Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Ugyanígy jártam, csak én két részt megnéztem és drop helyett csak holdra ment, hátha egyszer mégis... :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én jókat röhögtem rajta....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Seitokai Yakuindomo: 1 rész után drop. Nem igazán tudtam nevetni rajta, mivel plot meg nincs így nem látom értelmét folytatni.
Máté94
Miért...
Miért tetszik majdnem mindegyik? :S

-Moshidora
-Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai
-30-sa no Hoken Taiiku
-Hidan no Aria
-Denpa Onna to Seishun Otoko
-Deadman Wonderland
-Steins;Gate
-Nana-Saku Iroha
-Sket Dance
-Ao no Exorcist
+OVÁK

<#rinya>
IMYke2.0.0.0
Engem nem nyûgözött le - erõltették.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
AB Another Epilogue....nekem jobban tetszett mint az eredeti....így még jobb is lett volna talán....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Na mostmár meg kell néznem, de még egy utolsó karácsony elõtti bevásárlás... :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Én mondtam :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
AB special...ezt a beteg részt bazzeg...:D

Zomil
Jeee, meguszom a kirekesztést :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#law>
Ja, és most már neked is szemébe logó hajú, anime arcos logód van :)

Zomil
yayy, köszi :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Elküldtem a VIP-kompatibilis méretû logó linkjét.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Karácsonyi ajándék :)

Zomil
huhhh, nagyon jó lett a 3. be is rakom, köszi szépen :)

IMYke2.0.0.0
Parancsolj, csináltam olyat is.

Zomil
ohh, köszi igy már tényleg szuper :D
még 1 dolog(tudom menjek a francba), nem lehet, h kicsit lassabban mozog? ugy értem az arcát mutatja több ideig aztán néha-néha felmegy?

IMYke2.0.0.0
Méret korlát miatt mozgóképpel oldottam meg:

S egy kicsit lassabb tempóval:

De lehet, tessék, hosszabb arcmutatással:

Tovább nem offolok, ígérem.

IMYke2.0.0.0
Rendben, megnézem mit tehetek, közben megosztom azt, amit idõközben csináltam még:

A tincs semmiképp sem kerülhet a szemeivel együtt a képre. :(

Zomil
oh köszi jó lett, csak az a baj, h nem nagyon felismerhetö, h ö saber :D
igazábol jó lenne, ha a feje tetején az elállo tincs benne lenne az teszi igazán saber-ré, nemtudom meg tudod-e csinálni, h valahogy a szeme meg a tincs is benne legyen. Vagy ugy már tul kicsi lenne?
nagyon nagyon köszi, h forditasz rá egy kis idöt, szoval jövök 1-el :P

IMYke2.0.0.0
Nos, én emígyen képzeltem el a logódat, a betett képedbõl:

Mivel a nyersanyag (.psd) megvan, tetszésed szerint módosítható még.

PetruZ
Pont a törvényben lévõ bemutatás és a sorozatban lévõ eroge-részek azok, amelyek ütközhetnek, ami miatt esetleg a készítõk kompromisszumra kényszerülhetnek. A folytatásokat még nem olvastam, tõlem aztán jöhet bármi, nálam az õszi/tévi évad top3-ba beférõ tagja volt, csupán hangosan aggódok. :)

Egyébként a Bakuman mangát tegnap éjszaka az 50. részig (kicsit kevesebb, mint a feléig) elolvastam és:
- A manga valamivel unalmasabb, mint az anime. Komplett fejezeteket lehetne kihúzni belõle, remélem, az anime készítõi meg is teszik, akármennyire is nagy lesz a vinnyogás a fan-ok részérõl.
- Az anime a 12. részig a manga elsõ 14 fejezetét maradéktalanul tartalmazza, sokszor szóról szóra. A karakterek, helyszínek szinte pixelre ugyanazok.
- Az animéban lévõ extra részek semmilyen téren nem térnek el a manga hangvételétõl, csak kibõvítenek jeleneteket, amelyek így szórakoztatóbbak, mint a mangában.
- A manga ugyanúgy tartalmaz visszaemlékezéseket, néha nem is keveset.
Téma lezárva, nézzük a másik csapat munkáját, a gg elfelejtve (az is szinte biztos, hogy a KnT 2-t nem velük nézem, csak a Break Blade az, amit még befejezek, aztán búcsút intek nekik.)
Malakai
Szerintem is lehet második évad, habár a manga nem jár elõrrébb, de a light novelek alapján készül egyébként is, az meg még midnig jelenik meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Úgy tudom elég népszerû volt mindenhol, és vannak még hátralévõ könyvek, szóval ez nem akadáy a folytatásban.

