Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ha már sport....valaki látta már a slam dunkot?? nem mintha érdekelne, csak úgy kérdem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Én meg már kezdem azt hinni, hogy valami baj van velem. Az utóbbi egy hét alatt vagy 6x megnéztem a Isekai no Seikishi Monogatari-t. Pedig semmi olyan nincs benne amit ne láttam volna már máshol. Fogalmam sincs miért tetszik ennyire. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
basszus....giant killing 2. része is durva....nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire oda egy animéért...ha bírnám reggelig megnézném ami van belõle 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Yakuindomo 4. része de nagy volt! xDDDDDD
Imádom ezeket a gageket!
armageddon666
SankakuComplex Idol-képtárát szokta nézni valaki?

érdekesség

Meglepõdtem mikor megláttam itt O.o (Egyik kedvenc magyar cosplayesem)

@

LasDen
Kogarashi kurva nagy karakter...nagyon bírtam 😄

és megnéztem a Giant Killinget...ez valami iszonyat jó....mondjuk a karakterek megformálása nem tetszik de túllehet rajta lépni...meg ilyen edzõ nem hinném hogy létezik a valóságban (rosszabb mint Mourinho 😄)
plusz itt legalább nem az van mint a tsubasaba volt hogy kilométereket futnak mire elérnek a kapuhoz meg nem olyan mintha dombon lenne a pálya 😄

armageddon666
Ezt majd két év múlva esetleg. Elkezdek gyúrni rá.

@

BEAST
Ezzel tuti befutó lennél :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Errõl jut eszembe (hosszú, hogy miért errõl xD): Moonlight Meidoban szept. 4.-én lesz valami Vámpírok Bálja...

Sziasztok Animések.
Szeptember 4.én elsõ alkalommal kerül megrendezésre a Vámpírok Bálja a Moonlight Meidoban.
De hogy ez mit is jelent pontosan?
Nos, ami garantált az a zene, tánc, horror film nézés és kripta hangulat
A rendezvény este 7-töl éjfélig tart. A belepõ 2500Ft/fõ amibõl 1500Ft lefogyasztható a svéd asztalnál. A svéd asztal a vendégek igényei szerint lesz össze álitva. A svéd asztalba nem tartozik bele a szusi és a mocsi de minden más igen. További információk és hely elõfoglalás a 0620/9864783-as illetve a 0620/8510140-es telefonszámon iletve a helyszínen és ezen felül itt a fórumon is. Jelenlegi szabad helyek száma 78.
Mindenkit vár szeretettel a Moonlight Meido.
Jó szórakozást.

Kaptam valami szórólapot, meg azt mondta a srác, hogy gyorsan fogynak a helyek, szóval ott helyben jelentkezzek, de mondom ráér az...
Valaki esetleg tud errõl valami többet? Vagy érdekel valakit? 😄 Kicsit ilyen szektásnak tûnik az egész, de legalábbis nem igazán tudom mire vélni...

Illetve az elsõ kb. 30 jelentkezõ mind vámpír volt, úgy meg nem is igazán mókás ha mindenki az... mondjuk nem is tudom miben nyilvánulna meg ez az ember-vámpír dolog...

@

Lelouch
Sasuke? XD Vagy valami vámpír...
armageddon666
Ja... én is hasonlóan vagyok... igaz nem most hallgattam a Dontent hanem kb 1 órája, de egyébként stimmel 😄 Gondoltam õsszel kéne Gintoki cosplay XD de nem hiszem hogy lesz belõle bármi is... én ilyen eléggé hikikomori fazon vagyok, szeretem meghúzni magam... cosplay meg még a gagyi is vonzza a tekinteteket 😄

Illetve Gintoki cosplayjel még csajozni sem lehet sztem -.- szal ha bevállalnék valamit akkor már inkább valami nõk körében népszerût kéne 😄DDD

@

LasDen
most hallgattam a Does-Dontent és rájöttem hogy hiányzik a Gintama 😄 hiába nézek meg újra néhány részt az nem ugyanaz....a film vagy valami új sorozat jöhetne már....😄 tudom sorozat még messze van, de akkor is 😄

armageddon666
Definiáld: normális cosplay.

