Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
miért, ki õ?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gurren
mosolyogtam

Gyõri Devi
3D??? fúúúúj

やられたらやり返す。倍返しだ!

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy a jobb oldali hölgy amióta pár éve rátaláltam a képeire a zsánerem: baj volt betenni. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Jah a jobb oldalin látszik, h utolag rakták oda... :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Photoshop !!

PSN ID.: Beegabor

LasDen
nemtom baj-e de berakom..:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza001
Elkezdtem nezni a Witch Bladet es igencsak jofelenek nez ki igy az elso resz utan, 10/10-es.

Remelem ilyen is marad, mert mind megrajzolasban mind megvalositasban nagyon igenyesnek tunik.

Malakai
Actionscriptbe pötyögés nélkül csak úgy fogod tudni megoldani szerintem, hogyha kiguglizol egy letölthetõ, kész megoldást...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied (lájk, láv, szeret) banner alatt írom:

A hozzászólásod magyar részével nincs gond - a programozói, szaknyelvi elemeivel igen: lökésem sincs a kódoláshoz :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
OFF: Én spec baromi rég foglalkoztam flashel, meg actionscriptel, ez ami itt megy ugye php, és azt se tudom te mennyire értesz hozzá, de azért ennyi:

- Ne az swf-ben tárold a képeket, hacsaknem egy-két darabról van szó.
- Ugyanott tárolt, de swf-en kívüli fileokat loader.load(new URLRequest(...))-el be tudsz tölteni.
- Talán legegyszerûbb, ha a képek nevei számok és mindnek ugyanaz a kiterjesztése, akkor csak egy kis Math.random(), meg esetleges plussz matekkal megvan a filenév legenerálása.
- Alternatíva, hogy pl egy xml/csv, vagy egyéb módon egy könnyen szerkeszthetõ, szöveges fileba eltárolod a képfile listát és elõbb azt töltöd be, amely stringet persze utána fel kell dolgozz, csv-t ugye könnyû a split() funkcióval array-t készíthetsz belõlle seperc.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! :)

Malakai
Be is került még akkor...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Relaks: tudsz nekem segíteni abban, hogy miként kell elérni a frissítéskori képváltást bannerben?
Az eredeti játékaink topikban szeretnék ilyet a flash menü hátteréül.

IMYke2.0.0.0
A K-ON! Let’s GO Live Concert-et beszerezte, megnézte már valaki?

IMYke2.0.0.0
Küldjem privátban a #43004-es linket vagy sem? :)))) - Kamichu! banner a másik mellé.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

armageddon666
Próbálj meg "sikítani" meg sóhajtani utána, sokkal jobb lesz!

@

Zomil
Jolvan... :D

Dragon Crisis 8-9: Nem nagy cucc sorozat, de aranyos, meg jopofa, elnézegetem :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Azt majd inkabb te mutasd be kovetkezo topic talin <#zavart1>

WWFSMD?

Zomil
"A sorivas megy visitas nelkul, nem forditva.."

Akkor jo...forditva igazán érdekes lenne... :D

efti
Most hogy igy mondod valoban vonatkozhatott volna masra is :D

A sorivas megy visitas nelkul, nem forditva..

WWFSMD?

Gyõri Devi
ezt most elképzeltem

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Ez ugyanaz a kategória, mint amikor belelépnek egy pocsolyába és egybõl megfáznak...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
"Kiprobaltam (puszta tudomanyos erdeklodesbol) es nekem ment anelkul is"

Mármint mi ment anélkül is? :D

Amugy jo kérdés ezen én is elgondolkoztam már, gondolom ezzel akarják kifejezni, h az bizony alkoholos... :D

Malakai
Nem véletlen írtam, hogyha meg akarjátok elõzni, hogy elkerülje a figyelmem banner linkelés, akkor érdemes privátban is küldeni, de biztos elkerülte a figyelmed... <#beka3>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Miert kell mindenkinek animekben par korty sor utan egy visitas es egy sohaj kevereket eloadnia? Kiprobaltam (puszta tudomanyos erdeklodesbol) es nekem ment anelkul is

WWFSMD?

Lelouch
Szerintem a többségnek jobb dolga is van, mint hogy ilyen silány animébõl készítgessen bannert... :] Esetleg megpróbálhatnád te is, nem nagy kunszt elhiheted...
Máté94
"Akasaka" bannernek való képek. :)

kép
kép
kép
kép
kép
Lelouch
Inbou????<#wow2>
LasDen
biztos csak véleetlen.......vagy nem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Látom a mai új bannerek már ott vannak a listán, de a #42807-ben lévõk még mindig nincsenek.

efti
Jo lett, az enyem sokkal photoshop szagubb mint ez.

amugy en is a "nagyon jo anime csak ajanlani tudom" csoportba raknam.

WWFSMD?

Lelouch
Attól még az állításom ugyanaz marad, én nem éreztem feleslegesnek. :P
Ruley
Pedig fillernek filler, nincs is benne az eredeti történetben.

Mondjuk szerintem ez az új OVA is ilyen filler lesz, de azért jobb mint a semmi.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Szerintem érdemes megnézni a Rei-t is. Szvsz. több mint felesleges filler...
LasDen
ez láki sztár nem-e?? :D

!!!NEM NÉZEM MEG!!!

Zomil
jaj... :D

RelakS
NÉZD MEG!!!444négy

addig is humiariból 12 vagy 16+?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
hagyjatok má békén...dehogy nézem...:D

Zomil
A 3.-at én nem láttam, olvastam valahol, h felesleges filler, igy nem hozott lázba

LeventeV
like a boss :P

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
Ez így igazából nem állja meg a helyét, szóval szerintem nézd meg a második évadot :D

Az 5 részes harmadik meg egy elég WTF, bár az utolsó részét még mindig nem láttam

LasDen
szenvedjek 24 részt vagy elolvasok 1-2 mondatot....hmm...nehéz döntés...:D

Zomil
Inkább nézd meg... :D

RelakS
én azon röhögtem, hogy
a kiccsaj bejelenti, hogy õ biza egy isten, és ezen senki nem rökönyödik meg <#idiota>

A sorozatot mondjuk nem láttam

Lelouch
Annyira azért nem egyszerû, jobb ezt látni.<#hawaii>
LasDen
irod le spoilerbe akkúú....:D

Máté94
Igazából nagyon egyszerû megoldása van. :D
Máté94
<#eljen>