Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
major spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre vannak helyzetek, vagy legalabbis voltak az elso es a masodik epizodban amiket konnyebb megerteni a manga ismereteben, ugyanakkor a tortenet nem teljesen kovetese miatt meg az anime zavarobb lesz innentol akik a mangat is ismerik.
Ha ugy nagyjabol kepben vagy azzal az animet nezve, hogy ki kicsoda es mi tortenik, akkor lehet jobban jarsz ha a mangat csak akkor olvasod el ha mar az animet vegignezted.
-----
Mas
Az aktualis Yumekui Merry nagyon tetszett, nagyon jo sorozat eddig es gyanitom a dolgok majd csak eztan indulnak be igazan.
WWFSMD?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
WWFSMD?
@
Amugy minden forditott elkapott ez az influenza? szinte 1sorozat forditás se jött ki a héten 😞
Meh, pedig madoka/freezing/zombie már nagyon érdekelne 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tényleg csak az olvassa el akit érdekel milyen cliffhanger lehetett volna:
Mangát nem olvastam, ugyhogy nem tudom pontosan, ezt csak forum post-okbol szedtem össze.
Szerencsére elvileg áprilisban jön a 8.rész 😊
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kiváncsi vagyok mi fog ezek után történni
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
Megnéztem már a 2. évadot felvezetõ OVA-t is, az szimplán csak egy "fan service" rész, sok-sok fürdõruhás szereplõvel, meg valami jelentéktelen történettel. 😊
Hamarosan belekezdek a 2. évadba is, amirõl azt olvastam, hogy nem az 1. közvetlen folytatása, hanem a 1x19 után veszi fel a fonalat és az eredeti mangát kezdi követni, ami elég jól hangzik. Mindenképpen szeretném befejezni, mire idén jön a film. 😊
Meg mikor lesz vége (majd ha a mangának is? 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A spoiler használata rendben van, figyelmesebbnek kéne lenni azokkal, akik nem frissibe nézik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Végig errõl beszéltem. De mindegy, tojok az egészre...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Élõszereplõs sorozatoknál jártam már hasonlóképp, de egész-estés filmeknél, és legutóbb a "Silla királyság ékköve" (koreai) sorozatnál is belefutottam ilyenbe.
S mielõtt jönnének a "de akkor" hozzászólások:
Abban egyetérthetünk, hogy a topik lényege nem az, hogy mindenki villogjon azzal, hogy éppen mit néz, s azzal bizonyítsa, hogy valóban megnézte, hogy kisebb-nagyobb spoilereket közöl róla.
Régen, moziba járó társaságunkban is utáltam, ha valaki azzal akarta bizonygatni a hitetlenkedõknek, hogy látta a legújabb Alien filmet (pl.), hogy elmondta a végét...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Zomil, jó neked, én anno a Doom3 végét olvastam el, kb. 3 szó volt a spoiler, 3 évvel késõbb játszottam vele, de még mindig emlékeztem... Illetve volt ilyenre példa animéknél is.
@
De nekem8, majd akkor mostantol csak spoilerbe irom az adott résszel kapcsolatos véleményt 😊
Azért érzed, remélem, hogy mire gondolok.
A topikban érthetõ okokból, saját élményeket, véleményeket osztunk meg egymással (sokszor kérjük is ezt mástól), de nyilvánosan nem kellene elrontani a felfedezés élményét.
Én probálok minél kevesebb spoilert irni, a most futo sorozatoknál, meg pl. olyat fölösleges spoilerbe irni szerintem, hogy a rész végén végre megjött az uj föszereplö...ezt nem igazán érzem durva spoilernek 😄
Ha de valami olyat irok amit nem kéne szoljatok rám nyugodtan 😊
Ezentúl ha nem látom a spoiler tag-ek használatát, rendkívül viszketni fog a
Világos?
Mert ha már IMYke szemét is bántja... <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A legújabb arc-ból eddig két fejezet jött ki, már jobb valamivel mint az a szappanopera, ami mostanában volt. 😄
Összefoglalva, szerintem nyugodtan belevághatsz a mangába, max. majd dobod. 😄
@
viszont ahogy hallom nem is bánom. tök forrás szerint is már gagyi a manga 😞 pedig nekem a második kedvenc endless shounenem volt. (Elsõ a Gintama) De így legalább megmarad annak ^^
@
Mar csak 4 resz van hatra.
Az ertekelesem tovabbra is all. Hullamzoan lehet csak ertekelni, egy-ket kimagaslo szinvonalu resz utan jonnek a gyenge reszek, s utana ujraindul a libikoka.
A vege nezhetobb mint az elejen, de mar azt kivanom minnel hamarabb legyen vege. 😄
(ezért jók a VN-ek...ott legalább lehet választani) 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a szemkötõs csaj már most irritáló....nem fogadlak el??? aztán ugyan mi a fasz köze van õ neki hozzá és ki a faszom kérdezte a véleményét.....beleugat a más dolgába...na takarodjon....
de csak úgy záporoznak az áthelyezett diákok....ha így halad a sorozat az utolsó részre legalább 50 áthelyezett tanuló lesz....😄
Ruley:
a #40659-ban mire célzol? Van egy sejtésem, de nem akarok hülyeséget gondolni 😄