Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hát ha HDTVRipet néztél akkor persze 😄 TVn "legjobb" esetben is 1080i van... Rendes Bluray releasenél viszont... 1080p az 1080p...

--

17" 5:4-es monitor... Nem is akarok jobbat, mert 1080-as monitor (illetve 1200-as) túl nagy felbontás. Egyrészt az animék is sokat foglalnának (még ha csak ideiglenesen is), másrészt a TVripeknél nincs normális FullHD, BluRayt meg mindig kivárni... Arról nem beszélve hogy játékok alatt összetörne a gépem 😄 kisebb felbontás meg... eléggé szar szokott lenni a monitorok skálázása.

Ez a helyzet a kisebb felbontású monitoroknál is... nincsenek 900p-s meg 1050p-s animék... tehát függetlenül attól hogy mit töltök le, át kell méretezni... és akkor oda lesz a tûéles pixel-to-pixel leképezés...

@

IMYke2.0.0.0
Tényleg ennyi fajta Elfen Lied banner van? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Én meg minden recapet skippelek, mert általában 2-3 nap alatt végzek egy animével, de még napi 1 résszel is... fölösleges...

Gintamában másmilyenek a recapek 😄 ill Code Geassnél néztem meg véletlen egyet... az is belefért 😊 meg mire rájöttem hogy recap, addigra már a felénél voltam... (Lelouch elemezte a helyzetet végig ha jól rémlik 😄)

@

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Igen, van egy másfél órás múvi, de azzal egyelõre szerintem ne foglalkozz. Eredetileg ez készült el a sorozat elõtt, összefoglal a fõbb eseményeket, de érdemesebb mindent a sorozatban látni elsõnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Clannad - The Motion Picture?! Létezik ilyen is?

RelakS
24" <#miaz>

Egyébként meg észrevettem, hogy az általam eddig látott összes 1080p anime az gyári felkonvertálás a 720p-rõl, majd hozzáadták az 1080 soros szövegeket O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
19" normál, azért mindent 720p-ben nézek. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Itt, melóhely: 20", wide
Otthon 17"... CRT...
Tudom.
<#schmoll2>

LasDen
én 19" nyomorgok...😄 de legalább widescreen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - még kicsi a megjelenítõm, de gondolok a jövõre is... 😊

LasDen
az ötletes recapokkal nincs is baj...csak az egyszerû ledaráljok az eddigi x rész történéseit.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Meg õ nem sima Clannad specialokat akart, vagy AS? 😊

Én meg mondjuk írtam mindkettõbõl egyet. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én belekezdek minden recapbe, max végül úgy döntök, hogy átugrom (végébe akkor is bele szoktam nézni, ott néha van vmi új).

Gundam SEED-ben pl csak majdnem áttekertem, végül egész érdekes volt a szöveg, hogy a másik oldalról mutatták be lényegében a történteket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Azok afelett is vannak. Amit õ nézett az no comment... ahogy megnyitottam a linket, hasonló lendülettel már zártam is be 😄

@

Malakai
Ja de azoknak 200 MB felett kéne lenniük. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Meg még volt pár. Rühellem a recapeket, úgyhogy röhejes, hogy ezek viszont marhára bejöttek... Sztem meg is nézem õket még egyszer 😄 Esetleg az Eyebrow-zombie részt harmadszor 😄DD najó, nem, kétszer elég volt 😊
----

i2k - a két szám-betû kombináció amit írtam azok CRCk akarnak lenni. Googlebe beírod, és kidobja a letöltendõ dolgokat 😊 Tomoyo afterhez van Bluray rip is. De csak 1080p. Nem tudom mekkora monitorod vagy TVd van. Ha bírja az 1080p-t, akkor lehet megéri inkább azt szedni.

@

LasDen
jah 😄DDD

RelakS
szóval csöcsöd van, ahogy Hofi mondta? Egy nagy csöcs középen. Sörcsöcs.

