Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
IS: Végtelen Stratos:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjelent a tipikus német dere, nem is lehetne más nemzetiségû. Charles pedig lány, de hát ez eléggé sejthetõ volt. 😄
LasDen
azé kíváncsi lennék milyen nézettsége volt ennek a nice boatnak...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Ja, emlékszem már. 😄
Győri Devi

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
olvasd el a video 2. legfelértékelt kommentjét 😊
SPOILERES!!!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
+1

WWFSMD?

Zomil
nice boat!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
nem értem
Győri Devi
jöhet mind!!! persze ingyen 😛

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
SPOILER!!!

@

armageddon666
Én csak a hírhedt végét néztem meg. <#zavart1>

@

Máté94
Micsoda veréb lelkûek vannak itt. 😄
LeventeV
bennem is.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Én ha elõre tudom a végét bele sem kezdek. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Én csak a hírhedt vége miatt néztem végig. 😄
LasDen
elsõ részt anno láttam de nem fogott meg hogy végig nézzem....a végét meg már úgyis tudom, úgyhogy mindegy is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Bennem örökre nyomot hagyott :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Majdnem eltaláltam. 😄
LasDen
ez inkább a School days és eléggé spoileres...a School rumble messze nem ilyen...bár én a Skl Dayst nem láttam...😄

Máté94
Ez a kép School Rumble-bõl van? Mert ha igen, akkor megnézem. 😄
Auren
Én vagyok vak, vagy télleg nincs a figurák közt Mio 😞

I am the bone of my Sword.

armageddon666
pfff, ki hitte, hogy szükségem lenne még rá 😄
egyébként használnám, csak nem emlékszem a jelszavamra :\

@

LasDen
Elemental pedig nagyon jó...😄
d'Eon meg mondanám, hogy fenn van U-n, de úccse használod...

armageddon666
Elemental Gelad elsõ rész nagyon gagyi volt :S Nem tudom mi van velem mostanában...

Anirena meg behalt, legalábbis Isekaira 404-t dob ki...
Le Chevalier d'Eon seeder nélkül van, pedig valami 20 tracker van mellette... COR verzió.

@

Zomil
Egy NGE-s nem lenne rossz 😄
Index sajnos elég gagyi 😞
Természetesen Saber+Rin is jöhet 😄

mondjuk venni biztos nem vennék

Máté94
Annyira elvetemült még nem vagyok, hogy ilyet vegyek. 😄
LasDen
lehet válogatni...😄
én viszem Nympht, Yuit és Elizabetht...😄

LasDen
1 részt láttam....nem tudom már mi volt benne, de elég volt annyi...😄

efti
Nekialltam a Ray the animationnak. Egyenlore eleg semmilyen, de latok benne eselyt hogy jo legyen 😊

Kozuletek latta valaki? Hogy tetszett?

WWFSMD?

Máté94
Nagyon jó lesz. 😊
LeventeV
akkor megnyugodtam 😊

Lelouch
Részrõl részre egyre jobban összeáll majd a kép.
Seth
Minden tiszta lesz nyugi 😊

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
4 reszt neztem meg a Baccanobol es eddig alig ertek valamit. nyugtassatok meg ,hogy kitisztul a kesobbiekben 😊

efti
befejeztem egy reg ota ptw-n ulo sorozatot, az Ouran High School Host Club-ot, aranyos tortenet volt, jo humorral, hiba volt ennyit varatni 😊

WWFSMD?

LeventeV
nincs problemam az angol nyelvvel, csak hat a magyar felirat altal nyujtott kenyelem... <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Megoldható: Sony Vegas és VirtualDub is tudja. Utóbbival sokat kell pepecselni, míg az elõbbivel "seperc' alatt megoldható, ha van a gépeden egy Photoshop is.

Elkészítettem neked egy gyorstalpalót a Vegas+Ps-témában:

A GIF miatt ilyen szegényes a színvilága a képnek, PNG-ben túl nagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
A kódolás részével tisztában vagyok, az újrakódolás része zavar. Olyan kódoló algoritmus kéne, ami mondjuk felhasználja az elõzõ kódolt kép változatlan részeit, és így legalább azoknál meg lehetne úszni a minõségromlást, illetve a változtatott részek meg ugye elõször kerülnek kódolásra, így azoknak is csak egyszer romlik a minõségük.

Egyébként nagy felbontású jpeg képnél azért vannak szemmel látható hibák, kerülöm is a használatát ha lehet. 2011-ben szerintem ideje lenne átszokni a png-re. Ami veszteségmentes, mégis roppant jól tömörít. Helyenként jobban, mint a jpeg, mondjuk ez szerintem ritka eset.

