Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Néhány új banner:
1.
2.
3.
4.
5.
RelakS
ha japánul írsz, igazad van. Ha latin betûkkel írsz, akkor azért illik kitenni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Most felnéztem a hivatalos oldalára, és mégis van ott is kérdõjel.<#nemtudom>
Elméletileg japánban ha "ka" van mondat végén az már eleve kérdõmondatnak számít és kérdõjel sem kell.
efti
itt van, de elore szolok, foleg Imynek, hogy a blog gyakorlatilag spoiler halmaz

WWFSMD?

Gyõri Devi
linket a blogodról :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Imyke... Azon a kép is mintha kicsit össze lenne nyomódva... :D Plusz a Beelzebub-os bannerjén is kimaradt egy "e" betû... Plusz van pár a packjából ami eléggé elüt a régiek stílusától... Bár ha mást nem zavar akkor engem se... :D
Máté94
Ki hagyta le a Zombie Desuka végérõl a ?-jelet? :D
armageddon666
20 évre titkosítva. Jöttél volna, he! :D

@

Máté94
Képek hol maradnak? :D
armageddon666
Ejj csak nem jön Madoka 10 -.-

Akkor addig.... B Gata H Kei BD kinnvan!!!

@

Zomil
Nekem most péntek nem volt jo, de következöre mindenképp el akarok menni :)

Oh nézmá ezt a belze bannert ki csinálta? tök jo :)
Majd a banner képek listázását meg lehetne oldani? :)

Már 1szer kérdeztem, de ugy látom nem vette észre senki...Tudtok ajánlani Sekirei féle anime-t? :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egy 8.9-es földregés után szerintem egy nem földrengés biztosan épített ország pl kis hazánk jó fele romhalmazzá vált volna. Egy nem fölrengésbiztosra épített nagyvárosra meg rá sem lehetne ismerni... Több milliós nagyvárosok voltak az epicentrum közelében ami máshol alsó hangon is minimum több százezres halálozást jelentene de ahhoz képest "viszonylag" jól megúszták a dolgot. Máshol már sztem kõ kövön nem maradt volna egy ekkora rengés után.
RelakS
Ja, a Fukushimai erõmû körül már 20km-es a kitelepítési zóna.

Mi lesz japánnal? Semmi egyelõre. Amíg nem jön még néhány ilyen rettenet. Szerintem. Itthon már rég eltûnt volna az ország ipara szerintem <#idiota>

armageddon666
De csak elindult :)) Köszi még egyszer :D
Tali jó volt :) áprilisban tegyétek többen szabaddá magatok :D

---

Fukushima erõmû námbör ván bedurrant :S ajjaj....

@

LeventeV
off: mi lesz japánnal? aggódom értük :|

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
2:35 körül volt, mikor hazaértem :D Rohadt GPS meg bedöglött a telón, szóval még újra is kellett indítani, így eltartott egy ideig, mire Armát hazavittem :D

Jakuza001: Erõm még nem volt rendesen elolvasni a cikket, de így is találtam benne hibákat :/ Akkor már inkább japanpelcek

efti
beadta a working!-es banneremet \o/

asszem ezzel meg elleszunk egy darabig :D

WWFSMD?

Jakuza001
Csak neked es csak most, mert meg koran van. :D

Tanuljunk japánul! #1

efti
Szeretnem kihelenteni, hogy az eso hivatalos SG anime forum talalkozo sikeres volt. En most ertem haza es tippem szerint en vagyok az elso.

Kovetkezto talit a japan konyhamuveszetnek adozva tervezzuk valamikor aprilis vegere.

WWFSMD?

Máté94
Madoka 9. US-en :)
Máté94
Igen, nekem is az juttot eszembe. :)
LeventeV
a japán szervezettséggel kapcsolatban: http://www.youtube.com/v/PhHxPJSrPOw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

azért a japánok nem érdemlik meg.

PetruZ
Érdekes, hogy pont tavaly volt a Tokyo Magnitude 8.0 anime, ami hasonló dolgot feszeget, csak ott Tokiót éri egy 8-as rengés (most "csak" 5 körül volt, ami elérte õket). Nem volt rossz, meg lehet nézni, mondjuk a nagy csavar után az utolsó rész már kicsit felesleges, de egyébként jól bemutatja, hogy a japánok hogyan állnak a földrengésekhez és mennyire szervezetten mennek náluk a dolgok.
LeventeV
igen

remélem azért megoldódik a helyzet.

IMYke2.0.0.0
Igen, olvastam és néztem is (AlJazeera) - sõt, utóbbin egy indiai szakértõt megkérdezett a mûsorvezetõ, lehetséges-e abszolút földrengés-biztos épületet építeni: a sejpítõ szakértõ válasza az volt, hogy technikailag igen, de gazdaságilag nem kifizetõdõ minden épületet így elkészíteni...
A tsunamikról nem is beszélve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy írtad már, de földrajzos vagy? :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na jah, de 8.9-es földrengés se súrún van és utána lévõ órákban volt még 45(!) 4.5-6.7 között. Ez nem "sima" földrengés volt, már a pusztítás mértékét nézve sem.