LasDen
asszem azaz....de volt egy másik is mikor kitárgyalták egymás jeleneteit 😄

armageddon666
Mármint arra a recapre gondolsz mikor a végén bejelenti, hogy ezt a részt 1-az-1-ben leadták már 2 évaddal ezelõtt, csak a szöveg más most? 😄

@

LasDen
húú...a recapokat nem szeretem 😄 korábban volt hogy végignéztem õket, de mosmá kihagyom õket...😄 gintama recap volt az utolsó amit végignéztem talán....ott egész jól tálalták 😄

Ruley
Magyar nyelvben az inkább olyan Hulk hatást keltene.

"BÉLA SZOMJAS!!!" "BÉLA SÖRT AKAR!"

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
52E22553, 110D8E9A

SS-Eclipse, DVDRip 😊

@

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Értem - akkor így teszek.

Malakai
Inkább csak összefoglalnak, kicsit próbálnak elõrre vetíteni a következõ epizódokra, de konkrét tartalom nem nagyon van benne, meg persze megpróbálják viccesre venni (Komatsu baráti köre mutatja be a történteket).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Én rohadt kerékpárral közlekedem reggel-délután, és bizony sok árnyalatnyi barna van már rajtam 😊

Ruley
Azok ilyen alternatív "Mi lett volna ha" témájúak, csak a Clannad és az After Story (a második évad) utánra ajánlottak.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0

LasDen
kigyúrtnak nem mondanám magam...sõt 😄 én a sörhas tábort erõsítem...barnának barna vagyok, de nem krémek miatt...szimplán a meló segít lebarnulni 😄

Malakai
99MB? Nem, az vagy valami más, vagy valami erõsen gagyi minõség.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Tényleg - jó hogy felmerült!

A recap epizódok fontosak a Nana c. animében? Adnak hozzá, vagy csak összefoglalnak?

armageddon666
Milyen sub ez?

@

RelakS
bazzeg, még akkor is 😄 Pláne, ha van hozzá egy olyan mély baritonod, hogy nekimegy a metró <#idiota>

IMYke2.0.0.0
1 rész az oké - de 99 MB <#wilting><#whatever>

LasDen
én csak a Tomoyot láttam eddig, de az nagyon nem tetszett...😄

armageddon666
Clannad speciálokat csak a legeslegeslegesleges legvégén 😄DD
ideje lenne már nekem is megnézni. a recap rész után :S már nem annyira intenzív az emlék ^^

@

LasDen
jó 15-20 centit és 30-35 kilót tévedtél...😄 de igazad van 😄

Malakai
Kyou, meg a Tomoyo chapter egy-egy normál rész hosszúságunak kéne lennie. Vagy arra gondolsz, hogy egy rész? Akkor igen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Igen, Nana gyerekesen - mert hát ugye tudjuk, hogy miért.
Õ ilyen "cuki" szereplõ? 😊 Ez tetszik 😊

IMYke2.0.0.0
Lehet benne valami.

IMYke2.0.0.0
Épp azon vagyok 😊

RelakS
elég hülyén is hangzik, ha egy 210 magas kigyúrt 150 kilós állat beszél így magáról, nem? O_o

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viccelek, azt sem tudom, hogy hogy nézel ki 😄

Malakai
Nem vagy cuki. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
A Clannad speciálok ilyen kicsik?

LasDen
én is próbálgattam néha ezt az E/3. személyben beszélek magamról dolgot, de olyan hülyén hangzott 😄

RelakS
emlékeim szerint Nana ilyen "gyerekesen" beszél, és mindig a saját nevével hivatkozik saját magára. A "cuki" szereplõknél gyakori az animékben. Meg a szó végi u kihangsúlyozása, amit egyébként elnyelnek:
desz - deszü :}

armageddon666
Clannad után mindenképp Clannad After Story! Erõsen kapcsolódnak.

@

RelakS
magyar felirat <#ticking>

Valahogy nekem már ez az egyetlen mondad sem illik a képhez...

A színezés meg néha azért jó, mert tudod, kinek a szövegérõl van szó