Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Még friss, ropogós!

@

Ruley
Ez meg milyen kemény már, hogy egyébként órákkal a mûsoridõ elõtt szokták befejezni az adott epizód rajzolását!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Könyörgöm, Sankaku még a Tsunami elõtt mondta hogy örökre le lesz fújva lesz a Madoka nézõi panaszok miatt, nehogy már azért higgyünk nekik mert közben tök véletlenül négyfelõl csapott le Japánra az istennyila, és ideiglenesen minden más is le lett fújva!

LasDen
ANN-t jobban szeressem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nem rossz a sankaku, de kb. az sg-hez tudnám hasonlitani... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Sztem TV-ben is le fogják, egyszerüen az történt amit Lelouch is belinkelt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
én is inkább máshonnan szedem a híreket...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Meg ha nem is adják le TV-ben, BD-n kiadják, tehát nem tudják elkerülni azt, hogy sose adják ki.
Zomil
Sankaku szokás szerint tuloz... 😄
Wikiröl: "Episodes 11 and 12 are not cancelled, just postponed."

Máté94
Muszáj ennyi Louise után. Nagyon unalmas volt egyébként. 😄
De én végignézem mind. 😄
LasDen
akane nem volt rossz, de igazából már nem emlékszem belõle semmire...😄

Lelouch
A sankaku sok esetben nem túl hiteles forrás. 😄 Amúgy a Madokánál úgy néz ki kapóra jön a csúszás.
Máté94
Zero Louise utána egy kis hárem következik, Akane-iro ni Somaru Saka személyében, majd megint Louise követi a 2-3. évaddal.
LasDen
az is elmarad.....sankakun úgy írják, hogy végképp eltörölve és nagy volt a hõbörgés.......

Zomil
hát igen... 😞

Mondjuk Madoka elvileg lesz arrol nem tudok, h elmaradna 😊

PetruZ
Szinte mind. A jövõ heti háromnapos nagy Tokyo Anime Show is elmarad. A group-ok egy része pihen, mások az elmaradásaikat pótolják.
Lassan visszatér majd mind, de azt hiszem, nem ez most a legfontosabb problémájuk...
LeventeV
hát igen, most az a legfontosabb, hogy megfékezzék a problémákat aztán majd szépen helyreáll a rend.

kösz a gyors válaszokat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
amiket eddig bejelentettek....a legtöbb az csúszni fog...de pl az ATX-es sorozatok ugyanúgy fognak menni, ahogy voltak is már a földrengés másnapján....meg level e-t is adtak végül....szal csatorna függõ nemtom....mangák nagyrésze is csúszik....

Zomil
jo kérdés, Lasden már egy korábbi hsz-ben összeszedett egy adag anime-t ami késni fog.
Bizonytalan az egész mivel, sajnos Japánban most elörfordulnak áramszünetek az erömü hibák miatt, igy eléggé bizonytalan, h mi mikor jön ki.

LeventeV
a katasztrófa miatt az összes anime sorozat és manga megjelenés csúszni fog, vagy csak egyesek?

Máté94
<#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Ne kend rám! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Máté94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor az a NOVA "magábaolvasztotta" a lányokat. Na az nem tetszett 😊
Máté94
Imi még megsértõdik...<#idiota>
Seth
Az ilyet aztán fontos spoilerbe írni 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
aztán mitõl???

Máté94
Freezing 09: Így kellett volna kezdõdni az elején. 😊
Egyébként nagyot ütött, szinte féltem. ^^
LasDen
The Gosick did not air on TV Tokyo on March 11 during the emergency earthquake special programming. The anime will not air on TV Aichi on March 21, TV Osaka on March 22, TVQ Kyushu Broadcasting on March 23, and TV Setouchi on March 23. When the anime resumes on TV Asahi, TVQ, and TV Setouchi, it will be in rescheduled timeslots.

soká lesz még vége akkó....

LeventeV
na akkor jövõhéten én is nekilátok. jól fog jönni egy vígjáték.

Zomil
Az elsö évadot néztem végig + ova, most fejeztem be 😊
Nagyon jo volt. Majd nekikezdek a 2. évadnak is, de sajnos abbol még csak 6rész van leforditva.

LeventeV
melyik sora-t nézed?

Zomil
Mostmár jo köszi 😊
Amugy azért használom, mert sztem egy jo böngészö 😊

Malakai
Széleskörû tesztet nem végeztem, de most megnéztem Safariban (amit továbbra se értek miért használsz, mert ha jól tudom win alatt vagy), nálam volt a hiba, csak többi böngészõ így is jól jelenítette meg. 😊 Mindegy, mostmár jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Mondjuk Safari-ban kicsit érdekesen listázza... 😄
Az elsö kb. középen van és onnan egyesével egymás alá pakolgatja és egyre jobban csuszik jobbra a kép...a végén kb. 2oldal szélességet elfoglal. Nemtudom miért 😮

Zomil
Visszavonom...a 10. rész semmi a 11.-hez képest...jesszusom
amikor Tomoki lánnyá változik...nem kicsit perverz a srác... 😄
Nem ismer határokat az tuti... 😄

