Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Reménykedek benne, hogy lesz majd olyan rész, ahol mutatják a "jelenbeli Kyon" szemszögébõl, hogy mit ügyködtek visszatérve a múltba... :D
LasDen
ezt mondom én is :D

az elsõt vagy az összeset???? az elsõben nem volt idõutazás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil

Valóban...De akkor mi lett a vérben fetrengö Kyon-nal? Elszublimált? :D
Vagy mivel jövö Kyon megmentette ezért begyogyult a seb és fogták lelökték a lépcsön(mert ugye utalnak rá, h valaki lelökte a lépcsön)....

Tudjátok mit...leszarom....Kyon megmentette a világot ismét...happy end :DDDD

Off:
Amugy is most fejeztem be a Galaxis utikalauz Stopposoknak könyvet és abban is olyan kibaszott sok idöutazás/párhuzamos világok vannak, h már összezavarodtam picit a végére :D
Amugy jó könyv, csak a legvége szar sztem :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem nehéz megérteni....elszarták a világot és Kyon megmentette...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Csak hogy legyen valami, ami miatt Kyon a kórházban ébred, és legyen feszültség, hogy gyógyul-e. Ezzel az erõvel ugyanis az ágyában is ébredhetett volna másnap reggel. Szerintem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Már megkaptad.... :D

Igazábol valóban a problémát az okozza leginkább, h Nagato nem a jelent változtatja meg, hanem a multat :D

De most, hogy minél többet irunk rola, már kezdek én is belezavarodni... :DDDD
Mondjuk valóban az egy fogos kérdés, hogy jött a képbe a lépcsön leesö Kyon...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Én ugy gondolom, h értem, csak magyarázásban nem vagyok olyan jó... :D

RelakS
Vagy
Kyon-t vesén szúrták, és még mielõtt kampec, Jövõ-Kyon megmenti a világot, így mikor már magához tér, nem vesén szúrt, hanem lépcsõn leesett Kyon-nal van dolgunk.

Ami inkább sántít az az, amit a Vissza a jövõbe juttat eszembe. Honnan van a Jövõ-Kyon, ha megváltozott a jelen, blaablaablaa. Monjuk ebbe meg az szarik bele, hogy míg a filmekben akkor változott meg a jövõ, amikor ott éppen ténykedtek (pl Almanach használatának kezdete), addig itt Yuki visszamenõleg túrta szét a dolgot.

Egyébként is, aki idõfizikus, az tegye fel a kezét, és hozzon nekem szusit. Idõpont: két héttel ezelõtt.

Lelouch
Én már inkább feladom azt, hogy tökéletesen megértsem a történteket... :D
LasDen
ezé veszélyes az idõutazás....jól megkavarhatja az embert...:D

Zomil
Fogták és bevitték a földön fetrengö Kyon-t a korházba, aki meg megmentette az meg visszament a jövöbe ahonnan elindult. Ennyi :)

Máté94
Szerintem sokat hazudtak. :)
RelakS
Ez azért így szerintem nem igaz, mert szét kellett, hogy váljon az idõfolyam valamikor, ami miatt az egyikben Haruhi az elit suliba ment, míg a másikban ugyanabba, ahova Kyon is ment. Mikor Kyon találkozott az felnõtt Mikuruval, ott még nem vált külön a két idõsík.
Ami nekem zavaros volt: Kyon-t leszúrja Asakura, majd ugye elájul, miközben a két Asahina-san rángatja, hogy meg ne haljon, a Jövõ-Kyon meg mondja, hogy innen átveszi. Hogy a jó rákba került vissza a saját idõsíkjába, ráadásul kórházba? :D Vagy csak nem mutatták a helyreállított idõsík történéseit? :)

Zomil
Értem mire gondolsz. Arra, h mi lett az otthonában alvo Kyon-nal, aki reggel már nem arra ébred, h megváltozott a világ.
Szvsz nem alszik otthon senki, mert ugyebár elvileg ö akkor gurult le a lépcsön és verte be a fejét. Ergo akit leszurtak az a Kyon akinek az ágyában kéne aludnia. Én legalábbis igy látom.

LasDen
én egyszerûen elintéztem ezt az egészet....Kyon megmentette a világot megint és közben körbeidõutazták az egész elbaszott világot...vége...:D

Lelouch
Oké, csak ez nem válasz a kérdésemre... :D
Zomil
Hm, pedig sztem annyira nem bonyolult a dolog:
Nagato is elmagyarázza, h nem párhuzamos világok vanna, hanem EGY darab világ van, amit Nagato megváltoztatott, majd kb. rögtön utánna vissza is változtatták. Az idöutazások már MIND megtörténtek. Nincs olyan, h egy idöutazás csak ugy hipp-hopp eszébe jut valakinek és akkor visszamennek a jövöbe megváltoztatni a dolgok...Ezek már mind elöre megtörténtek. Természetesen Asahine-san mindegyik idöutazásrol tudott, azt is tudta ki változtatta meg a dolgokat, mert ezeket egyszer már átélte.

Ha emlékszel miközben sétál a sötét utcában és Kyon leszolitja, valami ilyesmi mond: "Már azt hittem valamit rosszul csináltam..."
Vagyis várta, h Kyon mikor bukkan fel :)

Igazábol azt kell megérteni, h a Haruhi világ EGY darab világgal foglalkozik és ebben a világban már minden elöre megtörtént ami az idöutazásokat illeti, nincs váratlan esemény.

armageddon666
Ez a Kurenai így két rész alapján nagyon jó :) a loli sem idegesít, a fõszereplõ srác is szimpatikus, a hölgyszereplõk is kellemesek, és valahogy az egész animének ilyen komoly kisugárzása van.