@

armageddon666
Idõszakos részben off reklám helye:
Bleedman, Snafu-comics

Grim Tales
Billy és Mandy kalandjai a Kaszással doujinshi!
Illetve inkább Ifj. Kaszás és Minimandy kalandjai 😄 Vicces pillanatok mellett nagyban nézve sötét és szomorú történet. Igazából egy nagyobb story prológusa. Valószínûleg folytatni fogják. 😊

Powerpuff Girls
Pindúr Pandúrok douinshi!
Nem kizárólag a három lánnyal. Cartoon Network Allstars! Mindenki benne van aki számít komolyabb-komolytalanabb szerepben, illetve vannak eredeti karakterek. Ez is komolyabb, mint a CN-s alapok, itt is van egy tragikus storyline.

Sugar Bits
Ez meg eredeti. Csak most kezdtem el. Újabb oldalak alapján ez is eléggé sötétnek tûnik, ami nagyon kontrasztos az elsõ néhány oldal rózsaszínes öröm-és-boldogság színvilágával.

Minõségi munkák, színezett oldalakkal. Félig off, mert manga-stílusban rajzolták. Található bennük mindenféle paródia. Jók. Olvassátok! 😄
A három együtt összesen 400 oldal kb. amiben vannak fejezet-borítók, szöveg nélküli részek, de mikor szöveg van akkor sem mintha regény lenne, mert nem az. Néha mondjuk van ilyen szöveggel telenyomott oldal, de az kell a történethez. 😊

@

King of Thorns

Sokkal jobban jártak volna ha Mangáját követik. A végén már csak nyomokban emlékeztetett rá. Ez így olyan semmilyen volt. A Csipkerózsikás hasonlatot meg minek kelett elölteni ha már Mangában semm volt benne...
Azt sem igazán értettem hogy a manga sokszínû szörnykínálatát miért kellett leváltani 2 ötlettelen típussal amibõl csak 1 szerepel végig.
Ha csináltak volna belõle a manga lapján egy 12 részes sorozatot azzal jobban jártunk volna.
PetruZ
A videókódolás eleve veszteséges, szinte az összes eljárás ilyen, különben nem lehetne ilyen méretek között ilyen hosszú és nagy felbontású filmeket tárolni, csak GB/TB nagyságrendben. A veszteség persze többnyire nem észrevehetõ, de többszörös átkódolásnál már igen. (Pl. egy nyers képrõl készített kb. 70%-os jpeg szinte észrevehetetlen, miben tér el, de a mérete töredéke az eredetinek, ugyanakkor tovább kódolva, egy második 70%-os már szemmel láthatóan foltosodik néhol, zöldül, kékül az elõzõhöz képest.)
Malakai
Egyébként meg legalább tanulsz kicsit angolul. 😊

@PetruZ: Nem azt tuti nem, de nem is láttam, hogy az is feltétel lenne. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Ja, ilyesmire gondoltam. A normál szövegeket biztos jól megeszik, de a csicsás, formázott, elforgatott, stb. feliratokkal valószínûleg kézi segítség nélkül nem sokat tudnak tenni.
armageddon666
Azt mondjuk nem vágom, hogy az újrakódolás miért jár mindenképpen minõségvesztéssel. Valószínûleg a kódoló-algoritmusban rejlik a titok, de szerintem biztosan lehetne olyat, ami hozza az újrakódolás elõtti minõséget :\

@

Malakai
Van hardsub ripre is programok, ami lényegében szövegfelismerõ és megpróbálja kitalálni mi van odaírva. 😊 Persze ezek nem feltétlen 100%-osak. Pl.: AVISubDetector

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
kosz a segitseget. akkor vagy kibirom azt a 10 sort reszeneknt amikor egybefolyik vagy nezem angol felirattal.

PetruZ
Ha ráégetsz egy másikat, tovább rontod az eredeti képminõséget is az újrakódolással.
PetruZ
Az "égetett" pont azt jelenti, hogy a videókép bitfolyamba már bele van kódolva, nem külön script, amit egyszerûen lekapcsolhatsz a konténer stream-ek közül. Gyak. úgy készül, hogy gyorsított lejátszás zajlik a háttérben, a képre rákerül a megfelelõ idõpontokban a szöveg és a képkockák újrakódolásra kerülnek, már így, ilyen állapotban, "beégetett" szöveggel. (Más néven: hardsub.)
Ezt törölni már nem lehet róla, csak a szövegmezõ elmosásával, ami csúnya (hasonló, ahogy a screener-ekrõl, tévéfelvételekrõl eltüntetik a logókat, feliratokat), magát a szöveget visszanyerni és lementeni pedig csak valami nagytudású, a hátteret és a szöveget elkülöníteni képes on-the-fly optikai szövegfelismerõvel lehetne, de én ilyenrõl nem tudok (bár biztosan van valami hasonló).
LeventeV
es az megoldhato, hogy raegetek egy masikat de ugy hogylegyen fekete hattere?

mert tv-n nezem usb-n keresztul, es a tv-nel nem lehet beallitani, hogy legyen a feliratnak hattere.

armageddon666
jegyzettömb <#zavart1>

@