Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Hát, hogy nem manga befejezés van a végén.
Zomil
Persze gondoltam, h az eredeti iroknak köszönhetö ez a sok marhaság 😊
És az anime original befejezés mit jelent? Nem várhato 3. évad? 😞
Azt láttam valahol, h majd egy movie készül.

Kár, h a 6. részhez van az utolso forditás, pedig az elözetes alapján most pörögnének fel az események... :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Örüjjé' akkor is van! 😄

@

Lelouch
Adva van egy jó manga, az anime készítõinek sokat nem kellett törniük magukat... 😄 Ezért is kár, hogy a Forte vége anime original lett. :S
Győri Devi
de legalább nem szombaton van neked a ZH....

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
Safe Depth Limit
Absolute Depth Limit
Terminal Depth Limit
The Great Depth Beyond

😄 ezeket is elolvastam már. Biztos vannak még hasznos infók az ilyen néha megjelenített grafikáknál 😄

Am Rebuild2.0ban egy valami nem tetszett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ritsuko vagy 3szor elmondta, hogy "Ha lejjebb megy nem lesz többé ember!" vagy ilyesmi... Ez elsõ nézésre feltûnt 😄

Meg a Bestia módnál ... inverz mód. Ez mit takarhat? Mintha lett már olyan hogy valami visszaáramlás volt, talán nagy szinkronizációnál, vagy mikor valami angyal épp erõszakolta az Eva meg a pilóta elméjét... Gondolom ilyenkor az idegi vezérlés az evaból megy a pilótába. De ennél az inverz módnál?

@

armageddon666
Holnap nagyonszar ZH lesz, és gondolom idegi kikészülés határán voltam. Így jöhetett az NGE 😄

@

Zomil
Ez az NGE-s elmélkedés most hogy jutott az eszedbe? 😄

Amugy le a kalappal a Sora készitöi elött mikor már azt hiszem, h ennél nagyobb marhaság nincs akkor bebizonyitják hogy DE és rendesen az arcodba tolják 😄
Most gondolok itt a havas részre....Mondjuk Tomokit nagyon sajnálom, legalább egyszer nem szivná meg 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
volt jobb....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Jó de én megvártam a Blurayt, bár ahogy most elnézegetem, tök fölöslegesen 😄 összvissz volt eddig talán 5 pantyshot?

@

armageddon666
Hú, még mindig beleborzongok a csatajelenetekbe 😄
Illetve csak most vettem észre, hogy a Provisional Unit nem kábelre van kötve, hanem azok a szikrázó szarok ilyen áramszedõk, és a plafonról jön a delej 😄 Milyen apróságokra odafigyeltek már 😊

@

Ruley
Ez a B Gata H Kei nagyon jó 😄

Már mióta ezt mondogatom! 2010 legjobb animéje volt.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Mari karaktere még nyerhet nagyobb értelmet is a továbbiakban...
Egyébként igazán jöhetne már valami hír a következõ movie megjelenésének dátumáról... :S
armageddon666
1. Ez a B Gata H Kei nagyon jó 😄 vannak benne gázabb részek, de a vicces pillanatok, meg az egész hangulata átviszi azokon is 😊

2. Valamiért eszembe jutott, hogy a Rebuild of Evaban miért csináltak 4-lábú EVAt? Az idegi kapcsolatokat biztos nehezebb így megoldani, és az a része tûnik talán a legfuturisztikusabbnak az egészben. Talán így könnyebb volt megoldaniuk a mozgást, az egyensúlyt? Vagy nem technológiai alulmaradásból csinálták, hanem gondos megfontolás alapján, mert így stabilabb? Esetleg lehet, hogy még fejlettebb is volt a technológiájuk?

Másrészt azt sem tudom, hogy õk hogyan voltak képesek létrehozni egy ilyen EVAt, illetve még mindig nem jöttem rá, mi értelme volt Makit (vagy mi a neve) betenni... mármint kb. 2 esemény miatt oké, de ezért egy új karaktert :S Szerintem másképp is megoldható lett volna.

@

Lelouch
Az nagy rész volt... XD Kár hogy Tomoki a végén mindig megszívja. :S
Zomil
Nah Forte-nek hála megint a földön fetrengek a röhögéstöl... 😄
A bugyi maszkos!!! 😄DDD
Pedig nagyon szurkoltam Tomokinak, de megint kiszurtak szegénnyel... 😄

Jókora mázlival lassan hozzám kerül a King of Thorn manga verziója bár már régebben elolvastam az egészet angolul de jó így a kezemben tartani mert nagy kedvencem ez a sztori.