@

LasDen
beelzebub végre nem az áramütésekrõl szólt csak...elején végén volt, de legalább közben nem volt semmi ilyen....annak még jobban örülnék, ha eltûnne és csak néha-néha lenne....:D

IMYke2.0.0.0
Tudom nem japán topik de ezt miként kellene módosítanom, hogy azt jelentse, ami a mostani aláírásom elején van?: 厳密に個人的な

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ez a bakuman....az utóbbi néhány rész egy ponton mindig unalomba fullad....aztán találnak valamit, ami megint érdekessé teszi a dolgot....hullámzó nagyon :D

IMYke2.0.0.0
Nem mondom, humorosak voltak, egy darabig. De a mennyiség a minõség rovására megy - és már rühellem, pedig még csak az elején járunk.

Szerk.: félreértések elkerülése végett, nem póreszre vágyok egy ilyen anime keretei között , hanem arra, hogy ne rontsa az összképet holmi vigyorgó macsek, meg pingvin.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
onii-chan no koto-ban...:D

RelakS
cenzúra? Miben? :D

armageddon666
Don't you like those pussy-shots?

@

IMYke2.0.0.0
Na, most már tényleg elég - pingvin, macska, mi lesz még?!
Meg kell várni a BD-t, nincs mese :(
Rontja az élményt, na.

Malakai
OFF Pedig le kéne cserélni, csak lusta vagyok. :)
Egyébként css, meg minimál javascript kell hozzá (html-t a honlap, meg blogcím mezõkbe be lehet pakolni). Van egy mûhely topicja, igaz ott egy csak css megoldás van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
When you check it, you'll shit ブリックス.

Nagyon komoly tényleg :D Ilyet hogyan lehet?

Azért nem mondtam, hogy szar LasDen, mert végül is nem volt, szar csak lehetett volna jobb is. Anyanyelven olvasva sokkal bántóbb egy nem éppen természetes szöveg, mint tanult nyelven.

@

LasDen
ez a yakitate akkora beteg sorozat...:D mikot az egészet úgy adják elõ mintha a világ múlna rajta....meg azok a reakciók a finom kenyerekre....
és ez az end....kész :D

Gyõri Devi
penge user profile...

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
jaaa....hát akkó ezt mondja bazzeg...:D

Malakai
Szar a felirat, ennyi. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem egészen értem, de biztos....:D

armageddon666
Volt valami anime amit AAn találtam meg legkényelmesebben, és az õ subjukkal néztem (és akkor már nagyban angol subokkal ment az animézés nálam). Hihetetlenül furcsa volt, és kellemetlen volt olvasni... Meg sok helyen bántotta a... hát ha szinkron lett volna azt mondom bántotta a fülemet, de ezt olvastam... szal érted :D

@

LasDen
gondoltam hogy ezt fogod mondani (legalábbis hogy nem akarod magyarral) :D

armageddon666
õszintén: nem szeretném magyar subbal nézni. De lehet nincs más megoldás...

@

armageddon666
Hú, hogy én mikor használtam már azt utoljára... nem emlékszem sem a címére, sem a nevemre, sem a jelszavamra, sem hol kellett regisztrálni... igazából már azt hittem, hogy pár éve le is kapcsolták az egészet.

@

Seth
REC AA-n is ott van

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Na akkor mégegyszer, hogy azért nyoma is maradjon a válaszomnak... :D

A világ átváltozásának idõpontjában már elvileg nem volt Nagato szobájában hibernálva senki. De eszerint a számozás szerint akkor már egy 4. Kyon-ra gondoltam. :D Kyon 2 is aludt a movie elején a világ átváltozásánál, de a megváltozott jövõ miatt a végén szintén alvó 4. már nem élt meg semmit a változásból.
LasDen
a Rec U-n fenn van....

Lelouch
Köszi... :)
armageddon666
Arra jutottam a múltkori Mit Nézzek? vadászat után, hogy "Így ebben a sorrendben" ... kábé. Na most ez nem látszik összejönni, mert ilyen Kure-nai meg REC... hol vannak? :D halott torrentek mindenütt... ok, Kure-nait megoldom, de RECnél el vagyok veszve, nem hogy halott torrentek, halott groupok! Lunar mióta nem aktív? O.o Ayut is rég láttam... ggnél nem is találom, pedig állítólag subolták.

Anidb is szét van esve, nem tudom pontszám alapján rendezni a subokat...

@

RelakS
Mod törölte :D

LasDen
akkor kapsz egy I.J. pólót...:D

Gyõri Devi
nem tud :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
Jöhetnek a vélemények, mert lehet csak én értelmeztem félre. :D
armageddon666
Meg kéne nézni most megint a filmet, hogy követni tudjam az idõutazásokat. De úgy rémlik miután megnéztem, én képben voltam :D

@

Lelouch
Pedig jól írtam...<#fejvakaras> Bug.<#zavart2><#vigyor> De akkor mod. törölheti... Azért válasz még jöhet rá addig...
armageddon666
spoiler fail :)

@

armageddon666

Kyon 1 hibernálva alszik
Kyon 2-t szúrja le az õrült csaj
Kyon 3 menti meg

1 alszik tovább, nézd meg a megfelelõ részt, hogy mi lesz vele
2-ben látjuk mi történik a movieban
3 meg future Kyon, gondolom a bagázs utána visszament a saját idejébe.

@