Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Baccano! Extrában egy kivetítõ két oldalán vannak a seiyuu-k.
Bal oldalon Isaac és Miria, jobb oldalon Firo, Dallas, és Nice seiyuu-i.

A mûsorvezetõ pedig egy játékot is levezetett, melyben a kivetítõn lévõ képekhez kapott szövegkönyvet kellett felolvasniuk az egyes szereplõ pároknak .
Fantasztikus volt õket "élõben" szinkronizálni látni.

Nice seiyuu-ja például saját hangján felül egy öregembert is szinkronizált - majdnem lefordultam a székrõl. S ehhez látnotok kellene ahogy a rövid sortos, kalapos, szégyenlõs nõ kinéz... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
A sorozatot megnézted de még nem is fejteteted ki a véleményedet róla. Ejnye

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
A "Baccano" Extrákból én sem értettem sokat - de az az õrület, amit az 5 szereplõ levágott a színpadon megérte.
Döbbenetes, de Miria seiyuu-ja pontosan ugyanúgy beszél, ahogy a sorozatban - nem kellett neki megemelnie a hangszínét 😊

Nice seiyuu-ja pedig olyan szinten poénos, és visszahúzódó, majdnem nyámnyila volt, hogy Isaac seiyuu-ja szinte végig õt szekálta - õrületesen jól szórakoztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én csak a saikano seiyuuit láttam az egyik extrában, de abban például semmi torzítás nem volt a sorozatbeli hangok és a valós között....sõt, mikor beszéltek teljesen ott volt elõttem a szereplõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Én is nem rég szedtem le a Seitokai Yakuindomo BD változatát és azon volt rajta Aria-senpai seiyuu-ja. Semmit nem értettem belõle de érdekes, hogy mennyire torzítják a hangokat de azért észre lehetett venni 😄D
IMYke2.0.0.0
A "Baccano!" szórakoztató volt - különösen a DVD Extrák fényében.
Egészen más élmény a fõbb szereplõk hangját adókkal látott beszélgetés után a sorozatra gondolni. Nem is véletlenül tették a DVD-kre...

armageddon666
Ha Efti azt mondja olyan szar mint a Baccano!, az mûértõ nyelven annyit tesz, hogy olyan kurvajó mint a Baccano!, vagyis valszeg jah: Jó!

Nézd meg és mondd meg 😊 mert én még várok quality subra.

@

LasDen
az is meglesz...úgyhogy semmirõl nem maradok le...asszem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Bár nem olyan "szép", de a története szerintem jobb. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
mert??

Seth
Najó,ez rohadtul szörszálhasogató,egy ilyen fantáziasorozatban ilyen valósághûséget keresni. Konkrétan nem is emlékszem az említett jelenetre, talán mert nem is volt olyan fontos.

A Baccano erõssége a karakterek személyisége és a sztori ,amit rohadtjól,idõben és szemszögek között ugrálva raktak össze.

A Durarara meg a feléig jó,utána kifullad, túl hosszúra vették.

PSN ID.: Beegabor

efti
Ugyanaz volt vele a bajom mint a baccano-val: az alaptortenet ugyan erdekes lenne, de a kidolgozas miatt borzalmas. Emberek egesz egszeruen teljesen idiotan reagalnak a kornyezetukre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolok itt az olyan jelenetekre mint pl amikor az egyik epizod elejen ket ficko idiota vigyorral bemegy egy hazba ahol tobb tucat illegalis bevandorlo van, es azok az idiota mosolytol panikszeruen menekulni kezdenek. Micsoda baromsag ez? Szerintetek mi lenne, ha ket arc vigyorogva bemenne par tucat illegalis puerto ricoi bevandorloval teli hazba? Hat zacskoba se jonnenek ki es a bevandorlok fele ket napig konnyezne a rohogestol

WWFSMD?

