Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A Nyúl Évét belétek is. :)
Zomil
Bah, remélem gyorsan jön magyar felirat a Haruhi-hoz már nagyon várom :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Soredemo: Még ilyet!<#worship> 10/10
armageddon666
Emberek, én csak viccelõdtem itten ... nem kell mindent véresen komolyan venni ...

@

IMYke2.0.0.0
Én vagyok a spoiler-tag legnagyobb rajongója, elhiheted - de ha már én sem használom, akkor az azt jelenti, hogy olyan szinten nem spoiler a cucc, hogy nem ront az élményen.
Tekintve, hogy a film címe "Suzumiya Haruhi eltûnése", gyakorlatilag semmi sem lehet spoiler a címszereplõvel kapcsolatban, hisz tudjuk, hogy eltûnik.
A film végét pedig nem írtam le - én Nagatóval kapcsolatban írtam a végét, ami szintúgy nem volt spoiler. Te tudod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
"A filmben nem olyan kibírhatatlan, mint a sorozatban."
Errõl szerintem Mikurunak más lenne a véleménye :D

és a spoiler tag-et nyugodtan lehet használni ;) Én sem valami eget verõ nagy dolognál használtam, de azért jobb elsõkézbõl látni, mint olvasni elõtte :) (és aztán várni, hogy navégre? :D)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Én a film végére gondoltam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Csak a spoilerre hívtam fel a figyelmed.

Meg különben is: Haruhi ELTÛNÉSE, tehát mi az, hogy szerepel benne Haruhi???? Szerintem sok ember kedvét elvettétek a megnézéstõl... <#szomoru2>

@

IMYke2.0.0.0
Mi az hogy!
Olyan vége van, hogy én "ott maradtam" - várok bármit, ami Haruhi!
A Nagato-szál már a sorozat alatt is érdekelt, a film pedig mintha Nekem szólt volna :)

armageddon666
Van vége?!

@

IMYke2.0.0.0
A filmben nem olyan kibírhatatlan, mint a sorozatban.
Persze, az elején még igen. De aztán nem, a végén meg csak alig.
S ebben még semmi spoiler nem volt.

LasDen
majdnem elolvastam, de kibírtam...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
õõõõ... megvannak a magához való ötletei a filmben is -_-'

Kyon meg megjárja a poklok poklát XD
Viszont látható Haruhi édesebb oldala is
igaz, akkor éppen aludt

LasDen
tudom...ezé lesz a felvezetés....felkészítem magam egy kellemes filmmel, hogy bírjam a filmet meg Haruhi agymenéseit (mégha kevés is van)....:D nem vagyok 100% biztos benne, hogy végig bírom majd...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Ahhoz sok sikert XD 2:41 a hossza <#idiota>

LasDen
Haruhi eltûnése akkó na :D

RelakS
Haruhi elmebaj?

LasDen
hmm...fasza lesz a jövõhét...:D kedden alapozásnak lesz a Trigun...aztán szerdán a fõfogás Haruhi elmebaj...majd levezetésnek csütörtökön Black Rock Shooter...ennél jobb már csak az lenne ha nagy hirtelen megérkezne Gintama és akkor kedd-péntek lenne néznivaló...:D

Ruley
BUÉK!

Ilyen nincs.

Talán emlékeztek még, mert már többször is elmséltem ahogy tavaly szilveszter éjszaka beraktam az akkoriban nézett animém következõ epizódját, és pont az Azumanga Daioh volt az, és pont egy újévi rész, és pont éjfélkor értem ahhoz a részhez hogy "BUÉK". Akkor szerettem bele végleg abba az animébe, meg talán egy kicsit az Animékbe is, másodszor.

Gondoltam is rá hogy idén szertartásszerûen újra megnézem azt az epizódot, de aztán mégsem gép elõtt töltöttem a szilvesztert, úgyhogy mégsem. Ma viszont itt unatkozok, épp nem volt semmi új néznivaló sem, szóval gondoltam újranézek valamit: Itt a Lucky Star, tavasszal néztem elõször, azóta biztos több poént megértenék. Gondoltam cselekménye úgysincs és arra még emlékszem hogy az elsõ rész unalmas, úgyhogy a közepébõl elég ha újranézek egy epizódot:

13. rész, esõ szavak:
Sensei: Ok, everyone plase be seated. Happy New Year!

