Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor nézd meg mégegyszer...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Megneztem egy rego ota a PTW-n levo muvet az Angel's egg-et. No, most hogy mar lattam kb pont annyira tudom mirol is szolt mint amikor nem lattam...

WWFSMD?

Zomil
... 😞

Bár sajnos vannak nagyobb gondjaik.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
This week's airing of Dragon Crisis! episode 10 was cancelled, but plans for a rescheduled future airing will be announced on the anime's website (announcement).

This week's airing of Kore wa Zombie Desu ka? episode 10 was put on hold. The rescheduled future airing of the episode will be announced on the anime's website (announcement).

The March 16 release of the Asobi ni Ikuyo! OVA Special has been delayed to May 18 (announcement).

Asobi kicsit fájó...többi meg remélem minél elõbb lesz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nekem se azzal van a bajom, hanem azzal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a fejbelövés miatt eléggé korlátozott lett, pl. botra van szorulva stb...
Kuroko meg már nem sokat fog szerepelni, legalábbis azt olvastam 4chan-on.
Zomil
... 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nemtudom nekem ez a mostani köcsög geci vagyok, de mégis a "jo oldalon" állok, dolog jobban tetszik... 😄
Az meg, h föszereplö lesz jo hallani 😊
Nagyon beteg karaktere van...a jo értelmeben...
Mondjuk eleve az Index hemzseg az ilyen karakterekröl...pl. ott van Kuroko, nah ö sem egyszerü eset a perverziojával... 😄

LasDen
így fordíccson a jövõben az ember nektek bármit....😄

Máté94
Ezt megkaptad. Ha ha ha! 😄
Lelouch
Kár, hogy így elbántak vele az elsõ évadban, legjobb formájában jobban elnézném... 😄 Fõleg, hogy késõbb õ is fõszereplõvé lép majd elõ...
LasDen
csak leakarom szólni az US-t mi??? köcsögök vagytok ám......😄

Zomil
csak beképzelted... 😄

LasDen
jóó...mondjátok, hogy csak beképzeltem...😄

Máté94
Lasden szerintem a 3 soros igen, nem válaszokra gondol.<#idiota> Amikor kurva hosszan fejt ki az angol fordító egy sima, rövid mondatot.
Zomil
Amugy nekem se rémlenek nagyon bakik a feliratokban...

Zomil
Inxed II 07: Ez az Accelerator nagyon beteg karakter... 😄

Lelouch
Nekem nem rémlik olyan sok baki, de amúgy én ezeket jobban elviselem mint a félrefordításokat. Bár ha már ennyit ülnek a feliratokon, jobban is átnézhetnék... 😄
LasDen
ha jól emlékszem már az elsõ évadban is hibásan írták....de most is 'Index-el' volt...meg rengeteg elírás, szó kihagyás meg hasonlók...

Máté94
Szerintem az a gép amivel a MISAKA-kat csinálták.
Lelouch
Egy példa? 😄
Máté94
Miért?
LasDen
eléggé rossz volt....

Lelouch
Lehangoló?
LasDen
én meg elkezdtem index ii-t...mivel US-rõl a leggyorsabb így onnan kaptam le....hozta azt az átlagos szintet, de elnézegetem majd....viszont a felirat lehangoló volt....

Zomil
Elkezdtem nézni a 2 felkerült Index részt...nagyon hiányzott már...Kuroko ftw... 😄

Bahh, nagyon régen volt már az elsö évad...aug 21-én Accelerator elleni harc volt ugye?
És ez a Tree Piece számitogép mi is volt, mi volt ez a kisérlet? Amikor Acceleratornak X Misaka-t kellett megölnie, h 6-os legyen?
Sajnos csak homályosan emlékszek már a dolgokra :S

Máté94
Írták, hogy majd jön, és nem szûntek meg.
LasDen
nem szûntek meg csak elég rendesen átszervezõdtek és plusz ha jól tudom tovább a Ricz-ronin égisze alatt folytatják....

Zomil
Sora no Otoshimono Forte-t forditja másvalaki az animany-n kivül? Mert ugy tudom ök megszüntek :S

LasDen
valahol tavaly õsszel néztem utoljára gintamat és azóta egy percet se....aztán most megnézegettem 1-2 részt....igazi felüdülés volt...😄
várom már a filmet (legyen má kész faszom belé) meg a sorozatot is....remélem sorozathoz lesz azonnal sub és nem 2 évet kell várni rá.....

Zomil
Zombie 09.: szeretem ezt a sorozatot sztem nagyon jo 😊 mondjuk durva átmenetek vannak a fetrengve röhögös poénok és a meghato drámai jelenetek között... 😄

RelakS
Whisper of the Heart-nál vártam, hogy mikor kezdõdik végre az anime, és ér véget a bevezetés. Aztán rájöttem, hogy az már rég a történet 😄

a Tha Cat Returns valahogy jobban tetszett 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
tetszett az elõ, jöhetne egy második is.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
hát igen.....sajnos ennek van több esélye....

Lelouch
Én is örülnék neki, de szerintem úgyse lesz.<#sir>
LasDen
én vevõ vagyok rá jöhet....😄

Malakai
Ja, bepakolom én, de priviben is elküldhetitek/linkelhetitek, hogy biztos ne sikoljak (de szép szó) el mellette. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Most látom csak, hogy decemberben véget ért a Seto no Hanayome manga... Anime second season? ;_;
armageddon666
Láttam, tetszett 😊

@

Máté94
Zomil, Korezombie AA-n 😊
Csaba1990
Kösszi. Már töltöm is õket, meg az összes Ghiblis filmet XD

Ha már itt vagyok hozzászólok a témához is XD
Ika Musume mint anime nekem nagyon tetszett 😊

A Zero no Tsukaima, nekem spec tetszett XD Bár mint Loli fan ez is lehet, hogy benne van XD
Az Indexet most töltöm, de sztem csak akkor nézem majd meg, ha be lesz fejezve. Jobban szeretem egybe megnézni a sorozatokat.

Witchblad-et én láttam, nekem tetszett is. Szerintem érdemes megnézni.

efti
Az Ika Musume-s nagyon jo lett. En ma egy Planetes-t es egy Dennou Coil-t tervezek csinalni, de elobb meg van egy rakas dolgom

WWFSMD?

Máté94
Majd Malakai intézi. Nyugi, és jók lettek. 😄
Lelouch
Elég ide belinkelni a bannereket, majd "üzembe lesznek helyezve". 😄
Ruley
Az elõzõ Spice and Wolf bannernak 50 pixellel elszámoltam a magasságát, itt a helyesbítés, emellett csináltam még egy Ika Musume és egy Panty & Stocking bannert is.

Még egyszer kérdezem, fel kell ezeket még töltenem valahova? És hova?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Index II 06: Kuroko imádlak! 😄D
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Mint irtam ez volt az egyetlen olyan anime,ami 24 reszbol vagy annal kevesebbol allt, amit dobtam, mert egyszeruen szenvedes volt az egesz.

Jakuza001
Witchbladet latta valaki mar ? Erdemes megnezni vagy hanyagoljam ? 😄

Lelouch
Hát te tudod, én nem várok feleslegesen. Bár nálam most így is on-holdon van mert nem nagyon köt le.
Máté94
Megvárom US-t 😊