BEAST
Kár, hogy nem a SEED-del kezdtél. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
Nem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy a kérdésem egyszerûsége volt provokatívan magas labda, és csak így lehetett lecsapni... elnézést kérek!
Tehát, a Durarara c. sorozatot érdemes megnézni, vagy sem? Szerintetek, szórakoztató lenne számomra?

efti
Nem.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Durarara!: Jó?

IMYke2.0.0.0
Egyetem-téma: Ne sírjatok, ez még csak az eleje! Miután beleszoktatok, meglettek a kurzus-felvételek, megismertek mindent és mindenkit, máris más lesz a kép: buli buli hátán, és az egyértelmû "menõ vagyok a tinik között" érzés is ott lesz még...
<#vigyor5><#wave>

LasDen
elkezdtem a Gundam 00-t...nagyon szép az egész, és érdekesnek is néz ki...
de hogy mindenki csak azt tudja mondani, hogy "elkezdõdött"...😄

Ruley
Csak úgy poénból írtam, gondolom nem az igazából, csak a leírásából ez jutna elsõre eszembe.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Az Ore no imuto az miért is vérfertõzés?😄
Ruley
Egyébként szerintem azért most õsszel lesz elég érdekes anime.

Panty & Stocking: A Gainax humora eddíg két próbálkozásból egyszer hidegen hagyott, egyszer pedíg megváltoztatta az életemet, szóval érdekel.

Bakuman: A Death Note alkotóinak azon mangája alapján ami nem a Death Note.

My Little Sister Can't Be This Cute: Vérfertõzés Banzai!

Plusz még erre jönnek a folytatások.

én már csak legyintek ha meglátok egy képet:"Nah egy újabb komolytalan hárem vigjáték" xD

Ruley
"MA MÁR nincs új a nap alatt" ?

Régen se volt, ezt a mondatot pl. ha jól rémlik Bölcs Salamon 3000 éve leírta a Bibliában is.
Egyébként ja, a stílus a fontos, az eredetiséget túlértékelik.

Az egyetemet én is most kezdem, ráadásul a tavaly elkezdett esti iskolát vele párhuzamosan kéne befejeznem, szóval ja, ez kegyetlen lesz.

Győri Devi
én ma tudtam leülni elõször másfél hét óta megnézni egy animét... már kezdtek jelentkezni a tünetek 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Egyébként fasza nagyon...
és jöhet az egyetemi verzió K-On! 😄

@

LasDen
a tesóm azé elég rendesen ráért...ha nem volt vizsgaidõszak....😄

armageddon666
Engem meg egyetemmel átbasztak. Azt mondták szabadidõ mint a tenger, aztán még el sem kezdõdött, de már alig jutok levegõhöz így gólyahéten 😄

Szal anime-elvonóra fel :\

@

LasDen
én...😄 ma már nincs új a nap alatt....csak jól kell elmesélni....különben nem néztem volna meg 3x az Avatart 😄

azért mostanság elég elszomorító hogy csak két anime van a listámon ami(k)re várok 😄

mert most öszintén ki kiváncsi vmi más szereplõkkel de már ezerszer látott történetekre?xD

LasDen
higurashi 11. része....

ezt akarja tökéletes gyilkosságnak nevezni??? ez lófasz....azt még éjjel az úton ásóval a kezében mászkál...hát gratulálok 😄

armageddon666
Sok idõhúzás meg balfaszkodás miatt tényleg nem tetszett annyira, de a vége miatt viszont húúú ... szal, jó volt... meg a 21 sem volt rossz, csak
kicsit elszabta Yui a haját...

egyébként csak nekem tûnt fel kb. ep19-tõl hogy NAGYON JÓ AZ ANIMÁCIÓ?

pl. mikor Mio összefirkált kézzel felkel, és megrázza, meg a 21. részben több helyen. Valahogy nagyon jó, folyamatos, magas framerates volt.

@

Ruley
Én leragadtam a 13. résznél, (sok minden más volt a nyári évadban) de akkor még nekem úgy tûnt hogy ha így haladnak 26 rész alatt eljutnak a ballagáshoz, utána meg nem tudom hova lehetne tovább.

