Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hát igen, az elején nem túl szép a rajzolás. Idõközben majd javul.
armageddon666

@

armageddon666
Elkezdtem R+V mangát.
Rajzolása kissé fura, kicsit olyan kezdõ feeling jön belõle, de még csak az elején vagyok 😊 Meglepõen lassan haladok vele... 😄

@

Lelouch
Egy képet tudnál beszúrni? 😊
armageddon666
Ezaz hogy nem olyan, és mégis volt...

@

LasDen
de ahogy olvastam pont a legjobb rész volt a sztori tekintetében....okos...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Passz, de ilyet kiadni 2010-ben elég nagy szégyen.
LasDen
efogyott a péz vagy mi?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
És ez még csak egy kiragadott példa. Érdemes olvasgatni a véleményeket a részrõl.<#vigyor>
LasDen
hát õõõ...érdekes...olyan mintha valami nem túl ügyes fan rajzolta volna...😄

Lelouch
Ez benne volt a legújabb részben.
LasDen
ez valami paródia vagy fan made akar lenni??? 😄

Lelouch
Látom a Naruto legújabb részében a minõség nagyon ott volt a szeren.
Lelouch
Szerintem nem volt cenzúrázva semmi már a TV-verzióban se. Ez egyszerûen nem olyan sorozat.
BEAST
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de 6. epizódjában a "death note" részletek félelmetesek, ijedtemben majdnem leállítottam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
megnéztem a sora no woto 5. részét...de nemtom....nem rossz, de nem igazán értem ezt a háborús koncepciót...miért pont a hadseregbe kellett ültetni ezt az egészet??? annyira nem illik oda...😄 ha valami újat akartak akkor meg kitalálhattak volna jobb környezetet az egésznek 😄

LasDen
elnézve a listát, alig láttam közülük valamit....durva..😄

armageddon666
Van uncensored Nyan Koi Blu-ray rip ^^ a 10. részig... aki látta: utolsó három részben vannak "fekete felhõk" ?

btw nem a rajzolt bugyik hiánya zavar, hanem a gusztustalanul utólag odamázolt fekete valami ... illetve ennek fordítottja a mágikus fehér fények... nagyon rondák.

@

Máté94
AA-n most lehet szavazni az Awards-okra^^
BEAST
Otome wa Boku ni Koishiteru - Elsõre eléggé megijedtem a fõszereplõtõl, szvsz elég beteges... de végignéztem és végig tetszett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Hát a második végén Hosaka nagyon nagy volt.<#idiota>
Ez az elsõ évad😄
armageddon666
Ha már 2-t megnéztél miért ne? ... Úgy rémlik van benne Hosaka, akkor rossz már nem lehet 😄

+

mondjuk ez nemtom emlyik évad

@

BEAST
Nekem anno nagyon tetszett, egyszer mindenképp megéri megnézni. 😊

LasDen
te tudod bázzeg...😄

Máté94
Végeztem az elsõ kettõ Minami-ke-vel. Az elsõ valahogy nyögvenyelõsebb volt mint a második. Hozzákezdjek a harmadikhoz vagy ne? Mert hallottam, hogy nem hozza a szintet.<#confused>
LasDen
ezaz appleseed emmi??? 😄

BEAST
<#vigyor2>

LasDen
ez a Get Backers nem rossz....3 rész után volt egy hosszú szünetem, de most újra elkezdtem...csak lehetne szebb...meg valahogy elkéne találni a poénkodás és akció közötti egyensúlyt...😄

armageddon666
ezeket a negatív dolgokat japán topicba plz. Anime topic maradjon valóságtól elvonatkoztatott, ne törd össze az ideális japánról való animék által felépített elképzeléseimet ^^

@

armageddon666
R+V2 vége... Asszem elkezdem a mangát...

