Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Általánosságba ment a csevej animékról, mert fel-feltûnt új arcok kérdezõsködtek. 😊

Szóval nagyot nem vesztesz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
Megnéztem negyedszerre a Code Geass-t. Még mindig a világ legjobb animéjének tartom. 😄
Lesz 3. évad bejelentették hivatalosan, most olvastam, nagyon várom.
Gun X Sword-nek meg már neki kéne állni már vagy 1 éve le van töltve. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Győri Devi
213 új üzenet... nah asszem azt kihagyjuk 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

RelakS
ha megszavazzátok, ki a troll, akkor törlöm!

Törzstagokat nem ér, még Biomage-et sem! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Ez kész. <#help>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Így van, és az is, hogy lealacsonyodtál a szintünkre. Ásd el magad!
van itt olyan is aki 12 even feluli es animeket nez? ha igen akkor sajnalatra melto...

Ruley
Akkor most játsszunk csendkirályt amíg lekerül a listáról és csak az értelmes emberek maradnak, vagy mi?

Aki elõbb megszólal, azé lesz a vödör szar. Enyém az utolsó szó! Egy, kettõ, háááárom!

Máté94
Na bejött amit mondtatok. Az top10 vonzza a trollokat....
Talán mert olyan jó téma?

tommygear
omg hogy került ez top 1be? <#wilting>
Ruley
Szóval... []... üdvözlünk a klubban<#alien>

Malakai
Többiek is felvesznek látsz majd többet is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Jéééézus... maLakai 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úristen (megint) - megnéztem Yuki Matsuoka profilját ... <#guluszem1>
Micsoda szinten és mennyiségben mûvelhetik a manga/anime szinkront!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Többieket nézd meg....és akkor mond ugyanezt😄D
IMYke2.0.0.0
Viszont. Úristen - Te is sok filmet nézel 😊

Máté94
Éljen!😄DD
Felvettelek!^^
armageddon666
Hát, akkor van 😄 De annyit úgysem nézek, hogy megérje használni 😊

@

IMYke2.0.0.0

Malakai

mert nincs MyMovieList...

Vannak ilyesmik, elég kedvelt oldalak, amik hasonló funkciókkal rendelkeznek pl a kritikustomeg, rottentomatoes, még elég korai kezdeményezés de csak erre készül a mymovielist.123box.net. Sorozatokra meg a myepisodes, meg szivesen linkelném a mytvlist-et is, de az soha nem készült el. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Kéne új FAQ, illetve esetleg egy lista, ahol ott vannak a topiclakók MAL-listái 😄

@

Máté94
Me' csak!<#bee1>
Máté94
Jól van nem szóltam.<#zavart1>
Ruley
Téged az mér idegesít hogy más mit mibe irkál? 😛

Egyébként tényleg praktikusabb a MAL, de akkor is.

BEAST
mal elõtt én is könyvjelzõztem 😄D Mondjuk még most is, csak késõbb bekerül mal-re is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Én könyvjelzõkbe teszem <#idiota>

van vagy 200 Plan to watch, mert ilyen "hirtelen felindulásból" sokmindent beraktam, most meg nincs kedvem nézni õket... aztán szemezgetek belõlük, és már könyvjelzõkbõl is van ilyen plan to watches 😄DD

megnézendõ filmeket (live action, hollywood, nyugat, bár akár keleti is lehet) pedig jegyzettömbbe írom, mert nincs MyMovieList...

@

Máté94
Jól van csak idegesít, hogy egy jegyzettömbbe irkálod a megnézendõ animéket😄D
IMYke2.0.0.0
Jól van na... megcsinálom, megnézem 😊

Máté94
MAL?😊
IMYke2.0.0.0
Értem srácok. Korrigálom a doksit. Köszönöm a korrektúrát.

IMYke2.0.0.0
Ian Livingstone könyveket átlapozni? Ejnye... 😊

Ahogy Máté írta, az elõítélet mondatta velem - egyébiránt, írtam is talán, élõszereplõsben is megnézem a kedves sztoris, kellemes filmecskéket.
Clannad-del teszek egy próbát, és ki tudja, lehet én leszek a zászlóvivõje a témának 😊

Malakai
Csak kicsiben, mert okoskodás. 😄
After Storyból valójában az utolsó kettõ is special, csak azok lementek TV-ben, míg az utolsó csak DVD-n volt.
Emiatt releasekben se szokták elkülöníteni, de ha pontosak akarnánk lenni, akkor:
04 - Clannad AS - 22 rész
05 - Clannad AS: Ichinen Mae no Dekigoto (effektíve 23. rész)
06 - Clannad AS: Soushuuhen - Midori no Ki no Shita de (effektíve 24. rész)
07 - Clannad AS: Mou Hitotsu no Sekai, Kyou-hen (Another World, Kyou Chapter)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Nem.

