Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Milyen mecha szól csak a mechákról? 😊 Gundam-ban is ugyanúgy van mindig valami kerettörténet, mint a CG-ben például.
LeventeV
arra, hogy ha egy animeben megjelenik egy robot az nem biztos, hogy tiszta mecha es csak a mechakrol fog szolni az egesz anime.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Hotori nagyon aranyos nõvér 😊 ep7

@

Lelouch
És ezzel mire akarsz kilyukadni?
Zomil
nah ugy már más 😄
mondjuk van benne CC is... 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
CG. elnezest, faradt vagyok.

Zomil
CC?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Szeressük õket 😊
LeventeV
en CC-ra gondoltam. ott is vannak mechak de nem ok vannak a tortenet kozeppontjaban.

armageddon666
jó ez a Soremachi, pokko. 😊

+ pont hogy SHAFT 😄 lehet elkezdem Madokát.

@

Zomil
jo végülis... 😄
Bár mondjuk, lassan annyit dicsértük itt az elmult pár napban, h aki nem akarta, most már csak azért ö is meg fogja nézni 😄DDD

Mondjuk én szivesen dicsérem, mert nálam simán benne van a top5-ben.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ez a legjobb megoldás valoban.
Én leginkább zenés, ürcsatás, királyságnak mondanám 😄DDDD
De valoban az a legjobb szo rá amit te mondtál.

De mondjuk akkor a Zero mi? mert az nem az ürben játszodik 😄

Lelouch
Szerintem meg tökmindegy, kivéve ha egy paródia animérõl beszélünk, mint pl. a Hayate no Gotoku elsõ évadja.<#zavart1>
LasDen
- Miért nézzem meg? Nem szeretem a mechat!
- Nézd meg mer kurva jó!
- Oké

látod??? ennyi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Akkor ha kérdezik, hogy milyen a macross, és tudod, hogy a mecha eltántorítaná õket, akkor mondd nekik mondjuk azt, hogy ÛROPERA!

@

Zomil
Mecha és kész...ez eddig oké, mert nekem is igy van 😄
De aki utálja a stilust valahogy meg kell gyözni, h MEG KELL NÉZNIE 😄

Zomil
Macross, de nem a Macross Frontier, itt azért szvsz elég kis szerepet kap, h az most egy F14 kinézetü ürrepülö v egy mecha 😄
A többi macross-ban azért kapott nagy szerepet, mert azokban a mecha/gép átalakulás ujnak számitott, nem láttam a régebbiket, kivéve a Zero-t, de gondolom ott 1-1 ilyen gép joval nagyobb szerepet kapott. 😊

LasDen
mondom mecha...kész...vita lezárva..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ennyi az egész... 😄
Zomil
Nem éppen 😊
Én azokra mondom, h nagyon mecha-s, mint a TEngen-toppa/gundam, ahol létszükség a mecha, mert anélkül nem lenne élvezhetö és ezek miatt hires a sorozat. A többi ahol csak ugy ott van a mecha, mint a hadviselés eggyik formája, azokra sztem nem lehet rámondani, h izig-vérig mecha.

Mondjuk engem nem zavar, mert szeretem a mecha-kat, csak akik nem szeretik a stilust azoknak valahogy el kell magyarázni, h megéri megnézni, mert ez nem olyan, mint amilyenre ö gondol 😊

Malakai
Egyetértek. #41708-ban is a többségrõl beszéltem 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
de azert nem mindegy, hogy minden reszben megjelennek vagy az egesz sorozatba osszesen 4szer, 5szor.

armageddon666
ez hülyeség... tudtommal a mechát a Gundam és a Macross tette népszerûvé, szóval azok "A mecha animék", és egyikre sem mondanám, hogy gyerekes/rossz/béna...

@

LasDen
én nem teszek ilyen különbségeket...van benne nagy robot?? akkor mecha...nincs nagyon mecha meg nem nagyon mecha...csak mecha...😄

Zomil
ahhh...annyira nyálcsorgato a leirás AA-n, csak ne lenne ilyen régi, vagyis inkább csunya 😞
Mai szinvonalon abszolult nézös lenne.