A törvények meg csak a szexuális perverziók bemutatását tiltják. Azt nem tiltják hogy a rajongók egy egészséges testvéri kapcsolatba belelássanak dolgokat.

Jópofa is lenne ha bíróságon egy ügyész próbálná meg bizonygatni hogy Kirino és Kyosuke szerelmesek egymásba, egy ügyvéd meg azzal védekezne hogy igazából nyilvánvalóan Manami tetszik neki. Aztán a vád áttérne arra hogy Kirino-nak leszbikus SisCon fétise van, mire a védelem idézné ahogy Kirino saját bevallása szerint csak a moe miatt, ártatlan értelemben nézi õket.

Aztán a tárgyalóterem egy nagy shipping háborúban törne ki. <#whatever>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Tekintve, hogy az extra részek a BD-hez jönnek ki, sztem se lesz probléma, de a fene tudja, mi lesz addig itthon is. :)
Lelouch
Mi függ az új törvénytõl? Egy Seikon no Qwaser 2. évadot is be mertek jelenteni azóta... Majd pont az Oreimo-val lesz probléma. :D
PetruZ
Ugye, ugye! :)

Nem valószínû, hogy lesz 2. évad, ellenben lesz még 4 extra rész (a "True Ending"-nek nevezett résszel együtt) valamikor nyáron (bár függ az új törvénytõl is).
armageddon666
2nd season?

@

armageddon666
OreImo - Masterpiece

@

Ruley
Ez már csak így szokott lenni Light Novel adaptációknál... Mármint hogy nincs lezárás. Meg mangáknál se.

Most télen a Fractale, a Madoka Magica, és a Pleiades is eredeti sztori alapján lesz, ez lesz az egyik amit élvezni fogok bennük, hogy akkor biztos lesz lezárásuk is. (Bár kezdetnek azt is csak remélem hogy egyáltalán jók lesznek.).

Egyébként meg közben már a Fractale-t is elkezdték hájpolni, úgy tûnik az írója valami híres otaku-szakértõ mûkritikus, a rendezõje meg jó pár nagy KyoAni mûben vett részt.

LasDen
nah sikerült MM-t is befejezni....elég so-so vége volt...voltak jó pillanatai és a végére még egy pantsu shot is jutott...:D de amúgy elég gyenge befejezés volt...sõt nem is igazi lezárás...

Malakai
Fél éves lista, az addig bejelentett cuccokból... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Az legalábbis biztos hogy nem teljes, még a téli is csak a napokban teljesedett ki.

Malakai
Nem hiszem, hogy kamu - legalábbis van rajta olyan, amire emlékszek, hogy hírezték - de én azért még várnék ezzel, téli is alig kezdõdött el. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nemtom mennyire teljes lista vagy hogy nem kamu de én már kinéztem párat innen....steins gate remélem elindul...:D

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

efti
108 hozzaszolas..igy menjen el dolgozni az ember :D

btw, nincs arc a logomban, igaz nem valami nagyon designos ami van...

WWFSMD?

Lelouch
Még nem tisztázott hogy sorozat lesz-e, vagy csak valami OVA. Ha utóbbi, akkor nem hinném hogy jobban rámennnének a történetre...
Gyõri Devi
hát igen azon csak javítani lehet

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Nahát szépek vagytok! :D
Mondjuk remélem a történetre jobban rámennek, sõt biztos is. :)

Most látom, lesz Maria Holic 2 is.
Gyõri Devi
nane...<#wilting>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Hurrá.<#whatever>
Máté94
Éljen!
Lesz Kämpfer folytatás!^^
Bandi 18
Ja és ha valaki nagy One Piece fan :)

Akkor csengõhangnak ez kötelezõ

Kis help: Ne a nagy Download gombra kattintsatok, hanem ide:
Save file to your PC: click here

Bandi 18
Áh értem. Másik az Shakugan no Shanaból, Shana chibi verzió :) Abból is a Flame Haze verzió XD

RelakS
a megoldás sokkal egyszerûbb:
Egyedül Kanamét ismertem fel <#idiota>

Bandi 18
Micsoda meglátások :D. Eddig csak Kaname volt használva :P. És hogy miért van úgy fordítva... Mert ez az elõnyösebb oldala XD

Malakai
A másik kett egy irányba van hajtva, Kanamésat már használtad is..
Vagy csak õ is abból inna... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bandi 18
Honnan tudtad ? :D:D:D

@LasDen: Bleach

RelakS
Kanamébõl fogsz inni? <#idiota>