72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    FranXX lezaras gyonyoru volt. Bar a show masodik fele tenyleg nem volt annyira eros de ez az utolso resz nagyon jo volt. Reg ereztem szomorunak magam mert nem fogom oket tobbet uj reszekben latni. Talan a SAO nal ereztem magam hasonloan.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    es visszajottek de mar mindenki meghalt :(

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.07.08. 05:03:41
  • CSOCSO
    15
  • Maala
    GL-ben merre jarsz? Epizodszam eleg. :-)
  • CSOCSO
    En kesobb nezem meg majd ha lefekudt mindenki. Nagyon jo volt az eleje. 02 edes volt az elejen de azert nem felejthetetlen karakter. Gurren Lagann jobban tetszik. FranXX ban az jott be leginkabb, hogy minden epizod utan megtobb kerdes vetodott fel es kb a haromnegyedeig semmi valaszt nem kaptunk.
  • dave9004
    Darling in the FranXX is véget ért ma. talán a 16. résztől kezdve nem tudta hozni az 1-15 színvonalát, de azért a sztori lezárult, a vége elfogadható szerintem. Aki látta, annak mennyire tetszett a lezárás?
  • PetruZ
    Batman Ninja: Nem vagyok a bőregér nagy rajongója, de az előzetesek alapján érdekes crossover-nek tűnt, most viszont úgy érzem, elvesztegettem másfél órát. Az elején még szolíd, tűrhető Batman mellékszálnak tűnt, ami aztán elég nevetséges és kínos folytatást eredményezett. A "Batgod" kiszólásnál kínomban röhögtem csak, hogy ezt teljesen komolyan gondolták. Volt néhány pofás harcjelenet benne, de ennyi, senkinek sem ajánlom. 3/10
  • PetruZ
    Harukana Receive: Hősnőnk a nagyvárosból érkezik Okinawára a nyári szünetben, hogy a nagymamájánál és unokatestvérénél lakjon. A sziget híres a tiszta tengerpartjairól és a strandröplabdáról, és persze, mint korábbi röplabdásnak, máris megtetszik neki ez a sport is - még ha egyesek kicsit túl komolyan is veszik a dolgot... Egyelőre elmegy és a várakozásokkal ellentétben nem a boing-boing van a középpontban (bár a sport maga persze adja a különleges látószögek gyakori alkalmazását)

Satsuriku no Tenshi: Pszicho-thriller egy különös labirintusba szorult lányról, ahol az őt üldöző sorozatgyilkos talán a szabadulása útját is jelentheti... Nem igazán kedvelem ezt a műfajt, nem fog meg, úgyhogy ennyi elég is volt.

Chio-chan no Tsuugakuro: Chio-chan útja minden reggel az iskolába kész kaland, akár útlezárással találkozik (amikor éppen késésben van), vagy amikor az iskola egyik büszkesége, a népszerű futóbajnok szólítja meg. Chio-chan egyébként egy meglehetősen zárkózott és szociális kihívásokkal küszködő ultra-gémer, aki a világ sok aspektusát a játékokban tapasztaltak szerint éli meg... Pont most volt róla szó, mintha Tomokót látnám, csak normálisabb kivitelben. :) Vicces, jópofa eddig, tele játék utalásokkal (az első részben pl. Assassin's Creed és talán Rainbow Six volt).
  • DasIsFuck
    Hát, mondjuk úgy, hogy hozzám az anime témája eléggé közel állt, talán ezért is tetszett Tomoko karaktere annyira.
  • LasDen #69918
    "Legendary Pictures will co-produce a live-action adaptation of the mecha anime franchise “Gundam” with series owners Sunrise, the two companies announced at Anime Expo in Los Angeles on Thursday."

HOLY FUCK :OOO
  • LasDen #69917
    Eddig nálam egyértelműen a Chuukan Kanriroku Tonegawa a legjobb, ami az Ultimate Survivor Kaiji spinoffja. Az abban szereplő Teiai Corp 2. emberét Tonegawát követjük, ahogy próbál az elnök jó kedvére tenni. Az első rész fantasztikus volt :D Egyedül az eredeti narrátora Tachiki Fumihiko hiányzik belőle zawa zawa...

Eddig az Island meg az Isekai voltak még elfogadhatóak. Oszt ennyi...

