Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mivel Jagyuu esélyes hogy családtag...hogy milyen kapcsolatban vannak az passz...a nevén és kinézetén kívül semmit nemtok :D
kinézetre elég badass...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
várom :D

amugy jah, meg minden támadás nevét orditják :D

Yagyuu Gisen, még egy családtag? öt is csokolgatni fogja majd, mint Jubei-t? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Samurai Girls jó volt..."sajnos" túl gyorsan lepergett a rész...:D
egy dolog zavart....hogy mindig mondják a nevét a cuccnak mielõtt vagdalkozni kezdenének.....:D kicsit unalmas...1x feliratozom aztán minek :D
és ha jól láttam a köv részben feltûnik Yagyuu Gisen is...kis aranyos kemény csajnak nézki...sokat várok tõle...ha már Kanetsugu csalódáskeltõen hülye...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Aika Virgin Missiont tud valaki valamerre???

PetruZ
<#szeret><#crazya>
LasDen
neeeee......ne már...de gáz...:D

PetruZ
Á, én semmi ilyesmit nem láttam a 7. részben, sztem nem kell ilyesmitõl tartani. :)
Ruley
Állítólag a hetedik regényre összejön valakivel...

Kuroneko-val

De még nincsenek lefordítva, úgyhogy személyesn nem tudom igazolni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
A Moribito az jó, piszok jó animációja van, és a sztori elsõ háromnegyede is remek, a vége már nekem kevésbé tetszett a csápos cthulhuoidok :) miatt, de azért jó volt.
Seth
Talán a 13 részbe még belefér hogy leveszi azt a maskarát amiben rejtõzködik.

PSN ID.: Beegabor

LasDen
remélem nem....:D

Seth
majd meglátod :)

LasDen
O_O ezen meglepõdtem...:D

Seth
inkább Saori :D

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy fájdalmas tud lenni a moe, de azért ekkora rinyát sem kellene miatta kivágni - én nem rajongok túlságosan a mecha animékért, nem is falom õket két pofára.
Moe-vel is megteheti ezt, bárki.
Igaz, így ki kellene hagynia számos most futó - a moe-trendet meglovagoló - folytatást, új sorozatot.
Fröcsögni jó lehet, de gondolkodni sem ártana.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
bah....úgy döntöttem megszabadulok Hakuouki Hekketsorokutól és vasmantõl...a shinsenguminál az irritáló picsán nem tuttam túltenni magam, míg vasnál az egész egy gagyi volt....remélem rozsomák jobb lesz...

IMYke2.0.0.0
Tetszik :)
Megnézek még pár raktáron lévõt, lesz helyem, és ezt is "megveszem" :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Most hogy névtelen szamurájkodtál egy jót szerintem a következõ legyen a Seirei no Moribito. :) Hasonló sztori csak nõi fõszereplõvel. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hasonló...egyszer már megvolt 1. rész, de nem jutottam el odáig hogy megnézzem...:D

BEAST
Egy jó ideje ptw listás, de még egyszer sem tudtam elszánni magam, hogy belekezdjek. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
DC Da Capot látta-e valkai? nagyon nyálas??? :D

IMYke2.0.0.0
Jogos.
Én is filózok a beszerzésén - ugyanazon okok miatt, mint Te - csak helyet kell összekaparnom még :)

LasDen
láttam már úgyhogy tudom miféle...de megértéséhez még egy megtekintés szükséges...:D és ha már coalgirls dobott nekünk egy ilyet szép br-t, akkor mér ne :D

IMYke2.0.0.0
Nem csak "pedobear", hanem mindenevõ vagyok :)
Néztem már félig meddig mechásat is. :)

Jakuza001
Ejnye Samurai-os animeket nezel ?
Ez nem pedo film volt, valamit eltevesztettel. :D

IMYke2.0.0.0
A "Lain" nagyon-nagyon jó sztori!
Lehetõség szerint, egyben kell megnézni. Ütõs darab.

LasDen
akkor ne...:D

tegnap végre megérkezett coalgirls gondozásában Lain....jó 1 hetes gyötrõdés volt 8gigáért...:D héten megis tekintem....

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, de nem tudnék - nincs meg hozzá a szókincsem.

LasDen
szép leírás...írhatnál könyvet....