Malakai
Úgy látom a többség pejoratív módon használja a mechás szót, szóval gondolom én akkor a hagyományos értelemben vett mecha a rossz/béna/gyerekes mecha. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
nem éppen...
A Macross mintapéldája annak, h kell a zenét és a harcokat vegyiteni, hogy kell emberek kapcsolatát bemutatni és egy érdekes történetet elmesélni...
Ha a gépek simán csak F14-es ürrepülök maradnának és nem tudnának átalakulni(robot és félig robot formába) az sem vonna le semmi az anime értékéböl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oké, tény, ott a macross...de azt meg nem használják tul sürün, h zavaro lenne

Én hagyományos mecha-nak inkább mondanám a Tengen-toppa-t, Gundam-ot, stb.

armageddon666
mi a hagyományos értelemben vett mecha akkor??? 😄 Macross szvsz mintapéldánya a "hagyományos értelemben vett mechának"

@

Jakuza001
Valoban nem tunik rossznak a Macross F, meg szerencse, hogy nem nevezheto tenyleges mecha-s animenek, mert azokat en utalom.
Ez inkabb sci-fi, nem veheto hagyomanyos ertelmbe vett mechasnak, igy hala istennek vegigtudom nezni. 😄

ajánlom nagyon jó,nem véletlenül a magas érték,néha kiszámítható de akkora fordulatok vannak benne hogy igen csak,egy komplett felépített történelemmel rendelkezik,úgy mint pucsok,lázadások,diktatúra,szélsõségesek,merényletek,vallások szerepe a legjobb anime(történeti szempontból) 😄

Ruley
Nekem egyszer a Legend of the Galactic Heroes-t kéne majd megnézni, az tûnik ilyennek, meg gondolom a MAL-on sem véletlenül a második legmagasabban értékelt anime, csak hát 110 részes, és állítólag 20-30 rész után kezd beindulni, szóval majd máskor.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
U-n fenn van az egész sorozat....😄

Zomil
US-en felfüggesztett kategoriában van, szoval marad az SR 😊
Kár, h ök nem videos kiadásban dolgoznak, szoval majd vhonnan be kell szereznem.

Imy: megfogom majd sztem nézni, mert az Én, a robot filmet is nagyon szerettem 😊

LasDen
az US csinálja de nem v nagyon nagyon lassan halad vele...ellenben a Saiyan Rivals folyamatosan adja ki a részeket...már a 62. résznél tartanak....heti 4-5 rész kicsúszik tõlük....

IMYke2.0.0.0
Kedvcsináló az Armitage III-akhoz. (1. film eleje) - direkt a spanyol, hogy ne legyen spoiler.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
megkéne basszus tudom...már csak Sugita miatt is... 😄DDD
Csak ne lenne olyan sok rész... 😄

Van olyan magyar forditocsapat akik rendesen végigforditották vagy több forditotol kell összeollozni?

efti
En valamelyik armitage IIIat lattam anno VHSen, de mar nem tudom melyik volt. Egy biztos nagyon tetszett akkor.

viszont a mostani Fractale epizod se volt kutya

WWFSMD?

LasDen
akkor nézd meg a gintamat...ha nem is galaxis, de hasonló hülyeségeket találsz ott is...😄

IMYke2.0.0.0
Az Armitage III erõsen feszegeti a robot vs ember határokat. Jó az is.
Fõképp a két folytatás.
Én nagyon nem bántam meg, amikor a 3 részt (filmet) egymás után lezavartam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
nem de felkerült a ptw listára 😊

mondjuk leginkább ilyen Asimov-Alapitvány trilogia szerü anime-ket keresek, egyszerüen nem tudok betelni azzal a könyvel 😊
Abban ürcsatátol kezdve, cselesen megoldott szituáciokon át, még poénok is beférnek(bár elég kevéske), és végig rendkivül izgalmas, bár aki olvasta az tudja miröl beszélek 😊

(Elötte meg a Galaxis utikalauz stopposoknak-at olvastam, de azt a hangulatot/stilust/tömény hülyeséget amit az áraszt nem lehet visszaadni 😄)

IMYke2.0.0.0
Van egy kínai scan (kínai hölgyek képeit teszik be) oldal, ahol TUCATnyi ilyen gif csoport van (mint nálunk a beszúrható smiley-k). Köztük ez is.

Íme:

Az oldal: klikk

Győri Devi
áá megtaláltam onion a neve 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Armitage III filmek megvoltak már?

1995: Armitage III
1996: Armitage III: Poly Matrix
2002: Armitage III: Dual Matrix

Győri Devi
azt megköszönném 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
Meg lesz nézve ptw listán van, csak most ilyen sci-fi-s hangulatom van... 😄
Majd, ha megunom a sci-fi-ket majd akkor megnézem. 😊

Hamár sci-fi:
Heroic Age nem rossz cucc 😊
Egy dolog rontja le, szvsz nagyon sablonosak a harcok :S
De a történet érdekessége és a karakterek megmentik 😊
Amugy a hercegnönek sztem nagyon kellemes hangja van mégis össz-vissz 2 anime-ben volt szinkronhang 😞

Malakai
Nem ugrik be a pack neve, majd meglesem, gyûjtögettem smileykat egy öhm, vmihez. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Sekirei habár butuska ecchi, de sokkal jobban van megírva mint IS, de a karaktertípus ugyanaz lényegében.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
szemkoto mi? Nos Tsukiumi foleg a mellesleg teren a nyero 😄

WWFSMD?