Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
azt ismegkéne már nézni....animaxen a sorozatból láttam 1-2 részt az fasza volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hellsing Ultimate?
efti
Nem igazan horror, inkabb pszicho, de nekem nagyon bejott:

Ghost Hound

WWFSMD?

LeventeV
valami jo kis horror hangulatu animet mond nekem valaki?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
nalam varos. nem sok animet ismerek ebbol a kategoriabol. mondanatok egy parat?

ronihun
Kiváncsi leszek rá, sorozatot imádom.

...

LasDen
csak elõzetest láttam belõle...volt 1-2 jelenet 😄 amúgy csak jövõre indul...sajnos..talán 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
mar elindult?

LasDen
a supernatural anime nem nézki rosszul...azé meglessük ez milyen lesz, bár maga a sorozat nem tetszik....

LasDen
bocs...a 2. filmre term 😄

NEOreg3
rég le van fordítva, már ha a sorozatra gondolsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LasDen
higashi no edenrõl tud valaki valamit??? fordítja valaki vagy lesz belõle valami mostanság?? 😄

LasDen
szerintem ennél nem fontos annyira az idõrendi sorrend....1-2 rész kivételével elég különállóak a részek....😄

Lelouch
Idõrendben nem nézte valaki a részeket? Kiváncsi vagyok ennél hogy érdemes nézni.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én többet vártam tõlük....de amúgy jó a sztorija 😄

Győri Devi
Nincs. Sorrendben nézhetõ.

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
"The Garden of Sinners" ["Kara no Kyoukai"] 7 filmjének megtekintési sorrendjével ugye nincs semmiféle kavar?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
4 részt láttam eddig belõle, csak azért mert US nem csinált hozzá feliratot, de NST-tõl van felirat de az borzalmas.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.

Seth
A feléig remek, utána nagyon leül. Kár érte. Persze lehet, ha egyben nézed,akkor jobbnak tûnik majd, de hetente nézve nem volt túl emlékezetes.
Ugyanazok készítették akik a Baccano-t, inkább azt ajánlom. Ott felismerték, hogy jobb ha nem húzzák huszonakárhány részig

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Durarara-ról mi a véleményetek?

BEAST
Szerintem a SEED jobb volt történetben és (szerethetõ) karakterekben is. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Én nem tudtam megszeretni egy karaktert se. 😊 Amúgy tényleg jó a 00, de a második évad felétõl már nem nagyon tetszett az irány amit követett. :S
Máté94
Igazából egy vicces jelenet volt, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mato rosszul mondta Yomi nevét. A Takanashi helyett Kotoriasobi.
Máté94
Ezek direkt ilyenek, de viccesek 😄D
IMYke2.0.0.0
Pfuj... így elbánni két sorozattal is...
Inkább nézném meg az eredeti rajzokat. A fordító trehány néhol.

IMYke2.0.0.0
<#worship> - itt, munkahelyen nem merem olvasgatni... <#vigyor5>

Bandi 18
A 00-t mindenképpen látnod kell 😊. Szerintem nagyon jóra sikeredett, nem csak egy sima harcolós anime van normális története és lehet benne szeretni a karaktereket.

Malakai
Pont ez zavart igazából, a SEED-et szépen lezárták és ráadásnak pont ezt olvastam, hogy az elsõ évad sémáit játsza el újra, csak kevésbé hihetõ motivációkkal a karakterektõl, ez elég kiábrándító.

Azért biztos meg fogom nézni, meg 00 is tervbe van véve.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Igazából még most is gondolkozom a pontozáson. A SEED nálam közelebb áll a 10-hez, mint a 9-hez, de a sûrûn ismételt csatajelenetek és egyébb apró dolgok miatt nem igazán mertem megadni a 10 pontot. A SEED Destiny viszont nálam leginkább még pont 9 és nem 8. A SEED egy egész kerek történet már önmagában is, nem rossz lezárással.
Egy folytatásnak mindig nehezebb, mert fel kell nõnie az elõdhöz és pont ez a bajom a SEED Destinyvel. Ugyan az a (szerintem) zseniális világ/történet, de egy már lezárt történetet bontanak meg. Majd folytatásként leadnak egy nagyon hasonló történetet, ugyan azokkal a "trükkökkel".

Lehet a lelki békém érdekében a SEED megkapja majd a 10et, vagy a Destiny kap egy 8at. Még nem tudom, mindkettõ tetszett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
SEED Destinyrõl mi a véleményed? Azt látom, hogy ugyanakkora pontot adtál rá, de azért megkérdem. 😊

Én spec elsõ résznél megakadtam, de tervben van azért a folytatás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Én többek közt jelenleg a Bakemonogatari és a H2O zenéivel vagyok így. 😄

LasDen
basszus...órák óta (meg korábban is sokszor) hallgatom a Thank You-t a Home Made Kazoktól 😄 (Bleach end 2)

BEAST
Ez a Gundam Seed még mindig zseniális. Pedig már nem is tudom hányszor láttam. 😊

LasDen
nah...keionba lehet hogy kezd alakulni valami....a 13. rész mintha elindított volna valamit 😄 Azunyan leégve még aranyosabb 😄

Máté94
Nekem tetszett.
Annak ellenére, hogy nem derült ki belõle semmi se.
Lelouch
GG-féle változatot nézted? Mert õk kivágtak minden slice of life részt.<#vigyor>
Győri Devi
Az hogy slice of life az még nem lenne gond. De annyira unalmas volt hogy majdnem elaludtam rajta.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Nekem eleve tetszett már az elején mert Slice of Life és sulis tehát nekem már ennyi elég, hogy megnézzem de azért remélem csinálnak valamit vele mert így elég pocsékolás😞
Seth
Van 50 perces változat belõle? Én egy 17 percest láttam,akkor az csak vmi elõzetes? Elég volt az is bõven 😊

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
szerintem nem kell... azaz 50 percnyi dögunalom elég volt...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Hûha. BRS-nek gyorsan kell egy sorozat, mert ezzel a picsányi OVA-val nem elégszek meg.
Malakai
Szerintem valamelyik fejes kisfia/lánykája miniOtaku és jó tini-fan módjára rajzolgat ilyeneket, aztán apuci úgy gondolta, hogy milyen ügyi-bügyi használjuk fel reklámnak, legalább fizetni se kell érte. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Én nem is egészen értem hogy történt ez, elvégre ha már koppintanak valamit akkor miért nem valami húzónevet koppintanak, pl. Disney-t, ehelyett, aminek abszolút nincs jelentõsége a célközönségük számára?

Csak azt tudom elképzelni hogy megmondták a rajzolónak hogy ide kérnek egy rakás iskolást, az meg otaku lévén gondolta hogy jópofa lenne egy ilyen homage amit úgyse vesz észre túl sok ember.

Vagy csak simán rákerestek a Google képkeresõben hogy iskolás lányokról rajzok, vagy nemtom, és azt lopták le. De akkor meg honnan az a másik, ugyanolyan stílusban? Azt egyébként én sem ismerem, valaki esetleg?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
<#fejvakaras>

Malakai
Jah, vótmá.

Alsó meg Itazura na Kiss.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Ezt nem tudja senki?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - tényleg néztem furán a képre 😊