@

armageddon666
Nyaranta vidéken szokott lenni. Nyíregyháza, Veszprém rémlik még, illetve most Pécsett volt. Pécsi volt az elsõ vidéki amire lementem 😄

---

Fangirlöket nem mindig látni, inkább hallani, illetve az "attraktivitás" sajnos ritkán üt be. Egyszerûen valahogy a hangulathoz kell 😊

---

AMV az Working!!, pont most nézem. És best OP ever 😄 someone one one someone one one 😊 És bírom a húgokat, de már írtam sztem 😄

---

Angel Beats AMV jó

---

Working!! már completed. AnimeAddictsot meg azóta nem nézem hogy Avatar, meg egyéb Cartoonok vannak rajta... Valami abszolút nyugati, még csak nem is koprodukciónál mondtam, hogy "menjetek a picsbe"
Az ismertetõ így kezdõdött: "Bár semmi köze az animékhez, vagy Japánhoz, de van olyan jó, mint azok, ezért rakom ki ide" Vagy valami erõteljesen hasonló... Kérem. Ne. 😊 Illetve az év anime verseny sem volt szimpatikus... Nem elég mély még a szubkultúra Magyarországon, illetve nincs is akkora nézõbázis (akik meg utána is néznek, és tényleg animésnek mondhatók, és nem csak "hétvégi" nézõk, még kevesebben vannak), hogy normálisat lehessen csinálni... Nekem nagyon az jött le, hogy "Na a nagyok is csinálnak, csináljunk mi is!"
Ráértek volna...

@

LasDen
huszonrészek mindennap....atyaég....😄 szerintem nekem max 10 rész volt a legtöbb 1 nap gintamából...😄

Jakuza001
A Hikaru No GOval voltam igy talan 3 nap volt a 72 resz.
Egyszeruen annyira jo volt es olyan magas szinten izgalomba tudtak tartani a nezot, hogy egyszeruen nem tudtam abbahagyni. 😄

LasDen
na ja 😄
most nézegettem malon és a leggyorsabban a Mamorou-kun ni Megami no Shukufuku wo-t néztem meg 3 nap alatt a 24 részével....😄
ellenpéldának meg ott a 10/10-es saikano amit 1 hét alatt néztem meg a 13 részével 😄

Lelouch
Nekem is lenne vagy egy hónap.<#vigyor> Mostanában már nagyon nem megy nekem a darálás.
BEAST
Nem vagyunk egyformák. :p

LasDen
ha 11/10 lenne, akkor se tudnék 70+ részt 3 nap alatt lenyomni.....😄

Jakuza001
En meg ugy erzem, hogy az ertekmeroje az alkotasnak, hogy mennyit tudsz megnezni belole.
Ugyanis ha jo nem tudod abbahagyni.
Van amelyikbol alig tudsz megnezni par darabot, van amibol, herom-negy meg belefer es van olyan, hogy egy 72 reszes sorozatot megnezel szinte 2-3 nap alatt 😄
Na nalam az utolsok szoktak lenni a 10/10 es az elso csoport altalaban az ertekelhetetlen.

LasDen
persze van amikor az a jó, ha gyorsba ledarálod...például clannad vagy lelouch....ott gyorsan levágtam azt a röpke 50 részt....de máskor meg az a jó ha várok....😄 de én amúgy se vagyok képes egész nap csak egy sorozatot nézni...még a gintamánál - pedig azt aztán imádom - is volt hogy 4-5 rész után be kellett iktatnom 1-2 részt másik sorozatból és csak aztán tuttam folytatni 😄

BEAST
Szerintem is jobb egyben nézni a dolgokat. 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintem meg az a legjobb, amikor fél napon keresztül nézhetsz egy teljes, egész sztorit, és nem heteken, hónapokon át kell várnod a kifejletre.