• dave9004
    Nekem a Hanebado! első része bejött. Island meg egyelőre érdekel h nézzem tovább. Am sem dobálok első részek után általában. Többit meg nem láttam munka miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Tomoko a legviccesebb és legszomorúbb női karakter, akit eddig animében láttam -- egy hétköznapi, átlagos, kishitű fiatal nő, akit épp ezért vigasztalna a (férfi)ember folyton.

Számomra érdekesebb otaku lány, mint Kirino volt az Oreimo-ban, például. (Mondjuk, Kuronekót azé' kicsit jobban kedvelem még).
  • DasIsFuck
    Nálam gyorsan az egyik kedvencemmé nőtte ki magát a sorozat.
  • PetruZ
    Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu: Az azonos című LN és manga adaptációja, egy újabb n+1. harem isekai. A mangát elkezdtem, de a második kötet végén dobtam, nem jött be. Nem is tudom, mit reméltem az anime változattól, pedig ugyanaz a kb. változtatás nélküli sztori. Kasza.

Banana Fish: Nagyon amerikás, nagyon bűnözős-maffiózós, ahol egy új, mindennél veszélyesebb és furcsább drog felbukkanása okoz galibát, és már az elejétől fogva elhallgatásokkal mesterségesen túl van komplikálva. Ez sem tetszett, kasza.

Shichisei no Subaru: LN feldolgozás ez is, egy fantasy MMO-ról, ahol ha meghalsz, törlődik az account-od is. A hősök egy híres csapatot alkotnak, akik egyszer nagyon falatba harapnak, mint amivel elbírnának... Sajnos igen gyenge ez is, kuka.

Sajnos igen gyengén indul ez a szezon... vagy én lettem válogatósabb? Remélem azért lesz valami újdonság, ami nézhető...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.07.05. 22:01:24
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ez igaz.

Nekem azért lett aktuális a rákeresés a 2. évad esetleges készültére, mert tegnap este hangulatba kerülve 4 részt végignéztem és rég röhögtem ennyit, szinte folyamatosan...

//Fantasztikus görbe tükör az egész sorozat.

//Szerk.: Annak idején nekem 8/10-et ért a 12+1 rész.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.05. 21:53:06
  • LasDen #69911
    én szívesen fogadnám, de, ebben az esetben sajnos, ezeknek a petícióknak nincs sok hatásuk...
  • IMYke2.0.0.0
    https://www.ipetitions.com/petition/watamote-season-2

"私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い!; Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui!; It's Not My Fault That I'm Not Popular!; Watamote

Description: Kuroki Tomoko is a super popular, high school girl who has had 50 years of dating experience and 100 boys... in the Otome game world. In the real world, she is a 15-year-old shut in who has all of the qualities of a "mojo" (a gloomy or unpopular woman).

However, when school isn't going as she expected, and she isn't as popular as she had thought she was, she takes a look at herself in the mirror for the first time in a few years, and has some shocking revelations...

If you've seen the OVA, you probably agree with me that it should have a season 2. And it would probably be much more interesting, since Tomoko has someone who thinks of her differently (other than Yuu). I think this relatable gal deserves another season!"

1,004 Signatures -- Goal: 1,000
  • PetruZ
    Yama no Susume S3: A "hegymászós" sorozat kb. ott folytatódik, ahol abbamaradt. A sztori az eddigiek alapján valószínűleg az előző szezonban elbukott Fuji-mászás megismétlése körül forog majd.
  • PetruZ
    Wolf Brigade film előzetes
  • Nirz
    szintúgy
  • DasIsFuck
    Nem nagyon szoktam komédiákat nézni, hasonlóan kerülöm, mint a mechákat:D
  • PetruZ
    SAO Alternative GGO 1x12 END: Végig lehetett nézni, a harcok nem voltak rosszak (a köztes részek nem tetszettek annyira). Hogy ki Pito, valahogy az első pár rész óta sejtettem, és amikor a végén megérkeztek arra a helyre, már biztos voltam benne. Túl sok fókusz vetült rá, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni. Mindegy, egynek elment. 5/10
  • PetruZ
    Kezdjük akkor a 2018-as nyári szezont:

Hanebado: Tollaslabdás sport anime egy iskolai lánycsapatról. Egész jó kis könnyed sorozat lehetne, ha nem lenne ennyire elviselhetetlenül túldramatizálva. Ez nálam nem jön be, egy rész után kasza. Pedig az animáció és a megrajzolás igényes munka.
  • Maala
    Hmm, igen, a running gagek fontosak a komédiáknál, hogy bejön-e épp adott illetőnek, vagy sem. Ugye elsősorban búvárkodós sportmanga lenne...aztán a fenét, elkezdenek "teázni" és oda a napjuk. :-D Nálam sajnos 100% együttérzés, valszeg ezért talált be annyira.