LeventeV
pont ma tartottam kiselõadást a Globális Tektonikáról. nagyon sajnálom õket.

IMYke2.0.0.0
Szegény Japán - vulkanikus zónában, és törésvonalak (az óceáni lemezek a kontenintális lemezeknek ütköznek, és ez ország közelében történik) mentén fekszik a szigetország, folyamatos a hurrikán és földrengés veszély. :(

IMYke2.0.0.0
Végigfut a hátamon a hideg: a légiriadó hangja szól...

Nagyon súlyos, az összes létezõ értelemben :(

LasDen
IS....áh....szóra sem érdemes...:D ez a Tanaba akkor lett volna tipikusabb ha még loli is...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Na, így legyen ötösöm a lottón is... gondoltam, megnézem, van-e újdonság a "Tales of Symphonia - Tethe’alla" témakörben...
S van :)

IMYke2.0.0.0
Tales of Symphonia Special 2 - ez a csapat nagyon beteg :)

Zomil
Amugy a 10. részt tekintve:
Akár azt is mondhatnánk, h a sorozat föszereplöje végig Homura :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
A felirat megjelenésének reggelén :D
Nekem semmi bajom igazából velük, de akkor is megvárom -t ... csak bírjam ki :D

@

armageddon666
#42347 ide is

@

armageddon666
Nem olvastam el, szóval nem tudom mirõl van benne szó, szóval elméleti síkon beszéltem, hogy ilyen is lehetséges.

@

Ruley
Jó, az mondjuk tényleg túlzás volt, inkább olyan volt ez mint egy poént lelõni, nem mint valami mindent újraértelmezõ csavart.

Én például, amikor ahhoz a részhez értem, kellemesen MEGLEPÕDTEM rajta, hogy "aha,, ez egy egész szellemes megoldás volt". Szóval minimum az angol felirat megjelenésének a reggelén mégsem kellett volna.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0

Lelouch
Szerintem semmi olyat nem írt, ami hazavágná az egészet.<#zavart1>
Zomil
Ehhez hozzászolva:
Sztem az egyetlen lehetöség a happy endingre az, h valahogy kyuubey-t sikerül egy ujabb idövisszapörgetés után elpusztitani/elüldözni a bolygorol, mert hát a végeredmény mindig ugyanaz lesz ahogy már te is irtad...szoval sztem az egyetlen lehetöség, ha sikerül valahogy megakadályozni az eseményeket :S
De igazábol nem sok esélyt látok boldog befejezésre...

Zomil
Nah nem birtam ki, inkább megnéztem angolul a 9-10-et :)
9.:
Szoval akkor kyuubey egy földönkivüli...
omg ez a harc Sayaka-val elég látványos volt a koncertterembe...és végül akkor most -2 ms... :S

10.:
Omg...nem akarom mondani, h én megmondtam...de én megmondtam az elején, h itt alternativ idösikokrol van szo, illetve pontosabban az idö visszapörgetéséröl...ti meg lehurrogtatok, h ez nem Haruhi... :D
Amugy meg nem kicsit sokkolo rész volt ez is....Mami szépen bekattan...és hasonlo finomságok :O
Mondjuk Homura elég badass azokkal a fegyverekkel... :D

Jah, h kyuubey leszarja, ha Madoka elpusztitja a bolygot...szép :O

És a végére megérkeztünk a sorozat elejére :)

Hatalmas ez a sorozat...nem semmit alkotnak a készitöi... :)

LasDen
ezt mondjuk nem tuttam...de mostanában csak a yakitate japanban futottam bele idegesítõ tl noteokba...olyanokat magyaráznak el, amit utána az egyik karakter is....meg a mindenféle kenyereknek az alapanyagai honnan vannak meg mit csinálnak vele...a szart érdekli...:D amit tudnom kell az animéhez arról a nyüves kenyérrõl úgyis elmondják...az elsõ tizenpár résznél vettem a fáraccságot elolvasni majd hagytam a francba õket...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Nem ismertem - de akkor a fordítót is a Los Angeles-i törésvonal fölé kötözném, vagy a Mariana-árok felett elengedném, a lábán egy 20 kg-os súllyal :)

Ruley
Gondolom egy Index, Bakuman, Gosick, és OniiKoto rész kimarad, utána meg már csak helyreáll a rend.

Malakai
Sekirei: Pure Engagement:Õ addig egyértelmûen férfinak tekintette magát, csak aztán jött a szárnyas téma, most meg valószinüleg épp olyan zavarodott mint te. :D De testileg elméletileg nõ, a seiyuu aki a hangját adja meg végig nõ volt, Kaida Yuki, aki persze gyakran szinkronizál lányos fiúkat. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
És csak magyarázat képpen, nem, nem igazi a feliratból van, csak vicc az egész hasonló TL note-okról.