Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Hátõõ anno elkezdtem írogatni animeaddictson, de amilyen amilyen tempóban nézelõdök nem gyõzném jelölgetni, majd lehet ma csinálok valami aktuálisabbat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Elég sok dolgot kihagynak a sorozatból, meg van ami máshogy van... Szerintem a sorozatot érdemesebb megnézni.
LasDen
a Tengen Toppa filmek a sorozat újrázása??? mer akkor csak a filmeket nézem meg...most nincs kedvem elkezdeni a 27 részt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Moka családja/múltja pont most van terítéken a mangában.
Zomil
ezt az R+V-t is annyit láttam itt emlegetve, h lassan meg kéne már nézni :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Tegnap leszedtem Black Blood Brotherst, de most nincs kedvem megnézni -.- az is vámpíros ... Szóval lehet inkább Nyan koit nézek, utolsó 3 rész marad TVrip, remélem nem fanservice részek és nincs benne fekete köd meg mágikus fény...

Illetve danboorun keressetek rá: monster_girl_profile vagy my_life_with_a_monster_girl (vagy ilyesmi) :DDD

@

armageddon666
R+V manga befejezve. Vicces tudni, hogy honnan szedtek pár dolgot az animéhez, és hogy mennyire elbaszták õket. Kéne egy reboot anime ami

-ecchi szinten a manga és anime között van
-kevesebb Yukari van benne... nem szeretem az ilyen annoying lolikat
-kevesebb "félbeszakítás" van a románcos részeknél...
-több GORE!! simán belefért volna
-kevesebb one-kick-win... meg oké hogy szupervámpír, de egy high-kickkel ne rúgjon már fel 3 embert... kicsit lehetne reálisabb
-hosszabb. 2*26 rész mondjuk. Ennek kb harmada lehetne slice-of-life jellegû filler, meg fanservice, esetleg fókusz a karakterekre, vagy azok kaphatnának akár külön OVAt :D
-Moka családját megnézném
-Többiek szüleibõl többet
-Ghoul-vámpír-ember-mutáns Tsukune
-Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun a sorozat eleje fele, aztán közepére megszûnhet.
-Capucchuuu~

Így hirtelen...

@

Lelouch
A Kampfer egyszer megnézhetõ. Kivéve az utolsó részt.<#idiota>
Zomil
Desert Punk egész jónak néz ki :)
a Kampfer-röl meg megvárom a véleményeteket :D

Bár most elötte mindenképp az FMA:B-t akarom megnézni, csak még nem volt lehetöségem leszedni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Van animelistád? Ha beraknád, könnyebben tudnánk ajánlani neked.
Bandi 18
Igen ettõl én is tartok... But i give it a try :D Max drop.

BEAST
Workinget lehet meglesem majd köszönöm. Nézegettem már a Kampfer-t is, de ez a fiú lányként hadakozik téma egyelõre elég ijesztõ gondolat. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bandi 18
Én most a workinget nézem majd a Desert Punk-ot, és ha belefér akkor Kampfer :). Ezeket csak ajánlani tudom.

LasDen
én elõször végignéztem aztán dobtam, de elfelejtettem MALon átrakni....így 1-2 hónappal késõbb újra elkezdtem az elsõ részt...:D néztem és mondom milyen ismerõs ez az egész...aztán leesett, hogy mivan...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Nem tudom, nekem a rajzolásával nem volt gondom. Szerintem a szánalmas fõszereplõn kívül még egész nézhetõ anime lehetne. Viszont megint kifogytam és hosszú hétvége lesz ez így. :D

Bandi 18
Huu az tényleg nagyon rossz :S. Még kb 1 éve próbálkoztam vele. Asszem 5 percet sikerült is megnéznem belõle :D. A rajzolása egyáltalán nem jött be :S

LasDen
kanokont én 1 rész után dobtam....:D

Lelouch
A Kanokon az tényleg rémes. Messze rosszabb mint azok, amiket mostanában itt leblamáltam.<#vigyor> Nem is tudom, hogy bírtam végignézni.
BEAST
Végignéztem már. :D Volt egy rész ahol már majdnem férfiasan viselkedett a kis szerencsétlen, de nagyon nem volt elég, hogy ellensúlyozza a többit. :/

armageddon666
DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT

Kevés animét droppolok :D Kanokon az egyik ...

