Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Vagyis abszolút idõrendben nézted 😄 Én is.

@

Bandi 18
Sziasztok

Hétfõn költözök Miskolcra. Valami hétvégi animés elfoglaltságról tudok ? Ottani klub ilyesmi 😊

Zomil
Én is idörendben néztem meg és szerintem is jobb igy 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Yuki? Elájul? 😄
Ez azzal lenne egyenlõ, hogy szabálytalan mûveletet hajt végre, és kilép a rendszerbõl? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Vissza a jövõbe?

Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor Kyon betoppan Yuki lakásán hogy "Visszajöttem a jövõbõl", akkor utána Yuki mindjárt felkiált hogy "Te Magasságos... Egek!" Aztán elájul.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
valahogy nem tetszett a kaotikussága
A gyilkolászós részeknél pl a másodikra már nem tudtam a kikicsodát, mert beszúrtak közé egy részt...
Lehet, hogy így nagyobbat üt a vége, de nekem idõrendben akkor is jobban tetszett. Nem kell mindig a szenzációs befejezés 😄

IMYke2.0.0.0
Én eddig egyszer néztem meg a teljes sorozatot, a nagy filmmel együtt.
Másodszori megnézéskor sem fogok másképp eljárni: úgy nézem meg, ahogy az elsõ évadot leadták, majd hozzávágom a második évadot és a filmet.

A sorrendben nézéssel épp az egyedisége vész el a sorozatnak. Nem hiszem, hogy ok nélkül adták le kaotikusan a részeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nekem is jobban tetszett idõrendi sorrendben.
RelakS
nem tudom, nekem idõsorrendben jobban tetszett a Haruhi, mint összekeverve. Ráadásul én úgy néztem meg másodszorra, hogy a Mikuru legendáját a kultúrális fesztivál elõtt néztem meg, és nem a sorozat legelején

IMYke2.0.0.0
A TV-sorrend alatt a 2006-os teljes sorozat, plusz a 2009-es új részeket értem. Nem a 2009-es évad sorrendjét.
Ha elvesznél a témában, ajánlott a Coalgirls-féle sorrend.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én kifejezetten örülök, hogy nem a 2009-es évad szerinti sorrendben néztem. A Disappearance-ben pedig a "Vissza a jövõbe" sorozatos kikacsintás miatt minden, kaotikusan egymást követõ elem mintha helyre került volna - tekintettel a feloldásra a film végén .

Szerintem, ha sorrendben nézi, akkor totálisan hétköznapi történetet kap, egy idegesítõ fõnökösködõ heroinnel. Ha nem sorrendben nézi, legalább agyalhat.

armageddon666
Mennyivel lesz jobb a Disappearancenél ha TV-adás szerint nézi?

Illetve a "második évad" már idõrendben volt a TV-ben is 😊

@

BEAST
Köszönöm, megpróbálom nem elfelejteni. Szerintem nem kell attól félnem, hogy a közeljövõben belekezdenék. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Ha nekiállsz Haruhi-zni, szigorûan a TV-adás szerint nézd (azaz ne a releaser-ek által ajánlott idõsorrendben) - komoly gondot okozol magadnak, ha nem így teszel a "The Disappearance of Haruhi Suzumiya" megnézésére - ami egy kisebbfajta katarzist okoz majd. Ja és az "Endless Eight-et is érdemes már végigküzdeni a 2009-es évadnál, mert a nagy film tulajdonképp feloldást ad rá.

BEAST
A Kirinosdinak mostanában lett vége, én pedig csak akkor kezdek bele valamibe ha van már normális 720p batch valahol. Ugyan ezért várok még a szamuráj lánykákra és a Fortune Arterialra is. Bár ahogy nézem lassan belekezdhetek majd az Amagamiba is. 😄

Haruhi pedig már nagyon nagyon régen várakozik a ptw listámon, de sosem tudom rávenni magamat. Majd egyszer. De az is biztos, hogy a Kimi ni Todoke elõbb fog jönni, azt sem sikerült még elkezdnenem mert megint fantasy lázban égek. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Hmmm fura. Õ sem zavart.
Lehet az a gondom hogy egyszerre láttam Shanat meg a 3 Louiset és ez így beleégett az agyamba 😄 Jajj! Nagi Hayatébõl! Na õt sem szeretem. De azt nem mondanám hogy a szinkronszínésszel van bajom, mert Gintamában pl. jó 😊

Haruhi és Kirino kimaradtak???

