Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Mondjuk azt hozzátenném, h a föszereplö balfaszságát már nagyon tulzásba vitték, sztem Ichika akkor sem értené mi a szitu, ha már ágyban lenne az egyik csajjal... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nem hinném, hogy a nézõket akarnák hülyének nézni....inkább, hogy a szereplõk nem akarják észrevenni....elég egyértelmû a dörgés miben létére...de gondolom szándékáról csak a késõbbiekben lesz szó...
ez a szemkötõs csaj már most irritáló....nem fogadlak el??? aztán ugyan mi a fasz köze van õ neki hozzá és ki a faszom kérdezte a véleményét.....beleugat a más dolgába...na takarodjon....
de csak úgy záporoznak az áthelyezett diákok....ha így halad a sorozat az utolsó részre legalább 50 áthelyezett tanuló lesz....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
IS: nem volt rossz ahogy eddig se és végre megjelent az a szereplö is aki megtetszett már az elsö részben(a félszemü...Gisen 2... 😄 )

Ruley:
a #40659-ban mire célzol? Van egy sejtésem, de nem akarok hülyeséget gondolni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Beelzebub-nál remélem csökkentik a továbbiakban a fillerek mennyiségét. :S Bár elõzetes alapján az 5. részben már egynél több fejezet lesz végre feldolgozva.
Zomil
😞

LasDen
viktorikatól falra mászom....Kujo is úgy csinál mintha nem tudná megvédeni magát, mer a jelenet így még drámaibb....unalmas rész volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Neon Genesis Ringu?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
csak azé kérdeztem, mer nem tuttam....fehérítõ és egy darabban még igen, de a 3.-ra elõször mást gondoltam...😄

Ruley
Ja, úgy tudom így szokták nevezni õket.

Félreértés ne essék, az nem feltétlenül a minõségükre utal hogy nagy, hanem a szerepükre.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
<#idiota>
Malakai
Az is tervbe van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Madoka Magicát ajánlom 😊

Malakai
Eddig nekem Fractale jött be leginkább a szezonból.
IS-tõl mást vártam, de úgy már nézhetõ ha helyén kezeli az ember.
Zombie nem nekem való, legalábbis egy rész alapján.
Beelzebub valahogy érdekesebb volt mangaként, nem igazán köt le az anime. :/
Freezing meg pont fordítva, mangában csalódtam, animét enézegetem, de az is inkább közepes dolog.
OniiKoto nagyon gyenge.
Többit még be kell próbálni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
3 Nagy Shonen...Bleach, One Piece, Naruto??

Ruley
Ja. Ez talán nem is annyira a hárem mûfaj miatt van, hanem a regénysorozat típusú forrásmûvektõl. (a kettõ gyakran egybeesik), mert hogy ebben a formátumban lehet a leggyorsabban és a legolcsóbban kiadni.

Egy mangaka havonta tud kiadni egy fejezetet, ami durván egy anime epizód, ráadásul kemény verseny van hogy csak a legolvasottabbak maradhassanak bent a magazinokban, így minden írónak érdeke rövidre fogni, és méltósággal lezárni, még mielõtt kockáztatnák hogy kidobják õket. (kivéve persze a Három Nagy Shonen, amiket az írójukból azok haláláig fognak kifacsarni).

Ezzel szemben egy író 2-3 havonta tud olyan regényköteteket kiadni amik 4-5 anime epizódot lefednek, ráadásul csak egy embernek kell kenyeret hozniuk az asztalra, így akármit megéri 10-20 köteten át folytatni.

Emiatt lehet hogy a legtöbb regény alapú animét úgy kezdik el, hogy befejezésnek még kilátása sincs, és nyilvánvaló hogy a nézõk nem fognak neki öt-hat évadon át bizalmat szavazni, de mégis próbálkoznak velük a stúdiók, ha meg mi félbevágott történeteket kapunk, az kit érdekel. 😛

Ruley
Én, úgy tûnik úgy vagyok ezekkel, hogy az animék felsõ egy százaléka, amit szinte mindenki mestermûnek tart, az általában nekem is tetszik, viszont ettõl lefelé teljesen kiszámíthatatlan az ízlésem, szinte csak azon múlik hogy a hangulata, az "íze" tetszik-e nekem, amit meg szinte már az elsõ öt percbõl meg tudok mondani.

Győri Devi
jó volt énis nemrég néztem

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Én már láttam. Nagyon jó darab. 😊
BEAST
Igaz. 😊 Ugyan így egyetlen dolgot nem bírok a tipikus harem animek végében, mégpedig azt, hogy nincs normális lezárása a romantikus szálnak. Leginkább a srác ugyan úgy nem veszi észre, hogy már több tucat lány rajong érte és minden marad úgy ahogy kezdõdött.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Denno Coilt végignézte már valaki közületek?
Elsõ rész alapján tetszeni fog szerintem,de kiváncsi vagyok véleményekre.

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Zombie-nál hogy lehetne bármi is jobb...szezon egyik legjobbja 😄DD
mondjuk nálam meg pont az a helyzet, h ez a sorozat érdekel legkevésbé...najó a dragon crisis talán még kevésbé érdkel, de lehet megváltozik a véleményem, mert abbol csak 2részt láttam eddig.

Igazábol nekem tetszik ez a szezon sok olyan sorozat van ami érdekel: Madoka magica, Merry, Freezing, Zombie, Fractale
meg még pár másikkal is elvagyok: Level-E, Beelzebub, meg a fennt emlitett kettö

Ruley
Engem csak ez zavar, hogy gondolom rendes vége sem lesz, csak úgy a mûfajra jellemzõen 12 rész után valahol abbamarad, aztán ha legjobb esetben kap egy folytatást, akkor még 12 rész után megint abbamarad.