@

BEAST
Fuh de utálom a szánalmasan használhatatlan fõszereplõket... a Kanokon is csak lehangolt :/

armageddon666
R+V manga
Egyik gonosz úgy néz ki mint Aizen :D

Ez a szörnyvér befecskendezés kicsit overusednak látszik... vámpíroknál oké, de random átváltozós szörnyeknél?? milyenmár?? amúgy ettõl függetlenül nagyon jó a manga :)

@

RelakS
wut?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
mit keres Aizen a Rosarioban? :D <#idiota>

@

armageddon666
chapter 27

Egy ideje már egész szép a megrajzolása. Tetszik, hogy a karaktereknek komolyabbak az érzelmeik.

@

BEAST
Gondoltál volna erre azelõtt, hogy beletapostál a lelkivilágunkba. :D

Lelouch
Most mi a bajotok? Inkább hazudjak?<#idiota>
Máté94
Menj, állj be a sarokba!<#schmoll2><#rolleyes>

<#idiota>
BEAST
Ez van, de azért barátok még lehetünk? <#idiota>

Lelouch
Nem egyforma az értékrendünk. Engem az ilyenek már inkább csak fárasztanak, mintsem szórakoztatnának.
BEAST
Nem tudom mi bajotok vele. Szerintem egyáltalán nem rossz, sõt. :) Ken karaktere kifejezetten tetszik. A poénok nem rosszak, fõleg ha felismeri az ember melyik animet figurázzák ki. Különösen a kontraszt tetszik az egészben, ahogy a folyamatos ökörködést Ken megszakítja egy-egy komolyabb jelenettel. <#eljen>

ha Ken csak egy kicsivel gyakrabban lenne komoly tényleg összejött volna neki a harem ending :p

LasDen
ti még könnyen vagytok, de én még paranoiás is vagyok :D

armageddon666
R+V manga:

Jééé, nem csak Moka tud harcolni? :D Wow :D

@

armageddon666
legnagyobb hiba amit elkövettem:
Megismertem AniDBt... azóta nem nézek shitty subos animéket :( és néha elég sokat kell várni hogy kijöjjön valami quality sub... Kéne egy group aki csak raw ripeket csinál de jó minõségben, a subberek pedig arra raknák rá a felirataikat...

@

BEAST
Most, hogy így mondod, lehet... de akkor is :)

Seth
AZt a 13 részt tényleg csak nehéz,fáradtságos munkával lehet berakni letöltésbe :)

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Én félek tõle... ha az anime közepe fele nem kezdett volna igazi érzéseket mutatni nem is néztem volna tovább. Végeredményben tetszett, de az eleje eléggé elbizonytalanított. :)

Most viszont amíg nincs egyben tölthetõ Angel Beats addig megint kifogytam xd

Máté94
Ó, hogy rohadj meg!<#ejnye1><#gunyos1>
:DD
Lelouch
Jó hogy eszembe juttattad, így meg van nekem is a jelöltem a legrosszabb kategóriában.<#vigyor>
Máté94
AA-n elég sokaknak nem tetszik a Seitokai no Ichizon...<#rinya>
Máté94
Hehe, Yamada nagyon nagy<#idiota>
Lelouch
Úgy látszik minden nyárra jut valami trollkodás.<#idiota>
Lelouch
SZS-féle cenzúra tényleg poén.<#vigyor> Nem hiába SHAFT...
armageddon666
Úgy látszik, hogy.... bazzzzzzzz :D köcsög trollok... ez rosszabb, mint endless8 :D akkor majd ha kijött megnézem.

@

armageddon666
R+V-be viszont már azért lehetett volna zavaró ha azt nézem, mert az lényegében errõl szól :D

De ott van pl. Sayonara Zetsubou Sensei, elején fürdõs jelenet. Ott vicces volt a cenzúra :D

@

BEAST
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - Ez is tetszett, bár a fõszereplõ lehetett volna egy kicsit határozottabb és önállóbb. Kicsit szebb befejezésre számítottam, de ez is megteszi. Összességében jóféle. :)

Belekezdtem a B Gata H Kei-be, de ez a borzasztó nõszemély két lábbal tiporja sárba az ártatlan szerelmes lányról alkotott képet. :D

Lelouch
Úgy néz ki mégis érdemes belenézned...<#smile>
Zomil
lehet, h aki rajzolta épp be volt tépve és nem tünt fel neki :D

Lelouch
Hm, nekem nem rémlett ilyesmi. :D De ez még mindig jobb mint egy bizonyos denevéres.<#vigyor>
armageddon666
Ha már beletesznek egy fanservice jelenetet hagyják úgy...
Vagy ne tegyenek bele...
Vagy legyen kicsit másképp a jelenet, és DVDn meg lehet így. kicsit hosszabb szoknya, vagy magasabb szögbõl van, vagy valami. De könyörgöm, NE EZEKET A FEKETE MASZATOKAT

@