Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
index...jajjj :D

az info az kicsoda?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
úszásoktatás...kész...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
reklám helye

vicces, most küldték :D nem reklám, nemtom milyen blog, de a post vicces ^^

@

Lelouch
A Negima anime sorozatokról nem tudok nyilatkozni, a Rosario+Vampire elsõ évada viszont egész tûrhetõ ha nem zavar a rengeteg pantsu-shot. :D Capu2 néhány részt kivéve erõsen hanyagolandó szvsz...

Közben még két cím eszembe jutott:
Sayonara Zetsubou Sensei: nagy õrültség, SHAFT megvalósításban... Bizonyos szinten hárem is fellelhetõ benne... :D Fõleg az elsõ évad ütõs.
Midori no Hibi: ecchi, poénok és a fantasztikum ebben is megvan, nekem a mangája még most is a kedvenceim közé tartozik... :] Az anime is jó csak jóval rövidebb.
Zomil
Nekem csupán az a gondom, h sima slice of life-ot nem nagyon szeretnék(legyen valami extra csavar, mint Sekirei-ben ugye magák a sekieri-k, vagy SnO-ba az angelroidok), az ecchi annyira nem fontos inkább az, h valami jopofa legyen és szétröhögjem magam rajta :D
Mondjuk, ha hárem az lenne a legjobb... :D

Mert igazábol van egy rakat olyan anime ami tudom, h szorakoztato(pl azumanga), de valahogy most nincs kedvem hozzá, mert sima slice of life, remélem értitek mit akarok mondani... :)

Manga sajnos nem nagyon érdekel :S
To Love-ru-t lehet majd megnézem, mert ahogy elnézem az sem az a szokványos slice of life...
Negima,Rosario+Vampire nemtudom milyen az anime változata.
Love Hina-val, mint irtam az a gond, h sima slice of life :S
Hayate no Gotoku be van tervezve már jo ideje :)
Seto no Hanayome nemtudom mennyire "sima" slice of life, bár leirás alapján jonak tünik :)
School Rumble meg már tulságosan beleesik nálam az "átlagos"(nem az anime minösége) csoportba
Kami Nomi zo Shiru Sekai, nah ez is mondjuk fenn van a listámon, föleg, h most jön a 2. évad, de hogy igy ajánlottad sztem megnézem majd.

Amugy köszi a listát, szivesen várok még 5leteket...Mondjuk ez az SnO nagyon bejött, nagyon örülnék vmi folytatásnak, régen nevettem ennyit anime-n :D
Nálam ilyen fetrengve nevetös animek közül a Dokuro-chan az elsö, de ez az Sno simán beférközött a 2. helyre :)
Aztán 3.-nak ott az Excel Saga...nah az is nemkicsit elborult anime :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
B gata H kei utolsó rész fele...

Muszáj volt elspoilereznem a végét magamnak...

De ez nagyon jó :) És most már örülök, hogy megvártam a BDRipet xD

@

Máté94
Köszi! ^^
Gyõri Devi
fraktál

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
tess....
ezekbõl csináltam, mert a többihez komolyabb erõ kifejtés kellett volna....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Seitokai no Ichizon bannernek való képek. :)
kép
kép
kép
kép
kép
efti
yaaaaaaay <#zavart2>

WWFSMD?

LasDen
a blícs megjelent...:D

efti
ma se jelent meg semmi? el vagyok keseredve..el is megyek koncertre rontani a hallasom...

WWFSMD?

LeventeV
seto no hanayome nagyon jó. én is csak ajánlani tudom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
SnO-nál jobbat én már nem nagyon tudnék ajánlani ecchi-hárem mûfajból... :D Ha nem tetszik a Kämpfer inkább ne erõltesd, mert annyit nem ér... XD Itt van helyette még pár tipp:
A To Love-ru még nem rossz szvsz, ha manga is megfelel akkor a Negima nagyon ajánlott, vagy a Rosario+Vampire. Negimából adódóan mondjuk a Love Hina anime is megér szerintem egy próbát(azonos szerzõ), bár én azt még nem láttam.

Ha az ecchi nem számít, akkor még van pár remek mû pl. a Hayate no Gotoku, Seto no Hanayome, ha love comedy is jó akkor meg pl. a School Rumble...
Kami Nomi zo Shiru Sekai-t is érdemes megnézni, eléggé újszerû a mûfaján belül.

Csak hogy tudj válogatni. :D
LasDen
nah sikerült elolvasnni a 2 soul eatert.....a 84. fejezet csak rohadt idõ húzás volt.....inkább Chronaval foglalkoznának.....

Zomil
Végignézném, csak csöppet zavar, h a suli nöi felében mindenki leszbi... :D
Mert oké pár beleférne, de hogy mindenki?...
Gondolom késöbb se javul a helyzet...nah mind1...ha eléggé viccesnek találom végignézem...Igazábol a célom az volt, h ilyen vicces ecchi, hárem sorozatokat nézzek...hát mondjuk Sora-nal nagyon beletrafáltam a tuti-ba :)

Lelouch
Az utolsó részt inkább ne. :D
Máté94
Nézd végig. .D
Zomil
Nemtudom, de igy a 3. rész után se tudom eldönteni, h tetszik-e :S
Csöppet zavar, h ennyire életszerütlen a dolog...Mert, h a nöi oldalon mindenki a csajokat szereti...ehh...nemtom engem csöppet zavar... :D

Tomokinál legalább vicces, mikor átváltozik csajjá...mert hát ugye a cél szentesiti az eszközt...vagy mi... :D

Mondjuk kifejthetnétek, h mi a gond a sorozattal, mert lehet, h akkor inkább végig se nézem... :D

Lelouch
Én azt olvastam, hogy csak az elsõ részben lesz hozzátéve a sztorihoz, a 2. rész meg megint valami marhulás lesz, mint a sorozat utolsó része.
Máté94
Valahogy úgy.
Malakai
Az egésszel baj van, de ahogy halad elõrre egyre inkább.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
A végével van baj v mi?