Tsukiumi sem volt rossz. Voltak aranyos deredere pillanatai elég sokszor. Shanáéktól ez hiányzik sztem. Egy deredere pillanatot sem tudok felidézni...

@

BEAST
Szerintem ebbõl 😊

Érdekes én bírom Shana-t, de Louise-t és Taiga-t nagyon nem. 😄 Leginkább az Ookami vagy a Tsukiumi féle karaktereket bírom, ha már tsundere.
Haruhi és Kirino még kimaradtak. xD

armageddon666
Hmm... furcsa mód Haruhit meg Kirinot bírom. Ookami mibõl?
A Shana-Louise által meghatározott vonalra fekvõ karaktereket utálom. Taiga egy furcsa kivétel 😊

@

Zomil
hm én meg még azt hittem, h már olyan fáradt vagyok h olvasni sem tudok 😄

amugy index-böl Misaka is ilyen regényes, bár nem igazán passzol a felsoroltak közé(vagy nemtom, mert csak a haruhi-t láttam) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
"Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál,"

látom így éjszakára már nem vagy a gépelés magaslatán....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Ha Kyou-féle alatt azt érted hogy Tsuntsun állásban sem ilyen zsarnokoskodó, kiabáló, domina-típusú, hanem inkább ilyen komolykodó, rideg, elzárkózó, akkor egyet értek. Bár nekem a másik típus is tetszik, de ez jobban.

Más téma: Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál, de egyébként ahogy végiggondoltam, észrevettem hogy egyébként érdekes módon ezek szinte mind a regény illetve visual novel adaptációk csoportja mentén oszlanak el. Akik így kapásból eszembe jutnak:

Regényhõsnõk:
Shana, Louise (Zero No Tsukaima), Taiga (Toradora), Haruhi, Kirino (OreImo), Mio (MM), Oookami.

Visual Novel Hõsnõk:
Kyou (CLANNAD), Rin (FSN), Mion (Higurashi), Kei (ef), Chie (Kira Kira -(nincs anime)), Sena (Chaos;Head), Tsugumi (Ever17 - (nincs anime)).

Még kinézetre is tök ugyanazok, az elõbbiek valamiért majdnem mind alacsony lányok, hosszú, kibontva lobogó hajjal, az utóbbiak pedig mind magasak, és vagy sötét hajúak, vagy copfosak, vagy mindkettõ.

Érdekes, miért alakulhatott ez így ki? Talán valamiért a mazochista íróknak kielégítõbb regényben leírni hogy "És akkor tökön rúgott, és azt ûvöltözte hogy "rossz kutya"", a játékfejlesztõk részérõl meg "a jégkirálynõ megolvásztása" téma hangzik izgalmasabb kihívásként a játékosnak...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

efti
hmm...volt benne cenzura? Nekem fel se tunt..

WWFSMD?

armageddon666
Ok, bár nagyon lolinak tûnnek a szereplõk :S Azt meg nem szeretem.

Ellenben emiatt rájöttem mit keresek: idõsebb tsundere lányokat felvonultató anime! Szal olyan Kyou-féle jóféle tsundere, nem a Shana jellegû idegrohasztó 😊)

SoreMachiban találtam képet a cenzúráról. Ahogy elnézem tényleg nem sok van, viszont ami máshol végigkísért egy teljes sorozatot, ott ennél kb. 3 jelenetbe rakták be ahogy elnézem 😄 2 fehér képernyõ meg 2 fekete...