IMYke2.0.0.0
Értem.
Engem meg ott, akkor, abban a pillanatban magával ragadott a két idegen lassú összekovácsolódásából keletkezett szeretet-fûtötte düh és elkeseredés megnyilvánulása, melyben a korábbi bûnéért vezeklõ fõszereplõ félredobva mindent, egy kisfiúért újra harcba száll, és ki-nem-mondott fogadalma ellenére kirántja kardját.

LasDen
ismerem, láttam, de velem ilyen még nemtörtént....így nem igazán értem....

IMYke2.0.0.0
Gyerekek!
Biztos ti is voltatok már úgy, hogy egy szimpla jelenetet megkönnyeztek, ami közel sem tragikus, közel sem romantikus.
Hát, a "Stranger Mukou Hadan" c. filmben, amikor a Névtelen (Nanashi) a fõhõs kisfiúnk (Kotarou) megmentésére rohan és elõször rántja ki a kardját a történetben... na, akkor bizony könny szökött a szemembe.
Ha ismeritek a történetet, akkor talán nem nevettek ki :)

LasDen
félek Oreimo picit rossz irányba tart...azé spoilerbe rakom.....nem tetszik, hogy kezd kialakulni Kirinonál a tesókomplex....remélem Kyousuke Minamival jön össze...:D

LasDen
én a sok szövegtõl másztam a falra....annyit magyaráztak...:D
és a kövi részi is zúzós lesz szerintem...:D

Zomil
Meg is néztem :)

Végre egy akcio dus rész :)
És persze badass Jubei-böl sosem elég :D

De ugy látom, ezt meg kell majd néznem uncesoredben is, mert iszonyat sok cenzura van benne :D
Nem sporolnak a meztelen testek mutatásával :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Hirtelen felindulasomban elolvastam az elso 16 fejezetet belole <#idiota>

ennyit arrol, hogy jol kialszom magam a holnapi 11 oras muszak elott.. Akarhogy is a tortenet tovabbra is nagyon feszes es erdekes, most se sok kedvem van letenni

WWFSMD?

Ruley
Szerintem meg igen, és tényleg csak azt a mangát akarja kilõni amelyiket rühelli, nem olyan fazonnak tûnik akit a karrier bebiztosítása foglalkoztatna leginkább.

LasDen
igen én is így gondoltam....nem olyan hülye mint mutatja....:D

PetruZ
Szerintem még nem döntötte el, melyik lesz az, de ha felbukkan egy rivális (nyilvánvaló, hogy fel fog, és hogy kik lesznek azok :) ), akkor azzal megteszi azt, amit mondott. Ugye elhangzott, hogy néhány évente van pár igazi siker, szóval egy ilyen húzással évekre be tudja biztosítani magát és lelombozhatja a próbálkozók kedvét.
efti
Basszus ez a Bakuman manga gyonyoru, nem hittem volna hogy ennyire reszletes lesz :)

WWFSMD?

LasDen
blogomon link...

Zomil
Nem látványos, de legalább hasznos.
Látványnak meg ott van biribiri :D
Bár legnagyobb bánatomra Misaka még nem szerepelt tul sokat :(

LasDen
nem tudom...szerintem kicsit gagyi...kitartom a kezem és lesz valami....mintha a galaxis útikalauzból jött volna...:D

Zomil
(jeeeee, köszi szépen) :D

Zomil
Én nem igy gondolom, lehet nem egy kiugro egyéniség, de nem is egy hétköznapi karakter, jó... a gondolkozás nem az erössége, de legalább nem az van, h szeressük egymást ne harcoljunk. Spec nekem tetszik, h elég tökös, és sztem az ereje is elég jó :)

LasDen
(samurai kész)

Ruley
Nekem sincs vele nagy bajom.

Mondjuk azt meg kell hagyni hogy nem egy nagy egyéniség, egy epizódra simán ki lehetne cserélni a "személyiségét" mondjuk Takashi-val, Saito-val, Kouta-val, Araragi-val, vagy Kio-val, és senkinek fel se tûnne. De még ha a pofájukat is kicserélnék vele, az se lenne túl feltûnõ.

Zomil
Nemtudom mi a baj Touma-val :)

efti
Igy Touma mentesen egesz jo volt a legutobbi Index resz :)

Bakumant meg tenyleg kenytelen leszek elkezdeni mangabol, hogy gondoljak hogy heti egy epizod eleg lenne..

WWFSMD?

LasDen
nem is úgy gondoltam, hogy most...hanem hogy majd a jövõben.....:D õ se azt mondta, hogy most akar, hanem ha a legnépszerûbb lesz....és most még nem az...:D