Clannad 23 rész
Clannad ~After Story~ 23 rész +1 recap

Clannad: Another World, Tomoyo Chapter
Clannad: Another World, Kyou Chapter

ezeknél meg mint a névben is benne van: Another World. Alternatív befejezések.

@

IMYke2.0.0.0
Egyre jobban izgat a dolog. <#nyes>

Ruley
Sõt, olyan is van mint a Higurashi, amiben egyáltalán nincs választás, csak megy a történet.

Máté94
Mert tegnap még azt hitte, hogy olyanok mint az elõszereplõs filmek😄D
Ruley
Csak olyan fura hogy ez az a mûfaj amit tegnap még kiddie/nyálas-nak hívtál, ma meg olyan lendülettel kezdesz neki mintha máris valami rajongója lennél.

"kaland és kockázat könyvek"? Azokat én simán végiglapoztam. 😛

Malakai
Csak mechanikája ugyanaz, itt nem döntesz minden apróságon, csak a történetben elméletileg fontosabb dolgokban.
Szóval sok olvasás, és néha 2-3 választási lehetõség. 😊
Azt mondják, hogy félúton van a regény és a játék közt, de igazából sokkal közelebb áll a regényhez. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Hogyne, sokukat végigjátszottam - kockával, A4-esre rajzolt térképpel, összefüggésekkel 😊

IMYke2.0.0.0
Jelen pillanatban úgy vagyok vele, hogy megelõlegezem neki a bizalmat, magamévá teszem a teljes sorozatot, és ha nekem nem is, a könyvtárba látogató fiataloknak talán tetszeni fog .

Malakai
Jaja, Ruleynek igaza van, elõbb nézd meg az animét, lehet nem is fog tetszeni. 😊
Habár itt a töbség nagy Clannad fan, de azért vannak azok is sokan, akik erõltetett mûdrámának tartják.

A Visual Novel meg fõleg különálló dolog, bár amióta itt vagy már volt róla szó, de legegyszerûbb úgy fogalmazni, hogyha tudod mik voltak azok a kaland és kockázat könyvek, akkor tudod mi az a VN, csak éppen ez digitális formában. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Jól gondolom a helyes sorrendet?:

CLANNAD
=========
01 - Clannad - 22 rész
02 - Clannad Special 1: Natsuyasumi no Dekigoto (effektíve 23. rész)
03 - Clannad Special 2: Mou hitotsu no sekai, Tomoyo-hen (effektíve 24. rész)
04 - Clannad After Story - 24 rész
05 - Clannad: Another World, Kyou Chapter
06 - Gekijouban Clannad (The Motion Picture)
07 - Visual Novell

Ruley
Most mi van, tényleg nem egy mai darab, remastered ide vagy oda.

Ahhoz nem kell Blu-ray felbontás ahogy állóképek mondanak félperces monológokat amiknek a szája se látszik.

Ruley
Kezdetnek nézd végig az animét, majd aztán döntsd el hogy tényleg tetszett-e annyira hogy letölts mindenféle specialt, meg visual novel-t, meg miafenét.

Egyébként ha a visual novel-be mint médiumba is bele akarsz vágni, abból elsõnek a Fate/Stay Night-ot szokták ajánlani.

armageddon666
"vagy ami úgysem olyan szép, pl. az Evangelion."

<#ticking>

@

Ruley
Blu-ray? Tûéles leképezés? <#wow1>

Úgy tûnik csak én vagyok ilyen igénytelen, de nekem olyan is akadt egy pár amit inkább csak 360p-ben streamelve néztem meg, fõleg ami nem annyira érdekel, pl. a K-on, vagy ami úgysem olyan szép, pl. az Evangelion.

IMYke2.0.0.0
Clannad Visual Novell-t is érdemes/kell?

Jakuza001
Szigoruan minden megtekintese csak TVn. <#hehe>
Nem sok minden kell hozza (ket kabel), szepen kivezetve a VGArol a kep, a hangkartyarol pedig a hang.

LasDen
annyi banner van hogy mindig lesz új...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár