Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
áá megtaláltam onion a neve 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Armitage III filmek megvoltak már?

1995: Armitage III
1996: Armitage III: Poly Matrix
2002: Armitage III: Dual Matrix

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Győri Devi
azt megköszönném 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
Meg lesz nézve ptw listán van, csak most ilyen sci-fi-s hangulatom van... 😄
Majd, ha megunom a sci-fi-ket majd akkor megnézem. 😊

Hamár sci-fi:
Heroic Age nem rossz cucc 😊
Egy dolog rontja le, szvsz nagyon sablonosak a harcok :S
De a történet érdekessége és a karakterek megmentik 😊
Amugy a hercegnönek sztem nagyon kellemes hangja van mégis össz-vissz 2 anime-ben volt szinkronhang 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Nem ugrik be a pack neve, majd meglesem, gyûjtögettem smileykat egy öhm, vmihez. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Sekirei habár butuska ecchi, de sokkal jobban van megírva mint IS, de a karaktertípus ugyanaz lényegében.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
szemkoto mi? Nos Tsukiumi foleg a mellesleg teren a nyero 😄

WWFSMD?

LasDen
fordítva...Tsukiumi menõbbb....😄 mellesleg nagy hiba...nézd meg azonnal...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
igen nem egy szint, mert a kaloz szemkötö miatt sokkal menöbb 😄
(Sekirei-t nem láttam szoval nem tudom 😄)

Amugy igy már értem...nem vagyok otthon a hárem anime-kben... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
meg lehetett vegul oldani, csak nem FF alol. IE alatt siman mukodott 😛

WWFSMD?

Lelouch
Legalább tudtam vele idõt spórolni a Z-vel szemben, de így majd nézhetem a maradékot az eredeti elnyújtott formájában.
ezeréves sg bug akit letiltasz soha többé nem tudod feloldani😄

Mit vársz egy recaptól?😄

LasDen
kicsit ""haza"" beszélek, de a Laura meg a Tsukiumi mégse egy szint...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Dragon Ball Kai tényleg csak a Cell-saga végéig fog tartani? Mert így kb. semmi értelme nem volt az egésznek.
Malakai
IS:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi, tipik tsundere viselkedés.
Pölö Sekireiben amikor Tsukiumi bejelentette, akkor is annyi következmény volt, hogy az összes lány ugyanúgy mondogatta, hogy õk is feleség (jelölt)...
IS-tõl ennél többet vársz? 😊
Szerk: efti, heh. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
amugy csak nekem van ettol az annyira ruhelli, hogy eldonti hozzamegy felesegultol amolyan Sekirei fele Tsukiumi utanerzesem?

WWFSMD?

Zomil
pfff 😄

Én már csak azért nézem ezt a sorozatot, hogy hogy lehet még a kliséket/Ichika balfaszságát fokozni... 😄

jah meg:
mostmár érdekel mi lesz a német csaj meg Ichika között, ha már a német elözö részben eldöntötte, h Ichika a férje lesz v mi... 😄

efti
nem hinnem hogy ez spoiler, ez mar az elso epizodnal is az alaphelyzet volt 😄

WWFSMD?

Ruley
IS 9.

Emlékeztek amikor pár hete valaki mondta hogy ennél már csak akkor lenne tipikusabb, ha még tele is lenne ecchi fanservice-el? Na most már tudjuk, hogy eddig azért nem volt tele, mert a 9. részre tartogatták.

Mindet. 😛

Egyébként meg, az elsõ jelenet kapcsán hadd idézzem Zomil #40689. hozzászólását:

Mondjuk azt hozzátenném, h a föszereplö balfaszságát már nagyon tulzásba vitték, sztem Ichika akkor sem értené mi a szitu, ha már ágyban lenne az egyik csajjal... 😄

😛

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Győri Devi
ezek az ikonok mibõl vannak? mert hongfire-n vannak ezek az emote-k, meg facebookon is láttam egy appnál ezt a karakter de nemtom honnan van...

やられたらやり返す。倍返しだ!

efti
jah, uzenetkuldes helyett sikeresen a letiltasara kattintottam elsozor, most meg nem hagyja visszaallitani 😛

WWFSMD?

efti
Hourou Musuko-ban se volt, pedig nem lenne semmi 😄

WWFSMD?

Győri Devi
azt hiszem véletlen letiltottad hogy küldjek neked privátot XD amúgy sajna ma nekem nem jó mert meek haza hétvégére...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
Szerintem se lesz, azért kérdeztem rá.
Zomil
én ugy tudom nem lesz 😮

Lasden: jhajjj...ezt minden anime-ben el kell sütni? 😄
lassan már csak a gosick-ban nem volt ilyen rész 😄
jo persze, pont az IS-ben ne lenne benne...

Lelouch
Második évad???
LasDen
IS-be is megvolt a szokásos tengerparti lazulás....és persze a végén kicsit tovább görgették a sztorit....
aranyos meg minden, de pikachu jelmezben a tengerpartra....😄

Zomil
igazábol sztem mostmár a végéig az összes rész sokkolo lesz 😄

amugy mostanában elég ritka a 24 részes sorozat, inkább a 13 részesek a jellemzöek sajnos :S

efti
szerintem nem volt az, meglehetosen egyenes kovetkezmenye volt az eddigieknek az uj epizod (remelem ez meg nem szamit spoilernek)

WWFSMD?

Ruley
Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal hogy a 9. is sokkoló lesz. 😛

armageddon666
Starship Troopersbõl TV2 Matinén vagy hol (de rég volt 😄) ment egy ilyen CG sorozat. Abban szerepeltek az említett mechák 😊

@

Zomil
nem...

efti
nem madoka 9 az a 8?

WWFSMD?

Zomil
Madoka 8.: omg...basszus....nem kicsit sokkolo rész volt 😮OO
Sayaka végül tényleg boszivá változott, de ugy néz ki amugy is minden MS-nek ez a sorsa...az alternativ idösikon szvsz homurával lehettek a legjobb barátok, és ott Madoka változott egy hatalmas boszivá...
Meg ahogy Kyubey felzabálta magát...omg...
Mondjuk fogalmam sincs mi a tököm lehet ez az Incubator...

Malakai
Én várok vele még egy kicsit, hátha lesz jobb release.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Supnat anime milyen?

efti
Hourou Musuko:

Igen, gyakorlatilag ez a resz pont ugyanigy zajlott a mangaban is. Sot meg kell kovessem magam, kivancsisagbol utannaneztem, mert kisse mar osszefolytak a dolgok nalam es eddig hibasan allitottam, hogy az Annas dolog a Romeo es Julias szinieloadas utan tortent. Az anime ido sorrendje nincs is annyira osszezavarva, csak bennem mosodtak kisse szet a dolgok.

WWFSMD?

Malakai
OFF Starship Troopers nem kicsit más volt könyvben mondjuk, nem csak azt hagyták ki. 😊
Hozzáteszem jó változás is volt a könyvhöz képest, konkrétan a film humora...

A mechák eredetét én még nem próbáltam kutatni, 😄 de ha írott scifit nézzük és ennyire lazán, akkor korábbra is vissza lehet menni, mint a Starship Troopers, ember által irányított humanoid robotokról korábban is írtak már.
A kifejezés meg a tipikus japán eredetû, de nem japánok által elterjesztett darab úgy tudom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
pedig azt megneztem volna ha vegigmegy. remelem nem igaz a hir.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
madokat..vagy sem.. egyenlore lehet csak hirveres

WWFSMD?

LeventeV
mit canceleztek?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Madoka 08:
Látszik a fény az alagút végén. Homura egy másik idõbõl jön, ahhol gondolom Madoka Mahou Shoujo lett, és ugye magától értetõdik, hogy sok rossz dolog történt. Mikor jön a második évad? 😄
És a Mahou Shoujo tovább fejlesztve--->Boszorkák 😊
A Mecha vitához ... Vajon hányan tudják, hogy az 1959-es Starship troopers könyvben szerepeltek elég sokat exoskeleton páncélok, és abban vívott csaták? Ezeket nagyvonalúan kihagyták a filmbõl ... ellenben elég ismert volt világszerte, ha nem is onnan származnak a Mecha ötletek, de biztos adott egy lökést a témának. Japánok elõtte is imádták a robotos témát, meg a ház-város méretû dolgokat 😊

Máté94
Puella 08 US-en Zomil!*.*!
Győri Devi
Hourou Musuko
omg ez hirtelen jött! Anna én Nitorin páros, gondoltam hogy lesz vmi de hogy rendesen járnak eléggé meglepett. Mangában is ilyen ütemben zajlott le?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ruley
Legalább most végre nem kell júniusig várnunk hogy megtudjuk a Sankaku direkt túlzóan kelti-e a pánikot. Ha mégis lesz következõ rész egy hét múlva, akkor annyival valószínûbb, hogy eleve nem is szakad a fejünkre az ég, csak õk hülyéskednek az egész cenzúra témával.

hát jah....

armageddon666
speciel most akarják azokat is beszüntetni, szóval nem értem a problémád 😊

Egyébként szerintem ez is ilyen GTA jellegû hírverés. csak nem lesz cancel még mielõtt elkezdem nézni 😄

@

Zomil
primetime is megy...(zombie desu ka spoiler)
gondolj csak a Zombie 7. részébe...és Aikawa még élvezte is... 😄DDD