Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Tekintve, hogy a film címe "Suzumiya Haruhi eltûnése", gyakorlatilag semmi sem lehet spoiler a címszereplõvel kapcsolatban, hisz tudjuk, hogy eltûnik.
A film végét pedig nem írtam le - én Nagatóval kapcsolatban írtam a végét, ami szintúgy nem volt spoiler. Te tudod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és a spoiler tag-et nyugodtan lehet használni ;) Én sem valami eget verõ nagy dolognál használtam, de azért jobb elsõkézbõl látni, mint olvasni elõtte :) (és aztán várni, hogy navégre? :D)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg különben is: Haruhi ELTÛNÉSE, tehát mi az, hogy szerepel benne Haruhi???? Szerintem sok ember kedvét elvettétek a megnézéstõl... <#szomoru2>#szomoru2>
@
Olyan vége van, hogy én "ott maradtam" - várok bármit, ami Haruhi!
A Nagato-szál már a sorozat alatt is érdekelt, a film pedig mintha Nekem szólt volna :)
Persze, az elején még igen. De aztán nem, a végén meg csak alig.
S ebben még semmi spoiler nem volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kyon meg megjárja a poklok poklát XD
Viszont látható Haruhi édesebb oldala is
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ilyen nincs.
Talán emlékeztek még, mert már többször is elmséltem ahogy tavaly szilveszter éjszaka beraktam az akkoriban nézett animém következõ epizódját, és pont az Azumanga Daioh volt az, és pont egy újévi rész, és pont éjfélkor értem ahhoz a részhez hogy "BUÉK". Akkor szerettem bele végleg abba az animébe, meg talán egy kicsit az Animékbe is, másodszor.
Gondoltam is rá hogy idén szertartásszerûen újra megnézem azt az epizódot, de aztán mégsem gép elõtt töltöttem a szilvesztert, úgyhogy mégsem. Ma viszont itt unatkozok, épp nem volt semmi új néznivaló sem, szóval gondoltam újranézek valamit: Itt a Lucky Star, tavasszal néztem elõször, azóta biztos több poént megértenék. Gondoltam cselekménye úgysincs és arra még emlékszem hogy az elsõ rész unalmas, úgyhogy a közepébõl elég ha újranézek egy epizódot:
13. rész, esõ szavak:
Sensei: Ok, everyone plase be seated. Happy New Year!
Azt hittem mindjárt kétszeresen is aktuálissá teszem a jelenet, tudniillik majd kiestem a székbõl. <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
kb 10 perc van hátra belõle
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Olyan rossz mikor megnézek egy ilyen 10/10-es animét és szomorú leszek, mert vége.
2009 vége óta nem követtem az anime megjelenéseket, tudtok mondani valami jót amit érdemes megnézni? Jöhet valami vicces anime is de legyen benne kis komolyság is. Például Soul Eater is tetszett, mert voltak vicces részek de azért volt benne komolyság is, hogy üldözték a démonistent.
Infinite Stratos-nak majd adok egy esélyt, 1 hét múlva indul.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
@
Elõször azt hittem hogy Lelouch hangja van a srácnak XD
@
A copfos tsundere lányt bírtam, meg a perverz tomboy lányt :D a zöld hajút...
Hozzájuk hasonló karaktereket mondjatok x))
Egyébként jó volt az egész, nagyon jó, csak nem erre számítottam az elején :D Se nem SHAFT, se nem... hát... SHAFT szokott ilyen lenni, szal meglepõdtem, hogy nem SHAFT és mégis ilyen random az egész :D
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Katanagatari: szomorú ami a végén történt :(
De imádom, hogy a japánok mindenbe csepegtetnek egy kis sci-fi-t. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

やられたらやり返す。倍返しだ!