Egyébként azért mondom hogy "legjobb esetben", mert tényleg örülnék több résznek, az a fajta amit elnézegetnék akármeddig, jobban is tetszik ebbõl az évadból mint pl. a Y. Merry, a Dragon Crisis, a Zombie, és az OniiKoto.

Zomil
enném már csak akkor lenne klisésebb, ha teli lenne cenzurázva 😄
szerencsére az legalább nincs benne, mondjuk ecchi se nagyon 😄

BEAST
Én csak az elsõ részt láttam, azóta csak véleményeket olvasgatok róla és várom a végét. xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Kell ilyen is 😄
Mondjuk ennyire klisés hárem anime-t ami ráadásul ennyire egyértelmüen hárem( 😄)még nem láttam, de kell ilyet is nézni...
Mondjuk, ha nem lennének benne mechak már dobtam volna, annyira nem az én világom az ilyen fajta anime, de heti 25percre jóez, mert végülis nem szar, inkább erös közepes 😊

Malakai
Akkor emiatt volt a csúszás is, a nyolcadikat már õk készítették.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
armageddon666
megint?

@

BEAST
Nem szabad meglepõdni, az egész anime egy hatalmas kliséhegy lesz. Amit eddig olvastam róla, jó harem anime-hez illõen kb minden részben megjelenik legalább egy barátnõjelölt. Szóval nem csoda, hogy minden anime lány típusból lesz legalább egy. 😄

Lelouch
Állítólag már megint volt valami stúdióváltás is, és már nem a Madhouse csinálja.
Ruley
Persze, csak viccelek.

IS 5. rész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az új "fiú" baromira nem meggyõzõen adta elõ magát, végig arra vártam hogy lelövik a poént, de eszerint a következõ részre tartogatják, mintha tényleg azt hinnék hogy meglepik vele a közönséget.

armageddon666
mondjuk általában a fény az ami utólagos és nem a melleket rajzolják meg, de gondolom ezt te is tudod 😄

@

Ruley
Csak úgy elképzeltem, ahogy ül ott egy szerencsétlen animátor akinek ez a munkája, hogy az évadok végén mindenre rárajzolja a kimaradt ciciket, aztán véletlenül megszokásból a pipára is azt rajzol föüst helyett. 😄

efti
Abbol a szempontbol kisse el....baltazott ez a szezon, hogy a het kozepen szinte nem jon ki semmi, a hetvegen meg egy marekkal tolthet az ember egyszerre.

WWFSMD?

Malakai
Áprilisban és igen, 10 a tervezett.
Azért remélem ez a majd másfél éves szünet, ami a 7-8 között van lesz a leghosszabb és nem azt jelzi, hogy így van rá pénzük... Hírekre / pletykákra nem emlékszek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Az jó 😊
Jó lesz megnézni esténként 1-1 részt 😊

LasDen
jah eddig 7 van....a 8. monstanába jön ki talán....és ha jól tudom akkor 10 részes lesz összesen....

Zomil
ciciket a pipára? 😄DDD

Amugy elkezdtem nézni ezt a hellsing ultimate-et...egész jó cucc(elsö résznél tartok) 😊
Seras már most látom, h jó karakter lesz 😄
Ennek csak 7része jött ki eddig ugye? Azt olvastam lesz több is...azok mikor jönne?

Ruley
Szerintem az csak cenzúra miatt ilyen, maja a DVD kiadásban rajzolnak rá füstöt is.

Vagy ciciket.

Zomil
Végre megnéztem a 4. gosick-ot 😊
Még mindig jó...az a pipa mondjuk még mindig kikészit... 😄

LasDen
annyi hogy más betûtípust használnak...de más nem mivel mindkettõ crunchyrollt rippel....

a xamd-ot amúgy még nem láttam...néhány rész megvan aztán ma akarom meglesni...én is csak jókat olvastam róla...😄

armageddon666
crunchysubs az a crunchyrollnak a ripje, horriblesubs pedig a crunchyroll ripje 😊

@

efti
A crunchysubs es a horriblesubs kozt van barmi kulonbseg? Kb egyszerre jelennek meg a kiadmanyaik es meg a file nevek is azonosak

WWFSMD?

armageddon666
DtB2 befejezve...

Az egynek is ilyen fura befejezése volt? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt sajnáltam, hogy japán környezetbe került Suou... a kis ruszki sulija jobban tetszett 😄 meg így tiszta sablonos helyzetbe került... de legalább boldog ^^

És ki volt az a fiú-Yin? Izanami materializálódott?

Ja meg köcsög amcsik 😄

@

LeventeV
a tobbi cimet nem is neztem arrol a listarol. megakadt a szemem a dtb-n.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Az egy troll lista, amin rajta van a DtB3, de a rajta lévõ többi címbõl szerintem rá lehetett jönni. 😄
LeventeV
kosz szepen <#worship>

Malakai
Szerintem még mindig ez a legfrissebb chart a tavaszról.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Szerintem nem, az amelyik ír azon minden más is kamunak tûnik, tele van folytatásokkal, és olyanokat meg lehagy amikrõl már rég tudjuk hogy jönnek.

LeventeV
tobb verzio is van fent a tavaszirol. az egyikben ir darker than black 3at. az ujabban mar nem. akkor most lesz vagy nem?