@

Máté94
Mindet láttam, nézem.
Mindet nézheted! 😄
LasDen
nézzél Baka to test to shokanjout....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bandi 18
Hát sok cenzúra nem volt benne max 1-2 részt tudok mondani ahol volt egy kevés. Amúgy kellemes kis vígjáték 😊 Olyan mint az Azumanga

armageddon666
Másrészt TV censoring tag AniDBn eltántorít tõle -.-

@

armageddon666
B Gata H Kei BDk majdnem kinn vannak, lassan nézhetem 😊
Dance in the Vampire Bund BD rlzek viszont eltûntek O.o a ripcsapat siteja eltûnt, a torrentek halottak... mókás valahogy.

Katanagatarinál jól látom hogy 50 perces részek vannak? Azt asszem késõbbre teszem.

Mit nézzek? Soredemora gondoltam, de igazából ötletem sincs mi az, csak itt írtátok, hogy vége, és már Plan to Watchban volt 😄

@

LasDen
uuuuuuh....😄

és a bónusz....😄

Máté94
<#eljen>
armageddon666
Ha olyan szar lesz mint Chaos Head el sem kezdem.

@

LasDen
hát nem, de az már biztos, hogy a kinézetre nem lesz panasz....😄

RelakS
hallgasd meg zenei aláfestéssel
Szomorúúúúú

Zomil
hát ebböl sok nem derült ki 😄

LasDen
ha olyan jó lesz mint a Chaos Head kevesebb fassággal, akkor nem lesz probléma....😄

IMYke2.0.0.0
Aztakurvaélet! A Haruhi film nagyon jó volt!!!!
A végzene (ének) pedig imádni való!

Nagato-t továbbra is: <#szeret>
A legfontosabb: nézzétek teljesen végig a creditset!

efti
Nekem volt szerencsem latni a 2003as filmet, nekem tetszett, batran ajanlom

WWFSMD?

armageddon666
Jaja, ismerõs volt a név, azért kattintottam rá 😄

@

Malakai
Kitano Takeshi film, ez sokaknak jelent már annyit, hogy meg kell nézni. 😊
A vak harcos legendája jó régi japánoknál, sok példa van rá.
Zatoichi pedig elég híres figura, köszönhetõen annak, hogy tizen pár év alatt ugyanazzal a színésszel legyártottak huszonakárhány Zatoichi filmet még a '60-'70-es években. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
"I feel like I'm camping right outside the gates of Hell, though..."
<#vigyor5><#eplus2><#nevetes1>

Ezt muszáj volt megosztanom. A mostani Nagato-t is imádom, akárcsak az "alient". <#szeret>
Most megyek, és nézem tovább 😊

armageddon666
Meg leesett, hogy Guilty Gearben a Zato-1 (zátó ván), aki újabb részekben már Eddie, az vak is, meg ha úgy nézzük Zato-ichi is 😄 mik vannak...

@

armageddon666
Most bukkantam egyik torrentsiteon ilyenre, hogy Zatoichi (2003), japán film. Látta már valaki? Karakter leírása alapján olyan, mint Gintamában a benizakura-arc fõgonosza 😊) vak is, iaido-s kardos is... csak mondjuk Zatoichi pozitív szereplõ.

@

LasDen
más overrun nincs...😄

Máté94
Mayoi Neko?
IMYke2.0.0.0
Nem premier idején néztem, hanem sok hónappal késõbb, hogy megtudjam, lesz-e értelme erõltetni vagy sem a megnézését moziban. Nem volt.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#wave>

IMYke2.0.0.0
Bizony, nekem is enyhe szemtengelyferdülésem van. <#rinya>

[NST]Cifu
Nos nem a szemüvegességtõl függ igazán, hanem attól, hogy van-e sztereolátása az embernek, vagy sem. Ha nincs (sztereovak), akkor a 3D mozifilm egyenesen felesleges, nem csak azért, mert nem látja a mélységet, hanem azért is, mert "fél felbontással" (kb. dvdrip minõségben) "élvezheti" a filmet nagyvásznon.

A sztereovakságról.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
overrun specialök így egybe elég érdekesek voltak...1/4 óra bámulás volt, hogy mi a fasz...😄

RelakS