72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69908 Wolf Brigade film előzetes -
Nirz #69907 szintúgy -
#69906 Nem nagyon szoktam komédiákat nézni, hasonlóan kerülöm, mint a mechákat:D
-
#69905 SAO Alternative GGO 1x12 END: Végig lehetett nézni, a harcok nem voltak rosszak (a köztes részek nem tetszettek annyira). Hogy ki Pito, valahogy az első pár rész óta sejtettem, és amikor a végén megérkeztek arra a helyre, már biztos voltam benne. Túl sok fókusz vetült rá, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni. Mindegy, egynek elment. 5/10 -
#69904 Kezdjük akkor a 2018-as nyári szezont:
Hanebado: Tollaslabdás sport anime egy iskolai lánycsapatról. Egész jó kis könnyed sorozat lehetne, ha nem lenne ennyire elviselhetetlenül túldramatizálva. Ez nálam nem jön be, egy rész után kasza. Pedig az animáció és a megrajzolás igényes munka. -
#69903 Hmm, igen, a running gagek fontosak a komédiáknál, hogy bejön-e épp adott illetőnek, vagy sem. Ugye elsősorban búvárkodós sportmanga lenne...aztán a fenét, elkezdenek "teázni" és oda a napjuk. :-D Nálam sajnos 100% együttérzés, valszeg ezért talált be annyira.
Másik kedvencem, a Jitsu wa watashi wa meg pont ezekkel fogott meg... Bármilyen fáradtan is olvastam (az amúgy már completed sorozatot), pár poénnal egyből ki tudott kapcsolni. :-)
Vagy ugye, hogy kicsit ismertebbet mondjak, Prison Highschool és "mit szeret a férfi", vagy épp a gombák esete. -
#69902 Nem tudom, én elég hamar meguntam a mangát. A poén általában annyi volt, hogy részegek és az újoncokat szivatják. -
#69901 Hát én a mostani nyári felhozatalból Grand Blue-t ajánlom, nálam top3 komádia a mangája... Főleg, ha az ember volt felsőoktatás-szerűségben, akkor nagyon együtt tud érezni a főszereplőkkel. :-D -
#69900 Nálam inkább az a probléma, hogy egyik sem érdekelt vagy pár rész után hagytam:S -
#69899 énis kb szezonok végén benézek ide miről irnak jokat és azokba belekostolok :D -
#69898 Hát én így a tavalyi téli szezon óta nem nagyon néztem szezonos animéket, reménykedek benne, hogy az új szezonba lesznek már olyanok amik felkeltik az érdeklődésem:D -
#69897 Bedobtad a csontot, hogy "itt egy anime, aminek a végén......." :-D Bárki instant letöltötte volna ilyen ajánló után. :-D
De tény, hogy csak a 8-9. rész környékén szippantott be véglegesen.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.06.30. 18:32:53 -
#69896 mindent szoktam ajánlani neked ami egy kicsit is népszerű. De az hogy eléggé ajánlottam, túlzás. Megemlítettem :D -
#69895 Hát, ez a tavaszi szezon elég MEH volt, de ezt már beszéltük. :-D -
#69894 Ahhoz képest anno eléggé ajánlottad nekem, mondjuk nem is bántam meg, mert szerintem zseniális.
Pont amiatt, mert van benne minden stílusból (horrort kivéve, nyilván).
Az meg, hogy a végére mi lesz belőle, a sztori miatt egyértelmű. :-D
És akkor még az openingről nem is beszéltünk, ami az egyik kedvencem a mai napig. -
#69893 őszi, tavaszi szezon szokott általában az erősebb lenni... -
#69892 Azért ősszel elég sok jó cucc lesz, jóval több, mint most nyáron... Részermről. -
#69891 1-2 rész. De ez vagy bármelyik Studio Trigger alkotás egyszerűen nem nekem készülnek. Nem tudok semmi jót találni egyik alkotásukban sem, ami miatt én ezeket nézném... -
#69890 A ket film szerintem nem mas karakterek szemszogebol dolgozza fel. Csak siman feldolgozza. Egy-ket resz talan kimarad, egy-ket extrat meg hozzacsapnak. A vegso harcot elegge feltupiroztak.