Másik kedvencem, a Jitsu wa watashi wa meg pont ezekkel fogott meg... Bármilyen fáradtan is olvastam (az amúgy már completed sorozatot), pár poénnal egyből ki tudott kapcsolni. :-)

Vagy ugye, hogy kicsit ismertebbet mondjak, Prison Highschool és "mit szeret a férfi", vagy épp a gombák esete.
  • BEAST #69902
    Nem tudom, én elég hamar meguntam a mangát. A poén általában annyi volt, hogy részegek és az újoncokat szivatják.
  • Maala
    Hát én a mostani nyári felhozatalból Grand Blue-t ajánlom, nálam top3 komádia a mangája... Főleg, ha az ember volt felsőoktatás-szerűségben, akkor nagyon együtt tud érezni a főszereplőkkel. :-D
  • DasIsFuck
    Nálam inkább az a probléma, hogy egyik sem érdekelt vagy pár rész után hagytam:S
  • Count Adyn
    énis kb szezonok végén benézek ide miről irnak jokat és azokba belekostolok :D
  • DasIsFuck
    Hát én így a tavalyi téli szezon óta nem nagyon néztem szezonos animéket, reménykedek benne, hogy az új szezonba lesznek már olyanok amik felkeltik az érdeklődésem:D
  • Maala
    Bedobtad a csontot, hogy "itt egy anime, aminek a végén......." :-D Bárki instant letöltötte volna ilyen ajánló után. :-D

De tény, hogy csak a 8-9. rész környékén szippantott be véglegesen.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.06.30. 18:32:53
  • LasDen #69896
    mindent szoktam ajánlani neked ami egy kicsit is népszerű. De az hogy eléggé ajánlottam, túlzás. Megemlítettem :D
  • Maala
    Hát, ez a tavaszi szezon elég MEH volt, de ezt már beszéltük. :-D
  • Maala
    Ahhoz képest anno eléggé ajánlottad nekem, mondjuk nem is bántam meg, mert szerintem zseniális.

Pont amiatt, mert van benne minden stílusból (horrort kivéve, nyilván).

Az meg, hogy a végére mi lesz belőle, a sztori miatt egyértelmű. :-D

És akkor még az openingről nem is beszéltünk, ami az egyik kedvencem a mai napig.
  • LasDen #69893
    őszi, tavaszi szezon szokott általában az erősebb lenni...
  • Maala
    Azért ősszel elég sok jó cucc lesz, jóval több, mint most nyáron... Részermről.
  • LasDen #69891
    1-2 rész. De ez vagy bármelyik Studio Trigger alkotás egyszerűen nem nekem készülnek. Nem tudok semmi jót találni egyik alkotásukban sem, ami miatt én ezeket nézném...
  • armageddon666
    A ket film szerintem nem mas karakterek szemszogebol dolgozza fel. Csak siman feldolgozza. Egy-ket resz talan kimarad, egy-ket extrat meg hozzacsapnak. A vegso harcot elegge feltupiroztak.

@LasDen: mennyi az a par resz? Eredetileg az eleje nekem sem tetszett, volt egy fordulat mikor majdnem dobtam, aztan nagyot nott a szememben. :)
  • PetruZ
    Jó volt, nekem tetszett, érdekes a vége is, a jövő bemutatása, mi lesz a hősökből. A két filmet kellene még megnézni, itt vannak betárazva, csak még nem volt rá időm. (A filmek a sorozatot dolgozzák fel újra, csak más karakterek szemszögéből.)
  • DasIsFuck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem pont ez a legnagyobb hibája, hogy egyre jobban elszálltak a készítők a végére:D
  • LasDen #69887
    én pár rész után dobtam...