Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétfõn költözök Miskolcra. Valami hétvégi animés elfoglaltságról tudok ? Ottani klub ilyesmi 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez azzal lenne egyenlõ, hogy szabálytalan mûveletet hajt végre, és kilép a rendszerbõl? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A gyilkolászós részeknél pl a másodikra már nem tudtam a kikicsodát, mert beszúrtak közé egy részt...
Lehet, hogy így nagyobbat üt a vége, de nekem idõrendben akkor is jobban tetszett. Nem kell mindig a szenzációs befejezés 😄
Másodszori megnézéskor sem fogok másképp eljárni: úgy nézem meg, ahogy az elsõ évadot leadták, majd hozzávágom a második évadot és a filmet.
A sorrendben nézéssel épp az egyedisége vész el a sorozatnak. Nem hiszem, hogy ok nélkül adták le kaotikusan a részeket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha elvesznél a témában, ajánlott a Coalgirls-féle sorrend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, ha sorrendben nézi, akkor totálisan hétköznapi történetet kap, egy idegesítõ fõnökösködõ heroinnel. Ha nem sorrendben nézi, legalább agyalhat.
Illetve a "második évad" már idõrendben volt a TV-ben is 😊
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Haruhi pedig már nagyon nagyon régen várakozik a ptw listámon, de sosem tudom rávenni magamat. Majd egyszer. De az is biztos, hogy a Kimi ni Todoke elõbb fog jönni, azt sem sikerült még elkezdnenem mert megint fantasy lázban égek. :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet az a gondom hogy egyszerre láttam Shanat meg a 3 Louiset és ez így beleégett az agyamba 😄 Jajj! Nagi Hayatébõl! Na õt sem szeretem. De azt nem mondanám hogy a szinkronszínésszel van bajom, mert Gintamában pl. jó 😊
Haruhi és Kirino kimaradtak???
Tsukiumi sem volt rossz. Voltak aranyos deredere pillanatai elég sokszor. Shanáéktól ez hiányzik sztem. Egy deredere pillanatot sem tudok felidézni...
@
Érdekes én bírom Shana-t, de Louise-t és Taiga-t nagyon nem. 😄 Leginkább az Ookami vagy a Tsukiumi féle karaktereket bírom, ha már tsundere.
Haruhi és Kirino még kimaradtak. xD
A Shana-Louise által meghatározott vonalra fekvõ karaktereket utálom. Taiga egy furcsa kivétel 😊
@
amugy index-böl Misaka is ilyen regényes, bár nem igazán passzol a felsoroltak közé(vagy nemtom, mert csak a haruhi-t láttam) 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
látom így éjszakára már nem vagy a gépelés magaslatán....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más téma: Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál, de egyébként ahogy végiggondoltam, észrevettem hogy egyébként érdekes módon ezek szinte mind a regény illetve visual novel adaptációk csoportja mentén oszlanak el. Akik így kapásból eszembe jutnak:
Regényhõsnõk:
Shana, Louise (Zero No Tsukaima), Taiga (Toradora), Haruhi, Kirino (OreImo), Mio (MM), Oookami.
Visual Novel Hõsnõk:
Kyou (CLANNAD), Rin (FSN), Mion (Higurashi), Kei (ef), Chie (Kira Kira -(nincs anime)), Sena (Chaos;Head), Tsugumi (Ever17 - (nincs anime)).
Még kinézetre is tök ugyanazok, az elõbbiek valamiért majdnem mind alacsony lányok, hosszú, kibontva lobogó hajjal, az utóbbiak pedig mind magasak, és vagy sötét hajúak, vagy copfosak, vagy mindkettõ.
Érdekes, miért alakulhatott ez így ki? Talán valamiért a mazochista íróknak kielégítõbb regényben leírni hogy "És akkor tökön rúgott, és azt ûvöltözte hogy "rossz kutya"", a játékfejlesztõk részérõl meg "a jégkirálynõ megolvásztása" téma hangzik izgalmasabb kihívásként a játékosnak...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Ellenben emiatt rájöttem mit keresek: idõsebb tsundere lányokat felvonultató anime! Szal olyan Kyou-féle jóféle tsundere, nem a Shana jellegû idegrohasztó 😊)
SoreMachiban találtam képet a cenzúráról. Ahogy elnézem tényleg nem sok van, viszont ami máshol végigkísért egy teljes sorozatot, ott ennél kb. 3 jelenetbe rakták be ahogy elnézem 😄 2 fehér képernyõ meg 2 fekete...
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dance in the Vampire Bund BD rlzek viszont eltûntek O.o a ripcsapat siteja eltûnt, a torrentek halottak... mókás valahogy.
Katanagatarinál jól látom hogy 50 perces részek vannak? Azt asszem késõbbre teszem.
Mit nézzek? Soredemora gondoltam, de igazából ötletem sincs mi az, csak itt írtátok, hogy vége, és már Plan to Watchban volt 😄
@
A végzene (ének) pedig imádni való!
Nagato-t továbbra is: <#szeret>#szeret>
A legfontosabb: nézzétek teljesen végig a creditset!
A vak harcos legendája jó régi japánoknál, sok példa van rá.
Zatoichi pedig elég híres figura, köszönhetõen annak, hogy tizen pár év alatt ugyanazzal a színésszel legyártottak huszonakárhány Zatoichi filmet még a '60-'70-es években. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#vigyor5>#vigyor5><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Ezt muszáj volt megosztanom. A mostani Nagato-t is imádom, akárcsak az "alient". <#szeret>#szeret>
Most megyek, és nézem tovább 😊
@
@
A sztereovakságról.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!