a Naruto legújabb részében a minõség nagyon ott volt a szeren.
Lelouch
Szerintem nem volt cenzúrázva semmi már a TV-verzióban se. Ez egyszerûen nem olyan sorozat.
BEAST
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de 6. epizódjában a "death note" részletek félelmetesek, ijedtemben majdnem leállítottam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
megnéztem a sora no woto 5. részét...de nemtom....nem rossz, de nem igazán értem ezt a háborús koncepciót...miért pont a hadseregbe kellett ültetni ezt az egészet??? annyira nem illik oda...😄 ha valami újat akartak akkor meg kitalálhattak volna jobb környezetet az egésznek 😄

LasDen
elnézve a listát, alig láttam közülük valamit....durva..😄

armageddon666
Van uncensored Nyan Koi Blu-ray rip ^^ a 10. részig... aki látta: utolsó három részben vannak "fekete felhõk" ?

btw nem a rajzolt bugyik hiánya zavar, hanem a gusztustalanul utólag odamázolt fekete valami ... illetve ennek fordítottja a mágikus fehér fények... nagyon rondák.

@

Máté94
AA-n most lehet szavazni az Awards-okra^^
BEAST
Otome wa Boku ni Koishiteru - Elsõre eléggé megijedtem a fõszereplõtõl, szvsz elég beteges... de végignéztem és végig tetszett. 😊

Máté94
Hát a második végén Hosaka nagyon nagy volt.<#idiota>
Ez az elsõ évad😄
armageddon666
Ha már 2-t megnéztél miért ne? ... Úgy rémlik van benne Hosaka, akkor rossz már nem lehet 😄

+

mondjuk ez nemtom emlyik évad

@

BEAST
Nekem anno nagyon tetszett, egyszer mindenképp megéri megnézni. 😊

LasDen
te tudod bázzeg...😄

Máté94
Végeztem az elsõ kettõ Minami-ke-vel. Az elsõ valahogy nyögvenyelõsebb volt mint a második. Hozzákezdjek a harmadikhoz vagy ne? Mert hallottam, hogy nem hozza a szintet.<#confused>
LasDen
ezaz appleseed emmi??? 😄

BEAST
<#vigyor2>

LasDen
ez a Get Backers nem rossz....3 rész után volt egy hosszú szünetem, de most újra elkezdtem...csak lehetne szebb...meg valahogy elkéne találni a poénkodás és akció közötti egyensúlyt...😄

armageddon666
ezeket a negatív dolgokat japán topicba plz. Anime topic maradjon valóságtól elvonatkoztatott, ne törd össze az ideális japánról való animék által felépített elképzeléseimet ^^

@

armageddon666
R+V2 vége... Asszem elkezdem a mangát...

Ami elõször nagyon jónak indult a végében, az aztán nagyon rosszul sült el... elég csúnyán bántak Mokával... Viszont jó volt újra látni a szereplõket 13 részen át ^^ meg Kurumu mamát és Mizore mamát 😄

@

Ruley
Ja. Kezdetnek ki a lakásból. <#mf1>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
egyszer elkell menni oda is...túristaként nem lehet vészes 😄 de sok hely van ahova elkéne még ebben az életben menni 😄

Ruley
Annyit szoktam hallani hogy az egyéniséget eléggé hajlamosak elnyomni, van is ez a mondásuk hogy "a kiálló szöget beverik". Gondolom emiatt is olyan kiugró a depresszió meg az öngyilkosság aránya arrafelé.

Egyébként itt http://kotaku.com/5484581/japan-its-not-funny-anymore olvastam egyszer egy cikket egy ott élõtõl, elég kritikus, meg az elején úgy kezdi hogy "anime sucks", szóval a szubjektív részeit ennek se feltétlenül lehet komolyan venni, de ez is nagyjából ezt írja, hogy a japánok passzív-agresszívek, erõltetnek mindent, stb.

BEAST
Én nem mondhatom ezt, mert fogalmam sincs milyen az élet ott. 😊

LeventeV
lehet nem pont olyan az elet japanba mint ahogy azt az animek bemutatjak, de meg mindig szivesebben elnek ott mint itt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Én is hordtam,emlékszem mikor a köv évben már nem kellett, felgyújtottuk és összezsugorodott kis galacsinná. Borzalmas kék színû mûszálas szar volt 😊

PSN ID.: Beegabor

Gurren
még én is hordtam 1-2 évig köpenyt. szerintem vicces volt :p

armageddon666
Egyik ismerõsömnél asszem komplett seifuku 😄
--
Seth, harmadik sorban írtam hogy nem 😛
--
Beast, említeni említik, tudom hogy létezik, de ezaz, hogy elmenekülnek, szóval még nem láttam 😄

@

LasDen
én kimaradtam belõle...pont akkor kerültem mindig a suliba mikor megszüntették 😄

BEAST
Tényleg, errõl jut eszembe. A másik dolog ami tetszik azok az egyenruhák... anno általánosban nekünk még volt kötelezõ köpeny, de az nem ugyan az. 😄

Ruley
Nálunk húgom-ék iskolájában matrózblúz van ünneplõnek, mondjuk nadrággal, de akkor is, majnem olyan...<#szeret>

BEAST
Pedig animeben a termálfürdõs részekben gyakran emlegetik, csak általában túl szégyenlõsek a szereplõk és orrvérezve menekülnek el. :p