Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A 36. fejezettõl érdemes folytatni a mangával.
Lelouch
Ja, mikor a mágneses viharban(vagy hol...) vannak, onnan kezdõdnek az eltérések.
LasDen
ha jól tudom a 35. résztõl eléggé eltér a mangától...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szóval összességében elmondható, hogy ugyanúgy halad a manga mint az anime, és van ahol szétválik.

Meg tudod mondani kb. merrefelé? 😛

also: köszönöm relaks úrnak is :]

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
azt én már nem tudom

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Plusz ugye az anime a végefelé teljesen eltér.
RelakS
vannak az animében kihagyott részek

Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor megtudták Stein lakhelyét, azt Sid tanárúrból húzták ki, pedig váltig állította, hogy nem mond semmit. A sikerhez köze volt Tsubakinak, és a fellebbenõ szoknyájának is <#ravasz1> Utána Soul próbálkozott, de Makaa-val nem aratott osztatlan sikert.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rég írtam már ide, remélem nem felejtettetek el! 😊

Most néztem végig a Soul Eatert, és az lenne a kérdésem, hogy ki mit tud arról (fõleg az aki ismeri a mangát és az animét), hogy meekkora különbség van az anime és a manga között?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Gyõri Devi
nem gondoltam hogy külföldi portálra is eljut 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
én nem érze szánalmasnak....egy kicsit gáz, de most nem dõl össze a világ....híresek meg nem igazán lettünk ettõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hát, szánalom, hogy így lettünk híresek... 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Most csak átfutottam, majd otthonról jobban megnézem.
#33423 könyvjelzõ magamnak.

Animecon nagyon zsír volt 😄 Volt egy Last Exileos cosplay, ilyen piros ruha. Az volt a kedvencem. Három performancebõl meg a Narutos... Bár... Naruto, bleh... de az elõadás jó volt. Persze nyertek is. FMA-snak is voltak vicces pillanatai 😊 Craftsmanship szerintem jobb volt mint eddig a budapestiek. Mondjuk nem voltak olyan nagyszabású ruhák, de átlagban minõségibbnek jött át. Gondolom sokan csak oda utaztak, aztán aki már veszi erre a fáradtságot, az gondolom jó cuccokra is ráhajt 😊

@

efti
amugy annak beszerzesevel en is megszenvedtem, ami csomagot talaltam ott el volt csuszva a hang a kephez kepest kotelezoen, vegul Triad es Zomg vegyesbe sikerult osszeszedni rendes verziot

WWFSMD?

Seth
Rajzolása,az animációk sokkal rosszabbak,mint az eredetiben.3 részt bírtam csak,pedig elsõ széria nagyon tetszett

PSN ID.: Beegabor

efti
nekem mondjuk az Il Teatrino annyira nem jott be, mint az elso sorozat 😊

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Most kapok agygörcsöt mindjárt!
"Gunslinger Girl"-t tegnap befejeztem. Ma akarom beszerezni a folytatást + OVA-kat, erre sehonnan sem tudom.
Hádefákk!
IRC-zni nem tudok <és egyelõre nem is akarok>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
persze... a ghost houndot tettem be akkor plan to watchba. de a ghost hunt miatt erdekeltek mas horror animek is. a ghost hunt mar lassan 1 eve plan to watch, de csak most kerult ra sor.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
Azert az vagod hogy en a Ghost Hound-ot javasoltam? 😊

Persze ha jo a hunt, majd meselj es lehet felkerl a plan to watch-ra ..

WWFSMD?

LasDen
Linebarrel ova megnézve...egyszerû volt....semmi extra...szokásos jelenetek voltak mint a többi ilyen speciálban....egy kis akcióval megfûszerezve...bár az elsõ rész végén volt egy kis kreativitás 😄
az openingje ennek is kurva jó 😄

Gyõri Devi
csak óvatosan ezekkel a postokkal mert én jövõhetén tervezem megnézni 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
6 resz utan jo a Ghost Hunt. az elejen kicsit megijedtem, hogy nem lesznek igazi szellemek, de ez nem igy van.

IMYke2.0.0.0
Egy "csecsemõnek" minden új 😊)

Lelouch
Már megy egy ideje... De amúgy nem ez az egyetlen ilyen szavazás.
efti
Ez nekem magas <#confused>

WWFSMD?

Máté94
Ez érdekes. Hajrá Seitokai no Ichizon!
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
<#confused><#nemtudom>

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Munkaköri kötelességem a kultúra népszerûsítése 😊
Nem vagyok pedo(bear), csak türelmetlen 😊

Máté94
Cukrosnéni helyett cukrosbácsi?<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy többször is végig "kell" néznem - a gyerekek miatt 😊

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek válaszolnék:

Könyvtár a 2. munkahelyem. Ahogy már írtam, néhány fiatal leánykát <õk járnak ide> sikerült "megfertõznöm" ezekkel a sorozatokkal - a Clannad és a Chäos;Head a bûnös, az idõközben javított feliratokkal - és eszem ágában sincs silány nyelvtani/gépelési és idióta megjegyzéses feliratokkal (tovább)butítani õket. Elég az, hogy össze-vissza "h" / "vok" / "vágom" stb. szavakat használnak...

A 'Chäos;Head'-ben ráadásul - ugye - többször halljuk a szereplõ(k) gondolatait, mint a dialógusaikat. A felirat fordító pedig nem vette a fáradtságot ennek jelzésére dõlt betûs írásmóddal.
Engem, az elsõ nézés alkalmával ez rettentõ mód irritált.
Teljesen kijavítottam.
S így került lemezre is.

Gurren
hogy bírtad azt kétszer végignézni <#wow2>

LeventeV
Ghost Hunt elso reszet megneztem. kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. eddig erdekesnek tunik.

Máté94
Mert mi volt a baj vele? 😄
LasDen
miért te javítod ki az õ hibáikat??? abból nem tanulnak....dobd vissza nekik....a fasznak szenvedsz te vele...😄

IMYke2.0.0.0
Na, másodszor is végignéztem a Chäos;Head-et - a felirat teljes korrigálása miatt.

LeventeV
akkor plan to watch az is. kosz.

Lelouch
Ja mangahû, plusz nem spórolnak a vérrel és nagyobb durvulások vannak benne.
LasDen
egyik kedvenc amv-m...😄 nem a legjobbak közül való, de bejön valamiér...😄

LeventeV
EFTI: kosz, ment plan to-ba
Lelouch: miben kulonbozik az ultimate a simatol? mangahu?

LasDen
azt ismegkéne már nézni....animaxen a sorozatból láttam 1-2 részt az fasza volt....😄

Lelouch
Hellsing Ultimate?
efti
Nem igazan horror, inkabb pszicho, de nekem nagyon bejott:

Ghost Hound

WWFSMD?

LeventeV
valami jo kis horror hangulatu animet mond nekem valaki?

LeventeV
nalam varos. nem sok animet ismerek ebbol a kategoriabol. mondanatok egy parat?

ronihun
Kiváncsi leszek rá, sorozatot imádom.

...

LasDen
csak elõzetest láttam belõle...volt 1-2 jelenet 😄 amúgy csak jövõre indul...sajnos..talán 😄

LeventeV
mar elindult?