Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
coalgirls kidobta Haruhi eltûnését....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
he? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
imi csaja karácsonyi ajándékként Haruhit ad....csak iminek címezve...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bandi 18
Vagy Életbe lépett a cenzúra Japánban XD

IMYke2.0.0.0
Halódik az internet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
most már nálam sem

@

IMYke2.0.0.0
Most már nálam is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
nálam is jó.

@

Bandi 18
Nálam sem okés... Se Firefoxban, se Chromeban, Se IE8-ban

IMYke2.0.0.0
Nálam minden más topikban megy, csak itt nem.

Zomil
Nem, nálam jó

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Banner behalt?

LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
nem vagy egyedül 😛

LasDen
Sogo a háttérben...😄DDDDD

Bandi 18
Ha már Misaka akkor ez a kép <#szeret><#szeret>

Ruley
Jó ez a kép, én is ezt a képet akartam betenni elsõre! Annyira szerelmes vagyok ebbe a kettõbe!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Merry Kurisumasu!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Boldog Karácsonyt!
failbooru miatt nem tudok képet rakni.

@

Lelouch
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Zomil
ne szivj annyit, megárt nagy mennyiségben 😄

Auren

I am the bone of my Sword.

armageddon666
Elõször érd el a Level 4-t 😉 Level 5-ön ilyen elitisták vagyunk, bocsi.

@

Auren
Boldog Karácsonyt!

I am the bone of my Sword.

Bandi 18
"Vagy Én" <#nevetes1><#nevetes1> Ez most ütött XD
Taníts Mester

Zomil
igen ilyenkor jó lenne érezni a hangsulyt 😄DDD

armageddon666

@

Máté94
Csak ironikus volt. 😄D
armageddon666
Mert te sem vagy olyan jó kapcsolatban Biribirivel mint Touma. Vagy én.

@

Zomil
Mikoto Misaka a teljes neve, a biri-biri csak egy becenév 😊

Bandi 18
Szerintem meg Zomilnak van igaza.

Ilyen utalás sehol nem volt az animében... (Index S2-t még nem láttam)

armageddon666
Igazából Biri Biri a valódi neve, de csak Touma tudja, mert vele olyan közeli kapcsolatban.

@

Zomil
hm, akkor lehet h vmit nem jol másolt ki a böngészö, de megoldottam 😄

amugy amit mondtál, h biri-biri. csak Touma hivja ugy a rendes neve Misaka 😄
csak mert képes "villámot"(igazábol összetett képesség) szorni, ezért biri-biri 😄

Bandi 18
Hopsz lemaradt hogy mindenkinek: Merii Kurisumasu XD (Képet mindenki gondolja hozzá 😛 )

IMYke2.0.0.0
Kellemes Karácsonyt!

RelakS
ehhez képest az url tök más volt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
javitottam, amugy konachan volt, sztem ismered azt az oldalt 😊

RelakS
nem tudom, mi ez a weboldal, de nem szereti a direkt linket

Zomil
Boldog Karácsonyt! 😊

Máté94
Misakát úgy hívja Touma 😄D
LasDen
én se maradjak ki a képzésbõl...😄

RelakS
Prrr.... Biribiri az egyik lány neve? :]

Prrr: visszafolytott röhögés

RelakS

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Akinek nagyban kellek, kattintson rám 😊
De vannak ám itt még mások is, akik kívánnának:
A télapó(k)
Ruri-chan
Kicsi Ranka üzenete: Boldog Vau-rácsonyt!
Õõõ... biztos sokat nézett Jasont ...
Ez meg lehet, hogy a barátnõje, segít takarítani O_o
De a K-On-os lányoknál is buli van
És még ajándékot is adnak.

Szóval Boldog karácsonyt 😊

Igen, nem tudtam választani, hogy mit rakjak be 😄

Lelouch
Elhiszem, egyébként egy szóval se mondtam hogy rossz lenne. Csak nekem most ez nem jött be, ennyi. 😊
Bandi 18
A két kedvenc karakterem <#szeret><#szeret>

Máté94
Biribiri....
Kuroko...
Hmm...nyami.
<#finom>
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Én láttam már.
Szerintem semmi baj sincs vele. Nagyon jókat lehetett rajta nevetni szerintem.
Malakai
Még tegnap megnéztem a King of Thorn-t.
Nekem inkább egy erõs közepes, gyengébb jó - 6-7/10 - lett végül, a sztori amire végül kikerekedett nekem nem különösebben jött be. Na meg volt egy-két gyenge húzás jelenetek terén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pölö végén Marcot most minek kellett tök feleslegesen csoda módjára feléleszteni?
Egy picit persze mindfuck, hogy szokjad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy-két apróság nem teljesen tiszta, bár nem a tesókat illetõen, hanem ALICE, meg ezaz erõ kapcsán. Na majd még átgondolom, újranézés valószinûtlen. 😛
Meg epikusnak kell lennie nem kicsit, mert anélkül nem lehet anime moviehoz befejezést gyártani. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV

Boldog Karácsonyt

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0