Szóval vagy ahhoz az kéne hogy hirtelen lelassuljon az idõ, és a harmadikos évük februárjára minden napra jut egy epizód, vagy felboruljon a Status Quo.

LasDen
húú....keion 20. része eléggé fos volt...zenéltek, oké azok jók is voltak...de ami a 2 szám között volt...úgy éreztem az egész csak idõhúzásnak van, hogy minél késõbb jöjjön az utolsó szám...kicsit felis húztak a sok hülyeségükkel 😄 ami elõtte és utána volt az jó volt...de gondolom több zenélés nem lesz a sorozatban...maradnak az albumok...😄
amúgy lesz folytatása a sorozatnak (K-on!!!)??? 😄

LasDen
nekem jó, de én nem találtam olyat 😄

LeventeV
na akkor meg egy honap...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szeptember 30-án adják ki.
LeventeV
szeptember vegen jon az Unlimited Blade works vagy hamarabb?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Aki esetleg olvasta a Chrono Crusade mangát leirná spoilerbe a végét? 😊
Azt olvastam ott másmilyen a vége.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
En edig Rough-subs es commie verziokat talaltam, vagy az neked nem jo?

WWFSMD?

LasDen
még mindig nincs egy nyüves felirat a higashi no eden 2. filmhez???
nagyon remélem, hogy a gintamával nem ez lesz, mert akkor megõrülök...😄

LasDen
jah...eléggé megalapozták az egészet...de a 8. rész után megvolt ez az "akarom a következõ részt, most" érzés...😄

Ruley
Még jó hogy 22 részes lesz, nem 12-13, mint minden más, azok már lassan be is fejezõdnek, ez meg éppen elkezdõdik.

De most komolyan, meg nem tudnám mondani mi történt az elsõ hat részben azon kívül hogy sorolták a halottak nevét (akik em is voltak szereplõk), és közben néztek maguk elé az ijesztõ szemükkel és a hajukkal.

LasDen
télleg kezd beindulni a shiki...de valamiért az a füles vámpír szimpatikus nekem....de az a Sunako is érdekes....olyannak tûnik, aki csak a körülmények áldozata 😄

Zomil
Valamilyen szinten jah 😊
Bár kicsit több romantika elfért volna benne, föleg a végén(aki látta tudja mire gondolok)

Lasden: azt olvastam, h a szinkronja elég gáz lett, meg amugy is sztem az elsö pár rész annyira nem jó, de aztán nagyon le tud kötni a történet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
egy keveset láttam belõle az animaxon, de nem gyõzött meg, hogy érdekel...

BEAST
Egyszer nézhetõ. Evangelion light 😊

Zomil
Amit kihagytam: a zene iszonyat jó, meg mikor Azmaria énekel 😊

Zomil
Chrono Crusade befejezve számomra kicsit 10alá, de azért megkapja a 10/10-et 😄
Bevallom könnyeztem rajta, pedig nem szokásom, nagyon szép történetet hoztak össze a készitök nagyon tetszett végig, komoly is volt, de azért humor is volt benne. Azt sajnálom leginkább, h vége. A vége is tetszett. Mindenkinek ajánlom, h nézze meg 😊
Már Satella halála is elég szivszorito volt...meg aztán ugye Rosette és Chrno közös halála, de ez igazábol szép is volt nem csak szomoru. Bár nem mondom, h jobban örültem volna egy vidámabb megoldásnak ahol esetleg Chrno feltudja bontani a szerzödést és Rosette visszakapja az elvett idejét, de hát én mindig a legrozsaszinebb happy end-ben reménykedek 😄

Fafner-t most vettem észre, h vmikor letöltöttem a gépre, milyen? érdemes megnézni?

Lelouch
Szerintem ilyen esetben felesleges a spoiler, de végülis nekem 8. 😊