Az animénél klasszisokkal jobb minden téren. Sztem az egész estés katyvasz helyett inkább a mangát szorosan követve kelett volna egy jó kis pörgõs 12 részes sorozatot összehozni. Mindenki jobban járt volna. akit érdekel az nézzen el az oldalamra ahol a tegnap kezembe került elsõ 2 kötertõl írtam egy nagyon enyhén spoileres ismertetõt.
Zomil
uristen... 😄

RelakS
hát ez kemény, mint a vídia XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Akane-iro ni Somaru Saka:
Azt hittem végre nyugtom lehet Louise-tõl, de hát Yuuhi-nak a hangját is õ kölcsönzi. 😄
Ruley

LasDen
TVA leatta az elmaratt Gosickot....nem volt rossz, de gyorsnak érzem az ügy lezárását...bár az meg már sok lett volna, ha még 1 részt áldoztak volna rá...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha az elsõt is csinálták, akkor tuti...😄

Máté94
Remélem, hogy a HSTS elvállalja 😄
LasDen
akkor te fogod fordítani majd...😄

Máté94
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
ÉS IGEN! I-G-E-N! VAN ISTEN!!! 😄DDD
ÉLJEN!!!

Pedig azt mondták a végén, hogy nem folytatják. 😊
LasDen
jó hír máténak...😄
"The May issue of Fujimi Shobo's Dragon Magazine is announcing on Saturday that "still more anime" of Sekina Aoi's Seitokai no Ichizon (Student Council's Discretion) light novel series is in the works. The light novels already inspired a television anime series in 2009."

Seth
Hát ha a rendes sorozatot nézte,end of eva nélkül,akkor én is azon a véleményen vagyok mint õ

PSN ID.: Beegabor

Ruley
Ami a NGE a végével történt, az aztán minden, csak nem ellaposodás.

Jakuza001
A regebbi sci-fi animekkel ertekelessel kapcsolatban, mivel harmat megtekintettem.

Neon Genesis Evangelion (1996)

Regi rajzolasu anime, de nem emiatt nem tetszett, sot azert sem mert mechas, hanem a tortenet es a megvalositas egyszeruen nem jott be, foleg ahogy ellaposodott a vegere.

Coyote Ragtime Show (2006)

Ez jobb volt a Neonnal, erosen hasonlit szerintem a Cowboy Bebopra, na nem a tortenetben, hanem a megvalositas teren, lasd mint a humor.

Seikai no Monshou (Crest of the Stars) (1999)

Ez volt szvsz magasan a legjobb mindkozul, a tortenet nagyon jo es magaval ragado. Annak ellenere lekoti a nezot, hogy regi rajzolasu.
Egy remekmu szerintem.
Nem reszletezem szamomra miert az, mert nem akarok spoilerezni, aki akarja majd ugyis megnezi.

Zomil
jo persze nem gondoltam komolyan 😊
csak elképzeltem a helyzetet, h 5percel adás elött befejezik, majd belökik a Seiyuukat egy studioba a szöveggel... 😄

Ruley
Közben. Ahhoz nem kell a legvégsõ, kiszínezett, effektekkel dúsított, zeneileg aláfestett változat, hogy a Seiyuuknak legyenek látható szájak amikhez a szövegüket igazítják.

Zomil
De akkor a hangot mikor veszik fel? Vagy azt élöben tolják... 😄

efti
Az hogy az egesz evadot, vagy csak akar az aktualis epizodnal tobbet elore atadjak az kb azt jelentene, hogy kb az elso epizodnal neha kiszivarognanak egesz sorozatok. De azert az, hogy nincsenek 2-3 resz elonyben a keszitesnel a studio az a nem semmi.

WWFSMD?

efti
latom ma se sokminden tortent megjelenesek teren 😞 persze ertheto

WWFSMD?

Ruley
Én is azt hittem, legalábbis hogy az évadot már egyben kellene átadniuk a csatornának, mind a 12-13 részt, az elsõnek a leadásakor.

LasDen
azé õk se tévedhetetlenek....

Máté94
Vannak ilyenek? Én azt hittem, hogy úgy mennek adásba, hogy minden kész van már hónapokkal elõtte. :o
Ruley
Ja, biztos irigylik amikor a Bakemonogatari-ban egy egész jelenet helyére egy "cut due to circumstances" feliratot vágtak be, mert nem sikerült befejezniük.

De egyébként ja, amikor sikerül befejezniük a munkát, az tényleg átlagon felüli.

LasDen
más stúdióinak is vannak minõségi munkái....nem nagy cucc....

Zomil
Ahhoz képest, h gáz, más studio megirigyelhetné azt a minöségi munkát amit végeznek 😊

Lelouch
SHAFT... Bakemonogatarinál már láthattuk, milyen mikor nem készül el egy rész teljesen, és úgy kerül adásba. 😄
LasDen
elég gáz.....

armageddon666
Még friss, ropogós!

@

Ruley
Ez meg milyen kemény már, hogy egyébként órákkal a mûsoridõ elõtt szokták befejezni az adott epizód rajzolását!

Ruley
Könyörgöm, Sankaku még a Tsunami elõtt mondta hogy örökre le lesz fújva lesz a Madoka nézõi panaszok miatt, nehogy már azért higgyünk nekik mert közben tök véletlenül négyfelõl csapott le Japánra az istennyila, és ideiglenesen minden más is le lett fújva!

LasDen
ANN-t jobban szeressem....😄

Zomil
Nem rossz a sankaku, de kb. az sg-hez tudnám hasonlitani... 😄

Zomil
Sztem TV-ben is le fogják, egyszerüen az történt amit Lelouch is belinkelt 😊

LasDen
én is inkább máshonnan szedem a híreket...😄