Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Annak nem is mondtam ellent, csak, hogy nem attól függ, hogy tokyo tv, hanem pont ezért az országos tv-ken sem fog menni.
És ki készít sorozatot kisvárosi tv-nek? 😛

@#38777: Ezt is említettük multkor... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nemtudom...én elõször "megijedtem" hogy akkor meghal az egész meg minden....de aztán mérséklõdött a dolog és szerintem nem is lesz semmi komoly ebbõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Az iskolai egyenruha egy szoknya, egy matrózing, meg egy szoknyához passzoló zakó vagy mi, esetleg mellény. Meg nyakkendõ talán. Nem valami hú de egyedi, csak szimbólum. A fiúknál az a fekete ilyen furagalléros az már inkább, de szerintem nem arra megy a tiltás. Mindig a feminazik miatt megy minden szar tiltás ilyen téren.

@

armageddon666
Egyébként meg még jól is elsülhet a törvény. Hányan sírnak már a moeboom, moeblob, moemoe, ecchi, hentai borderline mindenféle anime miatt? Ez egy éra vége lehet, új cuccok jönnek majd. Lehet kapunk egy "új NGEt" 😊

@

Seth
Az iskolai ruha tiltás szerintem csak az igaziból is létezõ darabokra vonatkozik. Az egyedi ruhák mehetnek

PSN ID.: Beegabor

RelakS
és van ott szabad kéró? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Egyébként meg a 18+os DVD sarokról meg az jutott eszembe, hogy ott van ugye Akihabara, ahol az egész városrész ezekbõl él, ott egyszerûbb lenne az egész városrész szélére kitenni egy behajtani tilos táblát benne egy 18-assal, és azt mondani hogy az EGÉSZ városrész Japán hátsó sarka.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Ha tényleg betartatják akkor tényleg hû de nagy dolog, mert Tokió éppen elég nagy ahhoz hogy ezen múljon megéri e ecchit csinálni, vagy akkor már inkább valami mérsékeltebbet.

Az iskolai egyenruhákat még egyszer mondom, nem tiltották be, egy adott kiadó mondta egy BL manga készítõjének hogy a törvény tükrében inkább ne is iskolásokat rajzoljon.

A kérdés az lesz hogy milyen szigorúan veszik, mert leírva csak annyi van hogy "adásban tilos a szexuális perverziókat és a bûnözést támogató viselkedés". Hogy mi számít annak, az meg majd egyesével el lesz döntve.

Pl. ott van a KomodoNoJikan, ami egyértelmûen lolicon, de azt is lehetne mondani hogy valamilyen szinten komolyan veszi a témát, és a lányok állapotát negatívumként ábrázolja, hogy milyen elcseszett torzképük van a szexualitásról. Akkor az már zöld utat kap, mert nem is támogat semmit?

armageddon666
Akkor méginkább amit írtam.

@

Malakai
Nem székhelytõl függ, országos tv-k nem adhatják le, ez a lényeg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Tokió a felvevõpiac hatalmas részét teszi ki, ha ott tiltás van lényegében egyenértékû a teljes bannal.

De persze pánikolni azért nem kell, meglássuk még mi lesz, anime ipar nem reagált eddig a dologra, ez már jó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Tokyo-MX?
Szerintem elég sok csatorna székhelye Tokióban van. Na azok nem adhatnak le ilyen animét, talán a késõ esti sávban sem. Bevételkiesés.
DVD? R+ sarokban. Ki veszi meg? Bevételkiesés.

Nem gazdaságos 😊

@

berlinboy6329
Sankakun volt vmi,de nem nagyon olvastam el.Gondoltam vmi hülyeség,és hogy csak úgy mondják,szal nem fordítottam rá különösebb figyelmet..

De ez most miben befolyásolja a Tv mûsort?

Lehet ezért is szartam az egészbe..Mert most Tokió kititlja húúú...van még rajta kívûl millió másik városMangakák meg legfeljebb mindenhol máshol jelentetik meg a mûveiket,nem látom olyan hû de nagy dolognak ezt az egészet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
aludtál az elmúlt pár hétben?
Tokióból kitiltják az iskolás ruhás animéket, az etchit, meg hasonlókat, de legalábbis 18+-os besorolást kapnak. Viszont több mangakával is közölték, hogy nem óhajtják megjelentetni / újranyomni a mûveiket.

berlinboy6329
Cenzúra?Milyen cenzúra?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Auren
<#szeret><#puszi>

I am the bone of my Sword.

Zomil
nyami 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
japáncsajos topikban csõstül várunk ilyeneket szeretettel

IMYke2.0.0.0
😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Yatta~!

Egyébként a legjobb az volt mikor Ruri mondta hogy "Onii-san". Valahogy nagyon jó volt 😄DD

@

Lelouch
Nem.
Zomil
AA forditja ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Odabiggyesztve 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Bátyus! 😄
armageddon666
"Bátyó" a végére 😊

@

IMYke2.0.0.0
Adja magát:

Uploaded with ImageShack.us

Parancsolj 😊

Malakai
Még1 Oreimo kedvéért. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
én se parázok...szerintem se lesz nagy gáz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Ilyen a karácsonyi nyúl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Hát... Legalább lesz elég idõnk a régiek közül nézni jobbakat.
Október óta nem volt idõm ledarálni egy sorozatot.

Áprilistól meg még több idõnk lesz. <#whatever>

(csak hülyéskedek, még egyszer mondom, nincs ok a pánikra)

Győri Devi
jah egy mmo-bol az egyik faj

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
egyébként mibõl is van a nyuszi? Vagy csak úgy?

RelakS
bámeg... a nisenjuu nem akart leesni 😊

Meg még gratulál a megválasztott (nyertes?) jóembereknek is 😊

LasDen
a cenzor áprilistól lép érvénybe....úgyhogy ezeket még nem baszogatják...😄

IMYke2.0.0.0
Nem fejtettem ki, de a censorshipre gondoltam 😊

LasDen
hát a 12-3-4 részesek áprilisra véget érnek....a 20+ részesek meg ugye a tavaszi szezon végére....de ez mindig így van...😄

IMYke2.0.0.0
Neked is!

IMYke2.0.0.0
Rohadt gyorsan lefogják zavarni õket, még a nyár elõtt 😊

Győri Devi
Boldog Karácsonyt!!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
így fog kinézni a téli szezon....legalábbis a dropok elõtt...1-2 biztos befog csúszni...😄 szétszórtabb mint a mostani volt...😄

IMYke2.0.0.0
Én rébuszokban szoktam beszélni, és a srácok, fõképp LasDen, megtanulták a kódokat 😊
Most LasDen használta az Enigmát 😊

IMYke2.0.0.0
Kell-e mondanom, hogy már beszerzés alatt van - másodszor is 😊

armageddon666
"A SzenesLányok bújtatják Haruhit!"

😊

@

LasDen
coalgirls kidobta Haruhi eltûnését....😄

Zomil
he? 😄

LasDen
imi csaja karácsonyi ajándékként Haruhit ad....csak iminek címezve...😄

Bandi 18
Vagy Életbe lépett a cenzúra Japánban XD

IMYke2.0.0.0
Halódik az internet 😊

armageddon666
most már nálam sem

@

IMYke2.0.0.0
Most már nálam is.