Ami elõször nagyon jónak indult a végében, az aztán nagyon rosszul sült el... elég csúnyán bántak Mokával... Viszont jó volt újra látni a szereplõket 13 részen át ^^ meg Kurumu mamát és Mizore mamát 😄

@

Ruley
Ja. Kezdetnek ki a lakásból. <#mf1>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
egyszer elkell menni oda is...túristaként nem lehet vészes 😄 de sok hely van ahova elkéne még ebben az életben menni 😄

Ruley
Annyit szoktam hallani hogy az egyéniséget eléggé hajlamosak elnyomni, van is ez a mondásuk hogy "a kiálló szöget beverik". Gondolom emiatt is olyan kiugró a depresszió meg az öngyilkosság aránya arrafelé.

Egyébként itt http://kotaku.com/5484581/japan-its-not-funny-anymore olvastam egyszer egy cikket egy ott élõtõl, elég kritikus, meg az elején úgy kezdi hogy "anime sucks", szóval a szubjektív részeit ennek se feltétlenül lehet komolyan venni, de ez is nagyjából ezt írja, hogy a japánok passzív-agresszívek, erõltetnek mindent, stb.

BEAST
Én nem mondhatom ezt, mert fogalmam sincs milyen az élet ott. 😊

LeventeV
lehet nem pont olyan az elet japanba mint ahogy azt az animek bemutatjak, de meg mindig szivesebben elnek ott mint itt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Én is hordtam,emlékszem mikor a köv évben már nem kellett, felgyújtottuk és összezsugorodott kis galacsinná. Borzalmas kék színû mûszálas szar volt 😊

PSN ID.: Beegabor

Gurren
még én is hordtam 1-2 évig köpenyt. szerintem vicces volt :p

armageddon666
Egyik ismerõsömnél asszem komplett seifuku 😄
--
Seth, harmadik sorban írtam hogy nem 😛
--
Beast, említeni említik, tudom hogy létezik, de ezaz, hogy elmenekülnek, szóval még nem láttam 😄

@

LasDen
én kimaradtam belõle...pont akkor kerültem mindig a suliba mikor megszüntették 😄

BEAST
Tényleg, errõl jut eszembe. A másik dolog ami tetszik azok az egyenruhák... anno általánosban nekünk még volt kötelezõ köpeny, de az nem ugyan az. 😄

Ruley
Nálunk húgom-ék iskolájában matrózblúz van ünneplõnek, mondjuk nadrággal, de akkor is, majnem olyan...<#szeret>

BEAST
Pedig animeben a termálfürdõs részekben gyakran emlegetik, csak általában túl szégyenlõsek a szereplõk és orrvérezve menekülnek el. :p

Seth
Persze persze, csak a sztori miatt nézed 😊

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nem hinném, hogy sokan használnák a koedukált fürdõket...😄

armageddon666
És a szoknyás egyenruhát is szüntetni akarják...

Beast: Vegyesfürdõ? Olyat még nem láttam animében sem 😄

@

armageddon666
Rosario+Vampire Capu2 nem is olyan szörnyû mint mondták egyesek...
Elég gyorsan nézi az ember akkor tök jó 😄
De lehet, hogy azért, mert nem is a story miatt ültem le, hanem Mokából, Inner Mokából, Kurumuból meg talán a fagyos csajból akartam többet látni ^^ mármint, nem úgy látni... arra van szerintem dj... biztos 😄 hanem csak úgy, látni a karaktereket élni... értitek xD

@

BEAST
Vegyesfürdõ! A férfi részleg abszolút hidegen hagy. 😄

Ruley
Egy része igen, egy része nem.

Pl. az a tesicucc ami egy pólóból és egy bugyi méretû izébõl áll az pl. sajnos már kihalófélben van.

BEAST
Ilyen téren voltak szerencsés idõszakaim. Általánosban 3an voltunk fiúk a 29 fõs osztályban. Középiskola fiús volt, de fõiskolán megint az évfolyam 80% lány volt. 😊 Háremem így sem lett, de még boldog diákévek sem. 😞

Máté94
Japánba nincs sok szép férfi tehát nem ütnél ki a sorból😄D