Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
ugyan azt, mint ami a K-ON-ban is van :D

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.08.20. 18:32:55
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Megnéztem a postot:
Sauce:
YOZAKURA QUARTET
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.08.16. 17:46:56
A képek: <#finom>#finom>
Relaks: Yozakura Quartetből?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(hogy a bántba lehet ide ilyet beszúrni? :D )
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.08.15. 23:09:22
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az az egyetlen pozitívuma, hogy itt a "geekség" nem áll meg a visuel novelleknél, de egyébként full retardáltság az egész.
Én adtam neki egy esélyt, nem tetszett, nem kell ezt túl filózni...
Hát, nagyot kell dobbantania később, amikor befejezem, mert ez az eleje nagyon gyenge szokásos-japán-agymenéses-lélek-összekapcsolódós-testcserés-romkomnak érződött hirtelen.
A cicimarkolászós jelenetnél már majdnem kilőttem a francba.
<5 Centimeters Per Second>5 Centimeters Per Second>
Dal belőle:
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2017.07.29. 18:40:34
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem tudom, szerintem a végére egy nagyon erőltetett sztori lett. Az utolsó 20 perc volt értékelhető részemről, a többi kuka. Fél óra kellett mire történt valami érdemleges. És még fél, hogy végre valami érdekes is történjen. A fordulat rendben volt, az télleg nagy, de a többi hiányában fabatkát sem ér.
4/10
"Eltunt minden archiv. :( En meg sosem oriztem meg, mert "Eh, a net csak gyorsabb lesz idovel"."
Pontosan ezért töltök le mindent, és megnézés után döntöm el, hogy akarom-e még később...
Szóval, leginkább az (itteni és más inetes) ajánlók hatására történő impulzus beszerzések miatt kellett az új beszerzési forrás.
@
Jó ideje nem tőtikéztem semmit.
Már vagy egy éve lehetett hallani róla mindenféle csupa jókat, ment mozikban is (itthon persze tudtommal nem), röpködtek rá a fesztiváldíjak és elismerések - nem alaptalanul. A látvány, a részletgazdag rajz és a sima animáció nagyon jól néznek ki, igazi minőségi munka, látszik, hogy törődtek vele. Shinkai Makoto sztorija és rendezése a másik erőssége, ami eleinte furcsának tűnhet, de a film felénél van egy váratlan csavar, ami új fénybe helyez minden korábbi apró részletet és a megoldásig egészen a végéig várnunk kell. Többet nem is tudnék mondani róla, mert az már eléggé spoileres lenne, valószínűleg az ismertetőket is érdemes kerülni (én kihagytam mindent, csak az egyik trailert láttam). 8/10
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.29. 12:54:09

Ne is mond, azt hittem legalább vmit elfog érni a főellenfél de sajnos nem volt elég átütése(penje) a vastag és mindenre kiterjedő plot armoron xD Ami vicces figyelembe véve realitást még a legnagyobb sikereket elérő hadművelek sem voltak soha teljesen veszteségmentesek.
Igazából a második felére nagyon kiszámítható lett, és Tanyának kb Alucard féle kisugárzása(Overpowered) volt. Plussz nyitott könyv volt az események lefolyása ennél azért én kicsit több fantáziát vártam volna el, illetve érdekesebb ellenállást, nagyon egyoldalú az egész és összeségében mintha fillert néztem volna. Kár mert az ötlet nagyon jó volt és igéretesnek tűnt
A plot armor meg inkább az egyik fő ellenfélnél volt igazán undorító... (bár a Being X beavatkozása volt).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.16. 21:57:35
Még jó, hogy elraktam annó pár rész után, így ebben a számomra eléggé üres szezonban lesz mit nézni, most a Gate-et is elkezdtem így utólag, rákaptam a military témára most:D
Megkockáztatom a legjobb háborús,katonai témájú anime amit valaha is láttam.Nagyon jól vegyíti a személyes sztorit a háborúval úgy, hogy közben becsempészi a felső vezetés "mindennapjait" is, amivel segít elmélyíteni a konfliktusban és nem ilyen látszat valami lesz az egész, mint pl a shimonetta volt.
Nagyon sokat dob a valós alap is hozzá, elég hűen vissza tudja adni a háborús hangulatot.A fantasy elemekből is pont annyi került be, ami még hozzáad nem pedig elvesz ebből a hangulatból.
Tanya pedig egyenesen a show csúcsa:) Minden jelenete aranyat ér, baromi jó szövegeket adtak a szájába és rettentően illik hozzá a Aoi Yuuki hangja.Zene is abszolút a top.
Vicces, mert emlékszem, hogy annó pont a gender-bender loli miatt voltam a legjobban kiakadva, hogy érdekes téma, csak a loli ne lenne benne.
A nem HC animéseknél gondolom ez simán egy kizáró ok lehet, pedig egy elég földhözragadt sorozat a saját világán belül.
Érzem a 10-es osztályzatot ami adni fogok majd rá.xD