Malakai
Csak mellesleg megjegyzem, hogy 120 új képet termeltetek a bannerek közé ezalatt a nem túl hosszú idõszak alatt. 😊

Ömlesztettben pedig mostmár rendes thumbnailek jelennek meg, úgyhogy nem lesz dög lassú. Lapozó csak kéne még hozzá, mert így is 410 képet kér le, mégha kicsik is. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Sora 10. rész...oké...kész...tényleg a földön fetrengek...
a mellbimbo dal...omg...ez...omg... 😄

Viszont a rendes dal nagyon jo volt 😊

LeventeV
tök jó lett az UBW banner <#eljen>

Zomil
Uhh, ez a Sora néha már-már fájdalmasan marhaság... 😄
pl. most a 8. részben mikor Ikaros megjelent a minigun-nal a lövöldözös játékban... 😄

Máté94
-Moshidora
-Kämpfer für die Liebe
-Pretty Rhythm Aurora Dream(ha lesz fordítás)
-DOG DAYS(ha lesz fordítás)
-TIGER&BUNNY(ha lesz fordítás)
-Nichijou
-Yondemasuyo, Azazel-san.
-Hen Zemi TV
-Hana-Saku Iroha
-Oretachi ni Tsubasa wa Nai
-Hoshizora e Kakeru Hashi(ha lesz fordítás)
-Sengoku Otome ~Momoiro Paradox~
-STEINS;GATE
-30-sai no Hoken Taiiku
-SKET DANCE
-Hyouge Mono
-Hidan no Aria
-Sofuteni
-A Channel
-Denpa Onna to Seishun Otoko
-Dororon Enma-kun Meeramera
-Maria Holic: Alive
-Ao no Exorcist
-Astarotte no Omocha
-The World God Only Knows(amint befejte US az elsõ évadot)
-Seikon no Qwaser II(amint befejezte US az elsõ évadot)
-Honto ni Atta! Reibai-sensei
-
-Ano Hi Mita no Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai
-Deadmen Wonderland

OVA:
Katte ni Kaizou
Seitokai Yakuindomo
Baka to Test To Shoukanju MATSURI
Norageki
Koe De Oshigoto folyt.
Hen Zemi folyt.

<#vigyor5>

Csaba1990
Lesz még benne egy két izgalmas jelenet XD

A Visual guidehoz hozzászólva, én is felraktam a listámra belõle jó-pár darabot.
Viszont a Denpa onna-ból Touwa Erio már képrõl nagyon megtetszett. Remélem a darab is jó lesz.

Itt is láthatjátok mik jönnek, de itt a legtöbbhez van videós elõzetes is:
Több oldalra van bontva

Zomil
Sora 04:
Hiper-fuzios bugyi robot...oké...kész...meghaltam... 😄 És ez a zene mellé... 😄

efti
vegul kb 20 kerult ra a belelesek listara, de ebbol azert ohatatlanul dobni fogok parat..

WWFSMD?

LasDen
egyedül egy hentai-ukhoz volt szerencsém, de azzal nem volt baj...talán, hogy a felirat elég kicsi volt...😄 oda meg magyarázó szöveg nem nagyon kell....😄
azé így is vannak színvonalas csapatok mint US, AA, HSTS....vagy én...😄

"ha jól tudom tovább a Ricz-ronin égisze alatt folytatják...."
Ehhh. Eddig egy fordítást láttam tõlük, az Okkult Akadémiát. Elöször azt hittem vicc, de mikor már X részen keresztül kitakarta a kép 2/3-át a magyarázó szöveg (nem ám az érdemi duma fordítása!), akkor felhagytam a sorozattal ... pedig az tetszett. Hátha lesz gyomlált verzió?

Ilyenkor mindig megsiratom a MagyarManga projektet, ahol tucatnyi jó sorozat színvonalas fordítását csinálták meg (na jah volt aki segített eredetibõl fordítani), aztán lehúzták a rólót egy halom 50%-os projekttel. R.I.P.
Persze mások megcsinálták a Haibane Renmeit vagy a Texhnolyze-t, de egyik sem volt olyan szintû.

LasDen
Nichijoura, Denpa onnara és katte ni kaizoura én is kíváncsi leszek....😄

Ruley
Azért a KyoAni és a Shaft darabjai is biztos jók lesznek, én azokat minimum elkezdem.

Meg egyébként is, elsõre mind unalmasnak tûnik, amikor ott van kilistázva egy rakás átlagos arc, alattuk semmitmondó összefoglalásokkal, az meg csak megnézés után derül ki hogy egyáltalán mirõl is szólnak.

LasDen
felét felsetudom sorolni mit akarok nézni...😄

Zomil
Jah jo sok, bár elsöre a Steins:Gate meg a Hidan no Aria-n kivül nagyon más nem fogott meg :S
Aztán lehet az itt olvasott vélemények alapján másba is belekezdek 😊

efti
ehh bazz, nagyon uncsi ahogy mostanaban doglodik a MAL 😞 nem tudom ptw-re felvenni a tavaszi animeket

WWFSMD?