Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Nem használtam AniDB litát sem MAL elõtt, sem MAL óta... 😄 csak tájékozott vagyok.

és Boldog Szülinapot!

@

IMYke2.0.0.0
Ezért kell akkor, amikor épp befejezted az adott sorozatot :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Igen,de utána még meg kell adni milyen kategóriába rakja, mennyi pontot adok rá, stb. Na ez nekem fárasztó minden egyes címnél megcsinálni.

PSN ID.: Beegabor

Jakuza001
Pedig vannak 😄

Malakai
Igen, lehet AniDB-s listát importálni. LiNK
Jéé, azthittem, hogy itt nem nagyon vannak olyanok, akik AniDB-t használtak még MAL elõtt. 😊

Thx, Zomil. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
elvileg ez minden, nem nézek még azért olyan régota anime-t, meg most sajnos eléggé korlátozva vagyok a letöltéssel(nem vagyok otthon), igy sajnos nem engedhetem meg magamnak, h szedegessem öket 😊
Persze az aktuális HOTD/Occult Academy részt mindig leszedem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
@Lelouch: Kösz! 😊

@Seth: Pl ha bemész az anime listába, amikor be vagy jelentkezve? 😊
A betüsök 1. oldal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Boldog Születésnapot Malakai! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
AniDB listát lehet importálni asszem.

@

Seth
Én is nézegettem már ezt a mal-t, egyszer neki is kezdtem,de belefáradtam. Van gyorsabb módja beválogatnia látott animéket,mint egyesével rákattintani,aztán ott add to list?
Gondolok itt olyanra, hogy mondjuk fel van sorolva az összes A betûs és csak rublikákat kell beikszelni

Zomil
persze a ptw ugyanekkora, de azt lusta voltam megcsinálni, mert aminek tetszik a leirása/itt dicséritek ahhoz csinálok egy bookmarkot 😄

armageddon666
Na, már a tizede benne van? <#idiota>

@

IMYke2.0.0.0
Hát, amennyire átlátom, valóban az a helyzet, hogy nagy divatja van a Keleti Szomszéd majmolásának... sajnos...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Én is foglalkoztam kicsit a mal-os listámmal, ugyis unatkoztam 😄

Jakuza001
En meg szeretem a japan tortenelmet, jobban mint a jelenjuket, mert kezdenek sajnos korcsosulni ugy erzem a nagy amerikanizalodastol.
Eppen ezert szoktam megnezni a tortenelmi alapu animeiket.

IMYke2.0.0.0
Abszolút nem.
Élmény és a rám tett hatás alapján.

A tegnap befejezett "Interlude" például még most is ott forog a fogaskerekeim között: továbbgondolom, elképzelem, mit tennék én...

Nekem fontos, hogy megérintsen a történet - filmes tucatsztorikat minimálisan vagyok képes elfogadni.
Avatar film nálam ezért bukott, például.

Jakuza001
Miert te a mufaj alapjan sorolod be, hogy melyik mit er ? 😄

IMYke2.0.0.0
Röviden: úristen! 😊

Jakuza001
Feltoltottem parat en is, de kozel nem teljes a lista.

http://myanimelist.net/animelist/Jakuza

Zomil
Azért ennyire sztem nem sulyos a helyzet 😄

Lelouch
Most olvastam, hogy Deadman Wonderland anime csak tavasszal lesz.<#shakehead><#sir>
Lelouch
Boldog születésnapot!
IMYke2.0.0.0

Tényleg, azért írtam 😊

efti
nem lattam, de az ismertetoje erdekesen hangzik -> PTW

WWFSMD?

Jakuza001
Ok, nem kell a magyarazkodas fiatal baratom 😄

IMYke2.0.0.0
Hú, másfél hónap alatt 23 különálló anime sorozatot/filmet néztem meg 😊

IMYke2.0.0.0
"Interlude"-ot gondolom sokan láttátok - azoknak, akik még nem, szívbõl tudom ajánlani.
Már a bevezetõk is fantasztikusak, és a befejezõ képsorok is ötletesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztori pedig elsõ megnézés után adja magát egy újabb, elemzõbb megtekintésre - nem azért, mert érthetetlen, hanem azért, hogy végig lehessen újra követni a szálakat.
Poszt-apokaliptikus történetet ilyen csavarral megfogva még nem láttam.

IMYke2.0.0.0
Hát, vettem a "25-30" legalsó értékét... az ugye 25. életév. Én meg 2 napja töltöttem be a 36. évemet... 😊

Jakuza001
Azert ez a fiatal baratom igen kemeny 😄

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, és boldog születésnapot kívánok, fiatal barátom! 😊

IMYke2.0.0.0
Éppen írni akartam...

efti
Boldog 25-30közöttöt Malakai 😊

WWFSMD?

Malakai
Köszi. 😊

Utólag pedig BSZ IMYke, nem néztem be a topicba, a fõoldalon meg sose szúrom ki az embereket!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Boldog születésnapot maLakai! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
ezeréves animéket is illik bespoilerezni, hátha valaki nem látta, és érdekelné, igaz?
Ugyanis attól, hogy láttad, más még nem látta. Ha kibeszéltük volna az Elfen Liedet, lehet, hogy IMYke kapott volna idegbajt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Engem sosem zavartak a spoilereskedõs dolgok. Hogy mi történik csak a dolgok egyik fele. Ami igazán érdekes az az, hogy hogyan jutunk el odáig. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
akkor inkabb nem spoilerezunk, elenezest igy utolag is a lelott dolgokert

WWFSMD?

BEAST
Najó, egyre inkább érdekel ez a hotd, de majd csak ha végeztek. :/

Seth
De õk nem akartak maradni,meg akarják keresni a családjukat.

efti
ugy erted egy olyan kornyeken ami kb hirtelen valik lakatlanna? Mindent es barmit ami jol esik abbol amit masok hatrahagytak a nagy sietsegben hogy eljussanak egy hidra ahol szembol tozfegyverek, hatulrol meg zombik vannak

WWFSMD?

LasDen
megvárni míg minden oké?? és addig mit esznek??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Rajottek hogy a zombik hangra reagalnak, rajottek hogy a fejuket ha szetcsapjak akkor vegleg megdoglenek. El se kellett volna jonniuk a sulibol feltetlenul, eleg lett volna egy megfelelo meretu teruletet megtisztitani toluk, onnantol pedig mar csak a valahogy be-betevedo darabokat kell kiutni es kesz is, biztonsagban vannak amig a tema meg nem oldodik. Marpedig a problema magatol is megoldodik, leven a zombikent megoltek nem kelnek fel ujra, Hallotavolsagon belul pedig csak veges szamuan elnek.

Ha meg mar eljutottak a hidak kozelebe, akkor az is megoldal lett volna, hogy valamelyik hid hallotavolsagan belul megvarjak amig masok elvegzik a tisztogatast

WWFSMD?

LasDen
szerintem nem vicces...inkább aranyos...hogy miért gintamások?? mittomén...nem én csináltam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
és ezen mi a vicces és miért gintama karakterekkel? ...

@

LasDen
mi lett volna logikus??? mentek volna inkább gyalog mint a fasza kis humveeval???

efti
biztos csak orok optimista vagyok, de minden epizodot abban a hiu remennyel kezdek el nezni, hogy hatha hoseink ezuttal logikusan gondolkodnak.

WWFSMD?

LasDen
igen...az elõbb beugrott nekem is 😄

Gurren
vatta

LasDen
mit nem értesz? leesik a szaloncukor vagy mi az 😄

armageddon666
Gintamából vannak. De nem értem a poént...

@