Mindegyik módozatnak vannak élvezeti faktorai.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Szvsz az is jó mikor várod, h mikor lesz már hétfö/valami másik nap, h megnézhesd a legujabb részt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Szerintem is jobb várni rá hetente. 😄
LasDen
mal megbizhatóbb 😄

de amúgy szerintem néha jó dolog az adással egy idõben nézni a sorozatokat...😄 például nem tudom hogy képes lennék-e egybe nézni a shikit...😄

IMYke2.0.0.0
AA-n azt olvastam, hogy folyamatban...
Rákeresek akkor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ah...kiütöttél....azért se írom le újra 😄

Lelouch
Már vége van. 😄
LasDen
végülis logikus...de elég szánalmas lenne ha ezért lenne working a címe 😄 mondjuk ez fel sem vetõdött bennem...egybõl az animéra gondoltam 😄

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Még fut a sorozat.
Így nálam kiesett a sorból. Csak lezárt sorozatokkal akarok foglalkozni, egyelõre.

IMYke2.0.0.0
Hát, azért szabadkoztam, mert nem volt egyértelmû, hogy a klip készítõjének "juhhhééé sikerült feltöltenem" felkiáltása a videó címe, vagy az animéé 😊

LasDen
jah az....ott van a címében...😄

IMYke2.0.0.0
Elõre bocsánatot kérek minden õs-animéstõl, de nekem nem teljesen egyértelmû, hogy mi a címe, miközben érdekelne:

Talán Working!!! lenne?

IMYke2.0.0.0
<#zavart2>

LasDen
egy kis érdekesség ANN-rõl 😄

Which anime and game characters would you like to name your children after?

Fiúk:

Rank Name Work(s)
1 Touma - Toaru Majutsu no Index, others
2 Sora - Kingdom Hearts franchise
3 Cloud - Final Fantasy VII, others
4 Hayate- Hayate the Combat Butler
5 Sousuke - Full Metal Panic!
6 Tomoya - Clannad
7 Koyomi - Bakemonogatari
8 Yuri - Tales of Vesperia
9 Kyōsuke - Little Busters!
10 Kyō - The King of Fighters franchise

Lányok:

Rank Name Work(s)
1 Mikoto - Toaru Majutsu no Index, others
2 Yuna - Final Fantasy X, others
3 Nanoha - Magical Girl Lyrical Nanoha, others
4 Yui - K-ON!
5 Sakura - Card Captor Sakura
6 Mio - K-ON!
7 Yuri - Angel Beats!
8 Nagisa - Clannad
9 Rin - Fate/stay night
10 Shiki - Kara no Kyoukai - the Garden of sinners

Zomil
esetleg még egy kis Kocka filing is van benne 😊

IMYke: tetszett jó volt 😄
Csak már a csapbol is a pendulum folyik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Amit én csinálok/tam, az közel sem az, amit a "sikító lányok" csinálnak 😊

Amúgy, hogy feldobjam a hangulatot:

Máté94
Tényleg. Akkor ezért tetszett meg😄D
Zomil
ez valami fürész hasonlmás? 😄

BEAST
Nem tudom miért jutott hirtelen eszembe errõl egy bizonyos személy és az Elfen Lied. :p

Máté94
LasDen
én is vidéki vagyok....elméletileg a pécsire simán elmehettem volna...talán majd õsszel...😄

IMYke2.0.0.0
Én vidéki vagyok - pöstinek könnyû lehet.
Nem mellesleg - én normális cosplay-re lennék már kíváncsi.

IMYke2.0.0.0
Más, amikor élõben látod a rinyálókat - némelyik az attraktivitása miatt gondolom elnézõ mosolyokat söpör be -, és más, amikor írásos fórumon osztják az észt... meg a hangulatjeleket, szmájlikat és az 'idjióta' klipeket...

LasDen
ekéne menni már egy conra....de egyedül meg nincs kedvem....

armageddon666
én bírom conokon a fangurl sikolyokat xD
a sikolyt indukáló videók tartalmát kevésbé :sss

@

LasDen
nekem az ilyenek nem mondanak semmit...😄 fanboy - valamit szeret....egyszerû vagyok én mint egy pont 😄

IMYke2.0.0.0
Figyeltél? "fanboy/girl-öktõl"

Megmagyarázás: olyan emberkéktõl, akik hisztérikusan rajongva firkálnak baromságokat mondjuk egy Naruto/Bleach/... sorozatról, szereplõrõl stb.
Cuky-puszy-pofykák...