Máté94
Tehát elbaszták. :D
Remélem a für die Liebe-ben van valami, még ha Speciel is.
Lelouch
Nem b*szták el, csak nem megfelelõen aknázták ki a lehetõségeket. :D Vagy a manga/LN jobb lenne?
Lelouch
Nincs sajnos. :S
Máté94
Szerintem semmi baj sincs ezzel, csak miért kellett egy ilyen jó történetet így elbaszni. :(
Zomil
Elkezdtem nézni ezt a Kämpfer-t...hát nem egy egyszerü eset, nehéz elmenni amellett, h a föhös egy fiu...(aki látta érti mire gondolok) :D

Frosty01
genshiken 2-hez van befejezett fordítás? AA-n nem találtam csak asszem 8ig :)

practitioner of the forbidden arts of death

IMYke2.0.0.0
Ú, szegény, majd a nyakát szegi, hogy segítsen :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
micsoda fejetlenség zajlik ott.. :D

Frosty01
kicsit szétszórt

practitioner of the forbidden arts of death

Lelouch
Infinite Stratos baki

Ez azért nem semmi... :D
Zomil
Amugy észrevettem, h AA átdobta Level-E-t felfüggesztettbe...brühühü :(

LasDen
ezt én is tudom, de mégse találom sehol....

Zomil
Hát ez a Freezing 10. rész elégy gyengusz volt, kár hogy egy ilyen jonak igérkezö sorozat igy ellaposodik a végére :S
Ráadásul mivel 12részes lesz igy már sokat nem is várok töle :S

Lelouch
A februári már rég kijött. :O Már a márciusiból is van RAW.
LasDen
mostanában nem nagyon mangázok (egyedül SE-t olvastam)....de úgy az animék is hanyagolva vannak....a futó sorozatokat nézem, de most azok is halasztódtak, így nem nagyon nézek animét se....kivéve gintamat a napokban.....az más világ...:D most a hosszú hétvégén is levelet néztem oszt annyi....találtam játékot és nagyon lekötött....:D
de mangából a one-shotokat jobban kedvelem....me rövidek..:D

amúgy Soul Eater manga februári fejezete megtalálható valahol???

Lelouch
Jaaa. :D Amúgy ajánlom neked a mangás változatát Chaos visszatérésének

A 45. fejezettõl kezdõdik, a movie-s arcra sincs konkrét utalás eddig, úgyhogy nyugodtan nézhetõ, ez úgyse lesz az animében. Bár gondolom úgyse fogod elolvasni. XD
Lelouch
A Soul Eater alternatív befejezése is nagyon elhibázott döntés volt. Hagyhattak volna neki nyitott véget, mint pl. a D.Gray-Man-nek(bár egy mangás arcot ott is sikerült kilõni egy pár másodperces jelenettel...XD), aztán lehetett volna folytatni idõvel... A Hunter X Hunter is úgy megy például, hogy ha lemegy egy arc a mangában, akkor jönnek az ovák. Csak ott most a manga is óriási szüneteket tart. Több mint egy éve jött ki ha jól tudom utoljára fejezet... Keményebb mint a Berserk. :D
LasDen
nem akartam spoiler tagot, de a lényeg, hogy mikor ment a forte akkor is írtam, hogy Chaos a végére kellett volna...:D

Lelouch
Hogy mi? XD
LasDen
uccsó részre kellett volna ... a õ-vel való izé...:D

Lelouch
Nem hinném hogy ez a helyzet. Egyszerûen mindig késztetést éreznek az animéknél a drámai lezárásra, és úgy látszik itt ennek érdekében feláldozták teljesen a mangahûséget.
Zomil
Gondolom, h vedd meg a mangát, ha a normális történetet akarod látni... :S

Zomil
Eh...sose szerettem ezeket az anime original kavarásokat...sikeresen elbaszták vele Soul Eater-t is(meg egy rakás másik anime-t) :(

Máté94
Sose értettem, hogy miért nem követik az animék a mangákat. Miért éri meg mást kitalálni amikor minden adva van, csak meg kell csinálni a videót és a hangot, csókolom. :D
Lelouch
Hát, spoiler nélkül elég nehéz beszélni róla. :D Fõleg, mivel jó lenne ehhez legalább a következõ részt látnod. :D A lényeg, hogy a Forte átugrott egy arc-ot, ez lesz benne a movieban. Eléggé terjedelmes volt a mangában, nem tudom a movie-ba mennyi fér majd belõle. A Forte anime original vége ott kezdõdik, hogy tönkretesznek majd egy jó kis jelenetet egy marhasággal.<#falbav> Aztán meg elõvesznek egy olyan szálat, ami még csak most megy a mangában. A bibi ezzel csak az, hogy a mangában máshogy van az egész, és bár a kimenetel lehet ugyanaz lesz, a köztes dolgok közötti különbség miatt nem sok esélyt látok 3. évadra. Egyelõre nincs is annyi alapanyag, fõleg így hogy a mostani fejezeteket fel se lehetne már használni.
Zomil
Jhajj azt tudom... :D
"Nem várhato 3. évad? :("