Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
gg

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
yaaay 😄
akkor mégsem kell angolul olvasnom 😊

de azért Ruley ird le pls, hogy te melyik forditocsapatét szoktad nézni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
tovabbra is madoka tema

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem csak siman ismeri a jovobol

WWFSMD?

Ruley
Ja, errõl sok tippet orvastam, hogy Homura az

Madoka a jövõbõl, Sayaka a jövõbõl, Madoka anyja (a jövõbõl), stb. De ha így van, miért nézne ki másképp mint õk? Csak úgy heccbõl? Szerintem maximum az lehet hogy egy olyan alternatív jövõbõl jött amiben õ is a barátjuk, de ebben nem létezik.

Máté94
Zomil! 6-7 Puella az US-en!! ^^
Auren

I am the bone of my Sword.

Zomil
melyik csapat feliratát szoktad nézni(angol)?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
vannak azert meg madoka lehetosegek

Homurarol meg siman kiderulhet, hogy az volt a kivansaga valamikor a jovoben, hogy megakadalyozhassa madoka szerzodeskoteset es igy kerult vissza a multba. Az elso epizod elejevel meg ossze is illene

WWFSMD?

efti
Mostani Hourou Musuko is jo volt, raadasul (remelem ez igy nem spoiler) sikerult nem osszevissza ugralni a storyline-ban <#eljen>

WWFSMD?

efti
Fractale megint jo volt, ha igy folytatjak se lesz rossz, de remelem kov epizodban igazan beindulnak majd az esemenyek es nem a vegere tartogatnak csak dolgokat

WWFSMD?

LeventeV
es az uncensored videokat?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
jah, hogy aa-ra töltöd...néztem a blogodat és még mindig csak a 2. résznél tartottál -.-

LasDen
feliratokat AA-n megtalálod....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
kerhetek valami linkeket privatba?

LasDen
5-6. rész....a héten jön ki valamikor a 7-8. rész...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
<#eljen>
hol tartasz?

LasDen
jelen....

LeventeV
a Samurai Girls-nek ki csinalja az uncensored valtozatat?

LeventeV
kosz. azert van 1-2

xridergabo
Tsukihime Universe (fanart)

De "Az oldalról" menüpont alatt meglehet am nézni a fejlécképeket😄

Gurren
frissítgess addig, míg ki nem jön újra :p

LeventeV
mar keso. bezartam az ablakot. igy mar lehetetlen megtudni...

Zomil
bah mostmár tényleg megkéne néznem angolul, mert US már 3résszel le van maradva :S

Ruley
Whoa, Madoka 08:

( ‿‿ )

Szinte minden régebbi tipp igaznak bizonyult, és most már abban a korábbi tippben is jobban bízok hogy Kyuubey=Madoka, az alapján a mondat alapján hogy Madoka ha elfogadná a szerzõdést, Isten lehetne. Kyuubey talán az õ korrumpálódott formája, mint a többi lánynak a boszorkányok.

LasDen
látom AA-ról van a kép...ott meg a fejléc jobb szélén az utolsó gombra kattanva megtudhatod honnan a kép...😄
amúgy nemtom....

LeventeV
o melyik animebol van?

LasDen
ûristen...ez a Bobobo-bo Bo-bobo egy kibaszott õrült nagy fasság....tetszik...😄DDDD

Ruley
Vagy kuss, és nézzem meg? 😄

Ennél szebben magam sem mondhattam volna.

LeventeV
<#eljen>
nagyon jol mondod.

szerintem is nezd meg RelakS, nem banod meg.

armageddon666
Arra hajtasz hogy elspoilerezd magadnak az egyik legjobb animét? Kategórián belül a legjobbat?

@

LasDen
a legegyszerûbb az igen...😄

RelakS
mármint ha a gyerekének dúdolgathatta volna? O_o

Vagy kuss, és nézzem meg? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
aranyos a dal, es Nagisa is aranyos volt mikor dudolgatta, aztan eszembe jutott, hogy mi lett volna ha a gyerekenek nem dudolhatta volna...<#rinya>

RelakS
nem tudom, mi kötõdik hozzá, de tök aranyos a szövege 😊 (felirat azért kellett még :S )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Akkor semmi gond.
"Baccano!" elején kicsit kapkodtam az agyam, de aztán elkaptam a fonalat, és végigkövethetõ volt - ha ennél egyszerûbb a "Durarara", akkor nincs gond 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Ahhoz képest sokkal egyszerûbb

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Hát, ha a Baccano idõkavarásához hasonlít, az elviselhetõ - simán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
úgy hogy a többség látta elõtte a Baccanot 😊
egyébként már maga az opening megfogott egybõl. aztán a karakterek. aztán gyorsan eljutottam odáig, hogy lett valami 😊

@

PetruZ
Csak türelem. 😄 Mondom, több idõsík zajlik egyszerre és 2-3 egymás utáni rész ált. ugyanaz az idõsáv, csak más nézõpontból, miközben valamennyire megy elõre is a fõszál, mert minden nézõpont új mozaikdarabkákat illeszt a képbe. Kiderül egy csomó minden is pl. arról, amit említettél.
Jakuza001
Hat lehet hogy ott indul be, de ezt kinszenvedes odaig kivarni. A 4. resznel jarok es az elobbi kommentem kulturalt volt abbol a szempontbol, hogy mit gondolok errol az animerol, mert amugy mashogy tettem volna fel a kerdet, valahogy igy "Ez meg mi a ... ?" 😄

Azt is kerdeztem meg, hogy ez az anime mikeppen kaphatott 9 folotti ertekelest ilyen kezdessel ? Sztori idaig egy szal se, de meg csak nyomokban se fedezheto fel benne semmi hasonlo sem.
A jelenetek csapkodok es ertelmetlenek, mint pl
Megjeleno srac az iskolaban, aki bejelenti, hogy bejott, hogy elmondja, hogy nem jon iskolaba
LOL

LasDen
nemtom...olyan 3-4-gyel...😄

IMYke2.0.0.0
Hány emberrel bírsz el, mert akkor annyi + 1-et küldök 😊)))

PetruZ
A párhuzamos idõsíkok miatt úgy 5-6 rész után kezd kialakulni, mirõl is van szó, de még én sem értem a végére. 😊
LasDen
ne...most fáradt vagyok...meg ebédelni készülök.....

IMYke2.0.0.0
Küldjem a nindzsákat? <#ravasz1>

Jakuza001
Elkezdtem nezni a Durarara-t. De mar magamtol is megkerdeztem, ez meg mi ? 😄

Zomil
"a clannad movie szerintem szar"

vigyázz, mert ilyenért Imyke megkeres 😄

LeventeV
<#eljen>

LasDen
a clannad endinget én szeretem...eleinte emlékeztett a sorozatra, de már nem szokott semmi feljönni csak annyi, hogy clannad...😄 amúgy is egy vidám dal akar ez lenni....

a clannad movie szerintem szar....20 percet bírtam aztán átpörgettem....

Lelouch