@LasDen: mennyi az a par resz? Eredetileg az eleje nekem sem tetszett, volt egy fordulat mikor majdnem dobtam, aztan nagyot nott a szememben. :) -
#69889 Jó volt, nekem tetszett, érdekes a vége is, a jövő bemutatása, mi lesz a hősökből. A két filmet kellene még megnézni, itt vannak betárazva, csak még nem volt rá időm. (A filmek a sorozatot dolgozzák fel újra, csak más karakterek szemszögéből.) -
#69888 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem pont ez a legnagyobb hibája, hogy egyre jobban elszálltak a készítők a végére:D -
#69887 én pár rész után dobtam... -
#69886 Ó TTGL az nagyon jo cucc:) ahogy mindig tudja még emelni az epic-séget teljesen a max full abszurdig az zseniális:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.06.30. 10:44:37 -
#69885 Tényleg baromi jó az animáció (FLCL-like) és a rajz.
A felütés (messiás) elmegy.
Szerintem, végignézem.
-
#69884 Hamar kiderül, mert csúszik le minden, ami Gurren Lagann (27 részes sorozat + 2 movie) -
#69883 Nem vesztettél sokat -
#69882 Én még nem láttam... -
#69881 Az egy nagyon jó kis anime, annak ellenére, hogy utálom a mechákat az egyik kedvencem volt anno.
Az elejére már csak minimálisan emlékszem, de azért később komolyan lehet majd venni. Vannak az animével problémáim, de egyébként ez egy érdekes probléma:D
Ami nekem a végére nagyon tetszett, hogy egy elég kerek sztorit mesél el úgy mindenestül és addig én nem sok ilyennel találkoztam. -
#69880 Oho, mik lesznek meg ott.Nagyon jo sorozat volt, szerintem itt majdnem mindenki latta :) -
#69879 Gurren Lagann sorozatot valaki ismeri? Most akadtam ra. Mecha anime. Ugyan azt csinalta aki az FLCL-t is megalkotta. A stilus hasonlo. Nem szabad komolyan venni. Neha vicces. Neha szexi. Negyedik epizodnal tartok de baromira tetszik! Online neztem az elso 2 epizodot. KissAnimerol bannoltad adblock miatt. Majd talaltam par masik hasonlo weboldalt de mindenhol pixeles szar az egesz. Sikerult letoltenem HD ben. Igy kristalytiszta grafikaval igazi eyecandy az egesz.
Mindenkinek ajanlom. Eddig jobban felkeltette az erdeklodesemet mint a mostani animek. Sot szerintem meg a Franxx nal is igeretesebb.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.06.30. 06:38:29 -
#69878 Ha már a Dark Souls is említve volt az anime kapcsán, akkor azt is csak a "nehézsége":D -
#69877 Lehet. Sztárolják valamiért, hogy milyen darkos, meg kúl, de szerintem csak a rajzstílus adja el, amire lehet répázni... -
#69876 Ez lesz most az új top hype cucc?:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.06.29. 18:45:15 -
#69875 -
#69874 A Berserkben is megoldották, itt se lehet nagy gond. -
#69873 Rosszabb hír, hogy eredetileg választott VA Yuichiro Umehara nem felépülése lassú így sok tavaszi szerepben cserélni kellett (DitF 23-24 részében is csere) így nem ő kapja a főszerepet valszeg. -
#69872 Normál tévés sorozatként nem hiszem, hogy el lehet adni azt, ami a mangában van (gore, beast pr0n, meg ilyesmik), szóval biztosan lesz változtatás és/vagy kemény cenzúra. -
#69871 És fun fact, hogy a nemrég itt kivesézett Re:Zero-t is készítő White Fox stúdió csinálja majd. :-D
Tegnap én is elolvastam gyorsan, ha már ajánlottátok, eddig csak pár oldalt láttam meme-ként, de egészen bejövős lett. :-) -
#69870 Októberben elvileg jön az anime belőle. -
Prof William #69869 A Goblin Slayer a mangák Dark Souls-a. :) Érdekes hangulata van és inkább Dark Fantasy.