Azt hittem mindjárt kétszeresen is aktuálissá teszem a jelenet, tudniillik majd kiestem a székbõl. <#nevetes1><#idiota>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

biomage
Ki nézi most az animaxot? ha valaki nem tudnád a japánban tavasszal volt animax koncertet adják le

kb 10 perc van hátra belõle

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
NGE, Gundam 00, FMA Brotherhood, stb...
LeventeV
valami komolyabb hangvetelu anime-t nem ajanlanatok nekem?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Angel Beats, Sekirei, Keion, Bakuman és Hyakka Ryouran, így elsõ blikkre.....:D

davidka003
Most végeztem a Gundam 00 2. évadjával. Isten volt, végén pedig az elsõ évad op zenéje hangulatos volt.
Olyan rossz mikor megnézek egy ilyen 10/10-es animét és szomorú leszek, mert vége.
2009 vége óta nem követtem az anime megjelenéseket, tudtok mondani valami jót amit érdemes megnézni? Jöhet valami vicces anime is de legyen benne kis komolyság is. Például Soul Eater is tetszett, mert voltak vicces részek de azért volt benne komolyság is, hogy üldözték a démonistent.
Infinite Stratos-nak majd adok egy esélyt, 1 hét múlva indul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
maga az openingje szerintem szar, de a teljes szám sokkal jobb...:D

armageddon666
Meg jó az opening...lenne, ha nem angolul (angol ez egyáltalán? :D) próbálnának szenvedni. A magas "god only knows..." rész tetszik igazán belõle :)

@

armageddon666
Jee, sok pirongós jelenet :DDD

@

armageddon666
World God Only Knows jó start!

Elõször azt hittem hogy Lelouch hangja van a srácnak XD

@

armageddon666
Legutolsó szó volt a sorozatban :D

A copfos tsundere lányt bírtam, meg a perverz tomboy lányt :D a zöld hajút...

Hozzájuk hasonló karaktereket mondjatok x))

Egyébként jó volt az egész, nagyon jó, csak nem erre számítottam az elején :D Se nem SHAFT, se nem... hát... SHAFT szokott ilyen lenni, szal meglepõdtem, hogy nem SHAFT és mégis ilyen random az egész :D

@

LasDen
jaaa.....gondoltam rá, de bizonytalan vótam...:D

BEAST
Gondolom most végzett a Baka-val :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
???

BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
BAAAAAAA-KA!

@

LasDen
Fuck yea....commie újévre meghozta a Trigun filmet....király...:D

Máté94
Shiki: nagyon jó volt. Nincs jobb szó rá. Látni kell, alig várom a lezáró specialokat.
Katanagatari: szomorú ami a végén történt :(
De imádom, hogy a japánok mindenbe csepegtetnek egy kis sci-fi-t. :)
LeventeV
Animeben gazdag boldog újévet minden fórumozónak!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
BUEK igy utolag is :)

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Coalgirls megajándékozott a 2 évadnyi Haruhi-val is :)

Lelouch
Nem, ez a special OP-ja.
Bandi 18
Megvan mire hasonlít :D Olyan Power Ranger-es XD

Bandi 18
Belze Belze Belzebabu XD Hát ennél keményebb és betegebb OP szöveget/videót még nem láttam :D:D

armageddon666
Mostani Comiketen nagyon jó Panty&Stocking cosplayek voltak :))

@

LasDen
Yuiiiiiiiiiiiii......:D

Zomil
BUÉK Mindenkinek! :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
milyen aranyocak.....:D

Malakai
BÚÉK még1x és a nyusz-musz év kedvéért én is:
Kattra picit nagyobb lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Egyre inkább borderline hentai :D

@

LasDen
Bújjék mindenkinek...:D

Gyõri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!